CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123Next
Return to list New
View: 5511|Reply: 53

Siapa Manusia Yang Anda Paling Benci, dan Kenapa?

[Copy link]
Post time 5-8-2018 10:49 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Hai semua.

Thread ni boleh jadi tempat luahan kalau anda ada bencikan siapa-siapa tapi tak boleh nak cerita kat orang takut orang pandang pelik.

Contoh; benci mak sendiri. Kalau cerita yang orang sekeliling nanti macam pelik la pulak kan, nanti dia cop kita apa pulak. Tapi kita memang ada reason kan kenapa wujudnya perasaan macam tu?

So lets pour your hate/anger out ladies or gents, moga lepas tu kita tak simpan dalam hati dah dan boleh move on with our lives.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-8-2018 11:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Lim Guan eng,lim kit siat,mahafiraun,siti kasim,
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2018 11:08 PM From the mobile phone | Show all posts
saya baik
saya xda sapasapautk dibenci
saya rasasy juga xlayak dibenci
tapi napa sy rasaorg suka ambil kesempatan kat saya
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2018 11:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku benci abang ipar aku yg pemalas kerja, anak anak terbiar, nak mentekedarah pi mintak kat mak mertua aku.. Umo dah 40 tapi tak dak masa depan
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2018 02:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Benci tu x de lah. Nyampah ade kut. Esok la fikir, sape yg iols nyampah
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2018 02:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Benci pak lobai pak lobai serta netizen meleis yg sibuk dgan aurat aurat aurat.............
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 6-8-2018 07:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Takdak nyampah sesape hari ni, esok lusa ade iols mengarang di sini
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2018 03:09 PM From the mobile phone | Show all posts
menyampah dgn perempuan melayu yg jadi maid aku... aku ambik dr mylocalmaid. larikan diri. nasib aku ada kt rumah time tu. if xde mcmane dgn anak2 aku. syaitoooonnnnn btl. orf agen pun haram nk respon
mmg aku xkn tlg org melayu lg
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 6-8-2018 03:11 PM | Show all posts
Joannalee replied at 6-8-2018 03:09 PM
menyampah dgn perempuan melayu yg jadi maid aku... aku ambik dr mylocalmaid. larikan diri. nasib aku ...

uiks. local org mana tu? muda ke?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-8-2018 03:12 PM | Show all posts
Catpaw replied at 6-8-2018 07:44 AM
Takdak nyampah sesape hari ni, esok lusa ade iols mengarang di sini

hahaha simpan utk persediaan hari esok2
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-8-2018 03:13 PM | Show all posts
Rajawali replied at 5-8-2018 11:19 PM
Aku benci abang ipar aku yg pemalas kerja, anak anak terbiar, nak mentekedarah pi mintak kat mak mer ...

abg ipar? abg pada laki u la ye?
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2018 03:13 PM | Show all posts
i x pernah benci org...dlm list i xde kot yg i benci dia dia kaw2.. more to x suka or malas bergaul dgn org tu.

kalo bleh nk jauh kan diri dari dia xnak ada direct contact...

i x nak benci org..sbb x nak org benci i

voleyyy
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-8-2018 03:55 PM | Show all posts
kiyudi replied at 6-8-2018 03:13 PM
i x pernah benci org...dlm list i xde kot yg i benci dia dia kaw2.. more to x suka or malas bergaul  ...

bagus u ni. hahahaha.

i pernah baca somewhere, not everyone like you because even you dont like everyone
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2018 04:25 PM | Show all posts
pitera replied at 6-8-2018 03:55 PM
bagus u ni. hahahaha.

i pernah baca somewhere, not everyone like you because even you dont like ...

btul dik pit

ada quote sis save lam hp :

BE YOURSELF

PEOPLE DON'T HAVE TO LIKE YOU
AND YOU DON'T HAVE TO CARE...



walau ada org buat tahi kt sis,,,sis masih rasional leh terima & memaafin seadanya...

tulus nye hati yg sis kiyu miliki....

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-8-2018 04:28 PM | Show all posts
kiyudi replied at 6-8-2018 04:25 PM
btul dik pit

ada quote sis save lam hp :

wah thanks

very helpful quote tu. semalam sangat marah kt sorg ni dah sampai tahap benci, tu yg buat thread ni.
lepas ni boleh ingat quote ni je lah - senang tak susah hati kesah pasal orang hihi
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2018 04:40 PM | Show all posts
pitera replied at 6-8-2018 04:28 PM
wah thanks

very helpful quote tu. semalam sangat marah kt sorg ni dah sampai tahap benci, tu yg ...

hehe...chillax..lupa plak dik pit tuan tanah....

berpada2 benci org....berpada2 jugak syg orang....

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 6-8-2018 04:42 PM | Show all posts
kiyudi replied at 6-8-2018 04:40 PM
hehe...chillax..lupa plak dik pit tuan tanah....

berpada2 benci org....berpada2 jugak syg  ...

gitulah sebaiknya
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2018 05:17 PM | Show all posts
Joannalee replied at 6-8-2018 03:09 PM
menyampah dgn perempuan melayu yg jadi maid aku... aku ambik dr mylocalmaid. larikan diri. nasib aku ...

wehhh maid yang mana 1??
aku aritu ade pm gak...konon2 nak try...yg duduk puchong tuu...
tp sbb tgk kene byr sekian2...byk plak tu...so aku hold dlu...
lps bace cite ko ni..tkut plak nak amik dr dia...
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2018 05:19 PM | Show all posts
aku benci ngn bos aku skrg niii!!!
gerammm tauuuu..
benda kecik2 dia perbesarkannn...smpai nak show warning letter...ishhh...sakit ati..
sbb ada orang dok complaint2...
die ni da la pantang ade org complaint psl staff die...die akan mengamuk dlu..bru tnye citee...
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2018 08:48 PM From the mobile phone | Show all posts
I susah sangat nak benci orang..i cepat memaafkn..tak suka berdendam..nnti jiwa i tak tenang..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Cinta & Perhubungan


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

20-5-2024 02:44 PM GMT+8 , Processed in 0.177022 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list