Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
23432
View
1832
Reply

Borak pasal kucing

[Copy link]

Author: matkpop    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 9-8-2018 10:28 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by matkpop at 5-9-2018 08:25 AM

borak pasal kucing, tepek video atau gambar kucing.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-8-2018 05:53 AM From the mobile phone | Show all posts
tak ada sapa ka nak melayang? katup jela benang ini.
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2018 09:01 AM | Show all posts
alaaaa... rilek arrr. baru bukak benang ni semalam kottt.... kira dah lewat apa and it is a working day pun. ada orang dah tido dah masa tu... positif ok  

lagipun benang ni memerlukan kemahiran utk berfikir bagi menjawabnya. dah macam exam plak


Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2018 09:04 AM | Show all posts
kalau fox bukan seekor rubah yang comel, attractive and cheeky (), hmmm.... takkan plak jadi puppy siberian husky? or baby wold yg comel? sebab keluarga rubah yang lain tidak menepati description yg tiga tadi tu yg menjadi asas kepada nick fox yg asal
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-8-2018 11:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Foxey replied at 10-8-2018 09:01 AM
alaaaa... rilek arrr. baru bukak benang ni semalam kottt.... kira dah lewat apa and it is a working  ...

memerlukan level aras tinggi utk menjawab soalan ni hehe
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-8-2018 11:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Foxey replied at 10-8-2018 09:04 AM
kalau fox bukan seekor rubah yang comel, attractive and cheeky (), hmmm.... takkan plak jadi p ...

ketiga tiga tu memang comel, attractive and cheeky.

nasib tak sebut nate ni. pun comel attractive seductive
internet-famous-animals.gif
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2018 02:29 PM | Show all posts
matkpop replied at 10-8-2018 11:54 AM
memerlukan level aras tinggi utk menjawab soalan ni hehe

tu la pasal... awai2 pagi ngat atau lewat2 tengah malam tu mmg payah nak kerah otak untuk berfikir dengan lebih lanjut untuk menjawab soalan mat nih...
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2018 02:31 PM | Show all posts
matkpop replied at 10-8-2018 11:58 AM
ketiga tiga tu memang comel, attractive and cheeky.  

nasib tak sebut nate ni. pun comel a ...

haippppppp....

ada lak yang disamakan dengan spesis tu...

itu tak termasuk dalam keluarga rubah ok....


Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2018 02:34 PM | Show all posts
besides, apart from comel, attractive cheeky, rubah juga flirty and seductive.... whichhh.... the former, people said i do it without me even realising it and the latter, i seldom do but can do if i want to...

kekekekekkeke....

nih masuk lif, tekan butang sendiri nampak nya nih....

heish, malu ja
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-8-2018 02:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Foxey replied at 10-8-2018 02:31 PM
haippppppp....

ada lak yang disamakan dengan spesis tu...

Laa ingatkan sama. rabun mat naik la ni.

rubah tu macam fennec tu ye?
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2018 02:42 PM | Show all posts
fennec tu tinger dia capang.... hahahah....

i am just simply foxey....  
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2018 02:42 PM | Show all posts
p check mata tu... dah tau rabun lagi takmo pakai glasses
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-8-2018 02:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Foxey replied at 10-8-2018 02:42 PM
fennec tu tinger dia capang.... hahahah....

i am just simply foxey....

still dalam family rubah kan...?

ke fox ni rubah Swiper? dalam cite dora tu kehekeh
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-8-2018 02:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Foxey replied at 10-8-2018 02:42 PM
p check mata tu... dah tau rabun lagi takmo pakai glasses

pakai bila keluar rumah je. dalam rumah tak pakai. kena tukar spek baru ah gini. huhu
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2018 02:54 PM | Show all posts
matkpop replied at 10-8-2018 02:53 PM
still dalam family rubah kan...?

ke fox ni rubah Swiper? dalam cite dora tu kehekeh

tak samaaaaaa... swiper tu dah la pakai thief nyer mask...
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2018 02:56 PM | Show all posts
baru je main kuiz nih kat bod haiwan dan tumbuhan

https://www.buzzfeed.com/allieha ... cRd26pZJ#.rejln1A20

and guess what i got?

You got: Fox

What are foxes if not delightful fluffs? You're a sly, sexy, cool little trickster. Foxes often represent wisdom and quick-thinking, so you're quite the ~foxy~ catch!

just like my nick!
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2018 02:57 PM | Show all posts
matkpop replied at 10-8-2018 02:54 PM
pakai bila keluar rumah je. dalam rumah tak pakai. kena tukar spek baru ah gini. huhu

skrg ni kat rumah ke?

tak keje ke ari nih?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-8-2018 02:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Foxey replied at 10-8-2018 02:54 PM
tak samaaaaaa... swiper tu dah la pakai thief nyer mask...

dahtu fox yang macam mana pulekk
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-8-2018 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Foxey replied at 10-8-2018 02:57 PM
skrg ni kat rumah ke?

tak keje ke ari nih?

keja. mat menjawab soalan di atas. mat pakai glasses hihi
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-8-2018 03:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Foxey replied at 10-8-2018 02:56 PM
baru je main kuiz nih kat bod haiwan dan tumbuhan

https://www.buzzfeed.com/alliehayes/answer-some ...

You got: Otter
You're a cool, individual thinker with a silly sense about you, and a sweet little otter is the perfect choice for you. You're an easy-going person who others turn to for help...and also, have I mentioned you're ADORABLE?



mat dapat otter plak. harey
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.094982s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list