Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
23139
View
1832
Reply

Borak pasal kucing

[Copy link]

Author: matkpop    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 10-8-2018 03:02 PM | Show all posts
matkpop replied at 10-8-2018 02:57 PM
dahtu fox yang macam mana pulekk

yang kat avatar tu laaa....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-8-2018 03:02 PM From the mobile phone | Show all posts
macam best je main quiz gini
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2018 03:04 PM | Show all posts
matkpop replied at 10-8-2018 02:59 PM
keja. mat menjawab soalan di atas. mat pakai glasses hihi

baiklah...

tapi kalau kat rumah tak pakai glasses, tak eksiden ke?

ke degree tak tinggi?

mcm fox, kalau tak pakai, kabur la pandangan...
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2018 03:05 PM | Show all posts
matkpop replied at 10-8-2018 03:01 PM
You got: Otter
You're a cool, individual thinker with a silly sense about you, and a sweet little ...

so, does the description fits you sedikit sebanyak?

adorbsss wehh...
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2018 03:06 PM | Show all posts
matkpop replied at 10-8-2018 03:02 PM
macam best je main quiz gini

memang punnnn... tu yg selalu terbabas dan ketagihhh... sampai buat benang tanya ada tak org lain ketagihan seperti fox nih...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-8-2018 03:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Foxey replied at 10-8-2018 03:04 PM
baiklah...

tapi kalau kat rumah tak pakai glasses, tak eksiden ke?

tak. degree rendah saje. baru2 jugak pakai glasses ni. before ni tak sedar pun mat rabun. ingatkan pandangan memang tak jelas ke hapa.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-8-2018 03:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Foxey replied at 10-8-2018 03:04 PM
baiklah...

tapi kalau kat rumah tak pakai glasses, tak eksiden ke?

tak. degree rendah saje. baru2 jugak pakai glasses ni. before ni tak sedar pun mat rabun. ingatkan pandangan memang tak jelas ke hapa.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-8-2018 03:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Foxey replied at 10-8-2018 03:02 PM
yang kat avatar tu laaa....

rubah ke tu? bukan manusia ke? ke pennywise? eh tersebut pulak
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2018 03:17 PM | Show all posts
eh... dah tukar nama benang? pantas betul tindakan yang diambil
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-8-2018 03:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Foxey replied at 10-8-2018 03:05 PM
so, does the description fits you sedikit sebanyak?

adorbsss wehh...

adorable ke diri ini? macam tak plak. macho tu mungkin sesuai.

cool, yes. hehe
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-8-2018 03:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Foxey replied at 10-8-2018 03:06 PM
memang punnnn... tu yg selalu terbabas dan ketagihhh... sampai buat benang tanya ada tak org lain  ...

dekat bod epistemologi banyak quiz gak.
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2018 03:18 PM | Show all posts
matkpop replied at 10-8-2018 03:12 PM
tak. degree rendah saje. baru2 jugak pakai glasses ni. before ni tak sedar pun mat rabun. ingatkan ...

aaahh... so kalau tak pakai pun, tade la effect sangat....

kira mata tu rabun sikit ja

banyak makan carrot kot dulu2 eh?
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2018 03:19 PM | Show all posts
matkpop replied at 10-8-2018 03:13 PM
rubah ke tu? bukan manusia ke? ke pennywise? eh tersebut pulak


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-8-2018 03:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Foxey replied at 10-8-2018 03:18 PM
aaahh... so kalau tak pakai pun, tade la effect sangat....

kira mata tu rabun sikit ja

nak kata makan carrot selalu tu takla jugak. maybe sebab selalu hadap gadget dalam gelap tu yg buat rabun.
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2018 03:20 PM | Show all posts
matkpop replied at 10-8-2018 03:17 PM
adorable ke diri ini? macam tak plak. macho tu mungkin sesuai.

cool, yes. hehe

tak ehh?

macho macam sapa? jangan sebut badut ngeri hokay
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2018 03:21 PM | Show all posts
matkpop replied at 10-8-2018 03:17 PM
dekat bod epistemologi banyak quiz gak.

kat situ memang fox dah round dulu... sebab dah kehabisan quiz la sampai merantau ke bod haiwan dan tumbuhan tu...

tapi mukasurat belakang2 bod epis tu fox tak selak lagi... mesti ada lagi kuiz yang tak main lagi... nanti lah, bila berkelapangan akan kuteruskan jua...
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2018 03:22 PM | Show all posts
matkpop replied at 10-8-2018 03:19 PM
nak kata makan carrot selalu tu takla jugak. maybe sebab selalu hadap gadget dalam gelap tu yg bua ...

bukak lah lampu tu... nak tido baru tutup lampu
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2018 03:23 PM | Show all posts
pergh... laju pulak fox menjawab.... hahahaha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-8-2018 03:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Foxey replied at 10-8-2018 03:20 PM
tak ehh?

macho macam sapa? jangan sebut badut ngeri hokay

ada la iras macam Rajinikanth. muehehe

gurau je
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-8-2018 03:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Foxey replied at 10-8-2018 03:21 PM
kat situ memang fox dah round dulu... sebab dah kehabisan quiz la sampai merantau ke bod haiwan da ...

kat bod tu senang nak kumpul kacang. ada tu game jawab soalan, meme apa tah. banyak oo tacang mod bagi.

kat bod cintan cintun pun ada quiz. tapi idok le mat nak terai. macam kelako pulok. komen satu dua benang je
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.075122s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list