Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
23483
View
1832
Reply

Borak pasal kucing

[Copy link]

Author: matkpop    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 10-8-2018 03:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Foxey replied at 10-8-2018 03:23 PM
pergh... laju pulak fox menjawab.... hahahaha

laju semacam. seram
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2018 03:52 PM | Show all posts
matkpop replied at 10-8-2018 03:23 PM
ada la iras macam Rajinikanth. muehehe

gurau je

hohh!!!

padaiyappa ka?

cite yg makes no sense but really entertaining....

itu err.. macho ka? misai melintang... errr....
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2018 03:53 PM | Show all posts
matkpop replied at 10-8-2018 03:27 PM
kat bod tu senang nak kumpul kacang. ada tu game jawab soalan, meme apa tah. banyak oo tacang mod  ...

ha ah... tapi sebab meme dia pjg2, fox tak jawab lg banyaknya tu...

patutlah cepat je kacang mat ni bercambah. dok jawab meme and kuiz kat situ rupanya...
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2018 03:54 PM | Show all posts

haa... kan???

i am even amazed at my speed too...
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2018 04:19 PM | Show all posts
mat, camana nak attach gambar eh? i wanna show a cute pic of husky puppy
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-8-2018 04:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Foxey replied at 10-8-2018 03:52 PM
hohh!!!

padaiyappa ka?

takda misai dah. jambang beruban ja. rambut dah sama. spek lebih kurang.
rajani.jpg
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-8-2018 04:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Foxey replied at 10-8-2018 03:53 PM
ha ah... tapi sebab meme dia pjg2, fox tak jawab lg banyaknya tu...

patutlah cepat je kacang ma ...

kahkahkahkah cepat woo naik level. sekarang ni dah susah dah. dah jawab semua meme tu.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-8-2018 04:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Foxey replied at 10-8-2018 04:19 PM
mat, camana nak attach gambar eh? i wanna show a cute pic of husky puppy

fox guna phone ke pc? kalau phone, ada click symbol "+"
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-8-2018 04:42 PM From the mobile phone | Show all posts
this one ke u nak tunjuk?
41kt8IGt9vL._AC_SY400_.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2018 05:33 PM | Show all posts
matkpop replied at 10-8-2018 04:38 PM
takda misai dah. jambang beruban ja. rambut dah sama. spek lebih kurang.

receding hairline?

dah tua rajinikanth ni.... lama dah tak tgk citer kelakar dia...
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2018 05:34 PM | Show all posts
matkpop replied at 10-8-2018 04:39 PM
kahkahkahkah cepat woo naik level. sekarang ni dah susah dah. dah jawab semua meme tu.

tu laa pasal.... gigih kot menambah kacang tu
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2018 05:36 PM | Show all posts
matkpop replied at 10-8-2018 04:42 PM
this one ke u nak tunjuk?

yessss.... how?

how did you get the exact picture i want to attach?

ada satu lagi sebenarnya.... kiut sangat puppy tu...

kat area my house hari tu i nampak someone walk his husky.... comel giler kot husky dia... i tgk dari dalam kete lah...

kat my house kat kpg pun ada juga... dia lepaskan memalam utk husky tu berlari2 di luar, tapi tak kacau orang la...

susah bela husky ni kat Malaysia my sis kata... dia kena duduk bilik beraircond...
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2018 05:37 PM | Show all posts
matkpop replied at 10-8-2018 04:40 PM
fox guna phone ke pc? kalau phone, ada click symbol "+"

skr guna pc. how lah?
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2018 05:38 PM | Show all posts
matkpop replied at 10-8-2018 04:42 PM
this one ke u nak tunjuk?

muka fierce giler husky nih tapi menten comel!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-8-2018 05:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Foxey replied at 10-8-2018 05:34 PM
tu laa pasal.... gigih kot menambah kacang tu

baru je register, beberapa hari dah naik level 10. hahaha

kalau lama lagi register dah boleh selevel dengan fox. berapa lama tu nak kumpul kacang
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-8-2018 05:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Foxey replied at 10-8-2018 05:36 PM
yessss.... how?

how did you get the exact picture i want to attach?

i ada baca mandrem tadi.

kena save dulu gambar anjing tu baru boleh upload.

husky comel. selalu je layan video husky kat IG. tapi tak pernah jumpa lagi depan mata. ada sekor anjing ni comel jugak. samoyed. chow chow pun comel. fluffy
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2018 07:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Foxey at 10-8-2018 07:17 PM
matkpop replied at 10-8-2018 05:45 PM
baru je register, beberapa hari dah naik level 10. hahaha

kalau lama lagi register dah boleh se ...


Kannn... Giler terer mengutip kacang tu. Fox ni tak aktif lama dah. Jadi tu je la kacang yang ada.

At the rate you're going, you're gonna bypass me soon enough
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2018 07:22 PM From the mobile phone | Show all posts
matkpop replied at 10-8-2018 05:48 PM
i ada baca mandrem tadi.

kena save dulu gambar anjing tu baru boleh upload.

Hohh, mandrem???

Cute kan husky nih... Chow chow tu bulu je nampak besar kot...

Samoyed tu ntah2 cousin husky. Sbb rupa hampir sama cuma kaler putih bersih kot... Mmg comel.

My sis suka corgi, dia kata boleh ke cross breed kan dia dgn husky. Haha... Ada klu tak silap fox cross breed nih.
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2018 07:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Siberian-Husky-Puppy.jpg

Tgk la ni... Muka ganas giler tapi tetappp comelll
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-8-2018 07:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Foxey replied at 10-8-2018 07:22 PM
Hohh, mandrem???

Cute kan husky nih... Chow chow tu bulu je nampak besar kot...

chow chow tu comel gila. rasa nak picit2 muka dia.

yela. baru perasan samoyed lebih kurang sama dgn husky. tang muka tu. cuma samoyed mcm lebih fluffy and bulu putih.

kacuk corgi dgn husky, dapat la dog kaki pendek haha mcm munchkin cat.
horgi.jpg
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.105950s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list