Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
23113
View
1832
Reply

Borak pasal kucing

[Copy link]

Author: matkpop    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 11-8-2018 12:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Foxey replied at 11-8-2018 12:50 AM
Kalau boleh bela la... But i bet my sibs wouldn't let me keep it here...

laa kenapa
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-8-2018 12:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Foxey replied at 11-8-2018 12:47 AM
Hmmm.. i can't find any button to insert the clip. It is not from youtube nor fb. How arr?

hm tak pasti plak. macam tak dapat je. mat pun nubis kubis lagi pasal forum ni haha
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2018 01:00 AM From the mobile phone | Show all posts
matkpop replied at 11-8-2018 12:46 AM
u nak bela ke? boleh ganti bantal kucing u ahaha

IMG_20180811_005833.jpg

This is irreplaceable hokay
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2018 01:01 AM From the mobile phone | Show all posts
matkpop replied at 11-8-2018 12:46 AM
share url video youtube tu kat sini

Masalahnya bkn video youtube... Hmm...
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2018 01:02 AM From the mobile phone | Show all posts
matkpop replied at 11-8-2018 12:47 AM
mesti bambam ni. comel mcm chow chow haha

Aaahh... Just because i love my food, then i am bam bam la? Okay... Can oso...

Like BSH tawww...
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2018 01:04 AM From the mobile phone | Show all posts
matkpop replied at 11-8-2018 12:51 AM
laa kenapa

Dorang pun berangan nak kucen tu jugakkkk... Tu yg kami p survey tgk hari tu. Mahai ngat laa...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-8-2018 01:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Foxey replied at 11-8-2018 01:00 AM
This is irreplaceable hokay

macam kepam je. wangi ke busuk ni? kihkihkih
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2018 01:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Foxey replied at 11-8-2018 01:00 AM
This is irreplaceable hokay

Kesian plak tengok bantal kucen fox ni... Nmpk ngat salu kena peluk dan kena hempap

Eh mana you tau i ada bantal kucen?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-8-2018 01:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Foxey replied at 11-8-2018 01:02 AM
Aaahh... Just because i love my food, then i am bam bam la? Okay... Can oso...

Like BSH t ...

ahaha ada ke spesis gitu yg tak bambam? adoiiii kelaka
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2018 01:09 AM From the mobile phone | Show all posts
matkpop replied at 11-8-2018 01:06 AM
macam kepam je. wangi ke busuk ni? kihkihkih

Definitely wangi macam tuanpunya hokay. Tak main la peluk kucen busuk
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-8-2018 01:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Foxey replied at 11-8-2018 01:04 AM
Dorang pun berangan nak kucen tu jugakkkk... Tu yg kami p survey tgk hari tu. Mahai ngat laa...

i ada join satu group kucing kat FB. ada sorang ni memang breeder BSH, dia jual anak2 kucing bsh. tapi not sure plak berapa. comel2 je.

munchkin pun comel. katik je haha. mainecoon pun comel mcm singa.
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2018 01:11 AM From the mobile phone | Show all posts
matkpop replied at 11-8-2018 01:07 AM
ahaha ada ke spesis gitu yg tak bambam? adoiiii kelaka

Ada... Because diimbangi dengan exercise. And doesn't mean that loving food, you overeat kan? I don't know, but that is how i see it lah.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-8-2018 01:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Foxey replied at 11-8-2018 01:01 AM
Masalahnya bkn video youtube... Hmm...

i dont even know macam mana nak tepek video kat sini.

takde kat youtube ke
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-8-2018 01:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Foxey replied at 11-8-2018 01:07 AM
Kesian plak tengok bantal kucen fox ni... Nmpk ngat salu kena peluk dan kena hempap

Eh  ...

i boleh tengok dari jauh. ada bantal kucing kepam selalu kena hempap.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-8-2018 01:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Foxey replied at 11-8-2018 01:09 AM
Definitely wangi macam tuanpunya hokay. Tak main la peluk kucen busuk

bau busuk tu lebih semerbak tau. sebab tu orang ada bantal busuk.
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2018 01:17 AM From the mobile phone | Show all posts
matkpop replied at 11-8-2018 01:11 AM
i ada join satu group kucing kat FB. ada sorang ni memang breeder BSH, dia jual anak2 kucing bsh.  ...

Ha, you taknak bela ke BSH? Munchkin ni macam a cat version of corgi dua2 kaki pendek, comellll ngatsss.

Maine coon ni kalau besar, besar betul dia. Mesti berat ya ampunn...

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-8-2018 01:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Foxey replied at 11-8-2018 01:11 AM
Ada... Because diimbangi dengan exercise. And doesn't mean that loving food, you overeat kan? I do ...

tapi i selalu overeat & less exercise. ehhh
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2018 01:20 AM From the mobile phone | Show all posts
matkpop replied at 11-8-2018 01:12 AM
i dont even know macam mana nak tepek video kat sini.  

takde kat youtube ke

Takde, video tu takde kat youtube. Habih, camne nak share nih?

Comel giler dia cuba nak kejut, mula2 guna paw dia raba pipi owner, sambil ngiauuu manje. Buat bape kali tak gak bangun, dia p lick pipi plak.
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2018 01:22 AM From the mobile phone | Show all posts
matkpop replied at 11-8-2018 01:16 AM
i boleh tengok dari jauh. ada bantal kucing kepam selalu kena hempap.



That is kinda scary...

Dia tak kepam la... Lighting bilik ni yg buat dia nampak lesu je kena peluk. Sbbnya tak on kesemua lampu bilik. Siyesss...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-8-2018 01:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Foxey replied at 11-8-2018 01:17 AM
Ha, you taknak bela ke BSH? Munchkin ni macam a cat version of corgi  dua2 kaki pendek, comellll ...

nak tapi takda fulus. hanya mampu bela kucing biasa saje.

mainecoon comel. bayangkan this cat perati u tidur ni malam. haha
36098509_244810119448064_7683552404981153792_n-188-5b42d60406834__700.jpg
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.079253s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list