Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
23138
View
1832
Reply

Borak pasal kucing

[Copy link]

Author: matkpop    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 29-7-2019 10:19 PM From the mobile phone | Show all posts
CatMiow replied at 29-7-2019 08:46 AM
Yup 3, sebab bulu dia 3warna.

Kutip je,  nak mintak kat siapa? Kucing orng pun datang kat kita ...

Murah rezeki kutip kucing jalanan. Saya dulu pun kutip kucing, tapi dah bagi kat orang.
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2019 10:21 PM From the mobile phone | Show all posts
matkpop replied at 29-7-2019 10:18 PM
Follow Jep kat mana?

Kat ig.. Oh my jep.
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 10:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Catpaw replied at 28-7-2019 01:45 PM
awak kena ambik ubat lah kalau nak bela juga

Takkan nk mkn ubat tiap hari klau nk peluk dia D:
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 10:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Catpaw replied at 28-7-2019 01:45 PM
awak kena ambik ubat lah kalau nak bela juga

Takkan nk mkn ubat tiap hari klau nk peluk dia D:
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 10:21 AM From the mobile phone | Show all posts
matkpop replied at 28-7-2019 10:57 PM
Kucing awak ke kena hantar ke kampung?.

Kucing apa?

Yess skrg maklong I jga kucing tu haha sbb kt sna ada kebun so dia blh je lari merata and kwn2 dgn ayam hahah
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 10:22 AM From the mobile phone | Show all posts
matkpop replied at 28-7-2019 10:57 PM
Kucing awak ke kena hantar ke kampung?.

Kucing apa?

Kucing sya dkt kebun maklong I haha.  And I x tau kucing apa.  Breed biasa kut
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 10:23 AM From the mobile phone | Show all posts
CatMiow replied at 29-7-2019 08:52 AM
Tu la,  tak sama mcm sentuh in real life

Tapi ada masanya geram betul tngok kucing kay u. Tu ...

Yaaa stujuuu
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 10:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Normal ke kucing jantan mcm takda perasaan kat betina?
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 01:54 PM | Show all posts
kucing aku sekor tu nyanyuk teruk lepas kena eczema.
berak kencing bersepah ikut sukahati dia je
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 04:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Gambar baru montel.. Makin sihat dan berisi selepas tido wad semlman
IMG_20190806_163831.jpg
IMG_20190806_165506.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 10:07 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 6-8-2019 04:59 PM
Gambar baru montel.. Makin sihat dan berisi selepas tido wad semlman

Hai sarah

Comel laa kat gambaq nomot 1 tu
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 10:07 PM From the mobile phone | Show all posts
flat,1000x1000,075,f.u1.jpg

Perasaan bila cuba cari baju tadi online plak tapi tak jumpa
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 10:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Foxey replied at 7-8-2019 10:07 PM
Hai sarah

Comel laa kat gambaq nomot 1 tu

Nakal skrg.. Dan dah tau nama dia Montel
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 10:18 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 7-8-2019 10:14 PM
Nakal skrg.. Dan dah tau nama dia Montel

Harap2 dia semakin montel seperti namanya juga
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 11:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Kuching oh kucing
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 11:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Foxey replied at 7-8-2019 10:18 PM
Harap2 dia semakin montel seperti namanya juga

Tu la... Nampak makin berselera makan.. Vet bagi vitamin kat dia.. Kena dok wad semlm.. Skrg dah pandai nak masuk rumah.. Bila bawa masuk nak keluar
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 11:34 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 7-8-2019 11:26 PM
Tu la... Nampak makin berselera makan.. Vet bagi vitamin kat dia.. Kena dok wad semlm.. Skrg dah p ...

Agaknya dia baru nak familiarise dengan persekitaran dia kot. Tengok mana lebih selesa
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 11:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Foxey replied at 7-8-2019 11:34 PM
Agaknya dia baru nak familiarise dengan persekitaran dia kot. Tengok mana lebih selesa

Tak ada mak dia.. Dia x mo.. Kat mana mak dia ada.. Situ dia nak dok.. Beli rumah dan tilam elok2 x mo tido.. Tido atas lantai
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.083996s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list