JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
1419
View
8
Reply

Wallet Baru untuk isteri

[Copy link]

Author: weoogee       Show all posts   Read mode

Author
Post time 13-8-2018 05:58 PM | Show all posts |Read mode
Salam,

Hai saya nak tanya kaum hawa dekat sini jenama apa yang sesuai untuk beli walletor dompet untuk isteri. Brand jenis apa sebab selalu kalau lelaki kan kickers leather walletjadi untuk si isteri tak tahu.

Give suggestion please

Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2018 06:21 PM | Show all posts
belikan apa dia suka. contoh kalau dia suka LV belikan gucci, kalau dia suka adidas belikan nike
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2018 06:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Dlm wallet jgn kosong k.. letak lah brape ratus/ribu/credit card.. lg happy isteri tu.. hehe
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2018 06:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni hadiah untuk surprise kan wife ke? Sebab kalau tak pasti, and tak berunsurkan surprise, apa kata bawak je wife suruh dia pilih
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2018 07:15 PM From the mobile phone | Show all posts
ya.. rasanya baik suruh wife pilih
sendiri design mana dia suka..

taste orang lelaki ni kadang2 menghampakan..
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2018 10:05 PM From the mobile phone | Show all posts
bajet hang berapa? kalau hang nak buat special punya, boleh buat custom made purse. boleh jahit nama isteri hang kat purse tu, pilih design & color. visit IG ni https://www.instagram.com/yardleathersmith/?hl=en

ni suggestion aku jela sbb wallet aku pun beli dari IG ni. so far kualiti okay, siap ada warranty. purse dia diperbuat dari kulit kambing/lembu.
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2018 04:05 AM | Show all posts
Salam,

kalo nak selevel Kickers....aku cadangkan sembonia....deme gune leather, n murah gak

tapi kalo nak mahai sikit....coach ke heeee
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-10-2018 12:26 PM | Show all posts
matkpop replied at 13-8-2018 10:05 PM
bajet hang berapa? kalau hang nak buat special punya, boleh buat custom made purse. boleh jahit nama ...

adalah dalam 300 paling maximum. okay bro thanks
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-10-2018 12:27 PM | Show all posts
merrissa replied at 19-8-2018 04:05 AM
Salam,

kalo nak selevel Kickers....aku cadangkan sembonia....deme gune leather, n murah gak

alrigth nanti aku pergi survey sembonia punya design and harga. terima kasih
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.065355s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list