Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123
Return to list New
2311
View
44
Reply

Vivo v9 cepat habis data. Kenapa???

[Copy link]

Author: sivalan       Show all posts   Read mode

Post time 29-8-2018 12:16 AM | Show all posts
Tarjudin replied at 28-8-2018 11:04 PM
haha... dia bukan kelab kebajikan, jadi kenapa pula nak bagi faedah yang banyak untuk pelanggan di ...

plan yang target orang muda ni ingat boleh dapat menarik mereka dengan kuota untuk tengok video, dia tak tahu ke ada plan lain yang lagi berbaloi untuk dapat internet kuota yang banyak ni.
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2018 05:39 PM | Show all posts
cocopuff replied at 27-8-2018 05:35 PM
2 ringgit 3gb tu bukan daily add on ke? Benda tu sehari je tahan kan? Tak banyak sangat ke 3gb tu  ...

ni ialah daily add on.sehari 2 ringgit shj murah je..3GB tak byk ku main FB, dgn music dan youtube sekejap dah habis kuota tu


Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2018 05:51 PM | Show all posts
Rosmawa_TI replied at 27-8-2018 10:28 PM
line dia cepat ke? takut nanti lepas subcribe baru tahu line teruk, walaupun kata 3 bg pun tak bol ...

pergi sign up jer line dia sgt stabil tak yah risau..
rumah i tak ada pasang wifi, tiap hari guna internet dia x ada problem line stabil tengok video tanpa lagging


Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2018 06:01 PM | Show all posts
geraldsimy replied at 28-8-2018 11:33 AM
baru2 okey punya..lps tu semakin teruk, kadang2 xde line langung ke xleh call
so guna Xpax skrg,  ...

Betul ke line dia sgt teruk. tapi i tak pernah pakai xpax. kamu guna xpax ke?
nak tanya skg xpax pelan paling murah berapa ringgit i nak pelan yg mempunyai byk data

Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2018 10:45 AM | Show all posts
Rahman33 replied at 29-8-2018 12:16 AM
plan yang target orang muda ni ingat boleh dapat menarik mereka dengan kuota untuk tengok video, d ...

yg lain tu bagi quota byk sbb harga pon mlmpau2,clcom ni pon ada je yg offer internet plan quota tggi,tapi hrga pon tggi la.
nak murah tapi nak byk mmg xdpat la. ni trik org muda sbb hrga mmpu mlik.
gpon nk isaw ape kn klu xckup data bolee tambah. bru bpe hinggit
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.067753s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list