Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123
Return to list New
6594
View
46
Reply

YAMAHA NVX 155

[Copy link]

Author: mattzzx       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 27-1-2019 03:06 PM | Show all posts
DapoPaneh replied at 24-1-2019 01:48 PM
dah nama skuter ...kena ride santai..nak laju amik R25
so far sy pakai nvx ulang alik g keja dr s ...

DapoPaneh..tepek lah gambar motor NVX tu..



Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2019 04:21 PM | Show all posts
mattzzx replied at 27-1-2019 03:06 PM
DapoPaneh..tepek lah gambar motor NVX tu..

moto standard je..

kalo nampak kasi pin2 2kali ye

kalo nampak kasi pin2 2kali ye
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-2-2019 11:24 AM | Show all posts

standard tu dah kira ok...

movistar?


Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2019 03:04 PM | Show all posts
mattzzx replied at 23-2-2019 11:24 AM
standard tu dah kira ok...

movistar?

bukan movistar...biasa je
kumpul duit nk upgrade tank 8L...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-2-2019 03:44 PM | Show all posts
DapoPaneh replied at 25-2-2019 03:04 PM
bukan movistar...biasa je
kumpul duit nk upgrade tank 8L...

yang biasa tu pun dah kira cantik tu...
tank 8L tu boleh lah jalan jauh....senang skit kan...
pernah ke konvoy kemana mana dengan geng2 NVX?


Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2019 11:01 AM | Show all posts
mattzzx replied at 25-2-2019 03:44 PM
yang biasa tu pun dah kira cantik tu...
tank 8L tu boleh lah jalan jauh....senang skit kan...
pe ...

masih belum ada perancangan lg
atas sebab kesibukan bekerja...
ada plan ke nk convoi???

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-3-2019 02:02 PM | Show all posts
DapoPaneh replied at 8-3-2019 11:01 AM
masih belum ada perancangan lg
atas sebab kesibukan bekerja...
ada plan ke nk convoi???

utamakan kerja dulu...
ada free baru lah seronok nak berjalan jauh kan....
tak ada plan pun nak join convoi....


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.077130s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list