Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
2087
View
3
Reply

WoundKreme - Lecur, Luka-luka,Lelasan

[Copy link]

Author: E^ee    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 12-9-2018 11:20 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Hi kawan-kawan, I not here to advertise Kreme ni. Just nak share with you all, I jumpa Kreme back untuk luka-luka.Kaki Uncle I  ada luka yang amat teruk, dia juga diabetic patient. Sebab tu lah, luka tu Susah sembuh.  Kawan I share Kreme ni kat uncle I , suruh dia try tengok boleh cepat sikit sembuh tak. Uncle I pun try lah, bukan mahal sangat, seratus lebih ja, ramuan pun semua organic, so should be no harm kut. Surprisingly, luka tu sembuh dalam masa 5 hari. Tak tau lah betul betul Kreme tu merawat kah , cuma ngam ngam timing.
I tak jual Kreme to, I just nak kongsi kat kawan-kawan yang ada masalah macam uncle I ja.
Kalau nak tau details lagi, tolong check Facebook or website Kreme tu.

http://woundkreme.com/index.html
https://www.facebook.com/woundkreme


15367653676703098979352255699790.jpg
15367654767691696272360657904237.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2018 04:32 AM | Show all posts
ok, mcm sy selalu kata, sy tak halang advertisment kerana ia boleh membantu org
tapi sy tak rate, is that ok?
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2018 01:54 AM | Show all posts
Try mine.
ALL_686300_1_788.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2018 03:09 PM | Show all posts

mcm sy selalu kata, sy tak halang advertisement yg mungkin memberi laluan kpd pengguna utk mencari jln sendiri. sy agak disappointed bahawa saudari kena ''troublemaker''. sy tidak menolak credit saudari
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list