CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 9774|Reply: 88

[EDISI GEDIK] Peter Kavinsky aka Noah Centineo

[Copy link]
Post time 22-9-2018 08:04 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Kisahnya, iolls selama ni memang tak gedik. Kahkah.

Tapi lepas nengok dak noah ni, terus rasa makan tak basah tidur tak lena gitchu. Habis follow instagram lah twitter lah, segala video dia kat youtube tu iolls tengok.

Last dulu crush dekat mamat hero sebegini rupa adalah time freddie prinze jr dalam she’s all that, dgn heath ledger dalam 10 things i hate about you. Haaa nampak tak betapa ancient nya hakak.

Beza umur kami 10 tahun kot. Tapi bila ingatkan kaka pira pun mampu kawen pucuk muda 10 years younger, maka iolls pun berharap jua. Kahkah.

But well, this could be just a summer fling (yolah) or this could be forever. Hahaha.

Apa-apa pun, meh cuci mata dulu

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 22-9-2018 08:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Ehh alamak mane gambar tak keluar ke
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2018 08:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Tang mana ensem tah
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2018 08:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Hakak ni dah terkena demam BBNU ke
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2018 08:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Normal kan ada bela anak ikan barang satu, dua
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2018 08:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Omg count me in! Iols pun sama gk crush dgn dia ni sejak layan netlix, abes movie2 yg ada heols ni iols layan hahaha
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 22-9-2018 09:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Nampak selebet je. And certain gambo nampak busuk
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-9-2018 09:40 PM From the mobile phone | Show all posts
sinalegna replied at 22-9-2018 08:22 PM
Tang mana ensem tah

Tang sinun hahaha
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 22-9-2018 09:40 PM From the mobile phone | Show all posts
skinsandstars replied at 22-9-2018 08:25 PM
Hakak ni dah terkena demam BBNU ke

Tulah dah jadi mbnu dah
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-9-2018 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
BedahBedul replied at 22-9-2018 08:33 PM
Omg count me in! Iols pun sama gk crush dgn dia ni sejak layan netlix, abes movie2 yg ada heols ni i ...

Kannn. Yg spf18 pun gigih layan, biarpun nak muntah cite tah pape
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2018 10:49 PM From the mobile phone | Show all posts
pitera replied at 22-9-2018 09:41 PM
Kannn. Yg spf18 pun gigih layan, biarpun nak muntah cite tah pape

Yg cita satu lg kat netflix tu amenda ntah sierra apa ntah is a loser tu dia blakon gak kak
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2018 10:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Ebby yus hensem lagi.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-9-2018 11:14 PM From the mobile phone | Show all posts
skinsandstars replied at 22-9-2018 10:49 PM
Yg cita satu lg kat netflix tu amenda ntah sierra apa ntah is a loser tu dia blakon gak kak

A ah tgk gak. Teringat zaman dedulu bergayut otp bila tgk cite tu. hihihi
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-9-2018 11:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Sazida replied at 22-9-2018 10:57 PM
Ebby yus hensem lagi.

Pakej pandai besilat lagi tu, mana boleh lawan. Tapi iolls suka anak ikan
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2018 11:18 PM From the mobile phone | Show all posts
pitera replied at 22-9-2018 11:15 PM
Pakej pandai besilat lagi tu, mana boleh lawan. Tapi iolls suka anak ikan

Sori u, nk tanya kak pira mana yg kawen suami umo 10tahun muda?
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2018 11:23 PM | Show all posts
Chuols ni kelakar rupanya

Neway ai tak kenal heols. Nmpk kepam jah ..







larik ......
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-9-2018 11:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Comel type but not handsome type.

Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2018 11:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Boleyla akak oiii.. tapi si freddie ngan heath ledger tu mmg favourite laaa
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2018 11:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Apooo ? Biasa jah. Hensem lagi Hugh Dancy yg kertu tu di mata iols
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-9-2018 11:46 PM From the mobile phone | Show all posts
ntahhapehape replied at 22-9-2018 11:18 PM
Sori u, nk tanya kak pira mana yg kawen suami umo 10tahun muda?

Kaka pira yg shapira dalina prelove to u
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

20-5-2024 03:03 PM GMT+8 , Processed in 0.111672 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list