Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
29078
View
1352
Reply

Korean Wave : BTS 1st band since Beatles with 3 Billboard No. 1 albums in single year

[Copy link]

Author: borrow    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 5-10-2018 01:08 PM From the mobile phone | Show all posts
borrow replied at 5-10-2018 09:58 AM
the fanz dont hurt me . i hurt myself

Kannn...punyalah protective dengan army dia, mana tak bala army jadi obsess kat BTS. Tahap keobsessan fandom adakala level menakutkan..
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2018 05:15 PM | Show all posts
borrow replied at 3-10-2018 06:48 PM
Chreo? byk best. Not today tu dah cam army  , BST sexy & idol plak notti.

yesss...same la iols pun suke tgk mic drop especially time dorg perform kt seoul awards dgn outfit merah hitam
sgt hensem ok 7-7 pn kacaks

yg ni walopn bukan lagu dorg tp suka tgk budak 2 org ni menari (patut ajak JH skali menari)





Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2018 05:22 PM | Show all posts
sarah_ary2 replied at 3-10-2018 09:29 PM
Ada ke clip tue??? Nak carilah, jin sgttt extraa kan?? Rare sgt hyung yg mcm jin, kene buli dgn ju ...



uols tgk start 2:28 lps RM jawab tu blh dgr gelak jin windshield laughter dia tuh...tp kalo nk phm tgk dr mula la
n kalo rajin tgkla smpi abes sbb lawak



Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2018 05:27 PM | Show all posts
JDT replied at 4-10-2018 06:52 PM
Park Jimin, penyanyi dan penari BTS. Ni bias saya sebab bila tengok persembahan dia..it did someth ...

suka sgt dgn lagu Lie nih...start minat lps tgk run episod yg dorg jd polis & criminal tu

jimin nari lagu lie sbb nk kurg kan hukuman penjara skali jk kasi kurg setahun jer

Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2018 05:32 PM | Show all posts
forselab replied at 4-10-2018 10:51 AM
betul...bila dorang dah make-up & berdiri menari atas stage...kdg2 sukar nk bezakan who is who...
...

kalo rambut kaler lebih kurg lg susah nk bezakan

salu konfius jin n jk sbb muka nk dekat sama (klu dr jauh la)


Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2018 08:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by JDT at 5-10-2018 08:09 PM
psychobubble replied at 5-10-2018 05:27 PM
suka sgt dgn lagu Lie nih...start minat lps tgk run episod yg dorg jd polis & criminal tu

jimin ...


Kann...ni one of my favourite comedy skit diorang..
Perasan tak last2 rambut diaorang berbunjut penangan V??
Hhhaa...Jimin kena tangkap sebab set fire kat hati Army... Jin pula sebab dad jokes.. Jhope ngamuk kena tangkap.
MVP untuk episode ni Suga..ketua balai yg sibuk main mine sweeper..
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2018 08:33 PM | Show all posts
ni ha

Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2018 09:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Suka lagu ni
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2018 09:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni all time faveret..
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2018 09:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Demi thread ni, acik berhempas pulas belajar upload youtube guna hp..hahaha.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-10-2018 10:16 AM | Show all posts
JDT replied at 5-10-2018 01:08 PM
Kannn...punyalah protective dengan army dia, mana tak bala army jadi obsess kat BTS. Tahap keobses ...

Dats why ai mls sgt nk berfandom. Takut menggila
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2018 10:19 AM From the mobile phone | Show all posts
borrow replied at 6-10-2018 10:16 AM
Dats why ai mls sgt nk berfandom. Takut menggila

Saya pun macam tu juga..lagipun faktor usia dengan kekangan masa membataskan aktiviti berfandom ni.
Yang melampau ni selalunya BBNU..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-10-2018 10:22 AM | Show all posts
psychobubble replied at 5-10-2018 05:15 PM
yesss...same la iols pun suke tgk mic drop especially time dorg perform kt seoul awards dgn outfit ...

Mcm getah khenz. Cantik sgt deyol dance. Ai dance jugak tp keras  kejung
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-10-2018 10:23 AM | Show all posts
JDT replied at 5-10-2018 09:20 PM
Demi thread ni, acik berhempas pulas belajar upload youtube guna hp..hahaha.

Tq chuols Nah munger  
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-10-2018 10:42 AM | Show all posts
JDT replied at 6-10-2018 10:19 AM
Saya pun macam tu juga..lagipun faktor usia dengan kekangan masa membataskan aktiviti berfandom ni ...

BBNU mmg scary . Akal tak pjg


Pnh lalu jaman tu, apa retis tu suka , ai pun suka. Obses giler.


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-10-2018 10:46 AM | Show all posts
Tak ada lg tempek video ni .


American Music Awards- DNA





Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2018 11:00 AM From the mobile phone | Show all posts
borrow replied at 6-10-2018 10:42 AM
BBNU mmg scary . Akal tak pjg  



Hahaha....nostalgia sebab saya pun pernah lalui zaman bbnu tu.
Bolos keluar asrama sebab nak tengok grup rock 80s..search, rusty blade, wings...etc..sampai kena denda masa perhimpunan..haishh.
Ni lebih terpengaruh dengan uncles saya yang masa tu peminat acdc, sex pistols, police, ziggy stardust..etc..
Bila 90s, craze dengan british invasion pula...zaman madonna like a virgin pun ikut juga, sampai berkotak anting2 dan reben rambut..fishnet stockings dan garish make up.
canto pop masuk juga..sampai tau sikit2 cakap cantonese..haha semua genre music saya ikut. Neo soul, r n b, blues pun masuk juga.
Bila dah kawin, suami pula minat eagles, rod stewart..acik join juga. Sekarang ni kami dah berubah haluan sebab dia minat lagu pakpong siam, dikir barat...acik pulak BTS..tak boleh cakap kpop sebab korean artis yang lain memang saya tak ikuti..
Aisehh terpanjang pulak tulisan..sebenarnya banyak lagi pengaruh musik, tu tak masuk lagi gitar karan macam ywingwie malmsteen, steven vai, gary moore..etc..
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2018 11:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Mic drop faveret perfomance saya
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-10-2018 11:06 AM | Show all posts
JDT replied at 6-10-2018 11:00 AM
Hahaha....nostalgia sebab saya pun pernah lalui zaman bbnu tu.
Bolos keluar asrama sebab nak teng ...

ai acik bwg , ske dgr stori pengalaman org. Best

Pecah perut baca. Dasat chuols , ai is kalah.


Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2018 11:26 AM From the mobile phone | Show all posts
borrow replied at 6-10-2018 11:06 AM
ai acik bwg , ske dgr stori pengalaman org. Best  

Pecah perut baca. Dasat chuols , ai is kal ...

This is what you get bila membesar dalam keluarga besar yang mana adik beradik bapa dia musically inclined. Hahah kalau ada keramaian, memang muka diaorang je jadi jemputan naik pentas, siap ada kugiran kampung lagi...hahah lagu elvis, led zeppelin dan queen memang diaorang tapau abis..
Mendiang nenek pula keroncong abis manakala mendiang datuk memang tak suka muzik bising2, dia lagi suka muzik tradisional seperti sape, engkerumung, setawak dan gendang. Saya belajar ngajat tak abis dari dia sebab terkinja-kinja dengan waves masa tu...ini sangat saya kesali bila ingat balik...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.073787s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list