JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
7913
View
124
Reply

Misteri Penutup Botol??

[Copy link]

Author: elounoer    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 25-9-2018 06:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm nak suspect monyet... tapi beradab jgk la monyet tu tak kecah dapur curi penutup botol ja. I vote pasang hidden camera.
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2018 06:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh x simpan dlm fridge ke? Iols segala botol mak nenek ni iols simpan dlm fridge je. Tp kalo simpan dlm fridge pon boleh hilang penutup tu lg la cuak kan.. pandai plak buka pintu.. haha
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2018 06:59 PM | Show all posts
Yups. Simpan dalam fridge and lets see...
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2018 08:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Ko terlupa ni, terlupa tutup botol tu lepas cuci
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2018 08:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Anak2 main tutup botol kot. Heh
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2018 08:44 PM From the mobile phone | Show all posts
elounoer replied at 25-9-2018 04:51 PM
Anak sorang, baby lagi. Jadi mmg tidak mungkin.

Wah ini sungguh misteri. Jeng jeng jeng!
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2018 08:50 PM From the mobile phone | Show all posts
matkpop replied at 25-9-2018 05:10 PM
pelik juga tu. mungkin hantu tu ada hobi kumpul penutup botol kot.

Haha.. ada hantu botol plak ye.
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2018 08:50 PM From the mobile phone | Show all posts
padme replied at 25-9-2018 05:30 PM
Hantu pun nak main lawan penutup botol..

Try la letak hidden cam, suruh suami je tengok..

Yes letak hidden camera!
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2018 08:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Bilissey replied at 25-9-2018 06:06 PM
Uishh..misteri.. Tapi tak mustahil kerja binatang. Jilat sampai bersih. Nanti update ya TT bila dah  ...

Myb tikus kan.
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2018 09:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Buang la botol2 yang tak berpenutup tu risau dah tercemar. Next time letak dalam tempat tertutup atau fridge, jangan letak kat luar. Aku vote kerja monyet
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2018 09:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Please buat poll nak vote apakah misteriiiii disebalik semua ini
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2018 09:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak simpan sos-sos kicap semua dalam fridge ke? Kalau simpan dalam fridge pun hilang juga tu mmg misteri
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2018 10:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Botol2 yang hilang tutup tu, masih digunakan lagi ke isinya? Pasangla camera..nak tau jugak ape jadi sebenarnya..heheheh
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2018 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Beli kicap baru gantikan kicap ngan coke.
Pastu ikat mentos ngan benang. Masukkan mentos tersebut kedalam botol tanpa mengenai coke tersebut.
Tutup botol dengan memastikan benang akan terlepas dan menjatuhkan mentos kedalam coke apabila penutup botol dibuka kelak.
Letakkan botol ditempat biasa beserta webcam.
Post kat youtube.

Comments

mentos kalau kena coke jadi apa eh? meledak ke? haha  Post time 26-9-2018 03:26 PM
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2018 10:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Adakah hantu dalam botol kicap itu benar benar wujud ??.
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2018 11:32 PM From the mobile phone | Show all posts
buhje semua tu dlm petiais
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2018 11:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Simpan semua sos2 kicap dlm peti ais...
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 12:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Ha. Ok.....
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 12:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Tt nk tanya
Sos karamel masakan tu buat masak apa?
Selalu teringin nk beli tp xtau nk guna dlm masakan apa...

Mungkin ada bunian menumpang masak kat dapur rumah tt, tp jenis pelupa nk tutup botol balik..
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 01:58 AM From the mobile phone | Show all posts
mziskandar replied at 25-9-2018 10:22 PM
Beli kicap baru gantikan kicap ngan coke.
Pastu ikat mentos ngan benang. Masukkan mentos tersebut k ...

Idea ni menatlrik hihi


Apa2 pun tt...mana2 botoi yg hilang penutup kalau masih ada isi jgn sesekali guna...cicak ka cik ti ka nyet2 ka jilat...jd wabak pulak..
Saya yakin keja binatang
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.043935s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list