Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
576
View
1
Reply

Langkah Kejayaan Untuk Mempunyai Jenama Produk Sendiri.

[Copy link]

Author: oemasia       Show all posts   Read mode

Author
Post time 13-10-2018 09:51 AM | Show all posts |Read mode
Dah jelas tak tentang Cara nak buat Jenama Produk Sendiri? Mudahnya kan. Dari Zero kepada Hero, kalau ikut step by step confirm menjadi. Jom kita tengok langkah dari Zero kepada Hero.
Langkah Kejayaan Untuk Mempunyai Jenama Produk Sendiri.
  • Buat kajian atau buat penyelidikan pasaran  untuk mengetahui apa yang produk anda akan ingin lakukan yang akan dapat permintaan di pasaran atau tidak. Menyelidiki produk untuk memudahkan anda bersaing di pasaran.
  • Dapatkan Sebutharga Dan Rundingan selepas dah ambil kira produk apa yang korang nak keluarkan, datang ke kilang ZY Phyto untuk mendapatkan sebutharga dan rundingan. Jika tidak puas hati, tak perlu buat bayaran lagi. Bayar setelah anda puashati apa yang anda mahu.
  • Pensampelan Dan Rekabentuk Produk. Sebaik sahaja anda bersetuju dengan sebut harga kami, bayaran deposit diperlukan sebelum kami membuat sampel produk dan reka bentuk untuk anda.
  • Pastikan Dapat Kelayakan KKM. Sebaik sahaja reka bentuk produk selesai, produk akan dihantar kepada bahagian pengawalseliaan Kementerian Kesihatan Malaysia untuk mendapatkan kelulusan produk sebelum proses pengeluaran produk dijalankan. Untuk pendaftaran TIDAK mengambil 2 C 4 minggu sahaja. Untuk pendaftaran MAL mengambil masa 3 C 6 bulan.
  • Pembuatan Dan Penghantaran dilakukan setelah semua langkah selesai, maka pembuatan produk akan dimulakan dan dihantar kepada korang atau boleh mengambil sendiri di kilang sebaik produk siap.
Nampak sangat mudah dengan hanya pilih produk apa yang korang nak seperti makanan tambahan, produk teh, produk kopi, kosmetik warna dan  produk penjagaan kulit, sediakan duit modal dan juga idea macam mana produk yang korang nak, selepas itu tunggu je produk siap.
Mari kita sharekan pengalaman OEM jenama produk sendiri di sini.
Untuk teman2 yang perlukan kilang OEM produk boleh PM saya juga.

Selamat berjaya dan berhasil.

Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2018 07:09 AM | Show all posts
Some people can't immerse so fast in this topic. And for those I have a recommendation to click for info and always ask yourself some question and try to answer. it works!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.097501s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list