Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
291
View
0
Reply

PROMOTION SET BODYCARE MURAH!

[Copy link]

Author: Sarah.maryk       Show all posts   Read mode

Author
Post time 8-11-2018 03:04 PM | Show all posts |Read mode
Edited by Sarah.maryk at 8-11-2018 03:02 PM

Assalamualaikum dan Hai!

Sarah saje nak share promo Mary Kay bulan ni iaitu SET BODYCARE THE BELIEVE + WONDER™ COLLECTION!


So apa yang akan korang dapat dalam set ni ada 3 benda:

1. Shower Gel (sabun mandi)

2. Body Lotion (losyen badan)

3. Fragrance Mist (dia mist mcm perfume jugak)


Dan set ni ada 3 jenis tauuu,

s-l1000.jpg

MARY-KAY-CHARCOAL-MASK.jpg

• Paint The Sky™

• Sail To The Moon™

• Chase A Rainbow™



Curious bau dia mcm mne? hehehe of course la bau dia sedap + wangi. Kalau pening dan taktau nak pilih yang mana boleh refer bawah ni ye;

Paint The Sky™ (warna pink)
- Bauan floral fruity lembut
- Appleblossom, freesia dan orange blossom


• Sail To The Moon™ (warna biru)
- Bauan citrus
- Pink grapefruit dan berry blossom


• Chase A Rainbow™ (warna purple)
- Bauan fruity
- Crisp pear dan mango


So bulan ni ade discount hee. Harga asal 100++ satu set. Tapi untuk bulan ni je, harga bawah RM80


Set ni boleh pakai sendiri atau nak bagi hadiah utk kawan ke, family ke buat hantaran ke okay sangat tau. Harga murah dapat 3 item! Best sangat.


Jadi kalau ada yang berminat, sarah nak open preoder.


15/11/2018 sarah akan submit order.


Apa apa pertanyaan boleh whatsapp sarah eh. Klik je link ni ye







Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.089640s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list