JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
968
View
1
Reply

Wet wipes vs microfiber cloth

[Copy link]

Author: winxclub    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 9-11-2018 06:11 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Haiiii korang rase mana lebih jimat duit....utk lap habuk guna wet wipes atau microfiber cloth. Katakan laa microfiber tu nak kene cuci dgn sabun masuk washer kan bertambah kos bayar letrik... air and serbuk pencuci.... Kalo guna wet wipes terus je buang tak payah basuh.....mana lebih menjimatkan uolls think
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2018 01:18 PM | Show all posts
For me, it depends on the application...
Contoh, I gunakan microfibre cloth utk lap habuk my macbook pro, handphone, TV & computer screen just for daily cleaning. Tapi, sometimes ada certain area I kene gunakan wet wipes untuk hilangkan habuk yg degil.

Wet wipes ni, kadang2 sampai terlupa nak pakai.. bila nak guna dah kering...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.044429s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list