JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
8016
View
628
Reply

[Idea] ANY THINK 4

[Copy link]

Author: seribulan    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 25-11-2018 09:06 PM | Show all posts
I woke up. I have clothes to wear. I have running water. I have food to eat. Life is good. I am thankful.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2018 11:25 PM | Show all posts
rezeki, ketenangan, kebahagiaan dan kesihatan yang berterusan..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2018 02:41 AM | Show all posts
"setiap wanita yg kamu rosak, ada sosok ayah yg rela mati2an membesarkan putrinya dgn penuh kasih sayang. aku percaya karma itu ada"


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2018 04:54 AM From the mobile phone | Show all posts
newbie mana yang berjaya melompat pagar thread2 hot dalam CARI ni, bila dah cukup kredit janganlah tak jejak dah bod ni.jangan masa susah je lepak sini ya newbie, rembat belakang kau pakai ekor ikan pari tahulah.

opsss.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2018 10:49 AM | Show all posts
KILL_NANCY replied at 26-11-2018 04:54 AM
newbie mana yang berjaya melompat pagar thread2 hot dalam CARI ni, bila dah cukup kredit janganlah t ...

HAHAHAHAHAHAHAHA

adoiii terhibur nya
bukan main ganas rembat pakai ekor ikan pari
HAHAHAHAHAHAHHA

baru nak post kata2 puitis masuk sini
sekali ternampak ni menyembur terus

lagi sekali HAHAHAHAHHAHAHHHA



Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2018 10:52 AM | Show all posts
sejak terlibat dalam kancah forum
penggunaan bahasa saya semakin bagus
dah kurang guna bahasa pasar
malah menjadi lebih puitis

adakah ini sesuatu yang positip?

kehkehkehkehkihkihkihhhh
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2018 12:11 PM | Show all posts
Disaat kita bergelak ketawa,

ada seseorang yang sedang berduka


Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2018 02:28 PM From the mobile phone | Show all posts
fixit replied at 26-11-2018 10:52 AM
sejak terlibat dalam kancah forum
penggunaan bahasa saya semakin bagus
dah kurang guna bahasa pasa ...

sebab apa?

sebabnya rata2 ahli forum dah berumur, jadi ayatnya ditulis penuh2.

bukan macam budak2 sekarang,

aq, ak, owang, cedey, kow, hotuck kow, bowdow, comeyl -- kita yang baca pun boleh rengsa, nak libas kang, anak orang.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2018 08:14 PM From the mobile phone | Show all posts
KILL_NANCY replied at 26-11-2018 02:28 PM
sebab apa?

sebabnya rata2 ahli forum dah berumur, jadi ayatnya ditulis penuh2.

Nokharom mana yang taip howtuck kow tu.
Jenis2 gini lah yang patut dilibas dgn ekor ikan pari atau biar digulung belalai gajjah.  

Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2018 10:08 PM From the mobile phone | Show all posts
KILL_NANCY replied at 25-11-2018 08:54 PM
newbie mana yang berjaya melompat pagar thread2 hot dalam CARI ni, bila dah cukup kredit janganlah t ...

Deeeeeeepnya sampai ke mariana trench terus

Stingray tu bakar berempah cili pedas2 sedap

adf.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2018 02:41 AM From the mobile phone | Show all posts
dia dekat .... tapi jauh ....
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2018 02:44 AM From the mobile phone | Show all posts
hidup atas hak, semua itu pinjaman,
bangkit atas hak, untuk jawab soalan.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2018 03:02 AM From the mobile phone | Show all posts
ada masa kita perlu menyendiri.

ubat hati.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2018 03:04 AM From the mobile phone | Show all posts
ayat usung bergedung sampai hujung kampung,

tiba hari langsung, tak nampak batang hidung.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2018 06:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2018 07:32 AM | Show all posts
meklalala replied at 25-11-2018 09:02 PM
When you choose to forgive those who have hurt you, you take away their power.

Easier said than done...Arghhh, that's my feeling right now
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2018 07:33 AM | Show all posts
Tak sabar nak balikkk
Nak cover tido berjaga sepanjang malam
Penatnya keje

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2018 10:45 AM | Show all posts
i woke up. i was happy. it was a beautiful way to start a morning. till it wasn't. i was pissed. i still am.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2018 11:00 AM | Show all posts
boringnya dgn org2 opis perasan pandai ni, tak sabar nk blk masak utk bukak posa

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2018 03:21 PM | Show all posts
fedup dah untuk jaga hati manusia ni
lebih2 lagi someone yang rapat
lebih baik berkawan dgn stranger lebih memahami
ini keje nak sentap je ingat semua waktu yang aku ada ni untuk entertain kau sorang je ke

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2018 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Tunggu adik dede balik baru boleh hantar phone ke service center. Dalam tu ada banyak rahsia, ke patut tanam rahsia tu ke kubur, beli yang baru

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2018 11:25 PM | Show all posts
salam jari tengah utk mod2 yg gila kuasa & serba serbi sempurna


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2018 11:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Esok nak start azam baru..tetibe pulak semangat malam ni..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2018 12:59 AM | Show all posts
Skrg tgh ujan.. Esok pagi ujan ke x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2018 07:53 AM | Show all posts
Harap2 kes kt kuil usj 23 dapat settle secepat mungkinla...
menyusahkan orang betul
orang nak lalu lalang kt depan situ nk menghala ke Shah Alam pun susah
terpaksa ikut jalan jauh
yg polis pun...asal lembab nau buat keje
fru dah dtg, pi la sembur jer derang tu dgn water cannon korang tu
kalo bersih/reformasi dulu2 boleh jer korang sembur

smlm dah ada kes mati 2 org
takkan nk tunggu ramai lg yg mati...adehhh

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.050808s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list