Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123
Return to list New
5553
View
50
Reply

Kraftangan Bunga Hiasan

[Copy link]

Author: sharlenetexas    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 23-2-2019 10:44 PM | Show all posts
paper flower tu,meols ingt nak buat jugak,buat utk backdrop time raya nanti.
cun sikit nak ambik gamba ramai2.
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2019 10:47 PM | Show all posts
sharlenetexas replied at 12-1-2019 08:51 PM
Iols selitlah skit pasal paperbag ni. Berkenan tengok
@jejaka_hensem

macam senang je kan tgok dorang buat.
meols punya perangai,bila dah beli sume bahan2 nak buat,tetiba je rasa malas.
seminggu dua je rajin,bila dah jadi,terus malas.
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2019 10:51 PM | Show all posts
sharlenetexas replied at 4-2-2019 01:07 PM
Bersawang pulak benang ni. Sekarang tak sempat buat bunga. Tengah fokus buat brooch manik. Insya-All ...

meols excited nak belajar buat bunga crepe pulak lepas tgok ig floriya_paper_flowers ni.terus terfikir,eh,boleh jual ni kalau buat camni.



Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-2-2019 02:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by sharlenetexas at 28-2-2019 02:32 AM
raihaneem replied at 12-2-2019 06:06 PM
Suka tgk org dok buat bunga..

Paperbag pun best jugak..org yg kreatif ni bg la apa pun..comey ...


Tgk kt mr diy bunga mcm ni rm2 satu. Banyaknya untung
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-2-2019 02:31 AM From the mobile phone | Show all posts
jejaka_hensem replied at 23-2-2019 10:43 PM
chuols,nak mintak tips camne nak istiqamah dalam bidang craft ni

macam2 iols nak b ...

Iols pun tak taulah macamana nak istiqamah

Tu pun ada stok riben, crepe paper etc... Ikut mood juga. Sekarang iols tengah buat bunga butang. Tengah prepare untuk koleksi raya. Produk utama kerongsang
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-2-2019 02:33 AM From the mobile phone | Show all posts
jejaka_hensem replied at 23-2-2019 10:47 PM
macam senang je kan tgok dorang buat.
meols punya perangai,bila dah beli sume bahan2 nak buat,tet ...

Iols pun nanti nak buat workstation kat rumah supaya lebih bersemangat buat bunga dan bertambah produktif.
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2019 01:38 AM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 28-2-2019 02:31 AM
Iols pun tak taulah macamana nak istiqamah

Tu pun ada stok riben, crepe paper etc... Ikut mo ...

iols is stress bila tgok barang2 tu sume.mula2 je rajin,pastu malas.
ni tgok org buat bunga guna foam tu,iols pun nak buat jugak!
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2019 01:40 AM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 28-2-2019 02:43 AM
Bunga butang

cantil sis!rajin betul kan chuols buat.
nanti tunjuk la pulak kerongsang butang tu,kot2 iols terinspirasi nak buat jugak
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2019 01:43 AM From the mobile phone | Show all posts
kenapa bunga yg iols buat tu xdpt kredit pon dari momod?adakah mod tak yakin saya yg buat bunga tersebut?
atau terlalu hodoh utk sebarang pemberian kredit?
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2019 02:19 AM From the mobile phone | Show all posts
jejaka_hensem replied at 3-3-2019 01:43 AM
kenapa bunga yg iols buat tu xdpt kredit pon dari momod?adakah mod tak yakin saya yg buat bunga ters ...

Maaf, saya tengok last page secara random dan tak tengok 2nd page. Dah credit.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-3-2019 08:43 PM From the mobile phone | Show all posts
jejaka_hensem replied at 3-3-2019 01:43 AM
kenapa bunga yg iols buat tu xdpt kredit pon dari momod?adakah mod tak yakin saya yg buat bunga ters ...

Dah dapat kacang mod bagi
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.072100s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list