Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
2665
View
82
Reply

DISEBABKAN LOBAI SAMDOL TELAH TERKANTOI UNTUK KALI 3-4, BIAR SAYA KANTOIKAN UNTUK KALI 5-6

[Copy link]

Author: FOTHERMUCKER2       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 2-12-2018 10:13 AM | Show all posts
sam1528 replied at 30-11-2018 11:27 PM
Ha ha ha ha ... lobai mat slow v2 lagi sekali konfom diri tu dah surrender

Ye lah ... nak lari  ...

Perrrrgggghhhhhh....6000 tahun lepas pun dah ada kisah mitossss jibril ni! Adakah lobai samdol tertipu oleh pak arab?

Tapi tak apa saya faham.....LOBAI SAMDOL HANYALAH  SEORANG uneducated moron who goes in circles chasing HIS own black and berkerak backside. hahaha... backside samdol hitam dan berkerak! MUAH..HAHAHAAAA
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2018 11:16 AM | Show all posts
FOTHERMUCKER2 replied at 2-12-2018 10:13 AM
Perrrrgggghhhhhh....6000 tahun lepas pun dah ada kisah mitossss jibril ni! Adakah lobai samdol ter ...

LOL ... lobai mat slow v2 dah tempar dgn teruk sekali macam ni


Merepek pulak macam ni :
Perrrrgggghhhhhh....6000 tahun lepas pun dah ada kisah mitossss jibril ni! Adakah lobai samdol tertipu oleh pak arab?

Tapi tak apa saya faham.....LOBAI SAMDOL HANYALAH  SEORANG uneducated moron who goes in circles chasing HIS own black and berkerak backside. hahaha... backside samdol hitam dan berkerak! MUAH..HAHAHAAAA
Baaaahwahwahwa ... lari pulak ke Angel Gabriel


Dey tambi , isu skg ko sendiri kantoi malukan diri sendiri pasal ko mati2 pikir : Islam = kristian

Tak usah nak bebel ttg yg lain pasal ko cuba alih perhatian

Kah kah kah ... lobai mat slow v2 dah berkali kali kena tampar & sekarang nak carik lubang cacing utk lari



Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-12-2018 11:22 AM | Show all posts
Edited by FOTHERMUCKER2 at 2-12-2018 11:24 AM
sam1528 replied at 2-12-2018 11:16 AM
LOL ... lobai mat slow v2 dah tempar dgn teruk sekali macam ni

Hahaha...lobai samdol kena skam oleh pak Arab sahaja


Tapi tak apa saya faham.....LOBAI SAMDOL HANYALAH  SEORANG uneducated moron who goes in circles chasing HIS own black and berkerak backside. hahaha... backside samdol hitam dan berkerak! MUAH..HAHAHAAAA

Lobai samdol @ lobai estate @ samdol tong kosong!...klong..klongg..klonggg
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2018 11:45 AM | Show all posts
FOTHERMUCKER2 replied at 2-12-2018 11:22 AM
Hahaha...lobai samdol kena skam oleh pak Arab sahaja

Ha ha ha ha ... lobai mat slow v2 bila kena macam ni :

Merepek macam ni :
Hahaha...lobai samdol kena skam oleh pak Arab sahaja


Tapi tak apa saya faham.....LOBAI SAMDOL HANYALAH  SEORANG uneducated moron who goes in circles chasing HIS own black and berkerak backside. hahaha... backside samdol hitam dan berkerak! MUAH..HAHAHAAAA

Lobai samdol @ lobai estate @ samdol tong kosong!...klong..klongg..klonggg
Baaaahwahwahwa ... rujukkan ko adalah buku oleh Mustafa Gadalla : egyption roots of christianity - yg ko tak pernah baca

Lepas tu ko dok pikir : Islam = Christianity

Macamana lah ko boleh jadik amat2 kureng cerdik & 'bodoh sampai ke tulang' ni?

Ko ni dlm depression ke? Ko ada jumpa doktor sakit jiwa ke?

You are not a normal person lah tambi , tak kan ada org yg sebodoh macam apa yg ko pamirkan diri ko tu

Aku dah betul2 naik kesian kat ko ... kesian kat anak bini ko

Kah kah kah ... lobai mat slow v2 pamirkan diri tu ... hmmm , sampai aku pon dah naik kesian


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-12-2018 11:51 AM | Show all posts
sam1528 replied at 2-12-2018 11:45 AM
Ha ha ha ha ... lobai mat slow v2 bila kena macam ni :

Merepek macam ni :

Hahaha... lobai estate telah dibogelkan dah tak boleh nak konar lagi! Lobai estate low IQ memang senang dikencing oleh pak Arab! Muahahaha..   

Tapi tak apa saya faham.....LOBAI SAMDOL HANYALAH  SEORANG uneducated moron who goes in circles chasing HIS own black and berkerak backside. hahaha... backside samdol hitam dan berkerak!MUAH..HAHAHAAAA

Lobai samdol @ lobai estate @ samdol tong kosong!...klong..klongg..klonggg
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2018 12:13 PM | Show all posts
FOTHERMUCKER2 replied at 2-12-2018 11:51 AM
Hahaha... lobai estate telah dibogelkan dah tak boleh nak konar lagi! Lobai estate low IQ memang s ...

LOL .. lobai mat slow v2 dah tak mampu melawan selapas ni:

Hanya mampu ulang merepek ko :
Hahaha... lobai estate telah dibogelkan dah tak boleh nak konar lagi! Lobai estate low IQ memang senang dikencing oleh pak Arab! Muahahaha..   

Tapi tak apa saya faham.....LOBAI SAMDOL HANYALAH  SEORANG uneducated moron who goes in circles chasing HIS own black and berkerak backside. hahaha... backside samdol hitam dan berkerak!MUAH..HAHAHAAAA

Lobai samdol @ lobai estate @ samdol tong kosong!...klong..klongg..klonggg
Baaaahwahwahwa ... rujukkan ko adalah buku oleh Mustafa Gadalla : egyption roots of christianity - yg ko tak pernah baca

Lepas tu ko dok pikir : Islam = Christianity

Macamana lah ko boleh jadik amat2 kureng cerdik & 'bodoh sampai ke tulang' ni?

Ko ni dlm depression ke? Ko ada jumpa doktor sakit jiwa ke?

You are not a normal person lah tambi , tak kan ada org yg sebodoh macam apa yg ko pamirkan diri ko tu

Aku dah betul2 naik kesian kat ko ... kesian kat anak bini ko

Kah kah kah ... lobai mat slow v2 pamirkan diri tu ... hmmm , sampai aku pon dah naik kesian



Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-12-2018 12:16 PM | Show all posts
sam1528 replied at 2-12-2018 12:13 PM
LOL .. lobai mat slow v2 dah tak mampu melawan selapas ni:

Hanya mampu ulang merepek ko :

Lobai estate malulah tu dah dibogelkan berkali kali dan juga di kencing oleh pak Arab jewwwww, biasalah kan lobai estate low IQ memang senang dikencing oleh pak Arab!

Tapi tak apa saya faham.....LOBAI SAMDOL HANYALAH  SEORANG uneducated moron who goes in circles chasing HIS own black and berkerak backside. hahaha... backside samdol hitam dan berkerak!MUAH..HAHAHAAAA

Lobai samdol @ lobai estate @ samdol tong kosong!...klong..klongg..klonggg
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2018 12:29 PM | Show all posts
FOTHERMUCKER2 replied at 2-12-2018 12:16 PM
Lobai estate malulah tu dah dibogelkan berkali kali dan juga di kencing oleh pak Arab jewwwww{:1_5 ...

He he he he ... aku dok main drum kat kepala lobai mat slow v2

Bunyi 'tong tong tong tong' pasal kosong

Tu pasal ko hanya mampu jawab macam ni :
Lobai estate malulah tu dah dibogelkan berkali kali dan juga di kencing oleh pak Arab jewwwww, biasalah kan lobai estate low IQ memang senang dikencing oleh pak Arab!

Tapi tak apa saya faham.....LOBAI SAMDOL HANYALAH  SEORANG uneducated moron who goes in circles chasing HIS own black and berkerak backside. hahaha... backside samdol hitam dan berkerak!MUAH..HAHAHAAAA

Lobai samdol @ lobai estate @ samdol tong kosong!...klong..klongg..klonggg
Baaaahwahwahwa ... rujukkan ko adalah buku oleh Mustafa Gadalla : egyption roots of christianity - yg ko tak pernah baca

Lepas tu ko dok pikir : Islam = Christianity

Macamana lah ko boleh jadik amat2 kureng cerdik & 'bodoh sampai ke tulang' ni?

Ko ni dlm depression ke? Ko ada jumpa doktor sakit jiwa ke?

You are not a normal person lah tambi , tak kan ada org yg sebodoh macam apa yg ko pamirkan diri ko tu

Aku dah betul2 naik kesian kat ko ... kesian kat anak bini ko

Kah kah kah ... lobai mat slow v2 pamirkan diri tu ... hmmm , sampai aku pon dah naik kesian


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-12-2018 10:13 PM | Show all posts
sam1528 replied at 2-12-2018 12:29 PM
He he he he ... aku dok main drum kat kepala lobai mat slow v2

Bunyi 'tong tong tong tong' pasa ...

Apabila lobai estate telah dikantoikan dibogelkan sehingga menampakan kemaluannya yang terlampau!


Tapi tak apa saya faham.....LOBAI SAMDOL HANYALAH  SEORANG uneducated moron who goes in circles chasing HIS own black and berkerak backside. hahaha... backside samdol hitam dan berkerak!MUAH..HAHAHAAAA

Lobai samdol @ lobai estate @ samdol tong kosong!...klong..klongg..klonggg
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2018 10:48 PM | Show all posts
FOTHERMUCKER2 replied at 2-12-2018 10:13 PM
Apabila lobai estate telah dikantoikan dibogelkan sehingga menampakan kemaluannya yang terlampau!: ...

LOL ... lobai mat slow v2 yg hanya mampu merepek bila kena macam ni :

Bunyi 'tong tong tong' pasal kosong

Tu pasal ko tak mampu jawab apa2 kecuali macam ni :
Apabila lobai estate telah dikantoikan dibogelkan sehingga menampakan kemaluannya yang terlampau!


Tapi tak apa saya faham.....LOBAI SAMDOL HANYALAH  SEORANG uneducated moron who goes in circles chasing HIS own black and berkerak backside. hahaha... backside samdol hitam dan berkerak!MUAH..HAHAHAAAA
He he he he , ko dgn amat2 kureng cerdik cuba nak klaim : Islam = Kristian bila ko rujuk kepada buku Egyptian Roots of Christianity oleh Mustafa Gadalla , buku yg ko tak pernah baca pon


Macamana ko dgn bangangnya boleh klaim : Islam = Kristian?

Memang betul lah ko ni dlm depression & belum makan ubat lagi

Ko tau tak ko ni mamat yg paling paling paling bodoh kat Forum Cari ni

Kah kah kah ... kesian tau tengok ko ... tak habis2 dok iklankan diri tu yg amat2 kureng cerdik


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-12-2018 01:31 AM | Show all posts
Edited by FOTHERMUCKER2 at 3-12-2018 01:33 AM
sam1528 replied at 2-12-2018 10:48 PM
LOL ... lobai mat slow v2 yg hanya mampu merepek bila kena macam ni :

Bunyi 'tong tong tong' pa ...

Hahahaha...lastly bila lobai estate dah kantoi dibogelkan sehinggakan menampakkan kemaluannya yang terserlah  lobai estate @ lobai samdol @ samdol tong kosong klim Islam = kristianNAMPAKNYA KENA CARI IDEA BARU LAGI UNTUK KANTOIKAN  LAGI DAN LAGI LOBAI ESTATE NI.


Tapi tak apa saya faham.....LOBAI SAMDOL HANYALAH  SEORANG uneducated moron who goes in circles chasing HIS own black and berkerak backside. hahaha... backside samdol hitam dan berkerak!MUAH..HAHAHAAAA

Lobai samdol @ lobai estate @ samdol tong kosong!...klong..klongg..klonggg

Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2018 10:56 AM | Show all posts
FOTHERMUCKER2 replied at 3-12-2018 01:31 AM
Hahahaha...lastly bila lobai estate dah kantoi dibogelkan sehinggakan menampakkan kemaluannya yang ...

Baaaahwahwahwa ... lobai mat slow v2 dah jadik 'kepala drum'

Sampai dah tak mampu jawab apa2 , bola diketuk bunyi 'tong tong tong'

Hanya mampu ulang aje merepek ko :
Hahahaha...lastly bila lobai estate dah kantoi dibogelkan sehinggakan menampakkan kemaluannya yang terserlah  lobai estate @ lobai samdol @ samdol tong kosong klim Islam = kristianNAMPAKNYA KENA CARI IDEA BARU LAGI UNTUK KANTOIKAN  LAGI DAN LAGI LOBAI ESTATE NI.


Tapi tak apa saya faham.....LOBAI SAMDOL HANYALAH  SEORANG uneducated moron who goes in circles chasing HIS own black and berkerak backside. hahaha... backside samdol hitam dan berkerak!MUAH..HAHAHAAAA

Lobai samdol @ lobai estate @ samdol tong kosong!...klong..klongg..klonggg
Apa daaa tambi , yg mati2 klaim : Islam = Kristian adalah diri ko aje

Maklum lah , ko dah kena ketuk sampai beol

Lepas klaim : Islam = Kristian , mula klaim Islam = Egyption mythology dgn rujukkan buku Egyptian Roots of Christianity oleh Mustafa Gadalla , buku yg ko tak pernah baca pon


Ko adalah org yg paling paling paling bodoh kat Forum Cari


Kah kah kah ... lobai mat slow v2 dah tak mampu melawan


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-12-2018 11:01 AM | Show all posts
sam1528 replied at 3-12-2018 10:56 AM
Baaaahwahwahwa ... lobai mat slow v2 dah jadik 'kepala drum'

Sampai dah tak mampu jawab apa2 ,  ...

Hahaha pandailah lobai estate kata saya pula yang kata Islam = kristian. Hahaha.lobai estate dah biol

Tapi tak apa saya faham.....LOBAI SAMDOL HANYALAH  SEORANG uneducated moron who goes in circles chasing HIS own black and berkerak backside. hahaha... backside samdol hitam dan berkerak!MUAH..HAHAHAAAA

Lobai samdol @ lobai estate @ samdol tong kosong!...klong..klongg..klonggg
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2018 11:30 AM | Show all posts
Edited by sam1528 at 3-12-2018 11:31 AM
FOTHERMUCKER2 replied at 3-12-2018 11:01 AM
Hahaha pandailah lobai estate kata saya pula yang kata Islam = kristian. Hahaha.lobai estate dah b ...

Baaaahwahwahwa ... lobai mat slow v2 dah mula nak mengundur bila kena macam ni :

Dah malu lah tu ... tu pasal dah membohong
Hahaha pandailah lobai estate kata saya pula yang kata Islam = kristian. Hahaha.lobai estate dah biol

Tapi tak apa saya faham.....LOBAI SAMDOL HANYALAH  SEORANG uneducated moron who goes in circles chasing HIS own black and berkerak backside. hahaha... backside samdol hitam dan berkerak!MUAH..HAHAHAAAA

Aiiik? Yg mati klaim :  Islam = Kristian adalah diri ko aje

Maklum lah , ko dah kena tampar & ketuk sampai beol & mereng

Lepas klaim : Islam = Kristian , mula klaim Islam = Egyption mythology dgn rujukkan buku Egyptian Roots of Christianity oleh Mustafa Gadalla , buku yg ko tak pernah baca pon

Ko adalah org yg paling paling paling bodoh kat Forum Cari

Ko ni dlm depression ye & tak ambil ubat pulak ... jadik macam ni lah

Kah kah kah ... lobai mat slow v2 dah tak mampu melawan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-12-2018 11:44 AM | Show all posts
sam1528 replied at 3-12-2018 11:30 AM
Baaaahwahwahwa ... lobai mat slow v2 dah mula nak mengundur bila kena macam ni :

Dah malu lah t ...

Bagi bukti pleaseeeee! Cakap kosong tak guna. Ataupun lobai estate mabuk todi? Hey thei thambi mabuk todi ka?

APABILA LOBAI ESTATE DAH TERKENCING DALAM SELUAR MACAM MACAM FITNAH DAN PUTAR-BELIT UNTUK MENUNJUKAN DIRI TU KEKONONYA CERDIK...TAPI LOBAI ESTATE TETAP BODOH KERANA TIDAK BOLEH MEMBERIKAN BUKTI YANG DI MINTA


Tapi tak apa saya faham.....LOBAI SAMDOL HANYALAH  SEORANG uneducated moron who goes in circles chasing HIS own black and berkerak backside. hahaha... backside samdol hitam dan berkerak!MUAH..HAHAHAAAA

Lobai samdol @ lobai estate @ samdol tong kosong!...klong..klongg..klonggg
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2018 08:07 PM | Show all posts
FOTHERMUCKER2 replied at 3-12-2018 11:44 AM
Bagi bukti pleaseeeee! Cakap kosong tak guna. Ataupun lobai estate mabuk todi? Hey thei thambi mab ...

LOL .. lobai mat slow v2 dah berdengung kena :

Tetiba cakap pasal bukti :
Bagi bukti pleaseeeee! Cakap kosong tak guna. Ataupun lobai estate mabuk todi? Hey thei thambi mabuk todi ka?

APABILA LOBAI ESTATE DAH TERKENCING DALAM SELUAR MACAM MACAM FITNAH DAN PUTAR-BELIT UNTUK MENUNJUKAN DIRI TU KEKONONYA CERDIK...TAPI LOBAI ESTATE TETAP BODOH KERANA TIDAK BOLEH MEMBERIKAN BUKTI YANG DI MINTA


Tapi tak apa saya faham.....LOBAI SAMDOL HANYALAH  SEORANG uneducated moron who goes in circles chasing HIS own black and berkerak backside. hahaha... backside samdol hitam dan berkerak!MUAH..HAHAHAAAA

Lobai samdol @ lobai estate @ samdol tong kosong!...klong..klongg..klonggg

Tu pasal aku kata ko ni adalah a madman on the loose

LOL ... bagus betul ye : sendiri cakap sendiri mintak bukti dari org lain

Hanya org yg 'bodoh sampai ke tulang' aje yg mintak org lain bagi bukti ttg apa dia sendiri cakap

Ko dah ambil ubat depression ko? Selalunya ko ambil ubat depression dgn todi

Tu pasal ko asyik stone aje ... macam org yg tak ada akai

Kah kah kah ... lobai mat slow v2 - sendiri cakap lepas tu mintak org lain bagi bukti ttg apa ko cakap ... aiyoyo tambi
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-12-2018 10:45 PM | Show all posts
sam1528 replied at 3-12-2018 08:07 PM
LOL .. lobai mat slow v2 dah berdengung kena :

Tetiba cakap pasal bukti :

Samdol samdol..samdol sudah mabuk todi ka? Bagi lah bukti? Semua bukti saya minta samdol tak boleh bagi . Cakap banyak tapi tong kosong sahaja rupanya lobai estate ni!
Tapi tak apa saya faham.....LOBAI SAMDOL HANYALAH  SEORANG uneducated moron who goes in circles chasing HIS own black and berkerak backside. hahaha... backside samdol hitam dan berkerak!MUAH..HAHAHAAAA

Lobai samdol @ lobai estate @ samdol tong kosong!...klong..klongg..klonggg
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2018 11:41 AM | Show all posts
FOTHERMUCKER2 replied at 3-12-2018 10:45 PM
Samdol samdol..samdol sudah mabuk todi ka? Bagi lah bukti? Semua bukti saya minta samdol tak boleh ...

He he he he ... lobai mat slow v2 dah kena macam ni :

Mula lah naik gila , hanya mampu kitar semula isu yg sendiri dah kantoi
Samdol samdol..samdol sudah mabuk todi ka? Bagi lah bukti? Semua bukti saya minta samdol tak boleh bagi . Cakap banyak tapi tong kosong sahaja rupanya lobai estate ni!
Tapi tak apa saya faham.....LOBAI SAMDOL HANYALAH  SEORANG uneducated moron who goes in circles chasing HIS own black and berkerak backside. hahaha... backside samdol hitam dan berkerak!MUAH..HAHAHAAAA

Lobai samdol @ lobai estate @ samdol tong kosong!...klong..klongg..klonggg
Senang aje , aku copy paste aje jawapan aku : Tu pasal aku kata ko ni adalah a madman on the loose

LOL ... bagus betul ye : sendiri cakap sendiri mintak bukti dari org lain

Hanya org yg 'bodoh sampai ke tulang' aje yg mintak org lain bagi bukti ttg apa dia sendiri cakap

Ko dah ambil ubat depression ko? Selalunya ko ambil ubat depression dgn todi

Tu pasal ko asyik stone aje ... macam org yg tak ada akai

Kah kah kah ... lobai mat slow v2 - sendiri cakap lepas tu mintak org lain bagi bukti ttg apa ko cakap ... aiyoyo tambi


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-12-2018 12:22 PM | Show all posts
Edited by FOTHERMUCKER2 at 5-12-2018 12:53 PM
sam1528 replied at 4-12-2018 11:41 AM
He he he he ... lobai mat slow v2 dah kena macam ni :

Mula lah naik gila , hanya mampu kitar se ...

Lobai samdol dah mati kutu! Dah tak boleh nak memutarbelitkan fakta lagi

Btw lobai estate jangan gantong diri dah lah!

Maka lobai estate .... Tapi tak apa saya faham.....LOBAI SAMDOL HANYALAH  SEORANG uneducated moron who goes in circles chasing HIS own black and berkerak backside. hahaha... backside samdol hitam dan berkerak!MUAH..HAHAHAAAA
Lobai samdol @ lobai estate @ samdol tong kosong!...klong..klongg..klonggg
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2018 03:03 PM | Show all posts
FOTHERMUCKER2 replied at 5-12-2018 12:22 PM
Lobai samdol dah mati kutu! Dah tak boleh nak memutarbelitkan fakta lagi

Btw lobai estate jang ...

He he he he .. lets go drumming on the head of lobai mat slow v2


Ko dah tak mampu jawab apa2 ... dah mereng
Lobai samdol dah mati kutu! Dah tak boleh nak memutarbelitkan fakta lagi

Btw lobai estate jangan gantong diri dah lah!

Maka lobai estate .... Tapi tak apa saya faham.....LOBAI SAMDOL HANYALAH  SEORANG uneducated moron who goes in circles chasing HIS own black and berkerak backside. hahaha... backside samdol hitam dan berkerak!MUAH..HAHAHAAAA
Lobai samdol @ lobai estate @ samdol tong kosong!...klong..klongg..klonggg

LOL ... sendiri cakap lepas tu mintak org bukti apa ko cakap

Tu pasal aku kata ko ni adalah a madman on the loose

LOL ... bagus betul ye : sendiri cakap sendiri mintak bukti dari org lain

Hanya org yg 'bodoh sampai ke tulang' aje yg mintak org lain bagi bukti ttg apa dia sendiri cakap

Ko dah ambil ubat depression ko? Selalunya ko ambil ubat depression dgn todi

Kah kah kah ... lobai mat slow v2 dah beol
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.080687s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list