Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
2648
View
82
Reply

DISEBABKAN LOBAI SAMDOL TELAH TERKANTOI UNTUK KALI 3-4, BIAR SAYA KANTOIKAN UNTUK KALI 5-6

[Copy link]

Author: FOTHERMUCKER2       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 8-12-2018 02:08 AM | Show all posts
sam1528 replied at 8-12-2018 12:20 AM
Translation :

Aku lobai mat slow v2 kantoi dimalukan dgn terhina sekali lagi dgn bukti yg aku m ...

Ye FOTHERMUCKER2 cabar lobai estate bagi bukti! Bukti mana bukti dari statements saya sendiri sepetimana apa yang lobai estate klim! Kalau lobai estate tak boleh bagi bukti lobai estate adalah pelacur pondan di bukit bintang! Hahaha... COPYPASTE BUKTI DI THREAD INI, jangan pula nanti lobai estate @ lobai samdol bagi tau bukti semua sudah hancur menjadi pasir! Hahahah...lawak betul lobai samdol ber IQ rendah ni.

Matilah lobai estate tidak boleh menerima kekalahan kerana kebodohan dan ber iq rendah!


Lobai samdol hyperactive yang terlalu bodoh dan low iq

Tapi tak apa saya faham.....LOBAI SAMDOL HANYALAH  SEORANG uneducated moron who goes in circles chasing HIS own black and berkerak backside. hahaha... backside samdol hitam dan berkerak!MUAH..HAHAHAAAA
Lobai samdol @ lobai estate @ samdol tong kosong!...klong..klongg..klonggg
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-12-2018 02:12 AM | Show all posts
Edited by FOTHERMUCKER2 at 8-12-2018 03:49 AM
sam1528 replied at 8-12-2018 12:20 AM
Translation :

Aku lobai mat slow v2 kantoi dimalukan dgn terhina sekali lagi dgn bukti yg aku m ...

Translation:

Aku lobai estate @ lobai samdol bodoh lembam berIQ rendah, telah dibogelkan oleh FOTHERMUCKER2 sehingga aku jadi gila dan terpaksa memutarbelitkan fakta dan statements FOTHERMUCKER2 untuk menutup kemaluan aku yang telah terbogel.


AKU LOBAI SAMDOL HANYALAH  SEORANG uneducated moron who goes in circles chasing my own black and berkerak backside. waaaa... backside aku hitam dan berkerak!

Aku Lobai samdol @ lobai estate @ samdol hanyalah tong kosong!...klong..klongg..klonggg
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2018 11:54 AM | Show all posts
FOTHERMUCKER2 replied at 8-12-2018 12:11 AM
LOBAI SAMDOL sudah naik gila kerana kebodohan sendiri dan iq terlalu rendah

Translation :

Aku , lobai mat slow v2 , dah tak mampu jawab apa2


Yg aku boleh buat hanya lah kencing mengencing pasal aku ni mamat paling paling paling bodoh kat Forum Cari ni


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-12-2018 11:55 AM | Show all posts
Edited by FOTHERMUCKER2 at 8-12-2018 11:56 AM
sam1528 replied at 8-12-2018 11:54 AM
Translation :

Aku , lobai mat slow v2 , dah tak mampu jawab apa2

LOBAI ESTATE TERKEJUT BESAR BILA DAPAT TAU KIBLAT PERTAMA (MENGIKUT FAHAMAN LOBAI) ORANG ISLAM MENGHALA KE JERUSALEM. SELAMA INI LOBAI ESTATE MATI MATI FIKIR KIBLAT PERTAMA HANYALAH DI MEKAH ARAB SAUDI IATU MENGIKUT 3;96

hahaha..patutlah selama ini lobai estate mati mati kata mecca arab saudi adalah kiblat pertama orang islam mengikut quraan 3;96. tetapi apabila fm bagi tau jerusalem adalah kiblat pertama (mengikut fahaman lobai) baru lobai estate terkejut besar rupanya jerusalem adalah kibalat pertama

PEERRRGHHH BETAPA bodohnya punya lobai estate


Tapi tak apa saya faham.....LOBAI SAMDOL HANYALAH  SEORANG uneducated moron who goes in circles chasing HIS own black and berkerak backside. hahaha... backside samdol hitam dan berkerak!MUAH..HAHAHAAAA

Yeyyyyyyyyyyy lobai estate hanyalah seorang TONG KOSONGGGGGGGGG
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2018 11:58 AM | Show all posts
FOTHERMUCKER2 replied at 8-12-2018 02:08 AM
Ye FOTHERMUCKER2 cabar lobai estate bagi bukti! Bukti mana bukti dari statements saya sendiri sepe ...

'peeek ... peeek ....peeek' - bunyi kepala kosong
Cheeeey ... lobai mat slow v2 dah ambil semangat nak cabar aku :
Ye FOTHERMUCKER2 cabar lobai estate bagi bukti! Bukti mana bukti dari statements saya sendiri sepetimana apa yang lobai estate klim! Kalau lobai estate tak boleh bagi bukti lobai estate adalah pelacur pondan di bukit bintang! Hahaha... COPYPASTE BUKTI DI THREAD INI, jangan pula nanti lobai estate @ lobai samdol bagi tau bukti semua sudah hancur menjadi pasir! Hahahah...lawak betul lobai samdol ber IQ rendah ni.

Matilah lobai estate tidak boleh menerima kekalahan kerana kebodohan dan ber iq rendah!


Lobai samdol hyperactive yang terlalu bodoh dan low iq

Tapi tak apa saya faham.....LOBAI SAMDOL HANYALAH  SEORANG uneducated moron who goes in circles chasing HIS own black and berkerak backside. hahaha... backside samdol hitam dan berkerak!MUAH..HAHAHAAAA
Lobai samdol @ lobai estate @ samdol tong kosong!...klong..klongg..klonggg

In kali 2 ko cabar tapi ko tak mampu jawab apa2 pon

Awat hang takut sgt?

Senang aje , aku copypaste lagi sekali  : post#7 dari ko :
Lol lobai samdol!

Bila saya bercakap tentang Ancient Greek saya maksudkan -+ era nabi Muhammad lah lobai samdol bodoh lembam kerana era itu yang paling hampir, mengarut sangat nabi Muhammad pun jumpa malaikat jibril. TERLALU MITOSSSS PUNYA CERITA HAHAHA... LOBAI SAMDOL KENA KENCING OLEH PAK ARAB SAHAJA!  Ancient Greek tu pun copy dari Ancient egypt! Sebab itu saya kata lobai samdol bodoh sehingga ke tulang! Dah lah bodoh kemudian lembam dan otak kecil mulut besar!
Kalau nak bercakap tentang asal Gibril, kisah Gibril tu dah 2000 tahun sebelum nabi ibrahim. Nabi ibrahim lahir di era Babylon lebih kurang 4000-+ tahun dahulu,  Ancient egypt jauh lebih tua dari Era Babylon lebih kurang 2000 tahun!  Jadi mitos jibril dah wujud lebih kurang 6000-+ tahun dahulu di era Ancient egypt.
Masih ingat lagi thread Ancient Egyptian saya 2-3 tahun lepas? Hahaha...memang ternyata otak lobai samdol saiz otak burung... Hanya boleh menyimpan  low capacity memory sahaja!

So siapa yang copy siapa? Lobai samdol copy arab punya ke...sebab itu lobai samdol bodoh seperti unta!

Jawapan aku , post#10
Ha ha ha ha ... lobai mat slow v2 dah mati akai , tak ada akai pon

Apa isu ko sekarang ni?

Bila dah kantoi ttg bible & greek mythology ko lari pulak ke egyptian mythology



Lepas tu dok cakap pasal buku Mustafa Gadalla - yg ko sendiri tak baca

Laa tambi , buku tersebut dok cakap ttg egyption roots of christianity

Errr tambi ... kami geng muslim lah ... kami peduli apa

Oops ... don't tell me ... pada pahaman ko yg 'bodoh sampai ke tulang' ko ingat : Islam = Kristian

Kebodohan ko macam ni org dah tak boleh kata apa2 ... defies logic

Oops ... ko kan lobai mat slow v2 ... 'kebodohan sempai ke tulang' is normal with you

He he he he ... hati dah terbakar , muka dah hitam , gigi dok terkacip kacip

Senang aje kan ... tak betul ke yg ko dok klaim : islam = kristian??

Macamana skg tambi?

Terbarai lagi kebodohan ko ... ada ke ko boleh klaim : islam = kristian

Konfom dah ko adalah mamat yg paling paling paling bodoh kat Forum Cari ni

Lawan aku tambi ... jadik jantan bukan pondan

Selama ni you are just a wimp

Kah kah kah ... terketak ketak lobai mat slow v2 nak cabar aku ... mengigil gigil ko ye


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-12-2018 12:00 PM | Show all posts
sam1528 replied at 8-12-2018 11:58 AM
'peeek ... peeek ....peeek' - bunyi kepala kosong
Cheeeey ... lobai mat slow v2 dah ambil semanga ...

hahahaha.....ini betul betul lawakseorang lobai clown.....

LOBAI ESTATE TERKEJUT BESAR BILA DAPAT TAU KIBLAT PERTAMA (MENGIKUT FAHAMAN LOBAI) ORANG ISLAM MENGHALA KE JERUSALEM. SELAMA INI LOBAI ESTATE MATI MATI FIKIR KIBLAT PERTAMA HANYALAH DI MEKAH ARAB SAUDI IATU MENGIKUT 3;96

hahaha..patutlah selama ini lobai estate mati mati kata mecca arab saudi adalah kiblat pertama orang islam mengikut quraan 3;96. tetapi apabila fm bagi tau jerusalem adalah kiblat pertama (mengikut fahaman lobai) baru lobai estate terkejut besar rupanya jerusalem adalah kibalat pertama

PEERRRGHHH BETAPA bodohnya punya lobai estate


Tapi tak apa saya faham.....LOBAI SAMDOL HANYALAH  SEORANG uneducated moron who goes in circles chasing HIS own black and berkerak backside. hahaha... backside samdol hitam dan berkerak!MUAH..HAHAHAAAA

Yeyyyyyyyyyyy lobai estate hanyalah seorang TONG KOSONGGGGGGGGG

Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2018 12:04 PM | Show all posts
Edited by sam1528 at 8-12-2018 12:11 PM
FOTHERMUCKER2 replied at 8-12-2018 02:12 AM
Translation:

Aku lobai estate @ lobai samdol bodoh lembam berIQ rendah, telah dibogelkan oleh F ...

TQ lagi sekali ke lobai mat slow v2 yg amat2 kagum dgn cara aku jawab

Dah kena macam ni :
'peeek ... peeek ....peeek' - bunyi kepala kosong
Terus copy style aku
Translation:

Aku lobai estate @ lobai samdol bodoh lembam berIQ rendah, telah dibogelkan oleh FOTHERMUCKER2 sehingga aku jadi gila dan terpaksa memutarbelitkan fakta dan statements FOTHERMUCKER2 untuk menutup kemaluan aku yang telah terbogel.


AKU LOBAI SAMDOL HANYALAH  SEORANG uneducated moron who goes in circles chasing my own black and berkerak backside. waaaa... backside aku hitam dan berkerak!

Aku Lobai samdol @ lobai estate @ samdol hanyalah tong kosong!...klong..klongg..klonggg

Aku tau lah yg aku ni trail blazer utk ko

Aku tau yg ko dlm diam amat2 kagum dgn aku

Ko ni asyik compliment aku dgn ko copy semua style aku pakai ... TQ ye

Aiik ... bogel membogel lagi?

Hmmm ... going 'Au Naturale' ka tambi

Ko baru balik dari Club dot dot dot ko tu ke , lifetime membership kan kan kan

Kah kah kah ... bogel membogel ... cara hidup lobai mat slow v2
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-12-2018 12:08 PM | Show all posts
Edited by FOTHERMUCKER2 at 8-12-2018 12:14 PM
sam1528 replied at 8-12-2018 12:04 PM
TQ lagi sekali ke lobai mat slow v2 yg amat2 kagum dgn cara aku jawab

Dah kena macam ni :
patutlah selama ini lobai estate jaja dalam threads kiblat pertama orang islam hanyalah di mecca arab saudi! hahahaha.. kau gila ka lobai samdol?
LOBAI ESTATE TERKEJUT BESAR BILA DAPAT TAU KIBLAT PERTAMA (MENGIKUT FAHAMAN LOBAI) ORANG ISLAM MENGHALA KE JERUSALEM. SELAMA INI LOBAI ESTATE MATI MATI FIKIR KIBLAT PERTAMA HANYALAH DI MEKAH ARAB SAUDI IATU MENGIKUT 3;96

hahaha..patutlah selama ini lobai estate mati mati kata mecca arab saudi adalah kiblat pertama orang islam mengikut quraan 3;96. tetapi apabila fm bagi tau jerusalem adalah kiblat pertama (mengikut fahaman lobai) baru lobai estate terkejut besar rupanya jerusalem adalah kibalat pertama

PEERRRGHHH BETAPA bodohnya punya lobai estate


Tapi tak apa saya faham.....LOBAI SAMDOL HANYALAH  SEORANG uneducated moron who goes in circles chasing HIS own black and berkerak backside. hahaha... backside samdol hitam dan berkerak!MUAH..HAHAHAAAA

Yeyyyyyyyyyyy lobai estate hanyalah seorang TONG KOSONGGGGGGGGG

Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2018 12:11 PM | Show all posts
Edited by sam1528 at 8-12-2018 12:13 PM
FOTHERMUCKER2 replied at 8-12-2018 11:55 AM
LOBAI ESTATE TERKEJUT BESAR BILA DAPAT TAU KIBLAT PERTAMA (MENGIKUT FAHAMAN LOBAI) ORANG ISLAM MEN ...

Lobai mat slow v2 tak habis2 dok support pendirian geng muslim lepas :
'peeek ... peeek ....peeek' - bunyi kepala kosong
TQ lagi sekali kemi geng muslim ucapkan :
LOBAI ESTATE TERKEJUT BESAR BILA DAPAT TAU KIBLAT PERTAMA (MENGIKUT FAHAMAN LOBAI) ORANG ISLAM MENGHALA KE JERUSALEM. SELAMA INI LOBAI ESTATE MATI MATI FIKIR KIBLAT PERTAMA HANYALAH DI MEKAH ARAB SAUDI IATU MENGIKUT 3;96

hahaha..patutlah selama ini lobai estate mati mati kata mecca arab saudi adalah kiblat pertama orang islam mengikut quraan 3;96. tetapi apabila fm bagi tau jerusalem adalah kiblat pertama (mengikut fahaman lobai) baru lobai estate terkejut besar rupanya jerusalem adalah kibalat pertama

PEERRRGHHH BETAPA bodohnya punya lobai estate


Tapi tak apa saya faham.....LOBAI SAMDOL HANYALAH  SEORANG uneducated moron who goes in circles chasing HIS own black and berkerak backside. hahaha... backside samdol hitam dan berkerak!MUAH..HAHAHAAAA

Yeyyyyyyyyyyy lobai estate hanyalah seorang TONG KOSONGGGGGGGGG

Lagi sekali ko mati2 konfom :
KIBLAT PERTAMA (MENGIKUT FAHAMAN LOBAI) ORANG ISLAM MENGHALA KE JERUSALEM.

TQ lah : ko hancurkan klaim bodoh ko : Qibla pertama , Islam bermula & Nabi Muhammad(saw) lahir kat Petra

Jadik apa lagi yg ko nak cakap?

Jgn pulak ko mintak bukti ttg pengakuan ko

Konon2 nak pekena kan aku ttg Jerusalem & mekkah ... tak sedar kantoi malukan diri sendiri dgn terhina sekali

Macamana skg?

Berbuih buih ko kumat kamit ttg Petra , last2 mengaku :
KIBLAT PERTAMA (MENGIKUT FAHAMAN LOBAI) ORANG ISLAM MENGHALA KE JERUSALEM.

Kesian ... lobai mat slow v2 last2 support pendirian geng muslim

Kah kah kah ... TQ ye lobai mat slow v2 ... ko adalah mamat yg paling paling paling bodoh kat Forum Cari ni
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-12-2018 12:16 PM | Show all posts
sam1528 replied at 8-12-2018 12:11 PM
Lobai mat slow v2 tak habis2 dok support pendirian geng muslim lepas :
'peeek ... peeek ....peeek ...

hahahaha...lobai estate malu nak mengaku kahkahkahkah.........itulah akibatnya apabila tohan turunkan lobai clown untuk berdakwah


patutlah selama ini lobai estate jaja dalam threads kiblat pertama orang islam hanyalah di mecca arab saudi! hahahaha.. kau gila ka lobai samdol?
LOBAI ESTATE TERKEJUT BESAR BILA DAPAT TAU KIBLAT PERTAMA (MENGIKUT FAHAMAN LOBAI) ORANG ISLAM MENGHALA KE JERUSALEM. SELAMA INI LOBAI ESTATE MATI MATI FIKIR KIBLAT PERTAMA HANYALAH DI MEKAH ARAB SAUDI IATU MENGIKUT 3;96

hahaha..patutlah selama ini lobai estate mati mati kata mecca arab saudi adalah kiblat pertama orang islam mengikut quraan 3;96. tetapi apabila fm bagi tau jerusalem adalah kiblat pertama (mengikut fahaman lobai) baru lobai estate terkejut besar rupanya jerusalem adalah kibalat pertama

PEERRRGHHH BETAPA bodohnya punya lobai estate


Tapi tak apa saya faham.....LOBAI SAMDOL HANYALAH  SEORANG uneducated moron who goes in circles chasing HIS own black and berkerak backside. hahaha... backside samdol hitam dan berkerak!MUAH..HAHAHAAAA

Yeyyyyyyyyyyy lobai estate hanyalah seorang TONG KOSONGGGGGGGGG

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-12-2018 12:29 PM | Show all posts
Edited by FOTHERMUCKER2 at 8-12-2018 12:32 PM

apabila lobai estate clown dibogelkan demi diogelkan dan dbogelkan, hanyalah lobai estate clown mampu berkata untuk menyejukan hatinya dalam kepanasan.. thank youlah kerana menyapot pendirian gang muslim! kahkahkahkah


Tapi tak apa saya faham.....LOBAI SAMDOL HANYALAH  SEORANG uneducated moron who goes in circles chasing HIS own black and berkerak backside. hahaha... backside samdol hitam dan berkerak!MUAH..HAHAHAAAA

Lobai samdol @ lobai estate @ samdol tong kosong!...klong..klongg..klonggg
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2018 01:09 PM | Show all posts
FOTHERMUCKER2 replied at 8-12-2018 12:16 PM
hahahaha...lobai estate malu nak mengaku kahkahkahkah.........itulah akibatnya apabila to ...

'peeek ... peeek ....peeek' - bunyi kepala kosong
Lobai mat slow v2 sekali lagi buat pengakuan sokong pendirian geng muslim


TQ lagi sekali kami geng muslim ucapkan :
hahahaha...lobai estate malu nak mengaku kahkahkahkah.........itulah akibatnya apabila tohan turunkan lobai clown untuk berdakwah


patutlah selama ini lobai estate jaja dalam threads kiblat pertama orang islam hanyalah di mecca arab saudi! hahahaha.. kau gila ka lobai samdol?
LOBAI ESTATE TERKEJUT BESAR BILA DAPAT TAU KIBLAT PERTAMA (MENGIKUT FAHAMAN LOBAI) ORANG ISLAM MENGHALA KE JERUSALEM. SELAMA INI LOBAI ESTATE MATI MATI FIKIR KIBLAT PERTAMA HANYALAH DI MEKAH ARAB SAUDI IATU MENGIKUT 3;96

hahaha..patutlah selama ini lobai estate mati mati kata mecca arab saudi adalah kiblat pertama orang islam mengikut quraan 3;96. tetapi apabila fm bagi tau jerusalem adalah kiblat pertama (mengikut fahaman lobai) baru lobai estate terkejut besar rupanya jerusalem adalah kibalat pertama

PEERRRGHHH BETAPA bodohnya punya lobai estate


Tapi tak apa saya faham.....LOBAI SAMDOL HANYALAH  SEORANG uneducated moron who goes in circles chasing HIS own black and berkerak backside. hahaha... backside samdol hitam dan berkerak!MUAH..HAHAHAAAA

Yeyyyyyyyyyyy lobai estate hanyalah seorang TONG KOSONGGGGGGGGG
Ko nak bohong pon tak ada problem kat aku

Dlm pembohongan ko tu , ko mati2 klaim :
LOBAI ESTATE TERKEJUT BESAR BILA DAPAT TAU KIBLAT PERTAMA (MENGIKUT FAHAMAN LOBAI) ORANG ISLAM MENGHALA KE JERUSALEM. SELAMA INI LOBAI ESTATE MATI MATI FIKIR KIBLAT PERTAMA HANYALAH DI MEKAH ARAB SAUDI IATU MENGIKUT 3;96
TQ aje lah ... ko lagi sekali konfom pendirian geng muslim : Qibla pertama adalah arah ke Jerusalem

Hancur lah klaim bodoh ko :
Qibla pertama , Islam bermula & Nabi Muhammad(saw) lahir kat Petra
Macamana ko nak pusing & kencing ... ko kena balik

Ko tau pasal apa? Ko adalah mamat yg paling paling paling bodoh kat Forum Cari ni

LOL ... last2 ko support pendirian geng muslim

Apa yg aku susah? Last2 ko mengaku
KIBLAT PERTAMA (MENGIKUT FAHAMAN LOBAI) ORANG ISLAM MENGHALA KE JERUSALEM
Kah kah kah ... lobai mat slow v2 tak sedar support pendirian geng muslim

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-12-2018 01:10 PM | Show all posts
Edited by FOTHERMUCKER2 at 8-12-2018 01:14 PM
sam1528 replied at 8-12-2018 01:09 PM
'peeek ... peeek ....peeek' - bunyi kepala kosong
Lobai mat slow v2 sekali lagi buat pengakuan so ...

LOBAI ESTATE TERKEJUT BESAR BILA DAPAT TAU KIBLAT PERTAMA IATU (MENGIKUT FAHAMAN LOBAI) ORANG ISLAM MENGHALA KE JERUSALEM. TERMASUK JUGA NABI SEMBAHYANG MENGHALA KE JERUSALEM. SELAMA INI LOBAI ESTATE MATI MATI FIKIR KIBLAT PERTAMA HANYALAH DI MEKAH ARAB SAUDI IATU MENGIKUT SURAH 3:96

hahaha..patutlah selama ini lobai estate mati mati JAJA mecca arab saudi adalah kiblat pertama orang islam mengikut quraan 3:96. tetapi apabila FM2 bagi tau jerusalem adalah kiblat pertama iatu (mengikut fahaman lobai) baru lobai estate terkejut besar rupanya jerusalem adalah kibalat pertama

PEERRRGHHH BETAPA bodoh lembam iq rendah tahap kanak kanak tadika punya lobai estate


Tapi tak apa saya faham.....LOBAI SAMDOL HANYALAH  SEORANG uneducated moron who goes in circles chasing HIS own black and berkerak backside. hahaha... backside samdol hitam dan berkerak!MUAH..HAHAHAAAA

Yeyyyyyyyyyyy lobai estate hanyalah seorang TONG KOSONGGGGGGGGG
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2018 01:14 PM | Show all posts
FOTHERMUCKER2 replied at 8-12-2018 12:29 PM
apabila lobai estate clown dibogelkan demi diogelkan dan dbogelkan, hanyalah lobai estate clown mamp ...

He he he he ... lobai mat slow kena :
'peeek ... peeek ....peeek' - bunyi kepala kosong
Langsung dok merepek 'bogel .. bogel ..bogel'
apabila lobai estate clown dibogelkan demi diogelkan dan dbogelkan, hanyalah lobai estate clown mampu berkata untuk menyejukan hatinya dalam kepanasan.. thank youlah kerana menyapot pendirian gang muslim! kahkahkahkah


Tapi tak apa saya faham.....LOBAI SAMDOL HANYALAH  SEORANG uneducated moron who goes in circles chasing HIS own black and berkerak backside. hahaha... backside samdol hitam dan berkerak!MUAH..HAHAHAAAA

Lobai samdol @ lobai estate @ samdol tong kosong!...klong..klongg..klonggg

Going 'au naturale' kan tambi ... LOL

Lagi sekali lah ... TQ ye ,k dah support pendirian geng muslim & sendiri hancurkan klaim bodoh ko :
Qibla pertama , islam bermula & Nabi Muhammad(saw) lahir kat Petra

Ko asyik tonjolkan kebodohan ko aje

Kah kah kah ... last2 lobai mat slow v2 support pendirian geng muslim
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2018 01:16 PM | Show all posts
FOTHERMUCKER2 replied at 8-12-2018 01:10 PM
LOBAI ESTATE TERKEJUT BESAR BILA DAPAT TAU KIBLAT PERTAMA IATU (MENGIKUT FAHAMAN LOBAI) ORANG ISLA ...

Aku copy paste aje jawapan aku :

**************

'peeek ... peeek ....peeek' - bunyi kepala kosong
Lobai mat slow v2 sekali lagi buat pengakuan sokong pendirian geng muslim


TQ lagi sekali kami geng muslim ucapkan :
LOBAI ESTATE TERKEJUT BESAR BILA DAPAT TAU KIBLAT PERTAMA IATU (MENGIKUT FAHAMAN LOBAI) ORANG ISLAM MENGHALA KE JERUSALEM. TERMASUK JUGA NABI SEMBAHYANG MENGHALA KE JERUSALEM. SELAMA INI LOBAI ESTATE MATI MATI FIKIR KIBLAT PERTAMA HANYALAH DI MEKAH ARAB SAUDI IATU MENGIKUT SURAH 3:96

hahaha..patutlah selama ini lobai estate mati mati JAJA mecca arab saudi adalah kiblat pertama orang islam mengikut quraan 3:96. tetapi apabila FM2 bagi tau jerusalem adalah kiblat pertama iatu (mengikut fahaman lobai) baru lobai estate terkejut besar rupanya jerusalem adalah kibalat pertama

PEERRRGHHH BETAPA bodoh lembam iq rendah tahap kanak kanak tadika punya lobai estate


Tapi tak apa saya faham.....LOBAI SAMDOL HANYALAH  SEORANG uneducated moron who goes in circles chasing HIS own black and berkerak backside. hahaha... backside samdol hitam dan berkerak!MUAH..HAHAHAAAA

Yeyyyyyyyyyyy lobai estate hanyalah seorang TONG KOSONGGGGGGGGG
Ko nak bohong pon tak ada problem kat aku

Dlm pembohongan ko tu , ko mati2 klaim :
LOBAI ESTATE TERKEJUT BESAR BILA DAPAT TAU KIBLAT PERTAMA (MENGIKUT FAHAMAN LOBAI) ORANG ISLAM MENGHALA KE JERUSALEM. SELAMA INI LOBAI ESTATE MATI MATI FIKIR KIBLAT PERTAMA HANYALAH DI MEKAH ARAB SAUDI IATU MENGIKUT 3;96
TQ aje lah ... ko lagi sekali konfom pendirian geng muslim : Qibla pertama adalah arah ke Jerusalem

Hancur lah klaim bodoh ko :
Qibla pertama , Islam bermula & Nabi Muhammad(saw) lahir kat Petra
Macamana ko nak pusing & kencing ... ko kena balik

Ko tau pasal apa? Ko adalah mamat yg paling paling paling bodoh kat Forum Cari ni

LOL ... last2 ko support pendirian geng muslim

Apa yg aku susah? Last2 ko mengaku
KIBLAT PERTAMA (MENGIKUT FAHAMAN LOBAI) ORANG ISLAM MENGHALA KE JERUSALEM
Kah kah kah ... lobai mat slow v2 tak sedar support pendirian geng muslim

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-12-2018 01:32 PM | Show all posts
sam1528 replied at 8-12-2018 01:16 PM
Aku copy paste aje jawapan aku :

**************

JADI DISI DENGAN SENDIRINYA LOBAI SAMDOL CLOWN CI MENGAKUI BAHAWA DIA ADALAH SEORANG PUTAR ALAM, PENIPU BERSIRI FORUM CI, BODOH, LEMBAM DAN IQ RENDAH TAHAP KANAK KANAK! kahkahkahkah.......  TERIMA KASIH DI ATAS PENGAKUAN ITU!

LOBAI ESTATE TERKEJUT BESAR BILA DAPAT TAU KIBLAT PERTAMA IATU (MENGIKUT FAHAMAN LOBAI) ORANG ISLAM MENGHALA KE JERUSALEM. TERMASUK JUGA NABI SEMBAHYANG MENGHALA KE JERUSALEM. SELAMA INI LOBAI ESTATE MATI MATI FIKIR KIBLAT PERTAMA HANYALAH DI MEKAH ARAB SAUDI IATU MENGIKUT SURAH 3:96

hahaha..patutlah selama ini lobai estate mati mati JAJA mecca arab saudi adalah kiblat pertama orang islam mengikut quraan 3:96. tetapi apabila FM2 bagi tau jerusalem adalah kiblat pertama iatu (mengikut fahaman lobai) baru lobai estate terkejut besar rupanya jerusalem adalah kibalat pertama

PEERRRGHHH BETAPA bodoh lembam iq rendah tahap kanak kanak tadika punya lobai estate


Tapi tak apa saya faham.....LOBAI SAMDOL HANYALAH  SEORANG uneducated moron who goes in circles chasing HIS own black and berkerak backside. hahaha... backside samdol hitam dan berkerak!MUAH..HAHAHAAAA

Yeyyyyyyyyyyy lobai estate hanyalah seorang TONG KOSONGGGGGGGGG
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2018 01:36 PM | Show all posts
FOTHERMUCKER2 replied at 8-12-2018 01:32 PM
JADI DISI DENGAN SENDIRINYA LOBAI SAMDOL CLOWN CI MENGAKUI BAHAWA DIA ADALAH SEORANG PUTAR ALAM, P ...

Baaaahwahwahwa ... lobai mat slow v2 dah mereng pasal :
'peeek ... peeek ....peeek' - bunyi kepala kosong
Langsung support pendirian geng muslim


Skg ko dah kalut :
JADI DISI DENGAN SENDIRINYA LOBAI SAMDOL CLOWN CI MENGAKUI BAHAWA DIA ADALAH SEORANG PUTAR ALAM, PENIPU BERSIRI FORUM CI, BODOH, LEMBAM DAN IQ RENDAH TAHAP KANAK KANAK! kahkahkahkah.......  TERIMA KASIH DI ATAS PENGAKUAN ITU!
Ko mati2 klaim :
LOBAI ESTATE TERKEJUT BESAR BILA DAPAT TAU KIBLAT PERTAMA (MENGIKUT FAHAMAN LOBAI) ORANG ISLAM MENGHALA KE JERUSALEM. SELAMA INI LOBAI ESTATE MATI MATI FIKIR KIBLAT PERTAMA HANYALAH DI MEKAH ARAB SAUDI IATU MENGIKUT 3;96
TQ aje lah ... ko lagi sekali konfom pendirian geng muslim : Qibla pertama adalah arah ke Jerusalem

Hancur lah klaim bodoh ko :
Qibla pertama , Islam bermula & Nabi Muhammad(saw) lahir kat Petra
Macamana ko nak pusing & kencing ... ko kena balik

Ko tau pasal apa? Ko adalah mamat yg paling paling paling bodoh kat Forum Cari ni

LOL ... last2 ko support pendirian geng muslim

Apa yg aku susah? Last2 ko mengaku
KIBLAT PERTAMA (MENGIKUT FAHAMAN LOBAI) ORANG ISLAM MENGHALA KE JERUSALEM
Kah kah kah ... lobai mat slow v2 tak sedar support pendirian geng muslim ... apa ko nak cakap lagi tambi?


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-12-2018 01:36 PM | Show all posts
sam1528 replied at 8-12-2018 01:36 PM
Baaaahwahwahwa ... lobai mat slow v2 dah mereng pasal :
'peeek ... peeek ....peeek' - bunyi kepal ...

JADI DISI DENGAN SENDIRINYA LOBAI SAMDOL CLOWN CI MENGAKUI BAHAWA DIA ADALAH SEORANG PUTAR ALAM, PENIPU BERSIRI FORUM CI, BODOH, LEMBAM DAN IQ RENDAH TAHAP KANAK KANAK! kahkahkahkah.......  TERIMA KASIH DI ATAS PENGAKUAN ITU!

LOBAI ESTATE TERKEJUT BESAR BILA DAPAT TAU KIBLAT PERTAMA IATU (MENGIKUT FAHAMAN LOBAI) ORANG ISLAM MENGHALA KE JERUSALEM. TERMASUK JUGA NABI SEMBAHYANG MENGHALA KE JERUSALEM. SELAMA INI LOBAI ESTATE MATI MATI FIKIR KIBLAT PERTAMA HANYALAH DI MEKAH ARAB SAUDI IATU MENGIKUT SURAH 3:96

hahaha..patutlah selama ini lobai estate mati mati JAJA mecca arab saudi adalah kiblat pertama orang islam mengikut quraan 3:96. tetapi apabila FM2 bagi tau jerusalem adalah kiblat pertama iatu (mengikut fahaman lobai) baru lobai estate terkejut besar rupanya jerusalem adalah kibalat pertama

PEERRRGHHH BETAPA bodoh lembam iq rendah tahap kanak kanak tadika punya lobai estate


Tapi tak apa saya faham.....LOBAI SAMDOL HANYALAH  SEORANG uneducated moron who goes in circles chasing HIS own black and berkerak backside. hahaha... backside samdol hitam dan berkerak!MUAH..HAHAHAAAA

Yeyyyyyyyyyyy lobai estate hanyalah seorang TONG KOSONGGGGGGGGG
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2018 01:46 PM | Show all posts
FOTHERMUCKER2 replied at 8-12-2018 01:36 PM
JADI DISI DENGAN SENDIRINYA LOBAI SAMDOL CLOWN CI MENGAKUI BAHAWA DIA ADALAH SEORANG PUTAR ALAM, P ...

Baaahwahwahwa ... lobai mat slow tak lama lagi surrender lah tu

Ko dah mati akai lah tambi


Aku copy paste jawapan aku :

********
Baaaahwahwahwa ... lobai mat slow v2 dah mereng pasal :
'peeek ... peeek ....peeek' - bunyi kepala kosong
Langsung support pendirian geng muslim


Skg ko dah kalut :
JADI DISI DENGAN SENDIRINYA LOBAI SAMDOL CLOWN CI MENGAKUI BAHAWA DIA ADALAH SEORANG PUTAR ALAM, PENIPU BERSIRI FORUM CI, BODOH, LEMBAM DAN IQ RENDAH TAHAP KANAK KANAK! kahkahkahkah.......  TERIMA KASIH DI ATAS PENGAKUAN ITU!

LOBAI ESTATE TERKEJUT BESAR BILA DAPAT TAU KIBLAT PERTAMA IATU (MENGIKUT FAHAMAN LOBAI) ORANG ISLAM MENGHALA KE JERUSALEM. TERMASUK JUGA NABI SEMBAHYANG MENGHALA KE JERUSALEM. SELAMA INI LOBAI ESTATE MATI MATI FIKIR KIBLAT PERTAMA HANYALAH DI MEKAH ARAB SAUDI IATU MENGIKUT SURAH 3:96

hahaha..patutlah selama ini lobai estate mati mati JAJA mecca arab saudi adalah kiblat pertama orang islam mengikut quraan 3:96. tetapi apabila FM2 bagi tau jerusalem adalah kiblat pertama iatu (mengikut fahaman lobai) baru lobai estate terkejut besar rupanya jerusalem adalah kibalat pertama

PEERRRGHHH BETAPA bodoh lembam iq rendah tahap kanak kanak tadika punya lobai estate


Tapi tak apa saya faham.....LOBAI SAMDOL HANYALAH  SEORANG uneducated moron who goes in circles chasing HIS own black and berkerak backside. hahaha... backside samdol hitam dan berkerak!MUAH..HAHAHAAAA

Yeyyyyyyyyyyy lobai estate hanyalah seorang TONG KOSONGGGGGGGGG
Ko mati2 klaim :
LOBAI ESTATE TERKEJUT BESAR BILA DAPAT TAU KIBLAT PERTAMA (MENGIKUT FAHAMAN LOBAI) ORANG ISLAM MENGHALA KE JERUSALEM. SELAMA INI LOBAI ESTATE MATI MATI FIKIR KIBLAT PERTAMA HANYALAH DI MEKAH ARAB SAUDI IATU MENGIKUT 3;96
TQ aje lah ... ko lagi sekali konfom pendirian geng muslim : Qibla pertama adalah arah ke Jerusalem

Hancur lah klaim bodoh ko :
Qibla pertama , Islam bermula & Nabi Muhammad(saw) lahir kat Petra
Macamana ko nak pusing & kencing ... ko kena balik

Ko tau pasal apa? Ko adalah mamat yg paling paling paling bodoh kat Forum Cari ni

LOL ... last2 ko support pendirian geng muslim

Apa yg aku susah? Last2 ko mengaku
KIBLAT PERTAMA (MENGIKUT FAHAMAN LOBAI) ORANG ISLAM MENGHALA KE JERUSALEM
Kah kah kah ... lobai mat slow v2 tak sedar support pendirian geng muslim ... apa ko nak cakap lagi tambi?

Kesian lobai mat slow v2 ... dah jadik troll


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-12-2018 01:46 PM | Show all posts
sam1528 replied at 8-12-2018 01:46 PM
Baaahwahwahwa ... lobai mat slow tak lama lagi surrender lah tu

Ko dah mati akai lah tambi

JADI DISI DENGAN SENDIRINYA LOBAI SAMDOL CLOWN CI MENGAKUI BAHAWA DIA ADALAH SEORANG PUTAR ALAM, PENIPU BERSIRI FORUM CI, BODOH, LEMBAM DAN IQ RENDAH TAHAP KANAK KANAK! kahkahkahkah.......  TERIMA KASIH DI ATAS PENGAKUAN ITU!

LOBAI ESTATE TERKEJUT BESAR BILA DAPAT TAU KIBLAT PERTAMA IATU (MENGIKUT FAHAMAN LOBAI) ORANG ISLAM MENGHALA KE JERUSALEM. TERMASUK JUGA NABI SEMBAHYANG MENGHALA KE JERUSALEM. SELAMA INI LOBAI ESTATE MATI MATI FIKIR KIBLAT PERTAMA HANYALAH DI MEKAH ARAB SAUDI IATU MENGIKUT SURAH 3:96

hahaha..patutlah selama ini lobai estate mati mati JAJA mecca arab saudi adalah kiblat pertama orang islam mengikut quraan 3:96. tetapi apabila FM2 bagi tau jerusalem adalah kiblat pertama iatu (mengikut fahaman lobai) baru lobai estate terkejut besar rupanya jerusalem adalah kibalat pertama

PEERRRGHHH BETAPA bodoh lembam iq rendah tahap kanak kanak tadika punya lobai estate


Tapi tak apa saya faham.....LOBAI SAMDOL HANYALAH  SEORANG uneducated moron who goes in circles chasing HIS own black and berkerak backside. hahaha... backside samdol hitam dan berkerak!MUAH..HAHAHAAAA

Yeyyyyyyyyyyy lobai estate hanyalah seorang TONG KOSONGGGGGGGGG
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.105306s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list