JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
107633
View
2585
Reply

Versi Bawang Antarabangsa : Kate Middleton vs Meghan Markle

   Close [Copy link]

Author: Syd    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 29-11-2018 07:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Lerrrr pasal tu ka. Tu la pelik cam baca macam baru reno ke apt kat kensington tu. I dunno la why tapi tah macam rasa sesuatu jah kat meghan nih
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2018 08:08 PM | Show all posts
haruslah kakak meghan ketawa terbahak2 baca berita nih. told ya, kata samantha.
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2018 08:15 PM | Show all posts
gambar eksklusif meghan dan tunangnya Cory kat website gosip tersohor TMZ 2-3 hari lepas, diberikan oleh sumber yg boleh dipercayai. katanya gambar nih diambik dlm masa yg sama meghan dan harry mula dating. ramai saspek nih kerja istana UK, utk mencalarkan kredibiliti meghan secara halus.



http://www.tmz.com/2018/11/25/meghan-markle-kissing-ex-boyfriend-cory-vitiello-before-prince-harry/

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2018 08:24 PM From the mobile phone | Show all posts
dani-rox replied at 29-11-2018 08:15 PM
gambar eksklusif meghan dan tunangnya Cory kat website gosip tersohor TMZ 2-3 hari lepas, diberikan  ...

Ooh kalo pakai konsep ummah malaya haruslah ratibannya tak perlulah singkap kisah lalu beliau. Kan sedang berbahagia dgn tok laki now, mengandung dah pun. Gituh
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2018 08:27 PM | Show all posts
dengar kata masa wedding meghan dgn harry , time tu meghan dah pregnant.
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2018 08:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Rakyat seluruh dunia duk membawang pasal meghan dan ox
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-11-2018 08:32 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 29-11-2018 08:27 PM
Rakyat seluruh dunia duk membawang pasal meghan dan ox

Kelasss kannn?

Haha
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2018 10:09 PM | Show all posts
dani-rox replied at 29-11-2018 08:15 PM
gambar eksklusif meghan dan tunangnya Cory kat website gosip tersohor TMZ 2-3 hari lepas, diberikan  ...

Yg ni bf yg keje chef ker
hensem org nya
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2018 10:10 PM | Show all posts
pujanggacinta replied at 29-11-2018 10:09 PM
Yg ni bf yg keje chef ker
hensem org nya

kan, bertiang2 lebih hensem berbanding harry.
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2018 11:06 PM From the mobile phone | Show all posts
#team kate
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2018 12:42 AM From the mobile phone | Show all posts
tetiba je teringat kat princess diana,,,sgguh sayu kisah beliau,
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2018 12:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Meghan ni dah masuk istana Jangan lah ikut kepala dia sgt macam tak ikut protocol tu. I mean that is the price of married to a prince. Tak suka? Then shouldnt even married to one.

. Sebenarnya dia memang ada bad repo kan, cuma team PR time weeding hari tu beriya2 cover line suka buat charity bagai, label dia grade a bagai.

I harap perangai sbnr dia keluar lagi dan lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2018 12:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Meghan ni dah masuk istana Jangan lah ikut kepala dia sgt macam tak ikut protocol tu. I mean that is the price of married to a prince. Tak suka? Then shouldnt even married to one.

. Sebenarnya dia memang ada bad repo kan, cuma team PR time weeding hari tu beriya2 cover line suka buat charity bagai, label dia grade a bagai.

I harap perangai sbnr dia keluar lagi dan lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2018 01:13 AM From the mobile phone | Show all posts
dari harry tunang dgn meghan pun i rase cam evil je pompuan ni..tak pernah rase die cantik..hidung die tu cam sesuatuh yaa..
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2018 01:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Assistant sheols pun paling lama tahan kerja 6bln je.
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2018 07:13 AM From the mobile phone | Show all posts
rosewhite replied at 29-11-2018 08:27 PM
dengar kata masa wedding meghan dgn harry , time tu meghan dah pregnant.

Itulah kot sebabnya beriya sangat nak announce the pregnancy masa wedding princess eugenie tu kan.. very not classy of what she did, kesian the princess hilang limelight terus
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2018 08:14 AM | Show all posts
emptybotol replied at 30-11-2018 07:13 AM
Itulah kot sebabnya beriya sangat nak announce the pregnancy masa wedding princess eugenie tu kan. ...



dan dan pakai coat tebal dlm majlis
time lain bukan main pakai ikut badan
org tertanya tanya napa dia bercoat dan speculation preggy mula tersebar
saja nak curi limelight org lain


Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2018 10:14 AM From the mobile phone | Show all posts
pujanggacinta replied at 30-11-2018 08:14 AM
dan dan pakai coat tebal dlm majlis
time lain bukan main pakai ikut badan
org tertanya tanya ...

Cunning bi**h sangat okeh hakak meghan kalau gitu
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2018 11:16 AM From the mobile phone | Show all posts
aayz replied at 29-11-2018 12:27 PM
Bukan setakat perang sesama biras...acik2 kokusen pun ada isu menantu dgn mak mentua...

Betul you.
Kokusen tu isu menantu and mak mertua dia lagi dahsyat
Pi bukak thread Just no MIL kat reddit tu.
I boring2 selalu gak baca posting kat situ.
Kelakar gak bila baca cerita2 kokusen menantu berantam dengan mertua ni
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2018 11:19 AM | Show all posts
andromeda84623 replied at 30-11-2018 11:16 AM
Betul you.
Kokusen tu isu menantu and mak mertua dia lagi dahsyat
Pi bukak thread Just no MIL ka ...

kan...everywhere in the world actually issue menantu and mak mentua...it is a worldwide issue!
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2018 08:05 PM From the mobile phone | Show all posts
emptybotol replied at 29-11-2018 12:51 PM
Tadi ada baca article sana somewhere, yg harry pernah cakap What Meghan wants, Meghan gets gituu ...

Pernah jugak baca. Pasal wedding tiara. Dia taknak pakai yg Queen E bagi pinjam, nak pakai yg lain. Harry marah staff istana pasal tu, pastu Queen E kasi sedas kat Harry.
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2018 08:06 PM From the mobile phone | Show all posts
sejuk replied at 29-11-2018 12:57 PM
Sapo pulak noi

Camilla la. Mak tiri nye
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2018 08:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Gaduh gaduh manja je ni....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-12-2018 08:56 PM From the mobile phone | Show all posts
dinahatta replied at 1-12-2018 08:05 PM
Pernah jugak baca. Pasal wedding tiara. Dia taknak pakai yg Queen E bagi pinjam, nak pakai yg lain ...

Harry tu mmg pangai batak sikit.

Kurang kasih sayang barangkali
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2018 09:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Berita sahih ke ni TT. Ke amik from tabloid???

BTW I fan Kate. I like her style. And yes she does look very regal.

Whos Meghan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.044464s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list