Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
139151
View
2585
Reply

Versi Bawang Antarabangsa : Kate Middleton vs Meghan Markle

   Close [Copy link]

Author: Syd    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 29-11-2018 05:56 PM | Show all posts

meghan nie bukan setakat tak nak duduk apartment 21 rooms at palace
dah la baru renovate cost telan millions

terpaksa pulak renovate umah 10 rooms  area Windsor castle pulak
siap nak nak gym and bilik yoga
mengamuk tax payers

katanya pepagi buta 4:30am dah bangun
utk beryoga n meditasi
kelam kabut staff istana nak layan kerenah dia

pekerja pa, secretary pun dah lelaki jawatan
so fishy...


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-11-2018 06:04 PM | Show all posts
dia dah biasa berlaki.

takde hal lah semua benda-benda neh.

biarlah bergaduh terbalik pung

Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2018 06:10 PM | Show all posts
pujanggacinta replied at 29-11-2018 05:56 PM
meghan nie bukan setakat tak nak duduk apartment 21 rooms at palace
dah la baru renovate cost tel ...

mak aihh..dia punya mendiva, mcm balas dendam gitu. skrng aku kaya, aku kawin anak raja,so blh buat ape je


seingat i la..x penah i dgr cerita tak elok pasal kate. kalau setakat salah silap kecik2 tu, ala..biasa la tu. but overall ok je kate.
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2018 07:02 PM From the mobile phone | Show all posts
sejuk replied at 29-11-2018 04:57 AM
Sapo pulak noi

choiiii. mohtip tak tahu kewujudan madu2 tersohor? sila berbagi tips, @azmee06
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2018 07:05 PM From the mobile phone | Show all posts
samasam90 replied at 29-11-2018 07:02 PM
choiiii. mohtip tak tahu kewujudan madu2 tersohor? sila berbagi tips, @azmee06

masyaAllahhhhh!!!
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2018 07:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Lerrrr pasal tu ka. Tu la pelik cam baca macam baru reno ke apt kat kensington tu. I dunno la why tapi tah macam rasa sesuatu jah kat meghan nih
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2018 08:08 PM | Show all posts
haruslah kakak meghan ketawa terbahak2 baca berita nih. told ya, kata samantha.
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2018 08:15 PM | Show all posts
gambar eksklusif meghan dan tunangnya Cory kat website gosip tersohor TMZ 2-3 hari lepas, diberikan oleh sumber yg boleh dipercayai. katanya gambar nih diambik dlm masa yg sama meghan dan harry mula dating. ramai saspek nih kerja istana UK, utk mencalarkan kredibiliti meghan secara halus.



http://www.tmz.com/2018/11/25/meghan-markle-kissing-ex-boyfriend-cory-vitiello-before-prince-harry/

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2018 08:24 PM From the mobile phone | Show all posts
dani-rox replied at 29-11-2018 08:15 PM
gambar eksklusif meghan dan tunangnya Cory kat website gosip tersohor TMZ 2-3 hari lepas, diberikan  ...

Ooh kalo pakai konsep ummah malaya haruslah ratibannya tak perlulah singkap kisah lalu beliau. Kan sedang berbahagia dgn tok laki now, mengandung dah pun. Gituh
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2018 08:27 PM | Show all posts
dengar kata masa wedding meghan dgn harry , time tu meghan dah pregnant.
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2018 08:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Rakyat seluruh dunia duk membawang pasal meghan dan ox
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-11-2018 08:32 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 29-11-2018 08:27 PM
Rakyat seluruh dunia duk membawang pasal meghan dan ox

Kelasss kannn?

Haha
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2018 10:09 PM | Show all posts
dani-rox replied at 29-11-2018 08:15 PM
gambar eksklusif meghan dan tunangnya Cory kat website gosip tersohor TMZ 2-3 hari lepas, diberikan  ...

Yg ni bf yg keje chef ker
hensem org nya
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2018 10:10 PM | Show all posts
pujanggacinta replied at 29-11-2018 10:09 PM
Yg ni bf yg keje chef ker
hensem org nya

kan, bertiang2 lebih hensem berbanding harry.
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2018 11:06 PM From the mobile phone | Show all posts
#team kate
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2018 12:42 AM From the mobile phone | Show all posts
tetiba je teringat kat princess diana,,,sgguh sayu kisah beliau,
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2018 12:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Meghan ni dah masuk istana Jangan lah ikut kepala dia sgt macam tak ikut protocol tu. I mean that is the price of married to a prince. Tak suka? Then shouldnt even married to one.

. Sebenarnya dia memang ada bad repo kan, cuma team PR time weeding hari tu beriya2 cover line suka buat charity bagai, label dia grade a bagai.

I harap perangai sbnr dia keluar lagi dan lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2018 12:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Meghan ni dah masuk istana Jangan lah ikut kepala dia sgt macam tak ikut protocol tu. I mean that is the price of married to a prince. Tak suka? Then shouldnt even married to one.

. Sebenarnya dia memang ada bad repo kan, cuma team PR time weeding hari tu beriya2 cover line suka buat charity bagai, label dia grade a bagai.

I harap perangai sbnr dia keluar lagi dan lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2018 01:13 AM From the mobile phone | Show all posts
dari harry tunang dgn meghan pun i rase cam evil je pompuan ni..tak pernah rase die cantik..hidung die tu cam sesuatuh yaa..
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2018 01:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Assistant sheols pun paling lama tahan kerja 6bln je.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.109315s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list