JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
118518
View
2585
Reply

Versi Bawang Antarabangsa : Kate Middleton vs Meghan Markle

   Close [Copy link]

Author: Syd    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 30-11-2018 07:13 AM From the mobile phone | Show all posts
rosewhite replied at 29-11-2018 08:27 PM
dengar kata masa wedding meghan dgn harry , time tu meghan dah pregnant.

Itulah kot sebabnya beriya sangat nak announce the pregnancy masa wedding princess eugenie tu kan.. very not classy of what she did, kesian the princess hilang limelight terus
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2018 08:14 AM | Show all posts
emptybotol replied at 30-11-2018 07:13 AM
Itulah kot sebabnya beriya sangat nak announce the pregnancy masa wedding princess eugenie tu kan. ...



dan dan pakai coat tebal dlm majlis
time lain bukan main pakai ikut badan
org tertanya tanya napa dia bercoat dan speculation preggy mula tersebar
saja nak curi limelight org lain


Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2018 10:14 AM From the mobile phone | Show all posts
pujanggacinta replied at 30-11-2018 08:14 AM
dan dan pakai coat tebal dlm majlis
time lain bukan main pakai ikut badan
org tertanya tanya ...

Cunning bi**h sangat okeh hakak meghan kalau gitu
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2018 11:16 AM From the mobile phone | Show all posts
aayz replied at 29-11-2018 12:27 PM
Bukan setakat perang sesama biras...acik2 kokusen pun ada isu menantu dgn mak mentua...

Betul you.
Kokusen tu isu menantu and mak mertua dia lagi dahsyat
Pi bukak thread Just no MIL kat reddit tu.
I boring2 selalu gak baca posting kat situ.
Kelakar gak bila baca cerita2 kokusen menantu berantam dengan mertua ni
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2018 11:19 AM | Show all posts
andromeda84623 replied at 30-11-2018 11:16 AM
Betul you.
Kokusen tu isu menantu and mak mertua dia lagi dahsyat
Pi bukak thread Just no MIL ka ...

kan...everywhere in the world actually issue menantu and mak mentua...it is a worldwide issue!
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2018 08:05 PM From the mobile phone | Show all posts
emptybotol replied at 29-11-2018 12:51 PM
Tadi ada baca article sana somewhere, yg harry pernah cakap What Meghan wants, Meghan gets gituu ...

Pernah jugak baca. Pasal wedding tiara. Dia taknak pakai yg Queen E bagi pinjam, nak pakai yg lain. Harry marah staff istana pasal tu, pastu Queen E kasi sedas kat Harry.
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2018 08:06 PM From the mobile phone | Show all posts
sejuk replied at 29-11-2018 12:57 PM
Sapo pulak noi

Camilla la. Mak tiri nye
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2018 08:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Gaduh gaduh manja je ni....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-12-2018 08:56 PM From the mobile phone | Show all posts
dinahatta replied at 1-12-2018 08:05 PM
Pernah jugak baca. Pasal wedding tiara. Dia taknak pakai yg Queen E bagi pinjam, nak pakai yg lain ...

Harry tu mmg pangai batak sikit.

Kurang kasih sayang barangkali
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2018 09:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Berita sahih ke ni TT. Ke amik from tabloid???

BTW I fan Kate. I like her style. And yes she does look very regal.

Whos Meghan
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2018 09:20 PM | Show all posts
samasam90 replied at 29-11-2018 07:02 PM
choiiii. mohtip tak tahu kewujudan madu2 tersohor? sila berbagi tips, @azmee06

dah agak dah ko cakap orang yang sama... hahaha...
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2018 09:45 PM From the mobile phone | Show all posts
#teamkate #meganwhoryus
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2018 10:12 PM | Show all posts
ni apa yg iols bc kt komen u tube la..adakah kate ni sejenis jeles n malas n suka tiru style diana???dlu diorang gelar dia waity katie kan sbb dia tggu wiliam ni bertahun
tp bg iols kate ni rilek ja recycle outfit..iols suka tgk simple je....dia ada aura princess
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2018 10:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by KekDurian at 1-12-2018 10:38 PM

Ye ke ni? Bkn ni dr tabloid yg x sukakan meghan dr awal ke coz she's 1/2 black. Klo queen x suka meghan y queen invite mak meghan tuk spend xmas skali kt istana? (Ni sumber dr the real & they mention even parent kate pun x penah dpt invite so kate is jelly2)

https://www.express.co.uk/news/royal/1048597/Meghan-Markle-mum-Doria-Ragland-Sandringham-Queen-christmas-2018

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2018 10:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Betul ke? Bkn ke gosip dr tabloid yg x sukakan meghan dr awal lg coz shes half black? Klo queen x suka meghan then y she invite mak meghan 2 celebrate xmas skali?

https://www.express.co.uk/news/royal/1048597/Meghan-Markle-mum-Doria-Ragland-Sandringham-Queen-christmas-2018
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2018 10:56 PM | Show all posts
KekDurian replied at 1-12-2018 10:39 PM
Betul ke? Bkn ke gosip dr tabloid yg x sukakan meghan dr awal lg coz shes half black? Klo queen x su ...

Diaorg kata Doria dijemput pasal dia sorang sorang nun Kat LA lain dgn family Kate diaorg Ada family dgn kawan kawan tu pasal diaorg Tak sambut Xmas dgn queen.
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2018 10:58 PM | Show all posts
Sapa leh by link yg fregie sound Megan pasal announced pregy time wedding anak dia.
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2018 11:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah byk kali ku lahar si meg ni even before kawin dah nampak fake acting dia. Tunggu masa je all meletup like now instinct wanita biasanya kuat nak baca character orang meg ni fake from the very beginning. Dan2 ngandung nak secure harta / place forever royal. Padahal harry dah kata tak rancang soon and nak wait. Harry kena game. Kesian
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2018 12:00 AM | Show all posts
KekDurian replied at 1-12-2018 10:23 PM
Ye ke ni? Bkn ni dr tabloid yg x sukakan meghan dr awal ke coz she's 1/2 black. Klo queen x suka meg ...

sikit2 guna race card. padahal perangai memang tak semengah. social climber psikopat tak kira bangsa apa pun semua ada. meghan mengadu kat kawan dia penulis blog gosip canada bernama Elaine Lui psl kate yg tak mesra katanya. yg latest nih Elaine tulis psl Wlliam yg tergugat dgn populariti harry dan meghan. dahlah perasan UK's first black princess... eh hello princess kulit hitam pertama UK, adalah anak angkat Queen Victoria dari Nigeria - Sarah Bonetta.
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2018 03:35 PM From the mobile phone | Show all posts
#team Kate
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.049379s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list