JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
105165
View
2585
Reply

Versi Bawang Antarabangsa : Kate Middleton vs Meghan Markle

   Close [Copy link]

Author: Syd    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 1-12-2018 09:20 PM | Show all posts
samasam90 replied at 29-11-2018 07:02 PM
choiiii. mohtip tak tahu kewujudan madu2 tersohor? sila berbagi tips, @azmee06

dah agak dah ko cakap orang yang sama... hahaha...
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2018 09:45 PM From the mobile phone | Show all posts
#teamkate #meganwhoryus
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2018 10:12 PM | Show all posts
ni apa yg iols bc kt komen u tube la..adakah kate ni sejenis jeles n malas n suka tiru style diana???dlu diorang gelar dia waity katie kan sbb dia tggu wiliam ni bertahun
tp bg iols kate ni rilek ja recycle outfit..iols suka tgk simple je....dia ada aura princess
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2018 10:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by KekDurian at 1-12-2018 10:38 PM

Ye ke ni? Bkn ni dr tabloid yg x sukakan meghan dr awal ke coz she's 1/2 black. Klo queen x suka meghan y queen invite mak meghan tuk spend xmas skali kt istana? (Ni sumber dr the real & they mention even parent kate pun x penah dpt invite so kate is jelly2)

https://www.express.co.uk/news/royal/1048597/Meghan-Markle-mum-Doria-Ragland-Sandringham-Queen-christmas-2018

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2018 10:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Betul ke? Bkn ke gosip dr tabloid yg x sukakan meghan dr awal lg coz shes half black? Klo queen x suka meghan then y she invite mak meghan 2 celebrate xmas skali?

https://www.express.co.uk/news/royal/1048597/Meghan-Markle-mum-Doria-Ragland-Sandringham-Queen-christmas-2018
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2018 10:56 PM | Show all posts
KekDurian replied at 1-12-2018 10:39 PM
Betul ke? Bkn ke gosip dr tabloid yg x sukakan meghan dr awal lg coz shes half black? Klo queen x su ...

Diaorg kata Doria dijemput pasal dia sorang sorang nun Kat LA lain dgn family Kate diaorg Ada family dgn kawan kawan tu pasal diaorg Tak sambut Xmas dgn queen.
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2018 10:58 PM | Show all posts
Sapa leh by link yg fregie sound Megan pasal announced pregy time wedding anak dia.
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2018 11:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah byk kali ku lahar si meg ni even before kawin dah nampak fake acting dia. Tunggu masa je all meletup like now instinct wanita biasanya kuat nak baca character orang meg ni fake from the very beginning. Dan2 ngandung nak secure harta / place forever royal. Padahal harry dah kata tak rancang soon and nak wait. Harry kena game. Kesian
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2018 12:00 AM | Show all posts
KekDurian replied at 1-12-2018 10:23 PM
Ye ke ni? Bkn ni dr tabloid yg x sukakan meghan dr awal ke coz she's 1/2 black. Klo queen x suka meg ...

sikit2 guna race card. padahal perangai memang tak semengah. social climber psikopat tak kira bangsa apa pun semua ada. meghan mengadu kat kawan dia penulis blog gosip canada bernama Elaine Lui psl kate yg tak mesra katanya. yg latest nih Elaine tulis psl Wlliam yg tergugat dgn populariti harry dan meghan. dahlah perasan UK's first black princess... eh hello princess kulit hitam pertama UK, adalah anak angkat Queen Victoria dari Nigeria - Sarah Bonetta.
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2018 03:35 PM From the mobile phone | Show all posts
#team Kate
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2018 04:11 PM From the mobile phone | Show all posts
andromeda84623 replied at 30-11-2018 11:16 AM
Betul you.
Kokusen tu isu menantu and mak mertua dia lagi dahsyat
Pi bukak thread Just no MIL ka ...

Kokesen segala benda lagik dahsyat dari ummah nusantara. Witchraft, voodoo, satanic worship segala jauh lebih teruk sampai melibatkan human sacrifice berbanding urang kita. Akak tak pernah sanjung meka sedari dolu cuma akak hargai benda baik saperti teknologi ka sistem pendidikan yang depa sumbangkan pada dunia.
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2018 04:13 PM From the mobile phone | Show all posts
dani-rox replied at 2-12-2018 12:00 AM
sikit2 guna race card. padahal perangai memang tak semengah. social climber psikopat tak kira bang ...

Dan Sarah Bonetta tu memang REAL princess. Keturunan kerabat kulit hitam. Meghan? Akak pghtkan jah.
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2018 07:32 PM | Show all posts
Edited by dani-rox at 2-12-2018 07:34 PM
dua_chzy replied at 2-12-2018 04:13 PM
Dan Sarah Bonetta tu memang REAL princess. Keturunan kerabat kulit hitam. Meghan? Akak pghtkan jah ...

kheenn... kalau diikutkan dari segi perangai meghan dan harry memang sekufu. sekejap heboh gusip dari ostolia masa lawatan dua ekor tuh, Harry makan2 kat restoran dgn kawan2nya... entah apa kesilapan waiter nih tadi, Harry mengamuk tengking dia kawkaw. tp itu la, royal kan... kes ni lantas disenyapkan begitu sajork. Meghan tuh pun boleh tahan suka maki staff2 istana, pembantu dia yg baru2 nih berhenti... pernah dibuli sampai menangis2. Pembantu tu pernah kerja dgn Madonna hokeh. Bayangkan Madonna yg digambarkan bitch dan diva tu, si pembantu tu bole bekerja dgn nya bertahun2. Kena kat Meghan tak sampai brp bulan. Dasar kaduk.
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2018 09:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak sangka rupanya megam camni
Igt kan balik.
Now i team kate lahh
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-12-2018 09:37 PM From the mobile phone | Show all posts
dani-rox replied at 2-12-2018 07:32 PM
kheenn... kalau diikutkan dari segi perangai meghan dan harry memang sekufu. sekejap heboh gusip d ...

Macam perangai fakezura kan?
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2018 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Tunggulah si Meghan ni branak. Sekali, hitam legam macam Queen Latifa....
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2018 10:18 PM | Show all posts
Syd replied at 2-12-2018 09:37 PM
Macam perangai fakezura kan?

hahaha... mujur tak jadi sultanah
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2018 10:28 PM | Show all posts
dani-rox replied at 2-12-2018 07:32 PM
kheenn... kalau diikutkan dari segi perangai meghan dan harry memang sekufu. sekejap heboh gusip d ...

Baca kat ig kengstalroyal kemain umah black memuja muji laki bini ni
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2018 10:35 PM | Show all posts
Cicisweets replied at 2-12-2018 10:28 PM
Baca kat ig kengstalroyal kemain umah black memuja muji laki bini ni

ummah amerika acah2 perjuangkan hak saksama manusia, tak percaya social class system konon... tp dia org lah paling obses dgn BRF. btw ada gosip mengatakan yg byk memuji memuja Meghan dan Harry dlm ig, blogs etc adalah cybertroopers dia org.
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2018 11:00 PM | Show all posts
dani-rox replied at 2-12-2018 10:35 PM
ummah amerika acah2 perjuangkan hak saksama manusia, tak percaya social class system konon... tp d ...

Nampak gak fake fake acc dok attack Kate skrg.media Brit mmg hari hari gossip pasal Megan.
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2018 11:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Hakak kim kardashian side mana?
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2018 11:12 PM | Show all posts
Cicisweets replied at 2-12-2018 11:00 PM
Nampak gak fake fake acc dok attack Kate skrg.media Brit mmg hari hari gossip pasal Megan.

ai rasa memang all out BRF nak singkirkan Meghan... ada jah artikel negative psl dia. Kate jealous dgn Meghan? Prrffth... It's the other way around. Bakal permaisuri, ibu kpd bakal pewaris takhta kot, takkan tergugat dgn aktres gred z yg sekadar wife kpd minor royal.


Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2018 11:41 PM From the mobile phone | Show all posts
dani-rox replied at 2-12-2018 11:12 PM
ai rasa memang all out BRF nak singkirkan Meghan... ada jah artikel negative psl dia. Kate jealous ...

Depa kata aktress gred z tv cable
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2018 11:44 PM From the mobile phone | Show all posts
dani-rox replied at 2-12-2018 11:12 PM
ai rasa memang all out BRF nak singkirkan Meghan... ada jah artikel negative psl dia. Kate jealous ...

Cuma ngeri sikit time Charles naik tahta,ye la busuk busuk harry anak dia jugak.time will jadi king baru la mendapat Megan,kalau masih bini harry la la.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2018 12:36 AM From the mobile phone | Show all posts
abudhabizz replied at 29-11-2018 03:15 PM
Kate is more regal looking tho born a commoner but from a well to do family. Cant expect the same fr ...

she is not really commoner , dia dr golongan bangsawan juga ..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.044758s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list