JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
118508
View
2585
Reply

Versi Bawang Antarabangsa : Kate Middleton vs Meghan Markle

   Close [Copy link]

Author: Syd    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 3-12-2018 10:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Team Kate all the way
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2018 11:35 PM From the mobile phone | Show all posts
I suke style Kate sbb nmpk kemas.

Tp byk jugak bad stories about Kate.

Mak die Carole Middleton tu social climber. And then Kate tu katanya tak keje pas grad St Andrew and just tunggu royal proposal.

And adik Kate, Pipa dok tumpang popularity akak nya wpun keje nan hado.

Tp her image better bila dpt anak2 kot. Ade satu video tu Princess Charlotte throwing a tanthrum. Kate tetap suruh die shake hand dgn one officer.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2018 11:37 PM | Show all posts
kuchenta_81 replied at 3-12-2018 09:15 PM
Tapi ai macam dejavu pulak sebab macam ada baca Meghan preggy twins tak lama lepas wedding dia. Pa ...

barangkali sis mengalami mandela effects.
kadang2 kita rasa mcm konfiden jah benda tu pernah berlaku tp hakikatnya our mind is playing tricks on us.

Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2018 11:49 PM | Show all posts
andromeda84623 replied at 3-12-2018 04:03 PM
Mana you baca gosip ni?
Hijab i tertutup agaknya sebab i taj came across this story
Mohon kasi l ...

kalau masuk website gosip, tabloids etc, ai lebih berminat baca komen jah. mcm sini jugak, komen2 pembaca lebih juicy
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2018 12:05 AM | Show all posts
dulu2 pun org tuduh tabloids jamban nih suka pitnah diana dan fergie... perangai tak seindah khabar, mental breakdowns, curang byk boyfriends etc. sekali ternyata betol bagai dikata. keluar tape 'Squidgygate' - perbualan telefon antara diana dgn bf nya. pastuh diana sendiri mengakui gosip yg dia pernah cuba mengelar pergelangan tangannya dan pernah menghumbankan dirinya sendiri yg tgh preggy di tangga, depan queen E.
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2018 12:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Rempit sgh perangai meghan ni.... pandai sgh harry cari bini.... mcm yg kita jugak
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2018 12:54 AM | Show all posts
dani-rox replied at 4-12-2018 12:05 AM
dulu2 pun org tuduh tabloids jamban nih suka pitnah diana dan fergie... perangai tak seindah khabar, ...

Tapi Diana tu kes Charles dok buat gila dgn Camelia.
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2018 12:59 AM | Show all posts
Cicisweets replied at 4-12-2018 12:54 AM
Tapi Diana tu kes Charles dok buat gila dgn Camelia.

exactly. kisah mental diana tak stabil mula2 dulu dianggap khabar angin yg disebarkan oleh tabloids. rakyat marhaen takbleh bayangkan their beloved princess mcm tu sekali. hinggalah diana sendiri mengaku.
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2018 01:20 AM | Show all posts
dani-rox replied at 4-12-2018 12:59 AM
exactly. kisah mental diana tak stabil mula2 dulu dianggap khabar angin yg disebarkan oleh tabloid ...

Sampai skrg Camelia kena cerca pantang post pic dia mesti kena, Charles juga aman Aman.
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2018 01:24 AM | Show all posts
Cicisweets replied at 4-12-2018 01:20 AM
Sampai skrg Camelia kena cerca pantang post pic dia mesti kena, Charles juga aman Aman.

teringat quote diana yg famous psl perkahwinannya 'There were three of us in this marriage, so it was a bit crowded.'
ada juga rakyat yg masih takbleh terima Charles, dia org prefer William naik jd raja lepas neneknya
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2018 01:35 AM | Show all posts

kate kenal will masa buat degree kt st Andrew uni, Scotland
amik course yg sama

meghan pulak sjk kenal harry
harry lebih naik kepala angin
muke harry skrg asyik masam jer
walau senyum pun ttp nmpk tak happy

dia nak bini dia semua org bole terima
bentang red carpet tiap x
hormat mcm puteri
agak agak la
too much kot dlm satu masa
dah dpt kahwin pun dah bagus

bini pulak mcm manipulative
amik kesempatan atas kelemahan lelaki yg kurang masih sayang
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2018 03:57 AM From the mobile phone | Show all posts
dani-rox replied at 3-12-2018 04:28 AM
entah sempat ke idokk merasa jd menantu King Charles. sekarang ni pun dah habis keluar semua pekun ...

Wuuuuuu. I like this gossip.

Ala tapi tak mustahil kan Meghan buat macam tu. I mean , kenapa tak nak je go through dgn doctor family... boleh je dia stick ngan doctor skrg and then doctor family tu just to verify.
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2018 08:45 AM | Show all posts
dani-rox replied at 4-12-2018 12:05 AM
dulu2 pun org tuduh tabloids jamban nih suka pitnah diana dan fergie... perangai tak seindah khabar, ...

sori kalau OT

cuma i dah lama tertanya-tanya, sebenarnya antara diana dengan queen E baik atau kureng?


Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2018 09:17 AM | Show all posts
tak minat dedua ni. kate - cerita dia mengejar laki dia before dorang kawin dulu. macam 'birahnya ko dekkk' pastu pasal adik dia tu.

megan - awal2 dia muncul ntah dari celah gua mana iolss cam ewwww..... (abis la orang cakap iolss hati busuk, dengki etc. )

tapi dalam kes ni iolss #teamkate
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2018 09:31 AM | Show all posts
Cicisweets replied at 3-12-2018 12:33 PM
Kuang hajonya maki anak org camtu.tengok baju budak budak tu pun mcm apa je dgn stokin x pakai, we ...

eee.. jahat nya komen tanak kasi anak dia pakai short mcm george. keji kot mengata anak biras macam tu. cisss. perangai pprt sangat si meghan ni
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2018 09:36 AM | Show all posts
gosip pasal kate main kejar-kejar dengan will tu... iols no komen. jangan sebab dia kawen dengan kerabat maka sifat birah omputeh ni tak keluar. semua ja pompuan that knows what she wants, she'll try and get it in any way she can.  dia suka will, dia kejar, dia dapat... but she have to accept all ler, hilang privacy, kena ikut protokol, takleh ikut kepala sendiri blablabla

tapi meghan keji gila kot. ok la.. dia tinggalkan bf lama sbb nakkan sgt harry. pastu boleh pulak tanak berprotokol & nak semua orang dengar cakap dia. bengong la. ko sape je? kalau harry tak kutip ko, ko tu actress gred z kot. stakat suits & diva mini movies tu apa jer bakat ko? duh.

Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2018 09:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by makita at 4-12-2018 09:43 AM
judicata replied at 4-12-2018 09:31 AM
eee.. jahat nya komen tanak kasi anak dia pakai short mcm george. keji kot mengata anak biras maca ...


Harry tu bakal adik raja kepada king. Anak kpd harry ni bakal sepupu dgn George (bakal king puluh tahun lgi selepas will). Takat sepupu ja nnti mmg di whoareyuss kan sajork. Megan nk cerca ank org.
Tp benda busuk(read: megan) ni disorok2 mmg lelama akan terhidu gak seluruh alam fana ni.
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2018 10:49 AM | Show all posts
makita replied at 4-12-2018 09:42 AM
Harry tu bakal adik raja kepada king. Anak kpd harry ni bakal sepupu dgn George (bakal king pulu ...

sapa tah forumer kata anak harry & meghan tak dpt nak warisi takhta kan? eeee... tak suka la meghan. tak tau kenapa aura dia tu mcm ish.. benci nya tengok bahaahahah
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2018 11:19 AM | Show all posts
Selepas umum pregnant pakat dok bergasak team Kate dgn Meg pasal title anak Meg,team Meg boleh boleh nak anak dia dpr title price or princess gigih nak sama mcm anak Kate,diaorg kata terpulang Kat queen.pasal ikukan anak Kate hanya goerge yg dpt title prince,tapi queen bagi juga anak no 2dgn 3 dpt title yg sama.tu yg karat Meg nak jugak.kalau Tak dpt kalau yg pompuan dpt lady yg lelaki Earl.
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2018 02:18 PM From the mobile phone | Show all posts
judicata replied at 4-12-2018 09:31 AM
eee.. jahat nya komen tanak kasi anak dia pakai short mcm george. keji kot mengata anak biras maca ...

Kalau iols tak salah, young royal princes memang protokol kena pakai shorts.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.043344s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list