JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
107637
View
2585
Reply

Versi Bawang Antarabangsa : Kate Middleton vs Meghan Markle

   Close [Copy link]

Author: Syd    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 4-12-2018 06:29 PM From the mobile phone | Show all posts
judicata replied at 4-12-2018 03:33 PM
Oh is it? Tu la pasal. Takkan la orang istana tak advise kate kot psl baju2 cenggini... mesti da c ...

https://www.harpersbazaar.com/uk/culture/culture-news/a38178/why-prince-george-is-always-wearing-shorts/

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2018 06:38 PM | Show all posts
birahh btol prngai meg ni.. better lgi kate.. at least pndai bw diri dia dlm royal fmily..
meg ni blom sethun kwen.. mcm2 perngai keluar.. ex retisss kan???
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2018 10:47 PM | Show all posts
shoyuna replied at 4-12-2018 03:39 PM
Meols pun ada terbaca gak ramai yg tak nak charles jd king.. tak tau lah sempat ke tidak charles t ...

Queen E pun nampak masih cergas dan sihat.
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2018 10:49 PM | Show all posts
makbedah replied at 4-12-2018 03:57 AM
Wuuuuuu. I like this gossip.

Ala tapi tak mustahil kan Meghan buat macam tu. I mean , kenapa ta ...

ai pun masih susah nak percaya gosip nih. kalau tengok rupa meghan sekarang, ada jua sinar preggy di situ. entah lerrr
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2018 11:03 PM | Show all posts
Awan_Salji replied at 4-12-2018 08:45 AM
sori kalau OT

cuma i dah lama tertanya-tanya, sebenarnya antara diana dengan queen E baik atau  ...

tak mesra rasanya. diana masuk korga BRF dgn emotional baggage sekali - parents bercerai masa dia masih kecik. masalah bertambah bila laki buat hal, diana tak dpt perhatian dan kasih sayang yg diimpikan. dia sundirik pernah bg tahu dgn media, fungsi dia cuma melahirkan pewaris dan spare saja. lepas tu diana dan charles dah tak buat hubungan intim lg. queen E pulak tak reti handle benda2 mcm nih, royal dan bangsawan zaman dia mana ada tunjuk emosi... laki ko ada affair pun ko buat bodow jah. dia expect diana mcm tu. rupa2nya diana jenis memberontak, dan queen E pun tak kuasa nak layan, lebih2 lg bila rakyat lebih menyokong menantunya itu.
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2018 11:05 AM | Show all posts
dani-rox replied at 4-12-2018 10:47 PM
Queen E pun nampak masih cergas dan sihat.

silap aribulan prince charles jalan dulu sebelum queen E
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 12:20 AM | Show all posts

yg meolls dgr
queen e mmg sayang princess d
mak queen e yg rekomen d kat charles
mak queen e kawan baik dgn nenek princess d
diaorg mmg suka princess d ni
orgnya bukan shj cantik, baik, hormat org tua, bukan gadis liar, naïf, keluarga  elok2
mmg sesuai la kahwin dgn putera raja
mcm cerita kanak 2 cinderella, sleeping beauty


Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 01:05 AM From the mobile phone | Show all posts
pujanggacinta replied at 6-12-2018 02:20 AM
yg meolls dgr
queen e mmg sayang princess d
mak queen e yg rekomen d kat charles

I ada tengok interview dengan Princess Diana, dia memang ada cakap the royal family tak suka dia. So I suspect Queen E yang tak suka dia.

Dedulu I tak berapa berkenan kat Kate ni, sebab dia ni orang panggil Waitie Katie kan sebab dia memang tak kerja, just mengejar dan menanti William tu. Tapi lama-lama tengok dia ni macam takde kontroversi, ikut je semua protokol walaupun nampak dia ni taklah seaktif Diana dalam program2 kemasyarakatan. So I #TeamKate dalam kes dengan Meghan ni. Meghan ni nampak kurang sesuai personality dia dengan royal family nih..
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 01:13 AM | Show all posts
cik_kambing replied at 6-12-2018 01:05 AM
I ada tengok interview dengan Princess Diana, dia memang ada cakap the royal family tak suka dia.  ...



rasanya bapak mentua yg susah sket
bapak mentua dgn sapa2 pun dia susah nak masuk
Charles sendiri pun x buh gmbr bapak atas meja kat ruang tamu
gambar mak, nenek, anak2, cucu, adik lelaki bole pulak ada



Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 01:17 AM | Show all posts
dani-rox replied at 4-12-2018 10:49 PM
ai pun masih susah nak percaya gosip nih. kalau tengok rupa meghan sekarang, ada jua sinar preggy  ...



mmg dia preggy
sblum kahwin lg dia dah siap sedia nak jadi preggy
disuruhnya harry stop smoking, gym dan eat clean
menu mkn dia yg tentukan
harry x bole dah minum minuman keras
sbb dia dan harry dah pergi clinic kesuburan sblum kahwin lg


dia mmg dah plan...
get set go

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 01:24 AM | Show all posts
cik_kambing replied at 6-12-2018 01:05 AM
I ada tengok interview dengan Princess Diana, dia memang ada cakap the royal family tak suka dia.  ...



nasib baik will nak gak kahwin dgn kate
kalu x selamanya jd waity kate
juallah party stuff kat online
ahehehe

kate nie mmg malas sket buat keje keje royal katanya
tp mungkin sbb position dia sbg cucu
sbb yg paling kuat dan rajin bekerja adalah queen e
kemudian charles dgn camy
baru will dgn kate

tahun ni byk keje queen e dah bg reduced sbb factor umur
byk keje charles n camy kene take over

Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 06:32 AM | Show all posts
pujanggacinta replied at 6-12-2018 01:24 AM
nasib baik will nak gak kahwin dgn kate
kalu x selamanya jd waity kate
juallah party stuff  ...

tengok menantu Queen E tu si sophie aktif jugak.
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 06:34 AM | Show all posts
shoyuna replied at 4-12-2018 03:39 PM
Meols pun ada terbaca gak ramai yg tak nak charles jd king.. tak tau lah sempat ke tidak charles t ...

queen E tak nak ikut jejak langkah ex queen belanda ke, turun takhta dan bg kat anak.
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 08:15 AM | Show all posts
kate dgn megan. megan lagi tua kan
family susah parents divorce.
mak kulit hitam
keje plak pelakon
janda plak tu

mmg nampak sisi gelap masa lampau

kate org ada2..
up bringing beza.

aku boleh simpulkan mcm Norjuma vs Permaisuri Zara of Perak je la. walaupun Juma bukan kawen dgn royalty
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 10:25 AM From the mobile phone | Show all posts
rosewhite replied at 6-12-2018 06:34 AM
queen E tak nak ikut jejak langkah ex queen belanda ke, turun takhta dan bg kat anak.

Ntahla chuols. Tgk gaya queen E masih ligat attend invitation tu rasanya charlespun dah give up nak jadi king
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 10:33 AM From the mobile phone | Show all posts
X silap.. Kensington palace dah umum queen e kluar Istana tahun 2027..umur q e masa tuh 100thn..mungkin dia turun takhta masa Tu n serah pd Charles .tuh pun klu  hidup lg laa
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 10:35 AM From the mobile phone | Show all posts
shoyuna replied at 6-12-2018 10:25 AM
Ntahla chuols. Tgk gaya queen E masih ligat attend invitation tu rasanya charlespun dah give  ...


Sampai ada yg kata Camilla lagi nampak tua dr QE
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 10:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Cicisweets replied at 6-12-2018 10:35 AM
Sampai ada yg kata Camilla lagi nampak tua dr QE

Camila tu tak boleh tolonglah chuols.. dari dulu mmg nampak tua ada yang kata muka mcm kuda..

Sian jg dgn camila ni.. Diana dah lama meninggal orang masih susah nak terima sheols
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 10:48 AM From the mobile phone | Show all posts
pearlady replied at 6-12-2018 10:33 AM
X silap.. Kensington palace dah umum queen e kluar Istana tahun 2027..umur q e masa tuh 100thn..mung ...

Gittewwww. 9tahun lagi nak jadi queen. charles pun masa tu tak tau lah larat lagi ke tak nak buat lawatan ni

Klu queen E dah takde, deols akan buat plan london bridge kan.. complicated jugak
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 12:39 PM | Show all posts
samasam90 replied at 3-12-2018 01:06 AM
Bila dah nak kahwin dgn harry, baru semua nak start puji2 lakonan sheolls dalam suits tu.. padahal ...

yang ni sokong sangat. tgk suits ngn lakiku, memang kami berdua duk condemn je la minah meghan ni. menyampah to the max, seriously! and gaya tu mcm bukan gaya lakonan, mmg nampak as in real life dia mmg bitchy, fake and teaser gitu.
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 12:43 PM From the mobile phone | Show all posts
pujanggacinta replied at 6-12-2018 01:17 AM
mmg dia preggy
sblum kahwin lg dia dah siap sedia nak jadi preggy
disuruhnya harry stop smo ...

Oppps! Macam oksana gigih nk pewaris
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts
shoyuna replied at 6-12-2018 10:48 AM
Gittewwww. 9tahun lagi nak jadi queen. charles pun masa tu tak tau lah larat lagi ke tak nak buat  ...

London bridge plan tu apa sis?
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 01:44 PM From the mobile phone | Show all posts
https://www.dailymail.co.uk/news/article-6460443/amp/PIERS-MORGAN-Ex-friend-Meghan-Markle-ruthless-social-climbing-actress-used-getting-way.html


masa belum jadi isteri Harry beria benar buat kawan dengan Piers Morgan, kepas dah dapat Harry, buat lupa... so cunning
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 01:59 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 6-12-2018 12:44 PM
London bridge plan tu apa sis?

Klu tak silap meols, bila queen E meninggal, deols akan lancarkan operation code name London Bridge is Down..

Bila dah confirmed meninggal, private secretary yg notify PM dgn guna code name ni. Seterusnya announcement akan dibuat kat media, cara pengebumian, cara nak bawa jenazah queen E, perlantikan baru bg menggantikan queen E.. semua plan tu dah properly documented. Tinggal deols akan laksanakan klu queen E dah takde.
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 02:16 PM From the mobile phone | Show all posts
hydrangea replied at 6-12-2018 01:44 PM
https://www.dailymail.co.uk/news/article-6460443/amp/PIERS-MORGAN-Ex-friend-Meghan-Markle-ruthless-s ...

Wow.. interesting article dari kawan sendiri.. suka part last tu.. piers morgan warning meg jangan main-main dengan royal household ni..

Jadi gosip yg kata harry bagitau kat org palace what meghan wants, meghan gets betul lah kan.. pekerja resigned.. nak demand pasal tiara..

Diva sangat meg ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.047427s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list