Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
4501
View
138
Reply

PETRA LOST, FOUND AND MUSLIM FORCE IN THE 7 century AD.

[Copy link]

Author: FOTHERMUCKER2       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 5-12-2018 11:25 PM | Show all posts
sam1528 replied at 5-12-2018 11:18 PM
LOL ... lobai mat slow v2 dok mengundur pasal dah kena macam ni :
'poooowww!!'
Sampai jalan pon  ...

Hahahah...alahai lobai estate! Cuba lagi dan lagi. IQ lobai estate yang bertaraf kanak kanak tadika


Tapi tak apa saya faham.....LOBAI SAMDOL HANYALAH  SEORANG uneducated moron who goes in circles chasing HIS own black and berkerak backside. hahaha... backside samdol hitam dan berkerak!MUAH..HAHAHAAAA
Lobai samdol @ lobai estate @ samdol tong kosong!...klong..klongg..klonggg
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2018 11:39 PM | Show all posts
FOTHERMUCKER2 replied at 5-12-2018 11:25 PM
Hahahah...alahai lobai estate! Cuba lagi dan lagi. IQ lobai estate yang bertaraf kanak ka ...

Ha ha ha ha ... lobai mat slow v2 dah mati akai pasal kena macam ni :
'poooowww!!'
Sampai jalan pon dah mengengkang macam ni :

Terbongkar lagi kebodohan ko - dah tak mampu jawab apa2 lagi
Hahahah...alahai lobai estate! Cuba lagi dan lagi. IQ lobai estate yang bertaraf kanak kanak tadika


Tapi tak apa saya faham.....LOBAI SAMDOL HANYALAH  SEORANG uneducated moron who goes in circles chasing HIS own black and berkerak backside. hahaha... backside samdol hitam dan berkerak!MUAH..HAHAHAAAA
Lobai samdol @ lobai estate @ samdol tong kosong!...klong..klongg..klonggg
Macam ni aku copy paste aje respon aku :

Terbongkar lagi kebodohan ko : Ko dgn bangangnya , mati2 klaim : petra = mu'ta

Apa ke benda tu yg ko dok cakap ttg geography? Oh yeah , kedudukan petra & mu'ta

Terbarai lagi , ko adalah mamat yg paling paling paling bodoh kat Forum Cari ni

Ko tak paham english ke?

Kah kah kah ... lobai mat slow v2 is on the ropes awaiting for the KO , sam1528 is shuffling around him torturing him with jabs ... the crowd roars ...


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-12-2018 01:01 AM | Show all posts
Edited by FOTHERMUCKER2 at 6-12-2018 01:42 AM
sam1528 replied at 5-12-2018 11:39 PM
Ha ha ha ha ... lobai mat slow v2 dah mati akai pasal kena macam ni :
'poooowww!!'
Sampai jalan  ...

Lobai estate faham? Ada saya kata muta? Hahaha itulah akibatnya berforum dengan samdol low IQ! Matilah kau lobai estate.. telah dibogelkan kerana lobai estate otak saiz burung dan low IQ! Mesti sewaktu lobai estate sekolah dahulu adalah seorang murid yang paling bangang dan bodoh!


Christianity found its way to Petra in the 4th century CE, nearly 500 years after the establishment of Petra as a trade center. Athanasius mentions a bishop of Petra (Anhioch. 10) named Asterius. At least one of the tombs (the "tomb with the urn"?) was used as a church. An inscription in red paint records its consecration "in the time of the most holy bishop Jason" (447). After the Islamic conquest of 629C632 Christianity in Petra, as of most of Arabia, gave way to Islam. During the First Crusade Petra was occupied by Baldwin I of the Kingdom of Jerusalem and formed the second fief of the barony of Al Karak (in the lordship of Oultrejordain) with the title Chateau de la Vale de Moyse or Sela. It remained in the hands of the Franks until 1189. It is still a titular see of the Catholic Church.





Tapi tak apa saya faham.....LOBAI SAMDOL HANYALAH  SEORANG uneducated moron who goes in circles chasing HIS own black and berkerak backside. hahaha... backside samdol hitam dan berkerak!MUAH..HAHAHAAAA
Lobai samdol @ lobai estate @ samdol tong kosong!...klong..klongg..klonggg


Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 10:57 AM | Show all posts
FOTHERMUCKER2 replied at 6-12-2018 01:01 AM
Lobai estate faham? Ada saya kata muta? Hahaha itulah akibatnya berforum dengan samdol low IQ! Mat ...

Ha ha ha ha ... lobai mat slow v2 dah jadik bangang pasal kena :
'poooowww!!'
Sampai jalan pon dah mengengkang macam ni :

Tak semena mena ko hancurkan diri ko lagi sekali lah tambi :
Lobai estate faham? Ada saya kata muta? Hahaha itulah akibatnya berforum dengan samdol low IQ! Matilah kau lobai estate.. telah dibogelkan kerana lobai estate otak saiz burung dan low IQ! Mesti sewaktu lobai estate sekolah dahulu adalah seorang murid yang paling bangang dan bodoh!


Christianity found its way to Petra in the 4th century CE, nearly 500 years after the establishment of Petra as a trade center. Athanasius mentions a bishop of Petra (Anhioch. 10) named Asterius. At least one of the tombs (the "tomb with the urn"?) was used as a church. An inscription in red paint records its consecration "in the time of the most holy bishop Jason" (447). After the Islamic conquest of 629C632 Christianity in Petra, as of most of Arabia, gave way to Islam. During the First Crusade Petra was occupied by Baldwin I of the Kingdom of Jerusalem and formed the second fief of the barony of Al Karak (in the lordship of Oultrejordain) with the title Chateau de la Vale de Moyse or Sela. It remained in the hands of the Franks until 1189. It is still a titular see of the Catholic Church.





Tapi tak apa saya faham.....LOBAI SAMDOL HANYALAH  SEORANG uneducated moron who goes in circles chasing HIS own black and berkerak backside. hahaha... backside samdol hitam dan berkerak!MUAH..HAHAHAAAA
Lobai samdol @ lobai estate @ samdol tong kosong!...klong..klongg..klonggg

Tak payah cakap banyak lah tambi

Ko mati2 klaim Mu'ta = Petra

Ko tau pasal apa? Ko amat2 kureng fasih english tambah pulak yg ko ni amat2 kureng cerdik malah 'bodoh sampai ke tulang'

Lagi sekali , ko kantoi malukan diri dgn terhina sekali , ni dari ko tau :
...An inscription in red paint records its consecration "in the time of the most holy bishop Jason" (447). After the Islamic conquest of 629C632 Christianity in Petra, as of most of Arabia, gave way to Islam. During the First Crusade Petra was occupied by Baldwin I of the Kingdom of Jerusale...

TQ lagi sekali kami geng muslim ucapkan

Rujukkan ko catat dgn jelas , ugama kristian gave way to Islam upon the Islamic conquest

Hancur habis klaim bodoh ko : Qibla pertama , Islam bermula & Nabi Muhammad(saw) lahir kat Petra

LOL ... this is what we call a self defeating argument

BTW kalo ko baca betul2 statement tersebut hanya catat dominasi Kristian kat Petra dah jatuh bila geng muslim started their conquest

Oops ... ko tak akan tau pasal ko tak paham apa ko baca

He he he he ... lobai mat slow v2 hancurkan diri sendiri dgn rujukkan yg konfom Petra sebelumnya adalah Kristian tapi ugama tersebut telah jatuh

TQ lagi sekali ye tambi

Kah kah kah ... lobai mat slow v2 dah perangkap diri sendiri ... kata dah ko adalah mamat yg paling paling paling bodoh kat Forum Cari ni
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-12-2018 11:04 AM | Show all posts
Edited by FOTHERMUCKER2 at 6-12-2018 11:09 AM
sam1528 replied at 6-12-2018 10:57 AM
Ha ha ha ha ... lobai mat slow v2 dah jadik bangang pasal kena :
'poooowww!!'
Sampai jalan pon d ...

Apabila lobai samdol @ lobai estate dibogelkan berkali kali! Sehingga lobai samdol diserang mental problem!




Tapi tak apa saya faham.....LOBAI SAMDOL HANYALAH  SEORANG uneducated moron who goes in circles chasing HIS own black and berkerak backside. hahaha... backside samdol hitam dan berkerak!MUAH..HAHAHAAAA
Lobai samdol @ lobai estate @ samdol tong kosong!...klong..klongg..klonggg
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 11:27 AM | Show all posts
FOTHERMUCKER2 replied at 6-12-2018 11:04 AM
Apabila lobai samdol @ lobai estate dibogelkan berkali kali! Sehingga lobai samdol disera ...

Ha ha ha ha ... lobai mat slow v2 bagi gambar muka kesian dia lepas kena :
'poooowww!!'
Sampai jalan pon dah mengengkang macam ni :

Dah tak mampu jawab apa2 melainkan bagi gambar ko dgn muka sposen ko tu
Apabila lobai samdol @ lobai estate dibogelkan berkali kali! Sehingga lobai samdol diserang mental problem!




Tapi tak apa saya faham.....LOBAI SAMDOL HANYALAH  SEORANG uneducated moron who goes in circles chasing HIS own black and berkerak backside. hahaha... backside samdol hitam dan berkerak!MUAH..HAHAHAAAA
Lobai samdol @ lobai estate @ samdol tong kosong!...klong..klongg..klonggg
Macamana skg?

(1) Ko mati2 buat klaim bodoh : Mu'ta = Petra
(2) Hancur habis klaim bodoh ko : Qibla pertama , Islam bermula & Nabi Muhammad(saw) lahir kat Petra
Rujukkan dari ko:
...An inscription in red paint records its consecration "in the time of the most holy bishop Jason" (447). After the Islamic conquest of 629C632 Christianity in Petra, as of most of Arabia, gave way to Islam. During the First Crusade Petra was occupied by Baldwin I of the Kingdom of Jerusale...
Konfom dari rujukkan ko : ugama kristian hanya gave way to Islam upon the start of the Islamic conquest


Apa lagi ko nak cakap? Ko dah teramat amat konfius :

Last2 ko perangkap diri sendiri pasal  ko adalah mamat yg paling paling paling bodoh kat Forum Cari ni

Kah kah kah ... the monkey in lobai mat slow v2 is coming to the fore
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-12-2018 11:37 AM | Show all posts
sam1528 replied at 6-12-2018 11:27 AM
Ha ha ha ha ... lobai mat slow v2 bagi gambar muka kesian dia lepas kena :
'poooowww!!'
Sampai j ...

Hahaha...samdol estate nak jadi pejuang isle kekononya . Itulah akibatnya apabila samdol keluar estate yang hanya menggunakan Google trans sebagai guru! Habis sejarah jadi lintang pukang kerana lobai estate! Hahaha...lawak betul

Bila dibogelkan dan dibogelkan akhirnya lobai estate hanya mampooo acting seperti thambi maboookkk todi iatu memutarbelitkan fakta dan statement kekononya masih nak menunjukan kecerdikannya tetapi disebabkan samdol estate low IQ ianya tetap bodoh sehingga ketulang samdol!






Tapi tak apa saya faham.....LOBAI SAMDOL HANYALAH  SEORANG uneducated moron who goes in circles chasing HIS own black and berkerak backside. hahaha... backside samdol hitam dan berkerak!MUAH..HAHAHAAAA
Lobai samdol @ lobai estate @ samdol tong kosong!...klong..klongg..klonggg




Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 08:01 PM | Show all posts
FOTHERMUCKER2 replied at 6-12-2018 11:37 AM
Hahaha...samdol estate nak jadi pejuang isle kekononya . Itulah akibatnya apabila samdol  ...

'poooowww!!' - kena sebijik
Sampai jalan pon dah mengengkang macam ni :

Terus lobai mat slow v2 jadik blur macam ni :

Berbuih buih dok bebel lepas yam seng todi :
Hahaha...samdol estate nak jadi pejuang isle kekononya . Itulah akibatnya apabila samdol keluar estate yang hanya menggunakan Google trans sebagai guru! Habis sejarah jadi lintang pukang kerana lobai estate! Hahaha...lawak betul

Bila dibogelkan dan dibogelkan akhirnya lobai estate hanya mampooo acting seperti thambi maboookkk todi iatu memutarbelitkan fakta dan statement kekononya masih nak menunjukan kecerdikannya tetapi disebabkan samdol estate low IQ ianya tetap bodoh sehingga ketulang samdol!






Tapi tak apa saya faham.....LOBAI SAMDOL HANYALAH  SEORANG uneducated moron who goes in circles chasing HIS own black and berkerak backside. hahaha... backside samdol hitam dan berkerak!MUAH..HAHAHAAAA
Lobai samdol @ lobai estate @ samdol tong kosong!...klong..klongg..klonggg
Macamana skg ni tambi?
(1) Ko mati2 buat klaim bodoh : Mu'ta = Petra
(2) Hancur habis klaim bodoh ko : Qibla pertama , Islam bermula & Nabi Muhammad(saw) lahir kat Petra
Rujukkan dari ko:
...An inscription in red paint records its consecration "in the time of the most holy bishop Jason" (447). After the Islamic conquest of 629C632 Christianity in Petra, as of most of Arabia, gave way to Islam. During the First Crusade Petra was occupied by Baldwin I of the Kingdom of Jerusale...
Konfom dari rujukkan ko : ugama kristian hanya gave way to Islam upon the start of the Islamic conquest

Jawapan ko :

samdol keluar estate yang hanya menggunakan Google trans sebagai guru! Habis sejarah jadi lintang pukang kerana lobai estate!
He he he he ... macam nak lari aje

Kira2 skg hancur lah klaim bodoh ko : Qibla pertama , Islam bermula & Nabi Muhammad(saw) lahir kat Petra

Oh yeah ... adakah tersebut 'putar belit fakta'?

Sendiri cakap sendiri putarbelit ka?


Ko yam seng dulu sebelum jawab ka?

Kah kah kah ... konfom dah yg lobai mat slow v2 adalah mamat yg paling paling paling bodoh kat Forum Cari ni


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-12-2018 08:19 PM | Show all posts
sam1528 replied at 6-12-2018 08:01 PM
'poooowww!!' - kena sebijik
Sampai jalan pon dah mengengkang macam ni :

Apa bila lobai estate bodoh low iq dibogelkan tetapi masih takeapat menerima kebodohan sendiri!


Tapi tak apa saya faham.....LOBAI SAMDOL HANYALAH  SEORANG uneducated moron who goes in circles chasing HIS own black and berkerak backside. hahaha... backside samdol hitam dan berkerak!MUAH..HAHAHAAAA

Lobai samdol @ lobai estate @ samdol tong kosong!...klong..klongg..klonggg
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 09:57 PM | Show all posts
FOTHERMUCKER2 replied at 6-12-2018 08:19 PM
Apa bila lobai estate bodoh low iq dibogelkan tetapi masih takeapat menerima kebodohan sendiri!:ma ...

'poooowww!!' - kena sebijik
Sampai jalan pon dah mengengkang macam ni :

Terus lobai mat slow v2 jadik blur macam ni :

Dah mati akai atau memang tak ada akai? Kencing merata macam ni :
Apa bila lobai estate bodoh low iq dibogelkan tetapi masih takeapat menerima kebodohan sendiri!


Tapi tak apa saya faham.....LOBAI SAMDOL HANYALAH  SEORANG uneducated moron who goes in circles chasing HIS own black and berkerak backside. hahaha... backside samdol hitam dan berkerak!MUAH..HAHAHAAAA

Lobai samdol @ lobai estate @ samdol tong kosong!...klong..klongg..klonggg

Apa ni tambi , bogel sana & bogel sini?

Laaa , this is not a nudist colony tau ... ooops .. ko dok syok ttg bogel sana & sini ye

Ko ni lifetime member kat Five Acres Country Club ye

LOL ... terbarai lagi pekung lobai mat slow v2 ... rupa2 nya ko ni n̶u̶d̶i̶s̶t̶ ... ooops .. naturist ye

Patut lah dok bebel bodel sana & bogel sini - cheeeey

Macamana skg ni tambi?
(1) Ko mati2 buat klaim bodoh : Mu'ta = Petra
(2) Hancur habis klaim bodoh ko : Qibla pertama , Islam bermula & Nabi Muhammad(saw) lahir kat Petra
Rujukkan dari ko:
...An inscription in red paint records its consecration "in the time of the most holy bishop Jason" (447). After the Islamic conquest of 629C632 Christianity in Petra, as of most of Arabia, gave way to Islam. During the First Crusade Petra was occupied by Baldwin I of the Kingdom of Jerusale...

Konfom dari rujukkan ko : ugama kristian hanya gave way to Islam upon the start of the Islamic conquest

Jawapan ko :
bogel sana & bogel sini ... aku lobai mat slow v2 syok dgn bogel berbogel
He he he he ... spoken like a true naturist

Kira2 skg hancur lah klaim bodoh ko : Qibla pertama , Islam bermula & Nabi Muhammad(saw) lahir kat Petra

Kah kah kah ... lobai mat slow v2 ... hmmm ... a naturist ye ... LOL
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-12-2018 12:55 AM | Show all posts
sam1528 replied at 6-12-2018 09:57 PM
'poooowww!!' - kena sebijik
Sampai jalan pon dah mengengkang macam ni :

Samdol kalau nak fitnah tu buat lah betul betul sikit..mature sikit, ni samdol punya fitnah tahap mentaliti kanak kanak tadika aja...tapi sesuai lah dengan taraf mentaliti samdol yang keluar estate pprt tu kan?

Ada ke patut nak fitnah tuduh saya kata kristian = Islam la , mekkah = Petra la , petra = mu'ta la. Jelas sangat mentaliti samdol tahap acik acik kepam estate! Hahahahaha.. ke lobai samdol ni gila?


Tapi tak apa saya faham.....LOBAI SAMDOL HANYALAH  SEORANG uneducated moron who goes in circles chasing HIS own black and berkerak backside. hahaha... backside samdol hitam dan berkerak!MUAH..HAHAHAAAA

Lobai samdol @ lobai estate @ samdol tong kosong!...klong..klongg..klonggg
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 11:10 AM | Show all posts
FOTHERMUCKER2 replied at 7-12-2018 12:55 AM
Samdol kalau nak fitnah tu buat lah betul betul sikit..mature sikit, ni samdol punya fitnah tahap  ...

Baaaahwahwahwa ... lobai mat slow v2 dah nak menangis :
'poooowww!!' - kena sebijik
Sampai jalan pon dah mengengkang macam ni :

Terus lobai mat slow v2 jadik blur macam ni :

Skg nak menangis pulak :
Samdol kalau nak fitnah tu buat lah betul betul sikit..mature sikit, ni samdol punya fitnah tahap mentaliti kanak kanak tadika aja...tapi sesuai lah dengan taraf mentaliti samdol yang keluar estate pprt tu kan?

Ada ke patut nak fitnah tuduh saya kata kristian = Islam la , mekkah = Petra la , petra = mu'ta la. Jelas sangat mentaliti samdol tahap acik acik kepam estate! Hahahahaha.. ke lobai samdol ni gila?


Tapi tak apa saya faham.....LOBAI SAMDOL HANYALAH  SEORANG uneducated moron who goes in circles chasing HIS own black and berkerak backside. hahaha... backside samdol hitam dan berkerak!MUAH..HAHAHAAAA

Lobai samdol @ lobai estate @ samdol tong kosong!...klong..klongg..klonggg

Apa ni tambi ... dok menangis tuduh 'you fitnah I ... you fitnah I ... you ni jahat lah ... I marah tau'

Macam pondan tua aje yg dah kalah kes kat makamah

Oh yeah ... apa pasal ko : asyik2 bogel ... asyik2 bogel

Ko geng n̶u̶d̶i̶s̶t̶ ... ooops .. naturist ye

Ko ni lifetime member kat club 'dot dot dot' tu ke

Patut lah ko amat syok kalo bogel membogel ... aiyoyo tambi

Macamana skg? Ko ni amat2 kureng cerdik malah 'bodoh sampai ke tulang' dgn klaim ko :
- islam = kristian
- mekkah = petra (dlm greek)
- petra = mu'ta

Kah kah kah ... jawab lah lobai mat slow v2 ... pasal apa ko asyik nak lari aje ... lari lah kat club 'dot dot dot' ko tu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-12-2018 12:56 PM | Show all posts
sam1528 replied at 7-12-2018 11:10 AM
Baaaahwahwahwa ... lobai mat slow v2 dah nak menangis :
'poooowww!!' - kena sebijik
Sampai jalan ...

Kekononya tu dah habis marah dan fitnah lah tu...sedih tau bilamana lobai keluar estate pemikiran tahap acik acik kepam ni!

Btw kau sebagai lobai tak takut ke dosa fitnah? Dosa fitnah tu lagi besar dari dosa membunuh tau

Tapi tak apa saya faham.....LOBAI SAMDOL HANYALAH  SEORANG uneducated moron who goes in circles chasing HIS own black and berkerak backside. hahaha... backside samdol hitam dan berkerak!MUAH..HAHAHAAAA

Lobai samdol @ lobai estate @ samdol tong kosong!...klong..klongg..klonggg
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 08:25 PM | Show all posts
Edited by sam1528 at 7-12-2018 08:27 PM
FOTHERMUCKER2 replied at 7-12-2018 12:56 PM
Kekononya tu dah habis marah dan fitnah lah tu...sedih tau bilamana lobai keluar ...

'poooowww!!' - kena sebijik
Sampai jalan pon dah mengengkang macam ni :

Terus lobai mat slow v2 jadik blur macam ni :

Ko dah menangis ye ... cheeeey - dok cakap pasal fitnah & dosa lah tambi sorang ni :
Kekononya tu dah habis marah dan fitnah lah tu...sedih tau bilamana lobai keluar estate pemikiran tahap acik acik kepam ni!

Btw kau sebagai lobai tak takut ke dosa fitnah? Dosa fitnah tu lagi besar dari dosa membunuh tau

Tapi tak apa saya faham.....LOBAI SAMDOL HANYALAH  SEORANG uneducated moron who goes in circles chasing HIS own black and berkerak backside. hahaha... backside samdol hitam dan berkerak!MUAH..HAHAHAAAA

Lobai samdol @ lobai estate @ samdol tong kosong!...klong..klongg..klonggg

LOL ... dengan penuh rendah diri & melinang air mata ... lobai mat slow v2 dok cakap ttg fitnah & dosa lah

Fitnah apa tambi? I stand by what I stated


Semua documented lah tambi ... tunjuk aje lah kat mana aku fitnah

Ko takut pulak

Oops ... you should be the last person talking about fitnah & dosa

Ko mati2 klaim & fitnah Nabi Muhammad(saw) paedophile

Apa ke benda 'paedophilia' pon ko takut jawab ... ni betul2 fitnah

Macamana tambi?

Ko pon tak tau apa ke benda tu 'paedophilia' pasal ko amat2 kureng fasih english tambah pulak ko amat2 kureng cerdik malah 'bodoh sampai ke tulang'

Kah kah kah ... lobai mat slow v2 dok cakap pasal fitnah & dosa ... ko paham ke apa yg ko dok bebel ni
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-12-2018 11:00 PM | Show all posts
sam1528 replied at 7-12-2018 08:25 PM
'poooowww!!' - kena sebijik
Sampai jalan pon dah mengengkang macam ni :

Kalau itulah fahaman lobai estate tentang posting saya memang lobai estate seorang yang betul betul bodoh bangang low IQ lah!

Tapi tak apa saya faham.....LOBAI SAMDOL HANYALAH  SEORANG uneducated moron who goes in circles chasing HIS own black and berkerak backside. hahaha... backside samdol hitam dan berkerak!MUAH..HAHAHAAAA

Lobai samdol @ lobai estate @ samdol tong kosong!...klong..klongg..klonggg
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 11:40 PM | Show all posts
FOTHERMUCKER2 replied at 7-12-2018 11:00 PM
Kalau itulah fahaman lobai estate tentang posting saya memang lobai estate seorang yang betul betu ...

'poooowww!!' - kena sebijik
Sampai jalan pon dah mengengkang macam ni :

Terus lobai mat slow v2 jadik blur macam ni :

Skg dah menangis kata org tak paham posting ko :
Kalau itulah fahaman lobai estate tentang posting saya memang lobai estate seorang yang betul betul bodoh bangang low IQ lah!

Tapi tak apa saya faham.....LOBAI SAMDOL HANYALAH  SEORANG uneducated moron who goes in circles chasing HIS own black and berkerak backside. hahaha... backside samdol hitam dan berkerak!MUAH..HAHAHAAAA

Lobai samdol @ lobai estate @ samdol tong kosong!...klong..klongg..klonggg

LOL ... nak paham macamana? Ko dok cakap bagai org gila yg mabok todi

Dah lah amat2 kureng fasih english tambah pulak amat2 kureng cerdik malah 'bodoh sampai ke tulang'

Bila dah tersepit , mulalah menangis &  dgn hati yg sayu cakap ttg fitnah & dosa

Ko tau ke ttg dosa & pahala ni? Kalo ko dah buat klaim bodoh yg Nabi Muhammad(saw) paedophile , apa yg ko tau ttg dosa pahala

He he he he ... macam aku kata , I stand by what I stated

Ko tak berani cabar aku ke? Semua documented tau tambi

Awat hang takut sgt nak cabar aku?

Ko takut kantoi dimalukan dgn terhina sekali lagi kan

Come on ... I dare you ... ko ni pengecut lah

Kah kah kah ... kita tengok betapa berani lobai mat slow v2
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-12-2018 11:43 PM | Show all posts
Edited by FOTHERMUCKER2 at 7-12-2018 11:45 PM
sam1528 replied at 7-12-2018 11:40 PM
'poooowww!!' - kena sebijik
Sampai jalan pon dah mengengkang macam ni :

Buktikan! Kalu itulah fahaman kau lobai estate, lobai estate memang seorang yang 100% bodoh dan low IQ!

So buktikan sekarang! Cepat!

Tapi lobai estate memang bodoh dan low IQ pun, semua bukti hancur jadi pasir dan boleh hilang! Hahahaha..... betul betul gila ka apa?

Tapi tak apa saya faham.....LOBAI SAMDOL HANYALAH  SEORANG uneducated moron who goes in circles chasing HIS own black and berkerak backside. hahaha... backside samdol hitam dan berkerak!MUAH..HAHAHAAAA

Lobai samdol @ lobai estate @ samdol tong kosong!...klong..klongg..klonggg
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2018 12:30 AM | Show all posts
FOTHERMUCKER2 replied at 7-12-2018 11:43 PM
Buktikan! Kalu itulah fahaman kau lobai estate, lobai estate memang seorang yang 100% bodoh dan lo ...

'poooowww!!' - kena sebijik
Sampai jalan pon dah mengengkang macam ni :

Terus lobai mat slow v2 jadik blur macam ni :

Pulak dah ... dok bebel ttg bukti lagi :
Buktikan! Kalu itulah fahaman kau lobai estate, lobai estate memang seorang yang 100% bodoh dan low IQ!

So buktikan sekarang! Cepat!

Tapi lobai estate memang bodoh dan low IQ pun, semua bukti hancur jadi pasir dan boleh hilang! Hahahaha..... betul betul gila ka apa?

Tapi tak apa saya faham.....LOBAI SAMDOL HANYALAH  SEORANG uneducated moron who goes in circles chasing HIS own black and berkerak backside. hahaha... backside samdol hitam dan berkerak!MUAH..HAHAHAAAA

Lobai samdol @ lobai estate @ samdol tong kosong!...klong..klongg..klonggg

Bukti apa lagi yg ko nak tambi?

Articulation ko amat teruk sekali. Kalo ko nak cakap ttg 'foot print' lagi ... rujuk dari post#308

Ko yam seng sebelum jawab ye ...

Ye lah nak tahan dimalukan ... kenalah mabok dulu ... kan kan kan

Berpusing pusing ko berlari kejar backside ko sendiri

Konfom dah , ko adalah mamat yg paling paling paling bodoh kat Forum Cari ni

Kah kah kah ... lobai mat slow v2 dah kecut perut nak cabar aku ... come on tambi ... be a man not a wimp
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-12-2018 12:42 AM | Show all posts
sam1528 replied at 8-12-2018 12:30 AM
'poooowww!!' - kena sebijik
Sampai jalan pon dah mengengkang macam ni :

GILA LAH KAU SAMDOL! bodoh lembam low iq! company mana yang ambil kau kerja memang hancur lah. pemahaman pembacaan kau terlalu lembab.

maaf lah saya bukan std kau lah samdol. kau terlalu BODOH lembam dan iq terlalu rendah jika apa yang kau fikir kan tu adalah benar mengikut pemahaman pembacaan kau. gila punya orang, manusia terlalu bodoh seperti samdol ni betul betul wujud di dunia dan di CI!
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2018 12:48 AM | Show all posts
Edited by sam1528 at 8-12-2018 12:49 AM
FOTHERMUCKER2 replied at 8-12-2018 12:42 AM
GILA LAH KAU SAMDOL! bodoh lembam low iq! company mana yang ambil kau kerja memang hancur lah.{:1_ ...

'poooowww!!' - kena sebijik
Sampai jalan pon dah mengengkang macam ni :

Terus lobai mat slow v2 jadik blur macam ni :

Hmm , this coming from a person yg lari ke UK pasal tak mampu bersiang kat Malaysia

GILA LAH KAU SAMDOL! bodoh lembam low iq! company mana yang ambil kau kerja memang hancur lah. pemahaman pembacaan kau terlalu lembab.

maaf lah saya bukan std kau lah samdol. kau terlalu BODOH lembam dan iq terlalu rendah jika apa yang kau fikir kan tu adalah benar mengikut pemahaman pembacaan kau. gila punya orang, manusia terlalu bodoh seperti samdol ni betul betul wujud di dunia dan di CI!

Baaahwahwa ... lobai mat slow v2 dah angkat bendera putih

Skg ko hanya mampu merepek bagai org gila mabok todi

Cheeey! Dok mengaku diri tu std tinggi

Kesian ... kot2 tu pasal ko lari ke UK pasal kat Malaysia ni ... sorry lah ... ko tak mampu bersiang

Come on tambi .. cabar jawapan aku

Don't be a wimp ... jgn jadik pondan ... apa pasal ko ni takut sgt nak cabar?

BTW kat sini KKK tau bukan CI .... hmmm ... dah panik lah tu ... dah gabra
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.102493s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list