Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
3355
View
138
Reply

PETRA LOST, FOUND AND MUSLIM FORCE IN THE 7 century AD.

[Copy link]

Author: FOTHERMUCKER2       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 8-12-2018 01:48 AM | Show all posts
Edited by FOTHERMUCKER2 at 8-12-2018 08:02 AM
sam1528 replied at 8-12-2018 12:48 AM
'poooowww!!' - kena sebijik
Sampai jalan pon dah mengengkang macam ni :
lobai estate pusing memutarbelitkan fakta dan statements macamana sekalipun lobai estate tetap akan bodoh, hanya gang lobai estate bodoh sahaja yang akan kata lobai estate HERO! kekekee sebab kau sama sama bodoh dan low iq!

Lobai estate tak faham english dan tak faham apa yang saya bagi tau..lepas tu melalak dalam thread, punyalah bodohnya lobai estate. Company mana yang ambil lobai estate bekerja memang nayalah!

Sila buktikan segala dakwaan kau lobai samdol! Mana bukti mana?
Lobai samdol hyperactive yang terlalu bodoh dan low iq
Tapi tak apa saya faham.....LOBAI SAMDOL HANYALAH  SEORANG uneducated moron who goes in circles chasing HIS own black and berkerak backside. hahaha... backside samdol hitam dan berkerak!MUAH..HAHAHAAAA
Lobai samdol @ lobai estate @ samdol tong kosong!...klong..klongg..klonggg







Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-12-2018 07:56 AM | Show all posts
Edited by FOTHERMUCKER2 at 8-12-2018 07:57 AM
sam1528 replied at 8-12-2018 12:48 AM
'poooowww!!' - kena sebijik
Sampai jalan pon dah mengengkang macam ni :

HAHAHA...nampak tak betapa bodohnya, confuse dan tak fahamnya lobai estate! sebab itu lobai estate akan sentiasa bodoh lembam low iq seterusnya! woiiii lobai estate CI tu bermaksud Forum Cari Internet - C.I. C.I board KKK ataupun board Isu Semasa. Nampak tak lobai estate terlalu bodoh dan susah nak faham! sebab itu saya kata otak lobai samdol saiz otak burung..mulut besar otak kecil.. IQ tahap kanak kanak tadika

habislah berforum dengan lobai estate!


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-12-2018 08:15 AM | Show all posts
Edited by FOTHERMUCKER2 at 8-12-2018 08:23 AM
sam1528 replied at 2-12-2018 10:37 AM
Baaaaahwahwahwa .... lobai mat slow v2 dah tak mampu jawab lepas kena 'peeeeekkk!' setepek :

betapa bodoh lembamnya lobai estate yang low iq dan tak faham english. islamic dah pernah conquest Petra bermula 629AD, waktu tu nabi masih hidup lagi! lobai estate biol ka kata nabi tak sempat tawan Petra?. Sebab itu FM2 kata lobai estate mulut besar otak kecil!

posting #8 https://mforum.cari.com.my/forum ... 34949&extra=&page=1 untuk rujukan kat bawah ni
Christianity found its way to Petra in the 4th century CE, nearly 500 years after the establishment of Petra as a trade center. Athanasius mentions a bishop of Petra (Anhioch. 10) named Asterius. At least one of the tombs (the "tomb with the urn"?) was used as a church. An inscription in red paint records its consecration "in the time of the most holy bishop Jason" (447). After the Islamic conquest of 629C632 Christianity in Petra, as of most of Arabia, gave way to Islam. During the First Crusade Petra was occupied by Baldwin I of the Kingdom of Jerusalem and formed the second fief of the barony of Al Karak (in the lordship of Oultrejordain) with the title Chateau de la Vale de Moyse or Sela. It remained in the hands of the Franks until 1189. It is still a titular see of the Catholic Church.




Tapi tak apa saya faham.....LOBAI SAMDOL HANYALAH  SEORANG uneducated moron who goes in circles chasing HIS own black and berkerak backside. hahaha... backside samdol hitam dan berkerak!MUAH..HAHAHAAAA
Lobai samdol @ lobai estate @ samdol tong kosong!...klong..klongg..klonggg





Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2018 10:41 AM | Show all posts
FOTHERMUCKER2 replied at 8-12-2018 01:48 AM
lobai estate pusing memutarbelitkan fakta dan statements macamana sekalipun lobai estate tetap akan  ...

'poooowww!!' - kena sebijik
Sampai jalan pon dah mengengkang macam ni :

Terus lobai mat slow v2 jadik blur macam ni :

Lobai mat slow v2 dah tak mampu jawab apa2 ... dok merepek bagai org gila yg mabok todi :
lobai estate pusing memutarbelitkan fakta dan statements macamana sekalipun lobai estate tetap akan bodoh, hanya gang lobai estate bodoh sahaja yang akan kata lobai estate HERO! kekekee sebab kau sama sama bodoh dan low iq!

Lobai estate tak faham english dan tak faham apa yang saya bagi tau..lepas tu melalak dalam thread, punyalah bodohnya lobai estate. Company mana yang ambil lobai estate bekerja memang nayalah!

Sila buktikan segala dakwaan kau lobai samdol! Mana bukti mana?
Lobai samdol hyperactive yang terlalu bodoh dan low iq
Tapi tak apa saya faham.....LOBAI SAMDOL HANYALAH  SEORANG uneducated moron who goes in circles chasing HIS own black and berkerak backside. hahaha... backside samdol hitam dan berkerak!MUAH..HAHAHAAAA
Lobai samdol @ lobai estate @ samdol tong kosong!...klong..klongg..klonggg

He he he he ... yg ko hanya boleh bebel 'belit fakta ... belit fakta'

The words of a loser ... dey tambi , kalo ko rasa aku twist your words or facts , then untwist it

Senang aje kalo ko ada otak

Tapi ko adalah mamat yg paling paling paling bodoh kat Forum Cari ni

Klaim bodoh ko : Qibla pertama , Islam bermula & Nabi Muhammad(saw) lahir kat Petra dah hancur lebur

Bila kantoi dimalukan dgn terhina sekali ... dok jerit 'bukti ... bukti ... bukti'

LOL ... you mean .. bukti yg ko mati2 klaim : mu'ta = petra?

Senang aje , rujuk post#78 dari aku

Kah kah kah ... lobai mat slow v2 dok teriak pasal dah tak mampu cabar apa2
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2018 10:47 AM | Show all posts
FOTHERMUCKER2 replied at 8-12-2018 07:56 AM
HAHAHA...nampak tak betapa bodohnya, confuse dan tak fahamnya lobai estate! sebab itu lob ...

'poooowww!!' - kena sebijik lagi
Sampai jalan pon dah mengengkang macam ni :

Terus lobai mat slow v2 jadik blur macam ni :

Lobai mat slow v2 terus pening ... dah tak tau yg ini board KKK bukan Board Cari Isu Semasa
HAHAHA...nampak tak betapa bodohnya, confuse dan tak fahamnya lobai estate! sebab itu lobai estate akan sentiasa bodoh lembam low iq seterusnya! woiiii lobai estate CI tu bermaksud Forum Cari Internet - C.I. C.I board KKK ataupun board Isu Semasa. Nampak tak lobai estate terlalu bodoh dan susah nak faham! sebab itu saya kata otak lobai samdol saiz otak burung..mulut besar otak kecil.. IQ tahap kanak kanak tadika

habislah berforum dengan lobai estate!

Baaaahwahwahwa ... lobai mat slow v2 dah kena terlampau teruk sampai board KKK ko mati2 dok pikir board Cari Isu Semasa

Awat? Hang ingat kalo ko pikir ini board Cari Isu Semasa ... geng ko akan dtg tolong ko ke?

I tau ko ni agak slow sikit tapi skg aku sedar yg ko amat2 kureng cerdik malah bodoh sampai ke tulang

Kah kah kah ... lobai mat slow v2 dah kena terlampau teruk sampai dah beol , board KKK ko mati2 ingat board Isu Semasa


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-12-2018 10:49 AM | Show all posts
sam1528 replied at 8-12-2018 10:41 AM
'poooowww!!' - kena sebijik
Sampai jalan pon dah mengengkang macam ni :

Lobai estate sudah malu dibogelkan kerana terlalu bodoh! Hahaha tak boleh nak bezakan mekah petra dan mekah arab Saudi
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-12-2018 10:53 AM | Show all posts
Edited by FOTHERMUCKER2 at 8-12-2018 11:03 AM
sam1528 replied at 8-12-2018 10:47 AM
'poooowww!!' - kena sebijik lagi
Sampai jalan pon dah mengengkang macam ni :

Haha ternyata lobai estate terlalu bodoh untuk faham! Betulah iq samdol terlalu rendah tak boleh nak faham apa itu maksud CI. CI bermaksud forum Cari infonet ..ada board isu semasa ada board kkk ada board artist. Sedihnya dengan samdol terlalu bodoh


HAHAHAHA BOARD CARI ISSUE? Thei tambi kau betul bangang lah.

Sebab itu fm2 kata tahap pemahaman kau terlalu lembab low iq bodoh
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2018 11:03 AM | Show all posts
FOTHERMUCKER2 replied at 8-12-2018 08:15 AM
betapa bodoh lembamnya lobai estate yang low iq dan tak faham english. islamic dah pernah conquest ...

'poooowww!!' - kena sebijik
Sampai jalan pon dah mengengkang macam ni :

Terus lobai mat slow v2 jadik blur macam ni :

Lobai mat slow v2 terus jadik kureng fasih english :
betapa bodoh lembamnya lobai estate yang low iq dan tak faham english. islamic dah pernah conquest Petra bermula 629AD, waktu tu nabi masih hidup lagi! lobai estate biol ka kata nabi tak sempat tawan Petra?. Sebab itu FM2 kata lobai estate mulut besar otak kecil!

posting #8 https://mforum.cari.com.my/forum ... 34949&extra=&page=1 untuk rujukan kat bawah ni
Christianity found its way to Petra in the 4th century CE, nearly 500 years after the establishment of Petra as a trade center. Athanasius mentions a bishop of Petra (Anhioch. 10) named Asterius. At least one of the tombs (the "tomb with the urn"?) was used as a church. An inscription in red paint records its consecration "in the time of the most holy bishop Jason" (447). After the Islamic conquest of 629C632 Christianity in Petra, as of most of Arabia, gave way to Islam. During the First Crusade Petra was occupied by Baldwin I of the Kingdom of Jerusalem and formed the second fief of the barony of Al Karak (in the lordship of Oultrejordain) with the title Chateau de la Vale de Moyse or Sela. It remained in the hands of the Franks until 1189. It is still a titular see of the Catholic Church.




Tapi tak apa saya faham.....LOBAI SAMDOL HANYALAH  SEORANG uneducated moron who goes in circles chasing HIS own black and berkerak backside. hahaha... backside samdol hitam dan berkerak!MUAH..HAHAHAAAA
Lobai samdol @ lobai estate @ samdol tong kosong!...klong..klongg..klonggg

He he he he ... lobai mat slow v2 dah desperate

Ni dari ko tau :
After the Islamic conquest of 629C632 Christianity in Petra, as of most of Arabia, gave way to Islam.

After the Islamic conquest of what?

Which area?

Which land?

Tak catat tambi , tersebut bermakna ... Islamic conquest in general semasa the last few years of Nabi Muhammad(saw)

Its a known historical fact , the last major military campiagn of Prophet Muhammad(saw) was the battle of Tabuk ~ CE630 (about Oct / Dec)


Ni peta dia :

Cuba ko check ... Tabuk ni kat present day Jordan ke?

Ko minum air kencing sendiri semasa ko kecik2 ... tu pasal ko ni amat2 kureng cerdik malah bodoh sampai ke tulang

Yg dicatat : rujukkan yg ko bagi tu , adalah Christianity started declining upon the start of the military campiagn & conquest

Geng muslim TQ lagi sekali kat ko pasal ko baru aje hancurkan klaim bodoh ko :
Qibla pertama , Islam bermula & Nabi Muhammad(saw) lahir kat Petra

Tapi ko dlm kebodohan ko tak sedar yg ko dah kancurkan diri ko pasal rujukkan ko catat kat Petra tu adalah Kristian

Ko ni betul2 bodoh lah tambi ... this is what we call a self defeating claim

Ko lah mamat yg paling paling paling bodoh kat Forum Cari ni

Kah kah kah ... TQ ye lobai mat slow v2 ... ko baru aje konfom pendirian geng muslim
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2018 11:09 AM | Show all posts
FOTHERMUCKER2 replied at 8-12-2018 10:49 AM
Lobai estate sudah malu dibogelkan kerana terlalu bodoh! Hahaha tak boleh nak bezakan mekah petra  ...

'poooowww!!' - kena sebijik
Sampai jalan pon dah mengengkang macam ni :

Terus lobai mat slow v2 jadik blur macam ni :

Lobai mat slow v2 dah jadik org yg paling paling paling bodoh kat Forum Cari ini :
Lobai estate sudah malu dibogelkan kerana terlalu bodoh! Hahaha tak boleh nak bezakan mekah petra dan mekah arab Saudi
LOL .. ini aku tak tahan gelak

Macamana ko dlm kebodohan ko boleh mati2 klaim ada kononnya 'mekah petra'?

Ko belajar kat gereja mana pekara sebodoh ni?

Banyak org bodoh dlm dunia ni tapi ko lah yg paling paling paling bodoh

Patut pon ko dah jalan mengengkang ... you pull things from your ass

LOL .... 'mekah petra' .... aiyoyo ... ko ni ada superpower kebodohan lah

Kah kah kah ... lobai mat slow v2 dgn kebodohan yg amat ... mati2 percaya ada 'mekah petra'


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-12-2018 11:10 AM | Show all posts
sam1528 replied at 8-12-2018 11:03 AM
'poooowww!!' - kena sebijik
Sampai jalan pon dah mengengkang macam ni :

TARAF iq dan pemikiran lobai samdol adalah setaraf kanak kanak tadika je. sebab itu bodoh yang keterlaluan.




Tapi tak apa saya faham.....LOBAI SAMDOL HANYALAH  SEORANG uneducated moron who goes in circles chasing HIS own black and berkerak backside. hahaha... backside samdol hitam dan berkerak!MUAH..HAHAHAAAA
Lobai samdol @ lobai estate @ samdol tong kosong!...klong..klongg..klonggg
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2018 11:12 AM | Show all posts
FOTHERMUCKER2 replied at 8-12-2018 10:53 AM
Haha ternyata lobai estate terlalu bodoh untuk faham! Betulah iq samdol terlalu rendah tak boleh n ...

'poooowww!!' - kena sebijik lagi
Sampai jalan pon dah mengengkang macam ni :

Terus lobai mat slow v2 jadik blur macam ni :

Lobai mat slow v2 merepek lah kiri kanan :
Haha ternyata lobai estate terlalu bodoh untuk faham! Betulah iq samdol terlalu rendah tak boleh nak faham apa itu maksud CI. CI bermaksud forum Cari infonet ..ada board isu semasa ada board kkk ada board artist. Sedihnya dengan samdol terlalu bodoh


HAHAHAHA BOARD CARI ISSUE? Thei tambi kau betul bangang lah.

Sebab itu fm2 kata tahap pemahaman kau terlalu lembab low iq bodoh
Merepek lah kononnya nak paksa org percaya yg board KKK ni adalah board Cari Isu Semasa

Kesian lobai mat slow v2 ... dah kena teruk sangat sampai menangis nangis nak paksa org

Ko ingat geng ko akan dtg tolong ko kalo ko mati2 klaim ini board Isu Semasa ke?

In your wet dreams lah tambi

Kah kah kah ... lobai mat slow v2 dok menangis kat bucu katil


Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2018 11:17 AM | Show all posts
FOTHERMUCKER2 replied at 8-12-2018 11:10 AM
TARAF iq dan pemikiran lobai samdol adalah setaraf kanak kanak tadika je. sebab itu bodoh yang ket ...

Ha ha ha ha ... lobai mat slow v2 kena macam ni :
'poooowww!!' - kena sebijik lagi
Sampai jalan pon dah mengengkang macam ni :

Terus lobai mat slow v2 jadik blur macam ni :

Lobai mat slow v2 dah hilang daya pemikiran :
TARAF iq dan pemikiran lobai samdol adalah setaraf kanak kanak tadika je. sebab itu bodoh yang keterlaluan.




Tapi tak apa saya faham.....LOBAI SAMDOL HANYALAH  SEORANG uneducated moron who goes in circles chasing HIS own black and berkerak backside. hahaha... backside samdol hitam dan berkerak!MUAH..HAHAHAAAA
Lobai samdol @ lobai estate @ samdol tong kosong!...klong..klongg..klonggg

Ko ni mamat yg paling paling paling bodoh kat Forum Cari ni

Mana ko belajar ada 'mekah petra'?

Ko belajar kat gereja mana?

Kecik2 ko minum ayak kencing ko sendiri & kemungkinan ko jatuh kat kepala ko ... kan kan kan

Kah kah kah ... lobai mat slow dgn wet dreams dia : mekah petra
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-12-2018 11:19 AM | Show all posts
sam1528 replied at 8-12-2018 11:17 AM
Ha ha ha ha ... lobai mat slow v2 kena macam ni :
'poooowww!!' - kena sebijik lagi
Sampai jalan  ...

hahah...puas lobai estate nak memutarbelitkan! ooppsss! tetapi sebenarnya lobai estate bukan nak memutarbelitkan fakta dan statement tetapi lobai estate tak faham sebab lobai estate bodoh dan iq rendah!
Tapi tak apa saya faham.....LOBAI SAMDOL HANYALAH  SEORANG uneducated moron who goes in circles chasing HIS own black and berkerak backside. hahaha... backside samdol hitam dan berkerak!MUAH..HAHAHAAAA
Lobai samdol @ lobai estate @ samdol tong kosong!...klong..klongg..klonggg




Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-12-2018 11:21 AM | Show all posts
sam1528 replied at 8-12-2018 11:17 AM
Ha ha ha ha ... lobai mat slow v2 kena macam ni :
'poooowww!!' - kena sebijik lagi
Sampai jalan  ...

Haha ternyata lobai estate terlalu bodoh untuk faham! Betulah iq samdol terlalu rendah tak boleh nak faham apa itu maksud CI. CI bermaksud forum Cari infonet ..ada board isu semasa ada board kkk ada board artist. Sedihnya dengan samdol terlalu bodoh


HAHAHAHA BOARD CARI ISSUE? Thei tambi kau betul bangang lah.

Sebab itu fm2 kata tahap pemahaman kau terlalu lembab low iq bodoh





Tapi tak apa saya faham.....LOBAI SAMDOL HANYALAH  SEORANG uneducated moron who goes in circles chasing HIS own black and berkerak backside. hahaha... backside samdol hitam dan berkerak!MUAH..HAHAHAAAA
Lobai samdol @ lobai estate @ samdol tong kosong!...klong..klongg..klonggg



Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-12-2018 11:30 AM | Show all posts
Edited by FOTHERMUCKER2 at 8-12-2018 11:54 AM
sam1528 replied at 8-12-2018 11:03 AM
'poooowww!!' - kena sebijik
Sampai jalan pon dah mengengkang macam ni :

hahaha..lobai estate faham ke? BI lobai estate pun kelaut kekononya nak ajar FM2? hahaha cuba pergi cermin diri tu dahulu! low iq ada hati nak bagi tau FM2.  clown CI nak ajar FM2 kekononya. mesti lobai estate gila...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-12-2018 12:23 PM | Show all posts
sam1528 replied at 8-12-2018 11:03 AM
'poooowww!!' - kena sebijik
Sampai jalan pon dah mengengkang macam ni :

hahahah...dah terang terang ada bagi tau
petra. ternyata lobai estate english kelaut!

betapa bodoh lembamnya lobai estate yang low iq dan tak faham english. islamic dah pernah conquest Petra bermula 629AD, waktu tu nabi masih hidup lagi! lobai estate biol ka kata nabi tak sempat tawan Petra?. Sebab itu FM2 kata lobai estate mulut besar otak kecil!

posting #8 https://mforum.cari.com.my/forum ... 34949&extra=&page=1untuk rujukan kat bawah ni
Christianity found its way to Petra in the 4th century CE, nearly 500 years after the establishment of Petra as a trade center. Athanasius mentions a bishop of Petra (Anhioch. 10) named Asterius. At least one of the tombs (the "tomb with the urn"?) was used as a church. An inscription in red paint records its consecration "in the time of the most holy bishop Jason" (447). After the Islamic conquest of 629C632 Christianity in Petra, as of most of Arabia, gave way to Islam. During the First Crusade Petra was occupied by Baldwin I of the Kingdom of Jerusalem and formed the second fief of the barony of Al Karak (in the lordship of Oultrejordain) with the title Chateau de la Vale de Moyse or Sela. It remained in the hands of the Franks until 1189. It is still a titular see of the Catholic Church.

Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2018 12:35 PM | Show all posts
FOTHERMUCKER2 replied at 8-12-2018 11:19 AM
hahah...puas lobai estate nak memutarbelitkan! ooppsss! tetapi sebenarnya lobai estate bu ...

'poooowww!!' - kena sebijik lagi
Sampai jalan pon dah mengengkang macam ni :

Terus lobai mat slow v2 jadik blur macam ni :

Lobai mat slow v2 dok bebel 'putar belit ... putar belit'
hahah...puas lobai estate nak memutarbelitkan! ooppsss! tetapi sebenarnya lobai estate bukan nak memutarbelitkan fakta dan statement tetapi lobai estate tak faham sebab lobai estate bodoh dan iq rendah!
Tapi tak apa saya faham.....LOBAI SAMDOL HANYALAH  SEORANG uneducated moron who goes in circles chasing HIS own black and berkerak backside. hahaha... backside samdol hitam dan berkerak!MUAH..HAHAHAAAA
Lobai samdol @ lobai estate @ samdol tong kosong!...klong..klongg..klonggg
Putar belit apa tambi?

Ko jugak y mati2 klaim 'mekah petra'

Kat mana ni kononya 'mekah petra'?


In your wet dreams atau something you pulled from your ass?


Hanya org amat2 kureng cerdik malah bodoh sampai ke tulang aje yg klaim ada tempat 'mekah petra'


Kah kah kah ... lobai mat slow v2 , 'mekah petra' ni kat planet mana?


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-12-2018 12:38 PM | Show all posts
sam1528 replied at 8-12-2018 12:35 PM
'poooowww!!' - kena sebijik lagi
Sampai jalan pon dah mengengkang macam ni :

LOBAI ESTATE TERKEJUT BESAR BILA DAPAT TAU KIBLAT PERTAMA (MENGIKUT FAHAMAN LOBAI) ORANG ISLAM MENGHALA KE JERUSALEM. SELAMA INI LOBAI ESTATE MATI MATI FIKIR KIBLAT PERTAMA HANYALAH DI MEKAH ARAB SAUDI IATU MENGIKUT 3;96

hahaha..patutlah selama ini lobai estate mati mati kata mecca arab saudi adalah kiblat pertama orang islam mengikut quraan 3;96. tetapi apabila fm bagi tau jerusalem adalah kiblat pertama (mengikut fahaman lobai) baru lobai estate terkejut besar rupanya jerusalem adalah kibalat pertama

PEERRRGHHH BETAPA bodohnya punya lobai estate


Tapi tak apa saya faham.....LOBAI SAMDOL HANYALAH  SEORANG uneducated moron who goes in circles chasing HIS own black and berkerak backside. hahaha... backside samdol hitam dan berkerak!MUAH..HAHAHAAAA

Yeyyyyyyyyyyy lobai estate hanyalah seorang TONG KOSONGGGGGGGGG

Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2018 12:38 PM | Show all posts
FOTHERMUCKER2 replied at 8-12-2018 11:21 AM
Haha ternyata lobai estate terlalu bodoh untuk faham! Betulah iq samdol terlalu rendah tak boleh n ...

He he he he ... lobai mat slow v2 masih lagi konfius pasal kena :
'poooowww!!' - kena sebijik lagi
Sampai jalan pon dah mengengkang macam ni :

Terus lobai mat slow v2 jadik blur macam ni :

Konfius habis ko :
Haha ternyata lobai estate terlalu bodoh untuk faham! Betulah iq samdol terlalu rendah tak boleh nak faham apa itu maksud CI. CI bermaksud forum Cari infonet ..ada board isu semasa ada board kkk ada board artist. Sedihnya dengan samdol terlalu bodoh


HAHAHAHA BOARD CARI ISSUE? Thei tambi kau betul bangang lah.

Sebab itu fm2 kata tahap pemahaman kau terlalu lembab low iq bodoh





Tapi tak apa saya faham.....LOBAI SAMDOL HANYALAH  SEORANG uneducated moron who goes in circles chasing HIS own black and berkerak backside. hahaha... backside samdol hitam dan berkerak!MUAH..HAHAHAAAA
Lobai samdol @ lobai estate @ samdol tong kosong!...klong..klongg..klonggg
Dok bebel lah 'Cari Infonet lah' ...piiirrraaaahhh ... mabok todi


Sebenarnya ko mati2 ingat ini board Cari Isu Semasa pasal ko berharap geng ko boleh tolong ko


Kesian ... ini board KKK lah ... ko terkonteng konteng kat sini dok kena belasah

Ko tau pasal apa? Ko adalah mamat yg paling paling bodoh kat Forum Cari ni


Kah kah kah .... lobai mat slow v2 dok mintak nyawa ... dah malu lah tu


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-12-2018 12:39 PM | Show all posts
sam1528 replied at 8-12-2018 12:38 PM
He he he he ... lobai mat slow v2 masih lagi konfius pasal kena :
'poooowww!!' - kena sebijik lag ...

[tr][/tr]
HAHAHA...nampak tak betapa bodohnya, confuse dan tak fahamnya lobai estate! sebab itu lobai estate akan sentiasa bodoh lembam low iq seterusnya! woiiii lobai estate CI tu bermaksud Forum Cari Infonet - C.I. Di C.I ada board KKK ataupun board Isu Semasa. Nampak tak lobai estate terlalu bodoh dan susah nak faham! sebab itu saya kata otak lobai samdol saiz otak burung..mulut besar otak kecil.. IQ tahap kanak kanak tadika benda simple pun dah tak mampu untuk faham. kahkahkahkah...
lobai estate = lobai clown CI

habislah berforum dengan lobai estate!














Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.103394s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list