Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
2164
View
47
Reply

rapat dengan sape adik beradik

[Copy link]

Author: adreanamimo       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 4-12-2018 11:07 AM From the mobile phone | Show all posts
hibernation replied at 3-12-2018 04:21 PM
kak no 3 dari 4 beradik...abang, kakak n adik lelaki



abg n kkk tak.onz la gitu
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2018 12:39 PM | Show all posts
huehue replied at 3-12-2018 03:44 PM
Macam iolls. Malangnya i tak rapat pun dgn dia. Tak sama wavelength. Nak sembang pun pelik.

adik iols tu lelaki
kadang bosan gak bckp gan dia
tapi dah xde tempat lain nak bckp...iols paksa dia dengar jugak

kalo gadoh plak, lamaaaa xcontact...biasa iols la yg suka sentap
last2 iols cari dia jugak

dulu slalu berangan beshnye kalo ada adik bradik pompuan
bley curhat2, kongsi2 baju kan

Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2018 02:34 PM | Show all posts
rifaa replied at 4-12-2018 12:39 PM
adik iols tu lelaki
kadang bosan gak bckp gan dia
tapi dah xde tempat lain nak bckp...iols paksa ...

Lah samalah dgn iolls. Satu lelaki satu perempuan. Kalau bercakap pun mostly bila kena naik kereta sama berdua. Itu je. Kalau tak, jangankan cakap, tengok sebelah mata pun tidak

I selalu nak kakak/abang sebab iolls tak nak pegang title anak sulung. Even some of my friends pun tak percaya kalau i kata i anak sulung.
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2018 01:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Rapat dgn adik. Sbb kami dua second set of siblings umur pun masih 20 an. First set of siblings ada 3 org. Diorg dah late 30s so, susah nak get along.
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2018 04:56 PM | Show all posts
i rapat gila dengan my sisters. i love them so much.
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2018 07:29 PM From the mobile phone | Show all posts
iols xde rapat ngn sesapa. Suka wat hal seniri.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-12-2018 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts
cekgihani replied at 10-12-2018 07:29 PM
iols xde rapat ngn sesapa. Suka wat hal seniri.

kannnn..betol tu
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2018 12:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku tak rapat dgn sape sape pun.. masa kecik rapat bila dah tua ni masing masing ego melangit..
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2018 04:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Kak red rapat dgn no 2,4 dan 5..no 3 leh masuk huhuhuhu....tak sekepala....
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2018 06:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu rapat ngan Adik 1. Now Adik 2nd tapi sgt2 rapat sampai kan tak jumpa sehari pun kena call. He is my like my best friend gitu. Hari  tu tgk wreck it Ralph kan teringat kat dia sebab it touches on separation. Ye i memang clingy sikit ngan dia sebab I tak ada kawan sgt. I tak nak Kita orang Berpisah but one day nanti Kita orang ada kehidupan masing2. Adik bongsu dia manja ngan I but I biasa2 je ngan dia .
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2018 12:07 PM | Show all posts
Aku rapat dengan each and every of my siblings dgn cara berbeza sebab kami semua adik-beradik memang lain personaliti. Rupa pun tak seiras langsung. Kalau org tak kenal memang ingat kami semua anak angkat parents kitorang

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-1-2019 12:29 PM From the mobile phone | Show all posts
gerbera.memopad replied at 31-12-2018 12:07 PM
Aku rapat dengan each and every of my siblings dgn cara berbeza sebab kami semua adik-beradik memang ...

tulah sy and siblings pon muka semua lain2
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 02:13 AM From the mobile phone | Show all posts
I rapat dgn adik pompuan I... yg lain2 biasa2 je
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 01:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Masa tinggal serumah dgn abg kakak semua rapat2. Lepas dorang dah kawin, I rapat dgn my 2nd sister je sampai dia meninggal dunia. Sekarang I tak rapat sgt dgn my siblings. Nothing to share pun.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2019 11:18 PM From the mobile phone | Show all posts
ngn adik no 4 dgn bongsu. yg tu la plg ngam. blh bwk bncang
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2019 11:21 PM From the mobile phone | Show all posts
paling rapat ngan kakak no4. Beza umur kitaorg 10 tahun..
Ni yg boleh cite macam2.. sama2 share masalah sama2 mendengar.. sama2 membawang jugak.. haha.. dia jugak yg selalu manjakan adik dia ni..

dengan abg yg no 5 pun rapat jugak. Tp x serapat ngan kakak..  Masa kecik2 suka gaduh dengan dia ..
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2019 08:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Dengan mak. Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2019 01:49 PM | Show all posts
i rapat ngn smua akak2 i. hehe.. ngam abg n adik laki xrapat..huhu
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2019 02:48 PM | Show all posts
aku anak bongsu....atas aku jarak 8 tahun.....aku rasa aku x rapat dengan sesape sebab masuk aku sek. ren diaorg semua dah besar.
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2019 03:48 PM | Show all posts
no 2, 3 dan 4
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.080034s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list