Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
6670
View
181
Reply

[Pelbagai] Attention Seeker...

[Copy link]

Author: seribulan    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 9-12-2018 09:26 AM From the mobile phone | Show all posts
seribulan replied at 9-12-2018 09:21 AM
Modus operandi delusional ni...

- Feeling diva


Tepat sekali. Huru hara dibuatnya kalo melayan org jenis ni.
Cara nk diamkan jenis ni is "masyarakat secara berjemaah buat tak layan". Biar dia letih berdrama sendirian, sampai sudah takde audience.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2018 10:56 AM From the mobile phone | Show all posts
seribulan replied at 9-12-2018 09:21 AM
Modus operandi delusional ni...

- Feeling diva

Setuju semua list. ....orang macam ni dia rasa dia hebat. ..arrogant. ..dia rasa dia betul dan dia akan sentiasa pelik kenapa orang hentam dia. ..sebab dia rasa dia tak.salah apa2. ...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2018 11:23 AM From the mobile phone | Show all posts
MinnieNini replied at 8-12-2018 05:28 PM
Attentiom seeker ni sebenarnya seorang yg sgt lonely at heart... nampk dr luar mcm okay..tapi dlm ha ...

Oooo...iya ke...

Ada sorang mak org ni, dia dlm group wassap aku...asyik lah up status, sampai yg paling melampau...amik gmbar tido bawak ketiak laki dia....pastu tetiap mlm up status, tak blh tido tak bau badan laki dia.....

Weiii...come on laj...mcm kau sorang berlaki...klu umur 16thn aku blh paham lagi....ni dah tua...ank pun dah lepas spm....mgkin sbb dapat laki baru kottt....

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2018 11:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Bcoz im in psychology
I would say that
Everyone is attention seeker
We need attention for love, for someone to noticed us
If u are not... something wrong with u
Tapi berlebihan juga adalah tanda kecik masalah mental

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2018 11:44 AM From the mobile phone | Show all posts
jazaa100 replied at 9-12-2018 11:23 AM
Oooo...iya ke...

Ada sorang mak org ni, dia dlm group wassap aku...asyik lah up status, sampai  ...

Euwww. ..melampau. ..
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2018 11:48 AM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 9-12-2018 11:44 AM
Euwww. ..melampau. ..

Geli kannnn.....

Nak termuntah....
Memula dulu suka tgok status wassap dia sbb dia tunjuk apa dia jual...minyak wangi lah, argan oil lah...tapi bila dah mcm tu...rasa geli dah nk tgok status wassap dia....
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2018 11:52 AM From the mobile phone | Show all posts
jazaa100 replied at 9-12-2018 11:48 AM
Geli kannnn.....

Nak termuntah....

Ohhhh dia bukan cerita dlm group ..tapi kat status. ...jangan tengok jazaa. ..

Memang geli kalau sampai tahap macam tu nak bgtau umum. ...
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2018 11:58 AM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 9-12-2018 11:52 AM
Ohhhh dia bukan cerita dlm group ..tapi kat status. ...jangan tengok jazaa. ..

Memang geli kala ...

Tu lah.....

Dlm group pun ada gak...
Update tgah mkn...tgah drive....

Memang tanak tgok dah noor...dulu tgok sbb dia update brg dia jual kat wassap status dia tu....kita ni kan suka menyopping....
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2018 12:06 PM From the mobile phone | Show all posts
i just like to add on.

playing victim part. goodness i am so beyond believe bab ni

semoga allah membuka hati org yg jenis begini utk sedar..dunia ni bulat what comes around goes around and if u shitty around sooner later ppl will know...ppl will know occasionally since ur the one exposing it. Then blame ppl pulak bila they talked. Thats very not clever of u.

I confront my fella friend when she did bad things at the office and true enaf, soon after all her bad doings shes facing hard time, delusional, unhappy and keep pastering around for attention..and worst, she make believe to something that she thought its true. Sadly, the person is doing the same thing talk ill about her.

I wish i could tell her, stay calm and focus what is benefit u the most.. jangan kejar benda yg x pasti nnt yg dikendong berciciran.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2018 12:31 PM | Show all posts
Attention seeker

I always avoid negative people around my circle..
Esp yg suka merempan dlm soc media..
Canang salah org bla bla bla, smpi kain sendiri koyak tak perasan
What i did, hide or unfriend saja..

Kalau kt ofis, seem like i have to hadap everytime i keje..
Keje asyik nk kondem je..semua tak kena..
Kena buat bodoh saja as long as ko x sentuh aku..
hati kena keringgg


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2018 12:35 PM From the mobile phone | Show all posts
seribulan replied at 9-12-2018 09:21 AM
Modus operandi delusional ni...

- Feeling diva

Maaf mod, vindiktif tu apa?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-12-2018 01:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Oroi8887 replied at 9-12-2018 11:35 AM
Maaf mod, vindiktif tu apa?

Dendam kesumat..
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2018 01:14 PM From the mobile phone | Show all posts
seribulan replied at 9-12-2018 01:08 PM
Dendam kesumat..

Owwh... Okey mod
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2018 01:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by noor2 at 9-12-2018 01:33 PM
jazaa100 replied at 9-12-2018 11:58 AM
Tu lah.....

Dlm group pun ada gak...


Hehe. ..orang macam ni...esok2 bila ada masalah rumahtangga dicanangnya pula aib pasangan dia. ..mula2 dia canang kebahagiaan rumahtangga dia..sampai tidur bawah ketiak suami pun nak tunjuk.....esok2 bila ada masalah dia canang aib suami dia. ..duk cerita laki dia berskandal dengan perempuan lain..hihi

Ni jenis perempuan sakit jiwa. ..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2018 02:24 PM | Show all posts
semoga di jauhkan dari perangai begini...


cuma kadang2 kita tak sedar pun kita ni sejenis attention seeker atau tak...sebab kita rasa apa yang kita buat always betul, baik....orang jea teruk, kita tak


oleh itu, berpada2 lah dalam melakukan apa2 perkara pun...dan diharapkan org sekeliling yg rapat ikhlas menegur sekiranya kita terlalai, terbabas...dan sekiranya ditegur, jangan pula melenting dan menyerang orang tu balik...

akak ni selalu aje lari dari topik, maaf ye mod seri

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2018 04:57 PM From the mobile phone | Show all posts
the attention seekers, they have a mental condition that needs to be treated.many people don't seem to control or care about this fact at all.its a mental illness.a deficit in their persona.a longing to fulfill a void.it's equivalent to human rapacity.they are looking for attention and often times use it as a tool to manipulate situations and people.they sailed into the waves and drowned by haughtiness and fake personality.

histrionic personality disorder(HPD) - is a pattern of excessive attention seeking emotions, usually beginning in early adulthood, including inappropriately seductive behavior and an excessive need for approval according to some experts.













Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2018 05:44 PM From the mobile phone | Show all posts
jazaa100 replied at 9-12-2018 11:23 AM
Oooo...iya ke...

Ada sorang mak org ni, dia dlm group wassap aku...asyik lah up status, sampai  ...

ew sis.jijiknya beliau.apsal tak block sahaja?laki dia sorang ada ketiak?habis yang lain ni apa?yang bawah lengan ni apa?lombong terbiar?
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2018 06:44 PM From the mobile phone | Show all posts
KILL_NANCY replied at 9-12-2018 05:44 PM
ew sis.jijiknya beliau.apsal tak block sahaja?laki dia sorang ada ketiak?habis yang lain ni apa?ya ...

Nak block...cari dlm phonebook memang xde no dia....cuma join group wassap....group wassap tu sayang pulak nk delete sbb ada jual mcm mcm.....

Mgkin sbb dia join group wassap, jadi apa je status dia upload akn kuar kann....
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2018 07:27 PM From the mobile phone | Show all posts
jazaa100 replied at 9-12-2018 11:23 AM
Oooo...iya ke...

Ada sorang mak org ni, dia dlm group wassap aku...asyik lah up status, sampai  ...

Alamak.. mcm tu pun ada eh.. attention seeker level teruk dh tu.. hahahah
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2018 10:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Org yg post bukan2 kat group fb..saja nk org like dan komen. Klo bbnu blh trima lg jenis nk attention ni tp klo dh tua bangka msih giler perhatian..mmg myampah la
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.131897s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list