Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1363
View
15
Reply

Lobai samdol = IQ tahap longkang kata berkhatan adalah wajib tetapi Dr Zakir Naik kata berkhatan tidak wajib.

[Copy link]

Author: FOTHERMUCKER2       Show all posts   Read mode

Author
Post time 9-12-2018 11:39 PM | Show all posts |Read mode
Edited by FOTHERMUCKER2 at 9-12-2018 11:43 PM

Macamana ni lobai samdol = IQ tahap longkang, zakir naik kata berkhatan tidak wajib bagi lelaki muslim.. tetapi islam pembawaan lobai samdol = IQ tahap longkang kata berkhatan itu adalah wajib bagi lelaki muslim! Kahkahkahkah

YouTube... zakir naik https://youtu.be/s8TEWLPCF3Q
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2018 10:51 AM | Show all posts
Edited by sam1528 at 10-12-2018 10:52 AM

Baaaahwahwahwa ... lobai mat slow v2 masih tak puas hati , kehulu kehilir bukak thread baru
You are blowing alot of hot air lah tambi :

Konfom dah yg ko surrender dgn klaim bodoh ko :
Qibla pertama , Islam bermula & Nabi Muhammad(saw) lahir kat Petra

LOL ... skg dok bawak isu lapuk :
Macamana ni lobai samdol = IQ tahap longkang, zakir naik kata berkhatan tidak wajib bagi lelaki muslim.. tetapi islam pembawaan lobai samdol = IQ tahap longkang kata berkhatan itu adalah wajib bagi lelaki muslim! Kahkahkahkah

YouTube... zakir naik https://youtu.be/s8TEWLPCF3Q

Berkhatan pulak ... ko tak mau khatan ... apa aku kisah

He he he he ... ko suka sgt little birdie ko tu hancing ... its your problemo tambi

Aku dah tak larat gelak ....

Berkhatan boleh jadik isu kat ko ... aiyoyo

Kah kah kah ... lobai mat slow v2 dgn little birdie yg hancing

Ini aku kena tag bro @Redskin

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-12-2018 11:08 AM | Show all posts
Edited by FOTHERMUCKER2 at 10-12-2018 12:35 PM
sam1528 replied at 10-12-2018 10:51 AM
Baaaahwahwahwa ... lobai mat slow v2 masih tak puas hati , kehulu kehilir bukak thread baru
You are ...

Kahkahkahkah lobai samdol = IQ tahap longkang dah tak berani nak comment kerana takut kantoi bodoh dan dan iq tahap longkang lagi..maka lobai samdol = iq tahap longkang terpaksa tag gang lobai untuk selamatkan lobai samdol = IQ tahap longkang!
Lobai estate iq tahap longkang tak faham English untuk dengar YouTube apa dr zakir naik cakap! , cari dalam bentuk text lah samdol apa dr zakir naik cakap pasal berkhatan! Itulah iq tahap longkang punya lobai estate! kakakakaka..

Hahaha..lobai estate @ lobai samdol = IQ tahap longkang dah takut kenan jentik telur lagi kewwwww?

Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2018 12:58 PM | Show all posts
Hahahaha...lobai estate dah menikus takut terkantoi tak faham English lagi, dah tak berani nak komen apa zakir naik cakap,  maka lobai estate terpaksa menggunakan talian hayat untuk menutup kemaluanya yang telah dibogelkan berkali kali oleh FM2 sehingga lobai estate terpaksa mengaku bahawa dia sebenarnya adalah penipu dan kaki putarbelit ci untuk kekononya nak tunjuk cerdik!
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2018 02:48 PM | Show all posts
FOTHERMUCKER2 replied at 10-12-2018 11:08 AM
Kahkahkahkah lobai samdol = IQ tahap longkang dah tak berani nak comment kerana takut kantoi bodoh ...

Baaaahwahwahwa ... lobai mat slow v2 (little birdie hancing) nak aku bagi komen ttg khatan

Laaa ... dah tak ada isu sampai macam ni :
Macam geng ko selalu cakap - ppppfffffttttt
Kih kih kih ... bermati matian ko nak aku komen
Kahkahkahkah lobai samdol = IQ tahap longkang dah tak berani nak comment kerana takut kantoi bodoh dan dan iq tahap longkang lagi..maka lobai samdol = iq tahap longkang terpaksa tag gang lobai untuk selamatkan lobai samdol = IQ tahap longkang!
Lobai estate iq tahap longkang tak faham English untuk dengar YouTube apa dr zakir naik cakap! , cari dalam bentuk text lah samdol apa dr zakir naik cakap pasal berkhatan! Itulah iq tahap longkang punya lobai estate! kakakakaka..

Hahaha..lobai estate @ lobai samdol = IQ tahap longkang dah takut kenan jentik telur lagi kewwwww?

Aku ni kira ok lah ye ... ko pandang kat aku sebagai sumber ilmu ... TQ tambi

LOL ... apa yg ko nak aku komen ni? Aku tau ko memang tak khatan

Jadik little birdie ko tu hancing .... hancing ooo

Apa isu ko? Cuba ko ambil bertenang & articulate isu ko ttg khatan

Tau lah little birdie ko tu hancing ... tarak personal hygiene langsung

Balik2 ko merapu 'takut kantoi bodoh ... iq tahap longkang ... takut kantoi bodoh ... iq tahap longkang'

LOL ... lobai mat slow v2 mati2 nak cakap pasal khatan pasal little birdie ko hancing

Kah kah kah ... lobai mat slow v2 dah marah tu ... tak lama maki hamun lah
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2018 03:01 PM | Show all posts
Edited by sam1528 at 10-12-2018 03:02 PM
FOTHER-MUCKER replied at 10-12-2018 12:58 PM
Hahahaha...lobai estate dah menikus takut terkantoi tak faham English lagi, dah tak berani nak komen ...

Ha ha ha ha ... lobai mat slow v2 (little birdie hancing) dah pening pasal terhidu 'pppfffftttt' sendiri :
macamana bunyi tambi .... 'ppppffffttttt'
Bila kena 'pppfffffttt' sendiri terus berdengung sampai tukar kepada nick 'FOTHER-MUCKER'
Hahahaha...lobai estate dah menikus takut terkantoi tak faham English lagi, dah tak berani nak komen apa zakir naik cakap,  maka lobai estate terpaksa menggunakan talian hayat untuk menutup kemaluanya yang telah dibogelkan berkali kali oleh FM2 sehingga lobai estate terpaksa mengaku bahawa dia sebenarnya adalah penipu dan kaki putarbelit ci untuk kekononya nak tunjuk cerdik!

LOOOOOL!! Ko nak aku komen apa ttg khatan?

Aku tau lah ko skg dok rujuk kat aku utk menimba ilmu

Ko nak aku cakap apa ttg khatan?

Oh yeah ... sampai skg aku tak paham dgn ko ni.

Ko memang tak khatan - jadik apa isu ko ttg khatan?

Tapi boleh konfom : little birdie ko hancing lah

Ye lah , org yg tak ada personal hygiene macam ko

Last2 ko pon tak tau apa objective ko selain dari merepek 'takut terkantoi ... talian hayat ... dibogelkan ... takut terkantoi ... talian hayat ... dibogelkan'

Laaa ... bogel membogel lagi ... your n̶u̶d̶i̶s̶m̶  , oops naturism coming to the fore again

Oh ye , semalam Sunday ... ko pergi ke Club dot dot dot tu ye ... jeng jeng jeng , lifetime member kan kan kan

Ko tak malu dgn little birdie hancing ko tu bila jumpa org ramai kat Club dot dot dot tu?

Kah kah kah ... lobai mat slow (little birdie hancing) dah mula terbakar hati , muka pon dah hitam & mata pon dah berair (nak menangis lah tu)

** I am enjoying this
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2018 04:51 PM | Show all posts
Hahahaha lobai estate tak faham English apa dr zakir naik cakap! Baru ada akal!

Nak komment takut tersilap terkantoi bodoh dibogelkan lagi oleh FM2!
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2018 09:16 PM | Show all posts
Edited by sam1528 at 10-12-2018 09:18 PM
FOTHER-MUCKER replied at 10-12-2018 04:51 PM
Hahahaha lobai estate tak faham English apa dr zakir naik cakap! Baru ada akal!

Nak komment takut ...

Ha ha ha ha ... lobai mat slow v2 (little birdie hancing) dah berdengung bila hidu
'ppppfffffttt' dia macam dia hidu gam

Bila dah berdengung , dok mintak komen ttg video Zakir Naik :
Hahahaha lobai estate tak faham English apa dr zakir naik cakap! Baru ada akal!

Nak komment takut tersilap terkantoi bodoh dibogelkan lagi oleh FM2!

LOL ... ko nak aku komen macamana?

Ko nak aku jelaskan apa Dr Zakir Naik kata dlm video tersebut?

Hmmm , I thought its pretty straightforward apa Dr Zakir Naik kata

Oh yeah , ko kan amat2 kureng fasih english

Sekarang ni ko nak aku tolong jelaskan apa Dr Zakir Naik cakap lah

Ko tak paham simple english kan kan kan

Kah kah kah ... lobai mat slow v2 (little birdie hancing) mintak aku tolong jelaskan apa Dr Zakir Naik kata pasal ko amat2 kureng fasih english
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-12-2018 09:33 PM | Show all posts
Kahakahakah lobai estate @ lobai samdol = lobai iq tahap longkang buat buat tak faham..buat buat tanya nak komment tentang apa!

Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2018 09:49 PM | Show all posts
Edited by sam1528 at 10-12-2018 09:55 PM
FOTHERMUCKER2 replied at 10-12-2018 09:33 PM
Hahahaha lobai estate tak faham English apa dr zakir naik cakap! Baru ada akal!

Nak komment takut tersilap terkantoi bodoh dibogelkan lagi oleh FM2!

LOL ... lobai mat slow v2 (little birdie hancing) , memang aku tak paham apa ko nak pasal ko ni amat2 kureng cerdik malah bodoh sampai ke tulang

Ni lah penangan kalo hidu 'ppppfffttt' ko

bagaikan ko hidu gam
Boleh tak ko bagi tau aku apa sebenarnya yg ko nak aku komen

Apa yg Dr Zakir Naik kata dlm video tu is pretty straight forward

Hanya ko aje amat2 kureng fasih english

Ko nak aku tolong jelaskan kat ko apa Dr Zakir Naik cakap ke? Yes or No?

Aiiik! Bogel membogel lagi. Lagi sekali your n̶u̶d̶i̶s̶m̶  , oops naturism to the fore again

Hang dah tak sabar2 nak pergi balik ke F̶i̶v̶e̶ ̶A̶c̶r̶e̶s̶ ̶C̶o̶u̶n̶t̶r̶y̶ ̶C̶l̶u̶b̶ , oops Club dot dot dot ko tu - lifetime membership kan kan kan

Ada tak org ketawa kat little birdie hancing ko tu?

Kah kah kah ... lobai mat slow v2 (little birdie hancing) dah pening pasal hidu 'ppppffffttt' sendiri bagai hidu gam
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-12-2018 10:13 PM | Show all posts
sam1528 replied at 10-12-2018 09:49 PM
LOL ... lobai mat slow v2 (little birdie hancing) , memang aku tak paham apa ko nak pasal ko ni am ...

Hahaha...apa yang .... Apa yg Dr Zakir Naik kata dlm video tu is pretty straight forward ????? Lobai samdol = IQ tahap longkang tak jumpa text kewwww untuk di trans ke bahasa melayu?
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2018 10:27 PM | Show all posts
FOTHERMUCKER2 replied at 10-12-2018 10:13 PM
Hahaha...apa yang .... Apa yg Dr Zakir Naik kata dlm video tu is pretty straight forward ????? Lobai samdol = IQ tahap longkang tak jumpa text kewwww untuk di trans ke bahasa melayu?

Ha ha ha ha ... lobai mat slow v2 (little birdie hancing) sekali lagi buktikan diri tu amat2 kureng fasih english

Boleh ko tanya
apa yang .... Apa yg Dr Zakir Naik kata dlm video tu is pretty straight forward ?????

Kalo ko tak tau , ia bermakna apa yg Dr Zakir Naik cakap terlampau senang nak paham

Ko tak paham pasal ko amat2 kureng fasih english tambah pulak amat2 kureng cerdik malah bodoh sampai ke tulang

Ni lah penangan kalo ko hidu

'ppppffffttt' ko bagaikan ko hidu gam

Kah kah kah ... lobai mat slow v2 yg tak paham english ... simple phrase pon tak paham ka?
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2018 09:47 AM | Show all posts
FOTHERMUCKER2 replied at 10-12-2018 10:13 PM
Hahaha...apa yang .... Apa yg Dr Zakir Naik kata dlm video tu is pretty straight forward ????? ...

He he he he ... lobai mat slow v2 (little birdie hancing) yg dah hidu
'ppppffffttt' ko bagaikan ko hidu gam

Lagi sekali aku nak tanya - ko nak aku komen ttg apa with regards to Dr Zakir Naik's video?

Ko tak paham yg apa Dr Zakir Naik cakap - kureng fasih english lah tu

Macamana aku boleh tau?

Ko boleh tanya soalan ni :
apa yang .... Apa yg Dr Zakir Naik kata dlm video tu is pretty straight forward ?????

Selamanya ni ko tak paham lah apa ko baca

Patut pon ko mati2 klaim ada 'Petra Mekkah'

Kah kah kah ... terbarai dah pekung lobai mat slow v2 (little birdie hancing)
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2018 01:05 PM | Show all posts
Hahahaha...apa yang pretty straight forwardnya?

Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2018 02:52 PM | Show all posts
FOTHER-MUCKER replied at 11-12-2018 01:05 PM
Hahahaha...apa yang pretty straight forwardnya?

LOL ... lobai mat slow v2 masih blur dgn expression 'pretty straightforward'

Kalo ko tak paham tersebut , apa guna kan bagi rujukkan menjela jela pasal ko tak akan paham apa ko baca

This is soooo poor from you lah tambi

Hidu lagi lah

'ppppffffttt' ko bagaikan ko hidu gam
Dok berdengung aje

Kah kah kah ... lobai mat slow v2 buktikan diri tu amat2 kureng fasih english


Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2019 02:42 PM | Show all posts
kalau tak faham bahasa inggeris guna lah google translate
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.081103s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list