Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
3175
View
50
Reply

Saintis temui 'petunjuk' tsunami Palu.

[Copy link]

Author: FOTHER-MUCKER       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 13-12-2018 10:53 AM | Show all posts
Edited by FOTHER-MUCKER at 12-12-2018 06:59 PM
sam1528 replied at 12-12-2018 06:46 PM
Translation :
Saya lobai mat slow v2 mengaku tak tau pasal apa earthquake tersebut berlaku hanya  ...

Cepat sahaja lobai estate = IQ tahap longkang jawab dengan panjangnya kerana video YouTube tu dalam bahasa melayu!

Samdol kau  dah pecah temberang lah kerana samdol sendiri yang bagi tau ci bahawa samdol adalah kaki putarbelit forum. Lagi samdol mau cakap apa? Dah habis dah tamat..kerana apa apa samdol cakap sudah tiada value lagi! So please talk to your hand! Kahakahakah...bodoh punya samdol baru jentik telur terus mengaku!

P/S jika lobai estate @ lobai samdol = IQ tahap longkang merasa boring silakan terjun longkang! Kahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2018 11:02 AM | Show all posts
FOTHER-MUCKER replied at 13-12-2018 10:53 AM
Cepat sahaja lobai estate = IQ tahap longkang jawab dengan panjangnya kerana video YouTube tu dala ...

Ha ha ha ha ... apa ni lobai mat slow v2 ... baru kena

dah tertunggeng?
Ko bukan jawab apa ... merepek aje :
Cepat sahaja lobai estate = IQ tahap longkang jawab dengan panjangnya kerana video YouTube tu dalam bahasa melayu!

Samdol kau  dah pecah temberang lah kerana samdol sendiri yang bagi tau ci bahawa samdol adalah kaki putarbelit forum. Lagi samdol mau cakap apa? Dah habis dah tamat..kerana apa apa samdol cakap sudah tiada value lagi! So please talk to your hand! Kahakahakah...bodoh punya samdol baru jentik telur terus mengaku!

Lagi sekali aku tanya soalan senang aku :
The Palu Koro faultline is ~ 700 km long intersect dgn Gorontalo faultline & connect dgn Mantano faultline which intersect the Lawanopo faultline (total combined length >1200 km)

Persoalan skg , the main shock (~7.5) occurred about 150km of the Palu Koro Faultline cutting thru the city of Palu

Pasal apa kat situ aje?

Tengok aje jawapan ko ... ooops .. ko paham ke apa aku tulis tu , ko kan amat2 kureng fasih english

Bila lagi ko nak bogel membogel?

Ooopppsss ... you are already in your birthday suit ka ... utk ilham ... kan kan kan

LOL ... lobai mat slow v2 yg amat2 buta sains
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-12-2018 11:51 AM | Show all posts
Edited by FOTHER-MUCKER at 14-12-2018 08:35 PM

Alamak ada lobai iq tahap longkang yang telah di bogelkan dan membogelkan diri sendiri masih tak puas hati?
Kalau dah kantoi bogel tu pergi sahajalah terjun longkang!

Disebabkan lobai IQ tahap longkang tak puas hati kerana telah dibogelkan sehingga menampakkan kemaluan yang terlampau di thread kkk ..lobai IQ tahap longkang talam dua muka terpaksa berpindah ke thread aduan kekononya untuk menutup kemaluan yang mana dia sendiri membogelkanya. Betul betul IQ tahap longkang punya lobai samdol!

bercakap bohong, putarbelit sana sini, penipu bersiri, talam dua muka, itulah ciri ciri orang munafik. Semu tu ada didalam diri lobai samdol @ lobai estate = IQ tahap longkang! Kakahkahkahkah..... macam ini punya lobai samdol @ lobai estate = IQ tahap longkang pun ada?
@sam1528


Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2018 02:23 PM | Show all posts
Edited by sam1528 at 15-12-2018 02:29 PM
FOTHER-MUCKER replied at 15-12-2018 11:51 AM
Alamak ada lobai iq tahap longkang yang telah di bogelkan dan membogelkan diri sendiri masih tak pua ...

He he he he ... lobai mat slow v2 dah kena

Terus bebel bagai org hilang akai pasal mabok todi :
Alamak ada lobai iq tahap longkang yang telah di bogelkan dan membogelkan diri sendiri masih tak puas hati?
Kalau dah kantoi bogel tu pergi sahajalah terjun longkang!

Disebabkan lobai IQ tahap longkang tak puas hati kerana telah dibogelkan sehingga menampakkan kemaluan yang terlampau di thread kkk ..lobai IQ tahap longkang talam dua muka terpaksa berpindah ke thread aduan kekononya untuk menutup kemaluan yang mana dia sendiri membogelkanya. Betul betul IQ tahap longkang punya lobai samdol!

bercakap bohong, putarbelit sana sini, penipu bersiri, talam dua muka, itulah ciri ciri orang munafik. Semu tu ada didalam diri lobai samdol @ lobai estate = IQ tahap longkang! Kakahkahkahkah..... macam ini punya lobai samdol @ lobai estate = IQ tahap longkang pun ada?
@sam1528

Apa ni tambi? Soalan aku senang aje :
The Palu Koro faultline is ~ 700 km long intersect dgn Gorontalo faultline & connect dgn Mantano faultline which intersect the Lawanopo faultline (total combined length >1200 km)

Persoalan skg , the main shock (~7.5) occurred about 150km of the Palu Koro Faultline cutting thru the city of Palu

Pasal apa kat situ aje?

Jawapan ko : bogel membogel ... kemaluan yg terlampau ... bohong ... putarbelit ... penipu ... talam dua muka ... ciri2 org munafik

Lu sudah gila ka tambi?

Ko ni bagai pondan tua yg kena tangkap polis tapi dok maki hamun :
'you fitnah I ... you fitnah I ... you pembohong , putarbelit , penipu ... I marah tau .... nanti I toreh you dgn razor blade .... puas hati I'

Chaaaay!! Lobai mat slow v2 nak toreh aku dgn razor bade lah .... takutnya

Hang toreh org dgn razor blade in your birthday suit atau fully dressed?

Ting ... ting ... ting ... kinky nya lobai mat slow v2 ... aiyoyo tambi ....

Projecting your inner desire ka?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-12-2018 02:34 PM | Show all posts
Ciri ciri seorang yang low IQ ~ kena troll dan jentik telur sikit terus mengaku bahawa diri tu adalah kaki putar belit forum.

So apa lagi yang lobai samdol @ lobai estate = lobai IQ tahap longkang mau? Apa yang lobai samdol bagi tau disini dah tiada value lagi.

So silakan lobai IQ tahap longkang terjun longkang
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2018 04:06 PM | Show all posts
FOTHER-MUCKER replied at 15-12-2018 02:34 PM
Ciri ciri seorang yang low IQ ~ kena troll dan jentik telur sikit terus mengaku bahawa diri tu adala ...

Kesian lobai mat slopw v2 ... bila kena macam ni :
Terus gelabah & hilang fokus
Laaa ... ko tak mampu jawab soalan senang ke? Soalan aku senang aje  :
The Palu Koro faultline is ~ 700 km long intersect dgn Gorontalo faultline & connect dgn Mantano faultline which intersect the Lawanopo faultline (total combined length >1200 km)

Persoalan skg , the main shock (~7.5) occurred about 150km of the Palu Koro Faultline cutting thru the city of Palu

Pasal apa kat situ aje?

Ko pulak macam yahudi mabok todi jawab macam ni :
Ciri ciri seorang yang low IQ ~ kena troll dan jentik telur sikit terus mengaku bahawa diri tu adalah kaki putar belit forum.

So apa lagi yang lobai samdol @ lobai estate = lobai IQ tahap longkang mau? Apa yang lobai samdol bagi tau disini dah tiada value lagi.

So silakan lobai IQ tahap longkang terjun longkang

'jentik telur' lah , 'troll' lah , 'terjun longkang' lah , 'kaki putarbelit' lah

Fokus tambi ... tak kan ko tak mampu fokus bila kena tampar sikit

Kalo ko tak mampu jawab ... biasak lah tu ... mengaku aje ...

Selama ni , its common knowledge yg ko ni bukan lah cerdik sgt malah 'bodoh sampai ke tulang'

Bila lagi ko nak bogel membogel?

Kah kah kah ... fokus lobai mat slow v2 ... fokus
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-12-2018 05:57 PM | Show all posts
Konon lobai eatste talam dua muka = IQ tahap longkang mengadu di tred aduan bahawa dia adalah suchi bersih

IQ tahap longkang suchi bersih kekononya! Pergi terjun longkang sahaja lah!
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2018 06:21 PM | Show all posts
FOTHER-MUCKER replied at 15-12-2018 05:57 PM
Konon lobai eatste talam dua muka = IQ tahap longkang mengadu di tred aduan bahawa dia adalah suchi  ...

He he he he ... lobai mat slow v2 is still a wimp bila kena macam ni :
terus kelu lidah nak jawab soalan senang :
The Palu Koro faultline is ~ 700 km long intersect dgn Gorontalo faultline & connect dgn Mantano faultline which intersect the Lawanopo faultline (total combined length >1200 km)

Persoalan skg , the main shock (~7.5) occurred about 150km of the Palu Koro Faultline cutting thru the city of Palu

Pasal apa kat situ aje?

LOL ... ko hanya mampu merepek :
Konon lobai eatste talam dua muka = IQ tahap longkang mengadu di tred aduan bahawa dia adalah suchi bersih

IQ tahap longkang suchi bersih kekononya! Pergi terjun longkang sahaja lah!
Jadik jantan tambi , not a wimp

Beranikan diri ko jawab soalan senang aku berdasarkan sains

Oops ... ko buta sains kot

Oh by the way , aku dapat +100 credit tau


LOL ... ko pulak kena potong credit ... tuuuu diaaa ... macam kena potong kaki


Kah kah kah ... beranikan diri jawab dgn fakta sains lobai mat slow v2 ... don't be a wimp


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-12-2018 04:02 AM | Show all posts
Hahahaha...lobai samdol @ lobai estate =  lobai IQ tahap longkang siap bagi tau dapat credit 100! Gila credit rupanya lobai IQ tahap longkang ni patutlah pemikiran tahap kanak kanak tadika! No wonder IQ tahap longkang!

Apa yyang lobai estate bagi tau di forum ni dah tiada value..dah tidak valid lagi kerana lobai samdol hanyalah seorang kaki putarbelit CI aja.

Kena jentik telur + troll sikit terus mengaku dia adalah kaki putarbelit forum!  

Tapi biasalah kan, IQ tahap longkang dan pemikiran masih lagi tahap kanak kanak tadika!
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2018 10:02 AM | Show all posts
FOTHER-MUCKER replied at 16-12-2018 04:02 AM
Hahahaha...lobai samdol @ lobai estate =  lobai IQ tahap longkang siap bagi tau dapat credit 100! Gi ...

Ha ha ha ha ... lobai mat slow v2 bila kena :
is , was & still will be a wimp
Awat hang takut sgt nak jawab soalan aku yg senang tu  :
The Palu Koro faultline is ~ 700 km long intersect dgn Gorontalo faultline & connect dgn Mantano faultline which intersect the Lawanopo faultline (total combined length >1200 km)

Persoalan skg , the main shock (~7.5) occurred about 150km of the Palu Koro Faultline cutting thru the city of Palu

Pasal apa kat situ aje?

Pasal apa ko merepek macam ni :
Hahahaha...lobai samdol @ lobai estate =  lobai IQ tahap longkang siap bagi tau dapat credit 100! Gila credit rupanya lobai IQ tahap longkang ni patutlah pemikiran tahap kanak kanak tadika! No wonder IQ tahap longkang!

Apa yyang lobai estate bagi tau di forum ni dah tiada value..dah tidak valid lagi kerana lobai samdol hanyalah seorang kaki putarbelit CI aja.

Kena jentik telur + troll sikit terus mengaku dia adalah kaki putarbelit forum!  

Tapi biasalah kan, IQ tahap longkang dan pemikiran masih lagi tahap kanak kanak tadika!

Ooops ... ko buta sains kot ... appears so

LOL ... aku dapat credit tapi ko kena potong credit

Tu dia ... melalak bagai kena potong kaki

Siap maki hamun mod

Apa daaa ... ko ni yam seng mabok todi dulu sebelum jawab kot

Come on lobai mat slow v2 ... don't be a wimp ... jawab lah soalan tu , senang aje

Ko jugak yg bawk isu tersebut ... times like this , you need to step up and be a man not a wimp

Kah kah kah ... lobai mat slow v2 yg pengecut ... waaaahhh ... soooo wimpy wan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-12-2018 10:49 AM | Show all posts
Edited by FOTHER-MUCKER at 15-12-2018 06:54 PM

apabila budak lobai IQ tahap longkang masih tak puas hati walaupun telah dibogelkan dan membogelkan dirinya sendiri di ci, pasal credit pun nak bagi tau.

hi dunya dunya....

Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2018 02:54 PM | Show all posts
FOTHER-MUCKER replied at 16-12-2018 10:49 AM
apabila budak lobai IQ tahap longkang masih tak puas hati walaupun telah dibogelkan dan membogelkan  ...

LOL ... lobai mat slow v2 merepek tak habis2 bila kena :
terus jadik wimp - now , before and after
Soalan aku senang aje :
The Palu Koro faultline is ~ 700 km long intersect dgn Gorontalo faultline & connect dgn Mantano faultline which intersect the Lawanopo faultline (total combined length >1200 km)

Persoalan skg , the main shock (~7.5) occurred about 150km of the Palu Koro Faultline cutting thru the city of Palu

Pasal apa kat situ aje?

Awal2 dok heboh pasal sains ... bila tanya soalan berkaitan sains , ko dah gelabah dgn jawapan macam ni :

apabila budak lobai IQ tahap longkang masih tak puas hati walaupun telah dibogelkan dan membogelkan dirinya sendiri di ci, pasal credit pun nak bagi tau.

hi dunya dunya....

Apa ni dok bogel membogel? Tau lah ko ni lifetime member of the Five Acres Country Club

Masa ko dok jawab kat aku , you're in your birthday suit ye ...

Patut pon dok gairah bogel membogel

Yaaay ... yaaay ... yaaay ... aku dapat credit & ko kena potong credit

Bila ko kena potong credit ... meraung macam kena potong kaki ... mula lah maki hamun

Ko dah buat report polis pasal credit kena potong?

Kah kah kah ... lobai mat slow yg separuh akai
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-12-2018 03:25 PM | Show all posts
Edited by FOTHER-MUCKER at 16-12-2018 12:27 AM

Kalau setakat guna sains mengoogle lima minit tu memang taraf  samdol IQ tahap longkang jewwww! Itu pun kekononya nak bangga sangat ke? Tapi apa boleh buat  itu adalah taraf lobai estate @ lobai samdol = IQ tahap longkang!. Kekononya cerdik sangat lah

Lobai estate bagi apa apa jawapan sekalipun dah tak valid lagi lah dah tiada value lagi kerans lobai estate sendiri mengaku lobai estate kaki putarbelit forum.

Lobai estate @ lobai samdol = IQ tahap longkang telah membogelkan dirinya sendiri kerana kena troll sikit dan di jentik telurnya sikit aja terus memecahkan temberangnya sundirrryyyy sengal punya samdol. Aduhai lobai seperti ni pun ada ka? Tak masuk akal betul
Sekarang dan seterusnya sila bercakap kepada tangan samdol sendiri

Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2018 05:55 PM | Show all posts
FOTHER-MUCKER replied at 16-12-2018 03:25 PM
Kalau setakat guna sains mengoogle lima minit tu memang taraf  samdol IQ tahap longkang jewwww! Itu  ...

Baaaahwahwahwa ... lobai mat slow v2 dah kena :
terus bebel 'longkang ... tiada value ... longkang ... tiada value'
Laaa tambi , soalan aku senang aje berdasarkan sains :
The Palu Koro faultline is ~ 700 km long intersect dgn Gorontalo faultline & connect dgn Mantano faultline which intersect the Lawanopo faultline (total combined length >1200 km)

Persoalan skg , the main shock (~7.5) occurred about 150km of the Palu Koro Faultline cutting thru the city of Palu

Pasal apa kat situ aje?

Pasal apa ko takut jawab tapi bebel macam ni :
Kalau setakat guna sains mengoogle lima minit tu memang taraf  samdol IQ tahap longkang jewwww! Itu pun kekononya nak bangga sangat ke? Tapi apa boleh buat  itu adalah taraf lobai estate @ lobai samdol = IQ tahap longkang!. Kekononya cerdik sangat lah

Lobai estate bagi apa apa jawapan sekalipun dah tak valid lagi lah dah tiada value lagi kerans lobai estate sendiri mengaku lobai estate kaki putarbelit forum.

Lobai estate @ lobai samdol = IQ tahap longkang telah membogelkan dirinya sendiri kerana kena troll sikit dan di jentik telurnya sikit aja terus memecahkan temberangnya sundirrryyyy sengal punya samdol. Aduhai lobai seperti ni pun ada ka? Tak masuk akal betul
Sekarang dan seterusnya sila bercakap kepada tangan samdol sendiri

Cuba ko google utk jawapan

Itu pon ko tak mampu ke? Apa yg ko boleh buat

Oops ... dok melalak bagai kaki kena potong bila credit dipotong , tu ko tera lah

Kah kah kah ... jawab berdasarkan sains lobai mat slow v2 ... jgn diam aje
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-12-2018 06:07 PM | Show all posts
Kau punya temberang sudah habis la thambi! Sains kononya, google lima minit!
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2018 06:42 PM | Show all posts
FOTHER-MUCKER replied at 16-12-2018 06:07 PM
Kau punya temberang sudah habis la thambi! Sains kononya, google lima minit!

Ha ha ha ha ... lobai mat slow v2 dah jadik gila pasal kena :
Cuba baca balik respon aku post#34
Cuba ko google utk jawapan

Itu pon ko tak mampu ke? Apa yg ko boleh buat

Macamana yg ko boleh paham :
Kau punya temberang sudah habis la thambi! Sains kononya, google lima minit!

LOL ... aku tau ko nak carik lubang cacing utk lari

You won't get such respite from me lah tambi

Soalan senang aje :
The Palu Koro faultline is ~ 700 km long intersect dgn Gorontalo faultline & connect dgn Mantano faultline which intersect the Lawanopo faultline (total combined length >1200 km)

Persoalan skg , the main shock (~7.5) occurred about 150km of the Palu Koro Faultline cutting thru the city of Palu

Pasal apa kat situ aje?

You sure ko bukan buta sains ye

He he he he ... jawab lobai mat slow v2 ... jawab ... be a man not a wimp
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2018 10:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Di board kkk kan ....boleh i masukkan evidence + philosophy (dogma)
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2018 10:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Cleric tiada credit untuk claimed bencana palu terjadi di sebab kan bala .... ia hanya phliosophy no evidence ...relligion was right tentang bencana apabila geographical muka bumi di pasific ring of fire area .... di basin pasific ocean di mana earthquakes dan letupan volcanic terjadi ....
Bencana di mecca bala ? .......
Terjadi pada di sendiri = ujian
Pada orang lain= bala

I mesti ambil 416 untuk percaya cakap lobai
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2018 10:48 AM | Show all posts
Edited by sam1528 at 17-12-2018 10:55 AM
Dwdrum replied at 16-12-2018 10:17 PM
Cleric tiada credit untuk claimed bencana palu terjadi di sebab kan bala .... ia hanya phliosophy no ...

LOL ...pulak dah ok cakap pasal philosophy :
Cleric tiada credit untuk claimed bencana palu terjadi di sebab kan bala .... ia hanya phliosophy no evidence ...relligion was right tentang bencana apabila geographical muka bumi di pasific ring of fire area .... di basin pasific ocean di mana earthquakes dan letupan volcanic terjadi ....
Bencana di mecca bala ? .......
Terjadi pada di sendiri = ujian
Pada orang lain= bala

I mesti ambil 416 untuk percaya cakap lobai

Persoalan skg - apa problem dia kalo cleric tersebut kata bala tersebut adalah balasan Allah terhadap maksiat ke , dosa ke etc?

This comes back to my question yg tak dijawab :
The Palu Koro faultline is ~ 700 km long intersect dgn Gorontalo faultline & connect dgn Mantano faultline which intersect the Lawanopo faultline (total combined length >1200 km)

Persoalan skg , the main shock (~7.5) occurred about 150km of the Palu Koro Faultline cutting thru the city of Palu

Pasal apa kat situ aje?

Kalo tak mampu jawab dari sudut sains ... tak boleh kata cleric tersebut salah

Come on ... surely you can answer ... ko kan ateis atau pro ateis ... sains adalah segala gala nya

Ni lagi best , contoh yg belajar Islam dari gereja atau kuil :
Terjadi pada di sendiri = ujian
Pada orang lain= bala

He he he he ... yg cleric tersebut kata , bala tersebut dtg pasal ada dosa besar , maksiat etc etc

Tak ditujukan kepada non muslim , you are sufferring from inferiority complex lah meenachi

Kalo terjadik pada org beriman , kita consider tersebut ujian Allah

Kah kah kah ... kita tengok macam mana ko pusing pulak
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-12-2018 04:59 AM | Show all posts
sam1528 replied at 16-12-2018 06:48 PM
LOL ...pulak dah ok cakap pasal philosophy :

Persoalan skg - apa problem dia kalo cleric terseb ...

Kesihan lobai estate kaki putarbelit forum cuba membelit lagi.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.089138s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list