Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
2263
View
65
Reply

JIZZZ... KLONG! KLONG! Selamat Datang ADILA39 Sebagai Moderator Baru...

[Copy link]

Author: AceHand       Show all posts   Read mode

Post time 21-12-2018 10:31 AM | Show all posts
tahniah kak adilaaa

ada buat makan makan tak?

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2018 10:40 AM | Show all posts
meklalala replied at 21-12-2018 02:31 AM
tahniah kak adilaaa  

ada buat makan makan tak?

makan makan bod sebelah la...semalam dah partayyy tapi ramai tak datang pung
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2018 10:43 AM | Show all posts
adila39 replied at 21-12-2018 10:40 AM
makan makan bod sebelah la...semalam dah partayyy tapi ramai tak datang pung

alamak saya terlepas laaa..
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2018 10:52 AM | Show all posts
adila39 replied at 21-12-2018 09:56 AM
hi ida, uish serius sgt role mod ni ke..nak chiling je share info and anything yg productive.

hahaha x susah pn sesetengah org je la pegang title mod rasa diri mcm tuhan dh..nk susah kan benda yg senang pastu buat forum ni as model utk kehidupan hakiki mmg la rasa mcm susah hehehe


Comments

eh ni boleh komen gini eh....btw ida, modCp tu apa lak  Post time 21-12-2018 10:55 AM

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2018 11:34 AM | Show all posts
Tahniah dan selamat bertugas

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2018 11:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Congrats sistur Adila..... semoga dengan perlantikkan ini..harga Ron 97 boleh diturunkan..dan pertumbuhan ekonomi negara diharap boleh naik lebih 5 peratus di tahun 2019.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2018 02:07 PM | Show all posts
noor2 replied at 20-12-2018 10:01 AM
Jadilah mod yang adil my dear adila. ...bagi kredit biar semua sama ....kecuali posting yang memang  ...

siapa tu?
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2018 02:10 PM | Show all posts
tahniah kak dilla
bod ni memang sesuai untuk kak dilla yang bijak, tenang, rileks dan banyak share info dan knowledge
im not into usahawanita atau economy tapi kalau ada benda yang best untuk share.. pls share ye
mana tau 1 day saya bukak kedai mamak keee... kena gak tau pasal ekonomi khuen

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2018 02:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Welcome mod Adila39. Selamat bertugas dan Semoga ceria selalu

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2018 02:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah @adila39



Mohon tabur tacang barang tiga biji

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2018 03:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Mekasih semua...kita nak bagi kacang 5 tapi ada 2 je....hehehehhe ini warming up eh...bukakla topik kakak dila bagi kacang hari hari.

Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2018 03:15 PM From the mobile phone | Show all posts
PristineOne replied at 21-12-2018 03:53 AM
Congrats sistur Adila..... semoga dengan perlantikkan ini..harga Ron 97 boleh diturunkan..dan pertum ...

ada ke...huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2018 03:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah kaka mod baru. Iols baru pestime masuk bod ni

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2018 03:35 PM | Show all posts
congratulations to the new moderator

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2018 03:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by jazaa100 at 21-12-2018 03:52 PM
idakamaruddin replied at 21-12-2018 10:52 AM
hahaha x susah pn sesetengah org je la pegang title mod rasa diri mcm tuhan dh..nk susah kan benda ...


Aa'ah kan.....

Giler kuasa pulak tu mcm mod FD
Nak tunjuk kuasa dgn dia dia sekali dah sendu....

Btw....Tahniah mod baru.....
Semuga board ni gilang gemilang

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2018 09:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru kenal mod Adila. Boleh berkenalan? @adila39

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2018 10:17 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 21-12-2018 01:51 PM
Baru kenal mod Adila. Boleh berkenalan? @adila39

eh tadi xke kita kat bod borak usahawan...boleh...shake hand la.
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 07:47 AM | Show all posts
ooooo yang selalu nyembang ngan FC pasal bisnez ni la kan

haha baru jumpa

Tahniah yunk!!~ @adila39  


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 09:43 AM | Show all posts
FanTasyCreaTioN replied at 9-1-2019 11:47 PM
ooooo yang selalu nyembang ngan FC pasal bisnez ni la kan

haha baru jumpa

hi mod FC hehehehe..mekasih....salam perkenalan......sila guide ya.

Comments

Terimakasih yunk untuk tacang  Post time 10-1-2019 12:41 PM
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 12:40 PM | Show all posts
adila39 replied at 10-1-2019 09:43 AM
hi mod FC hehehehe..mekasih....salam perkenalan......sila guide ya.
hii!!~


Salam Perkenalan dari kejauhan

FC jarang sangat merayap jauh tu yang baru jumpa jalan kat sini
selalu melepak kat C.I jer atau SINI

Ada pa2 nyembang bisnes best2 tagged FC yer



Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.087475s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list