Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
8056
View
347
Reply

THREAD BORAK USAHAWAN 2019

[Copy link]

Author: adila39    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 14-11-2019 02:21 AM | Show all posts

Eh!

adila39 replied at 13-11-2019 10:12 AM
ye ke? xtau ada party bubble.. wow.. bubbles.. sy kata majlis potong jambul la!

[AceHand SPECTaceLAR]

Wokeh... Tetiba saket perut... Maaf tak dapat joing...


Jizzz... Klong! Klong!

Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 07:12 AM | Show all posts
AceHand replied at 13-11-2019 09:52 AM
[AceHand SPECTaceLAR]

@adila39 kata sini hada bubble party... Jadi aku datang lar...

iyaaa???
mana, cepat
sy bawak bubble gun kaler ungu
jugak pistol air
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 07:13 AM | Show all posts
adila39 replied at 13-11-2019 10:12 AM
ye ke? xtau ada party bubble.. wow.. bubbles.. sy kata majlis potong jambul la!

owh
asal jgn majlis sunat cukup la
si Ace tu belum sunat lagi
dia lari dari tok mudim dulu2 tu
sampai skrg belum sunat
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 04:35 PM | Show all posts
Edited by True-X at 19-11-2019 04:46 PM

salam... aku malas nak bukak topik sbb mcm x la major sgt topik aku tuh

sumone dpt projek utk majukan tanah pertanian dari badan kerajaan..  kene buat planning agroculture laa dari tanah kelapa sawit,.... berekar2... dalam 5000 ekar.... ye 5 ribu ekar,,,

dia mintak tolong aku utk buat board presentation..kalau dai dapat projek ni.... dia offer aku berapa ekar aku nak kerjakan.... soo nanti aku kerjakan la tanah tuh... hasilnya aku amik la... aku tak payah bayar ape pon utk tanah tuh... cuma modal starting nak tanam bende tuh kene carik sendiri laaa

boleh percaya ke skim ni?

any advice.... thank you in advance
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-11-2019 05:18 PM From the mobile phone | Show all posts
True-X replied at 19-11-2019 08:35 AM
salam... aku malas nak bukak topik sbb mcm x la major sgt topik aku tuh

sumone dpt projek utk maj ...

hi True...

Oh susah juga nak kata, unless kalau u sanggup tepek sikit surat offer tu cemana.. co apa, background co tu kena tau.. pastu yes there is possibility utk projek gini sbb kelapa sawit skrg ni dah sendu kan..

anyway smart way, call Kementerian yg related and tanya wujud ke projek kerajaan ni...

and yes u kena check.. but if its ligid.. why not!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-11-2019 05:20 PM From the mobile phone | Show all posts
ipes2 replied at 17-11-2019 11:13 PM
owh
asal jgn majlis sunat cukup la
si Ace tu belum sunat lagi

iyer.. adek belum sunat.. patutla comel
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.071649s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list