JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
3562
View
329
Reply

THREAD BORAK USAHAWAN 2019

[Copy link]

Author: adila39    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 21-12-2018 08:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Shopee akan implement 1% payment fee mulai 14 Januari 2019. Shopee pun nk makan komisen
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2018 08:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Buritan replied at 21-12-2018 08:53 PM
Beg ape tuu

Handbag up skit dari Coach. From UK.
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2018 08:58 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 21-12-2018 08:55 PM
Macam kanvas tapi kurang kualiti.

Ini pun saya jahit.. ade yg buat beg letak spenda.. kotak pensil dan beg mekap
Screenshot_2018-12-21-20-57-53.png

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2018 08:59 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 21-12-2018 08:57 PM
Handbag up skit dari Coach. From UK.

Amboii hebat beno
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2018 09:01 PM From the mobile phone | Show all posts
jee72 replied at 21-12-2018 08:26 PM
Acik bake brownies from home,  fokus dah 4 tahun, sblum tu buat jgk tpi main2 je. Pada acik meniaga  ...

Betulla kot.. mcm saya semua nak try.. tp nmpk menjahit jah laku.. yg lain srndu
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2018 09:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Buritan replied at 21-12-2018 09:01 PM
Betulla kot.. mcm saya semua nak try.. tp nmpk menjahit jah laku.. yg lain srndu

Mmg kena try mcm2 dulu smpi jumpa yg dekat dihati hihi, tpi jual produk sendiri mmg puas kan
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2018 09:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Buritan replied at 21-12-2018 08:58 PM
Ini pun saya jahit.. ade yg buat beg letak spenda.. kotak pensil dan beg mekap

Iols suka pouch mcm ni. Jenis telinga asing yang tak bersambung dengan zip.
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2018 09:10 PM From the mobile phone | Show all posts
jee72 replied at 21-12-2018 09:06 PM
Mmg kena try mcm2 dulu smpi jumpa yg dekat dihati hihi, tpi jual produk sendiri mmg puas kan

Ye betul.. dulu saya pernah try juai terlajak laris punye.. mmg jd terlajak bodo rasanya juai produk dia.. tarak laku. Ujung ujung juai brg dia beli rm40 saya tolak rm10.. satu lg produk savun muka beli rm150 saya bagi free jah.. abih 2ribu.. mmg nyosal..
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2018 09:11 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 21-12-2018 09:07 PM
Iols suka pouch mcm ni. Jenis telinga asing yang tak bersambung dengan zip.

Hat ni plggn buat doorgif org kawin.. saya juai rm6 je
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2018 09:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Buritan replied at 21-12-2018 09:01 PM
Betulla kot.. mcm saya semua nak try.. tp nmpk menjahit jah laku.. yg lain srndu


Iols buat gelang manik pun sendu. Range mampu milik. Harga from RM3.50.
Tgk ig @maysmerized dan @shirleenjewelicious diorang punya cantik2. Siap buat kelas lagi.
Iols pun nak up juga skill buat gelang yg middle range tapi masih mampu milik.
Masa duk lepak2 kat benang buntat dulu, ada yg cite kerabat johor pun suka dengan hasil tangan rakyat ni. Mana2 yg menarik diorang beli. Masalahnya, macamana nak perkenalkan kat kerabat ni?

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2018 09:16 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 21-12-2018 09:13 PM
Iols buat gelang manik pun sendu. Range mampu milik. Harga from RM3.50.
Tgk ig @maysmerized da ...

Hahaha.. ade ke kerabat masuk grup ni.. kalo ade kayoo..
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2018 09:17 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 21-12-2018 09:13 PM
Iols buat gelang manik pun sendu. Range mampu milik. Harga from RM3.50.
Tgk ig @maysmerized da ...

Satu lg ade ke kerabat nak produk mcm kita ni.. kaum krabat aku yg bkn raje tp ade pgkt la who are yuss kan jah produk aku nii..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-12-2018 09:21 PM From the mobile phone | Show all posts
u all tag la yg lain.....nnt kita bagi tips...

kita ponat ni...so chow dulu la yer
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2018 09:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Buritan replied at 21-12-2018 09:17 PM
Satu lg ade ke kerabat nak produk mcm kita ni.. kaum krabat aku yg bkn raje tp ade pgkt la who are ...

Iols rasa baru2 ni mcm pernah isi online form kat Kraf Malaysia tapi takde apa2 feedback pun.
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2018 09:23 PM From the mobile phone | Show all posts
adila39 replied at 21-12-2018 09:21 PM
u all tag la yg lain.....nnt kita bagi tips...

kita ponat ni...so chow dulu la yer

Ok pi rehat..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-12-2018 09:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Buritan replied at 21-12-2018 01:23 PM
Ok pi rehat..

jap pencerahan sikit

iols =
chuols =

ni apa???
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2018 09:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Festival Kraf Johor dah mula. Kat Angsana.

Screenshot_20181221-212458.jpg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2018 09:28 PM From the mobile phone | Show all posts
adila39 replied at 21-12-2018 09:25 PM
jap pencerahan sikit

iols =

Iols tuu maksudnya saya.
Chuols tuu awak semua
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2018 09:28 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 21-12-2018 09:25 PM
Festival Kraf Johor dah mula. Kat Angsana.

Jauh meno laa pulak
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2018 09:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Siapa yang join projek Kraf Kampungku?
Ini kraf tradisional atau moden? Gelang manik boleh tak? Kena melibatkan satu kampung ke?

Screenshot_20181221-212740.jpg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.046770s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list