JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
123
Return to list New
3903
View
57
Reply

Kisah Seram Rumahku

[Copy link]

Author: ummizie       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 15-1-2019 08:16 AM | Show all posts
halimi78 replied at 14-1-2019 04:28 PM
dah baca.. tgh  tunggu sambungan kpd sambungan plak..

hihihi...nati aku sambung..skrg ni keje banyak plk..nati free2 aku sambung cito
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-1-2019 08:31 AM | Show all posts
emera replied at 14-1-2019 06:48 PM
Tunggu sambungan.. gigih aku membaca..

tq sbb sudi baca..
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2019 12:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Noyen replied at 28-12-2018 12:30 PM
hardcorenye gangguan.
bertabah la TT
aku dulu masa menyewa kat Kerinchi (Vista), pernah la kena je ...

Vista tu menyeramkan.. Dulu anak buah akak dok menyewa sana sbb dia belajar kat UM. Bila pergi jenguk dia, mmg akak make sure balik dari sana sebelum 6pm.
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 12:42 PM | Show all posts
Kak-Leen replied at 17-1-2019 12:07 AM
Vista tu menyeramkan.. Dulu anak buah akak dok menyewa sana sbb dia belajar kat UM. Bila pergi jen ...

kalau dok blok depan2 ok la kak leen sebab dekat dgn guard, dgn jalanraya.kalau blok belakang2 tu seram sikit.
mcm blok 4 tu, lif dia kat belakang. sunyi je malam2.
seram nak naik lif malam sorang2.
tapi lagi seram time lif rosak.
pernah sampai dari kampung pukul 1 pagi dengan luggage.
baru pas ujan, lif rosak. tangga pulak air bertakung2.
ade tingkat yg lampu kat tangga tu rosak.
ade yg jatuh tergolek plak kang.
menyumpah2 masa tu terus lupa pasal hantu. menyumpah management je masa tu
nasib la tengah membebel sorang2 kat tangga tu ade jiran bangla tingkat 10 nak naik.
dia offer nak angkatkan luggage sampai tingkat 10.
dr tingkat 10 sampai 14 tu usung sorang2 sambil sambung membebel.

kejadian seram lain, lif rosak masa bulan puasa.
balik keje kol 6 tu nak kena panjat tangga naik umah tingkat 14 tu jugak.
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2019 11:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Mana sambungannya?
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 12:10 AM | Show all posts
nape ek laki TT beriye taknak pindah?
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 08:39 AM From the mobile phone | Show all posts
ummizie replied at 15-1-2019 08:31 AM
tq sbb sudi baca..

Sambung lagi tttttt. Sekarang masih ada gangguan?
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2019 02:13 PM | Show all posts
lama dah tt xupdate...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.038971s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list