JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
36846
View
365
Reply

Janna Nick ngan Sis gaduh ke??

[Copy link]

Author: lilylululala    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 24-12-2018 10:38 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Baca komen dekat IG sis ngan Jinggo mcm ada something happen.. ade ape2 tau ka??

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2018 10:40 AM | Show all posts
mana komen nya tu
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2018 10:43 AM | Show all posts
tepeklah komen
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2018 10:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Rasanya yaaa
Sebab sis dah lama x meng anakkan sis Jannah
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2018 11:06 AM From the mobile phone | Show all posts
thread kaunter pertanyaan. awat TT xterus DM nyawasis je kat IG nunnn
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2018 11:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Mana bukti atau modus operandi?
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2018 11:10 AM | Show all posts
skrg sis dan jinggo asyik duk puji ayda dan saharul je..smbil meratip ank ank yg kenang budi sis..sampai sis terharu sangat...
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2018 11:13 AM From the mobile phone | Show all posts
TT mohon buat kerja sket boleh tak?? Mana gambarnya?? Kalau keje tinggal cedok kat ig pon nak suruh orang buat, jangan bukak benang ya. Tunggu jer org lain bukam benang, pastu chuols komen jer puas....
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2018 11:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Badigol replied at 24-12-2018 11:10 AM
skrg sis dan jinggo asyik duk puji ayda dan saharul je..smbil meratip ank ank yg kenang budi sis..sa ...

Siap nangis2 sendu anak doakan kat kaabah, mmg trend skrg ni kalau gi Mekah amek gambar baca doa depan kaabah ker???
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2018 11:17 AM | Show all posts
tak smua orang follow janna ngan sis sos tu.. tepek ler bawangan tersebut
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2018 11:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Tt buka kaunter pertanyaan plak
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2018 11:20 AM | Show all posts
blue^panther replied at 24-12-2018 03:14 AM
Siap nangis2 sendu anak doakan kat kaabah, mmg trend skrg ni kalau gi Mekah amek gambar baca doa d ...

tula..hilang respect dkt artis or sesiapa pn yg pragai mcm tu..tp biasa la skrg kn kuasa media social..hp berjahit kt tgn..smua nk di igskn.. solat terbongkok bongkok dpn kaabah,bc buku zikir dpn kaabah,berdoa dpn kaabah pn ambik video..hmm...

Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2018 11:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Badigol replied at 24-12-2018 11:20 AM
tula..hilang respect dkt artis or sesiapa pn yg pragai mcm tu..tp biasa la skrg kn kuasa media soc ...

harusla kalo xshow off org xtau. xde dah umpama tgn kanan buat kebajikan tp tgn kiri xtau, laa ni tgn buat baik seluruh anggota bdn yakni bdn2 org lain kena tau jugekkk.. giturhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2018 11:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Badigol replied at 24-12-2018 10:20 AM
tula..hilang respect dkt artis or sesiapa pn yg pragai mcm tu..tp biasa la skrg kn kuasa media soc ...

Meols ada sorang kawan fb (or rather binik heols yg selalu tag nama heols) yg berperangai gini.. nk ngaji selfie,nk sembahyang selfie, g umrah selfie.. n asyik la caption geli2 mcm dia sorang ade husband..choi
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2018 11:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Anyway... SS mana!!!! Meols dah la lapar nasik n mood nk coti jah ni
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2018 11:36 AM | Show all posts
imanda replied at 24-12-2018 03:23 AM
harusla kalo xshow off org xtau. xde dah umpama tgn kanan buat kebajikan tp tgn kiri xtau, laa ni  ...

kalau i,pergi mekah kdg nk pegang phone nk buka ig fb pun rs bersalah..sbb tkut terlalai..kita husnuzon jela sis..mgkin diorg nk ajk/insipire fans utk beramal ibadat..sorry terOT pulak..

Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2018 11:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Mana komennya pun????
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2018 11:48 AM | Show all posts
TT mana??? meh ar jawab.
apa komen tuh. aku xde ig or fb
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2018 11:53 AM | Show all posts
x follow la sis ketuk2 tu ... tepekla komen tu
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2018 11:54 AM | Show all posts
laa baru nak baca komen
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.069207s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list