JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
32045
View
358
Reply

Janna Nick ngan Sis gaduh ke??

[Copy link]

Author: lilylululala    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 24-12-2018 08:40 PM From the mobile phone | Show all posts
lebih berminat nak tahu kesudahan forumer yang kene sound di atas sebab guna gambar mak cik wartawan otai. popcorn pls
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2018 08:40 PM From the mobile phone | Show all posts
lebih berminat nak tahu kesudahan forumer yang kene sound di atas sebab guna gambar mak cik wartawan otai. popcorn pls
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2018 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Pemalas nau tt ni. Nak kena sekeh ke. Disebabkan following sis 30 je, i usha nyawa sis yang dia follow alif satar, aj, jozlyn and dayana roza sajork?
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2018 08:54 PM From the mobile phone | Show all posts
immaryjane replied at 24-12-2018 08:40 PM
lebih berminat nak tahu kesudahan forumer yang kene sound di atas sebab guna gambar mak cik wartawan ...

Kes ditutup. Forumer tersebut dah bls PM saya dan  dah tukar gambar. Harap jangan salah gunakan gambar orang lain lepas ni.
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2018 08:55 PM From the mobile phone | Show all posts
eyansss replied at 24-12-2018 08:27 PM
ko komen sape?

Ainah ex gf jill
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2018 09:19 PM From the mobile phone | Show all posts
generalsoap replied at 24-12-2018 07:40 PM
Bukan ke gaduh semua tu mmg lumrah org kahwin? Jadiknya time dia nak bersweet sweet n tunjuk dia pun ...

True. Maybe life dia tak best mcm tu sbb tu bitter sgt. Ada sorg iols kenal bitter nk mampos tak suka tgk org bahagia rupanya sbb dia single smpi sekarang. Lepas tu tweet meroyan2 pasal nk jantan, psl sunyi lonely. Entah2 kalau ada bf lagi teruk show off dr org lain yg dia kutuk tu
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2018 09:26 PM | Show all posts

hahaha... bukan dioranh berdua memang ramai penyokong ke... ekekeke...  tapi ainah dah kawen kan..
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2018 09:28 PM | Show all posts
immaryjane replied at 24-12-2018 08:40 PM
lebih berminat nak tahu kesudahan forumer yang kene sound di atas sebab guna gambar mak cik wartawan ...

wartawan eh... tak pulak kenal n perasan...
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2018 09:37 PM From the mobile phone | Show all posts
asyura_85 replied at 24-12-2018 01:18 PM
Set set nak expose husband paling ensem..paling baik..paling kaya..paling penyayang..pal ni mmg me ...

Sanggup letak screenshot wasap kt ig semata2 nk buktikan kt kwn2 sweet tak cukup kt ig kt wassap status pon letak
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-12-2018 12:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Dinda jgn marah2, nnt lekas tua

Nah tgk ni antara komen yg sempat ai ss..

Gado ka?? Marketing ka??
465397D7-B0E5-4C84-BAA8-F28B6BCFA395.png
465397D7-B0E5-4C84-BAA8-F28B6BCFA395.png
465397D7-B0E5-4C84-BAA8-F28B6BCFA395.png
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2018 02:27 AM From the mobile phone | Show all posts
armin replied at 24-12-2018 09:19 PM
True. Maybe life dia tak best mcm tu sbb tu bitter sgt. Ada sorg iols kenal bitter nk mampos tak s ...

Mcm kes kawan iols terbalik pulak. Orang yg ada anak tu yg bitter dgn dia yg belum ada anak. Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2018 02:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by munchkin at 25-12-2018 02:50 AM

Nyampah aku. Kalau anak sendiri nak bernyawa nyawa kulu kilir takpelah. Bila gaduh putus. Puiiii
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2018 03:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Choi btol la
Ko hengat semua org dok hadap ig sis n jannah ka.
Jilaka..
Acik bawang mai rumah bawak gossip pon ada isi cerita nak gossip tau
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2018 03:33 AM From the mobile phone | Show all posts
miss_match replied at 24-12-2018 02:14 PM
Luar topik jap, iols baru kena sound kat bod gosip personaliti sebab komen ada sorang iger tu gi u ...

Kat thread mana
Mohon bg hint atau terus terang...
Hihi
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2018 05:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Yg tua2 ni apasal perangai mcm bdak2? Senyap2 dah la klu gaduh pun.. pung pang kat ig ewww memalukan
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2018 06:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Komennya mana?
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2018 07:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols x perasan yg sis n jannah saling x polo mempolo Kat ig till iols baca thread ni. Memang sesuatu sgt. Tp deols xde soseh2 pasal deols dh x comolot, kan... Maybe tahun depan comolot semula. Alaaa anak dgn mak kan
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2018 07:58 AM From the mobile phone | Show all posts
lilylululala replied at 25-12-2018 12:57 AM
Dinda jgn marah2, nnt lekas tua

Nah tgk ni antara komen yg sempat ai ss..

Nk muntah bc komen arjunaku adam haikal..aku rs drama sis n jinggo tu poyo semata..berlengas sgt nk tgk..
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2018 11:23 AM From the mobile phone | Show all posts
shernazz replied at 25-12-2018 03:33 AM
Kat thread mana
Mohon bg hint atau terus terang...
Hihi

Kat bod gosip personaliti media sosial sis
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2018 11:46 AM From the mobile phone | Show all posts
miss_match replied at 25-12-2018 11:23 AM
Kat bod gosip personaliti media sosial sis

Iols dh baca kat sana.
Sian uols kena kecam berjemaah...haha
Bertabah lah
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2018 12:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols penah tnya issue ni bulan lpas masa janna masuk sepital. Dah takde ke mama papa nyawa ?

Tp iols nk ckp, ginilah gaya hubungan yg ada expectation. Klo bagi, tak expect apa2 in return... jadiklah ada aku kesah? Ni klo bagi hadiah murah pun sebut, tak amik job production mama ungkit, gini lah jadiknya. Tp sbb janna jadi host melodi, selamatlah gossip ni. Sis pun bukan boleh kna jentik. Asik dia je betul.
Tp baguslah tak adik beradik lg. Klo tak dok bertepuk tampar dgn anak bujang sis tak kira di mana-mana waima masa lpas tarawikh pun. Kan tak manis.
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2018 02:33 PM From the mobile phone | Show all posts
shernazz replied at 25-12-2018 11:46 AM
Iols dh baca kat sana.
Sian uols kena kecam berjemaah...haha
Bertabah lah

Aapsal i cari tak dak pun, i meant x jumpa, ke i yang tak tau hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2018 04:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Malas betul TT ye. Nasib la foremer ramai yg rajin.
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2018 05:35 PM | Show all posts
beta_carotene replied at 24-12-2018 11:24 AM
Meols ada sorang kawan fb (or rather binik heols yg selalu tag nama heols) yg berperangai gini.. n ...

sis sepit dulu pon selalu mentioned hubby chinese look sheols kan? i selalu imagine hubby sheols tarap2 michael jah

Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2018 05:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Sis sheila laki bini ni, buat baik ngan retis baru, mmg sebab nak dikenang budi ke? Nak diingat sampai mati?

Mata aku tgok sis sheila ni, semacam ade evil eyes. Macam mana nk ckap ehh....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.061740s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list