JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
36059
View
365
Reply

Janna Nick ngan Sis gaduh ke??

[Copy link]

Author: lilylululala    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 26-12-2018 08:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Divapencen replied at 26-12-2018 07:15 PM
Puasa aritu sbb x promot drama dia katanya. pn meroyan. Gigih si j mencemar duli p jmpa keluarga y ...

Tengah tunggu jugak bila JN nak menyembah duli. Pastu sibuk pulak kaklong Ozlynn duk cucuk puji2 saharol.  
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2018 09:58 PM From the mobile phone | Show all posts
de_ikea replied at 26-12-2018 08:02 PM
Tengah tunggu jugak bila JN nak menyembah duli. Pastu sibuk pulak kaklong Ozlynn duk cucuk puji2 s ...

Yg mulia blm jumpa buku dgn ruas lg tu. Mentang2 la org tu diam je, makin menjadi2 lak dia pnyer pijak. Asal je dia x suka dgn someone, habis di provok org lain suh sama2 benci. Perli2 dkt public, profesional sgt la tu. Perangai x pnh nk matang.
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2018 07:58 PM From the mobile phone | Show all posts
hotmak replied at 26-12-2018 02:16 AM
benang mana u

Benang ainah-jill u, u pun ada join situ
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 05:31 PM | Show all posts
de_ikea replied at 26-12-2018 08:02 PM
Tengah tunggu jugak bila JN nak menyembah duli. Pastu sibuk pulak kaklong Ozlynn duk cucuk puji2 s ...

yg tua plak meroyan..yg muda tu..lepaknyer ketawa manjang..sudah2 la gaduh..g promot drama baru tu ada gak pekdahnyer..hishh mungkin ada hikmat kot..x la banyak bergelumang tiap hari sesama bukan mahram..kita amik positf jer..
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 07:23 PM From the mobile phone | Show all posts
I tgk masa sis n jena ni baik.. sis tak abis2 tag2 jena ni.. nyawa sis la.. kenapa tak contact la... wehh rimas kot.. setiap masa nak bertag2 nak contact2.. jena tu pun ada hal gak..takkan setiap masa nak bagi laporan kat sis...

Bila jena x berapa layan.. mau tak royan minah tu...

I agak je
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 08:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Geli la nak bernyawa sis bagai. Kenal x smpai 10tahun dah bernyawa sis..sb die heroin drama ko pastu kbetulan drama tu meletop top top teruih jadi nyawa sis. Apasai krew2 jspic yg dah kj bekurun lame x de nk bernyawa sis bagai. Tu maknenye propa. Acah2 baget2 mak anak.dari sis dah jadi mama.. Tiberrrrrr  Skrg dah akwad sb leftenen zana tu dah la jana yg jd zana haha. Acaner nak promo
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 08:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak tepek tak pandai. Tapi caption SR mmg nak attack JN.
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 08:47 PM From the mobile phone | Show all posts
budakpink replied at 8-2-2019 08:32 PM
Geli la nak bernyawa sis bagai. Kenal x smpai 10tahun dah bernyawa sis..sb die heroin drama ko pastu ...

Memang awkward. JN relax jer tag semua. Tapi caption JN mmg nak attack JN. Cite pasal tak kenang budi etc
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 09:17 PM From the mobile phone | Show all posts
vlada replied at 8-2-2019 08:47 PM
Memang awkward. JN relax jer tag semua. Tapi caption JN mmg nak attack JN. Cite pasal tak kenang b ...

X tau la sheila tu nak jana kenang jasa die cmne lg.. Sampai nk cium kaki ka...jana dah la mcm goweng pishang panas bnyk job. X kan nak mnempel ngn jspica jak
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 09:27 PM From the mobile phone | Show all posts
budakpink replied at 8-2-2019 09:17 PM
X tau la sheila tu nak jana kenang jasa die cmne lg.. Sampai nk cium kaki ka...jana dah la mcm gow ...

Dah lama kalau perasan SR dok attack2 JN. Mcm budak2
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 09:48 PM | Show all posts
Edited by de_ikea at 8-2-2019 10:28 PM
Mizlyn replied at 8-2-2019 07:23 PM
I tgk masa sis n jena ni baik.. sis tak abis2 tag2 jena ni.. nyawa sis la.. kenapa tak contact la... ...


betul tu mek. dah la tak balik rumah, dia bising. tak ingat bg hadiah bday pun dia dan tok sidang dok perli2 kat anak2.
pastu yg kaklong tak kurang jugak mencocok.
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 10:27 PM From the mobile phone | Show all posts
vlada replied at 8-2-2019 08:42 PM
Nak tepek tak pandai. Tapi caption SR mmg nak attack JN.

Iols tolong ya
C361FCC2-C3BA-4425-97CD-B2CDF8712727.png
C361FCC2-C3BA-4425-97CD-B2CDF8712727.png

Janna, tunku hanis ada post cerita ni. Tp mestilah tidak dilike oleh sis ketuk2.
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 10:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Up Azira bagi perfume Tom Ford kt Tok Sidang. Time shooting Pia, brapa kalo Zara Zya kena nganjing blanje menda2 murah. Hmmm
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 11:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Mngada2 je sis & laki. Nak bernyawa2 sgt lepas tu sentap mngalahkn pondan. Fake sgt. Klu kita btl2 syg dr lubuk hati diam2 je bila dh x mesra ni motif nk memcanang jn tu lupa diri. Caption laki bini mcm bdk2.
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 12:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Sbg karats jn,kita tgk pon tau jn dgn sis mmg dah tak sebulu.masalah dalaman diorang dua ni sebenarnya agak serius,yg tau tu tau je la.elok la tu dah takda nyawa2 bagai,fans pon meluat tgk.ni dok perli2 bagai,promote je la cerita tu elok2,karang flop salahkan pelakon pulak
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 12:03 AM From the mobile phone | Show all posts
lazim replied at 8-2-2019 11:53 PM
Mngada2 je sis & laki. Nak bernyawa2 sgt lepas tu sentap mngalahkn pondan. Fake sgt. Klu kita btl2 s ...

Kalo drama diaorg tp bukan anak2 dia berlakon, tak de sgt nk igs atau post. Knowing js pictures, drama anak beranak cam isteri tak diiktiraf dan drama syafiq kyle n ayda jebat dulu, habis-habisan di up sampai trending.
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 12:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Sis ni mcm beria sgt nak jn sembah ratu kat dia balik,tapi nampak gayanya mmg taklah.. Sis jaga jela nyawa2 sis yg lain tu,let go je la jn tu..ni dah mcm ex yg taknak move on pulak
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 12:15 AM From the mobile phone | Show all posts
de_ikea replied at 9-2-2019 12:03 AM
Kalo drama diaorg tp bukan anak2 dia berlakon, tak de sgt nk igs atau post. Knowing js pictures, d ...

Dia rasa mcm dia pemberi rezeki. Nk org menyembah..
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 12:42 AM From the mobile phone | Show all posts
#teamjanna
Tiba-tiba...
Lantaklah janna, lebih baik jaga hati mak kandung. Itu baru tanggungjawab sebenar.
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 12:43 AM | Show all posts
ni strategi diorg la nk promote drama baru kapten zana tu...kan masa shooting ade netizen yg komplen drama js picture ni membosankan sampai jinggo sentap
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.044854s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list