JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
29587
View
335
Reply

Janna Nick ngan Sis gaduh ke??

[Copy link]

Author: lilylululala    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 9-2-2019 05:16 AM From the mobile phone | Show all posts
mek jana tu iols nampak matang plk dr yg tua2 ni
nak kata gaduh hebat mek jana helok je dgn adik SR ni  siap mendaki bukit lagi..
#teamjanna..tetiberrrrr
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 06:24 AM From the mobile phone | Show all posts
vanilacup replied at 24-12-2018 04:15 PM
dlm ig sis dia hanya follow 30 org jerr
Janna nick x
Maria tengku sabri pun tak

eda jebat dgn alip satar ade chuols
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 10:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau perasan Sis Ketuk  ni suka orang bagi hadiah and sponsor. Tengok la kat IG dia. Zara blanja apa menda e tah ari tu murah2 je, kena ngangjing
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 02:57 PM From the mobile phone | Show all posts
I perasan sis & tok sidang ni dulu dok mengungkit kat saharul rizuwan.. blk la ke pangkal jln.. kenang jasa.. bla2.. tp die buat bodoh je.. buat hal sendiri. So, now janna lak kena. Masa ni la sis ala2 emosi bila saharul doa kat dia di mekah. I rase ni kes drama menang anugerah aku, kau, kite tu kot yg sis nk claim budi die mempopularkan saharul & janna. So kira depa berdua ni terhutang budi seumur hidup dgn sis & tok sidang gitu... sekian spekulasi dari i based on ig
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 03:43 PM From the mobile phone | Show all posts
munchkin replied at 9-2-2019 12:48 AM
Setujukkkkk. Meluat alu nyawacyst nyawacyst

Kuang asam kan cyst ko tu hahhaha
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 03:44 PM From the mobile phone | Show all posts
NurAlia14 replied at 9-2-2019 03:43 PM
Kuang asam kan cyst ko tu hahhaha

Hahahah.

...
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 04:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by kakasotong2 at 9-2-2019 04:09 PM
PocongTerbang replied at 9-2-2019 12:02 AM
Sbg karats jn,kita tgk pon tau jn dgn sis mmg dah tak sebulu.masalah dalaman diorang dua ni sebenarn ...


Teringin nak tahu pasal apa nyawasis ni marah sgt dengan janna. So childish & immature lakibini JS ni. Elokla berjadian 2 ekor ni jd laki bini.

Meols puji sikap janna yg sgt matang, usia janna ni muda lg tp dia xmerentan, belajar dr pengalaman lalu kot.

Sheols pn aman2 je promote drama LZ tu panjang lebar caption kt ig tag semua org. She's being professional kan.

Kalo meols ni takde makna lahai nak promote2 drama ni. Biar sejuk beku berkulat berkurap je kat situ kosser lg nak ambik tahu bila dah kena mcm2 ngan producer/director siap kena perli baik punya.

Ada klausa dlm kontrak kot kena promote drama ni bila ditayangkan nnt masa nak turunkan tandatangan tu.
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 04:08 PM From the mobile phone | Show all posts
munchkin replied at 9-2-2019 01:29 AM
Bila mana ko bergantung harap pada manusia dan bila mana setiap perbuatan ko harap balasan dari oran ...

Jenis berbaik ngan orang xikhlas. Mengharapkan balasan je setiap masa. Paling teruk balasan cikai2 xnak siap kena nganjing lg, demand nak mahal2. Annoyingnya laki bini ni

Mohon meols dijauhkan lg dr manusia2 mcm nyawasis n toksidang ni. Xrugi pn lah xkenal org2 mcm diorg ni.
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 04:13 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 9-2-2019 04:08 PM
Jenis berbaik ngan orang xikhlas. Mengharapkan balasan je setiap masa. Paling teruk balasan cikai2 ...

Setuju ngan kakasotong. Bila tak dapat apa yg expected org tu paling jahat kononnnnnnn.

Kalau bukan retis dah upload video video anak berhaka bagai kat group whatsapp. Hidup sellalu nak menyembah org ni aku meluat. Berlagak so godly.

Kalau bagus tak perlu meminta minta pun. Org sendiri tunduk hormat.
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 04:27 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 9-2-2019 04:04 PM
Teringin nak tahu pasal apa nyawasis ni marah sgt dengan janna. So childish & immature lakibini  ...

Fans mmg dah meluat dgn somi isteri ni sejak dari zmn coffee prince dgn fattah tu.. Dpn2 muka jn diorang downgrade drama cp sbb masa tu cp bersaing dgn drama aj tu haaa. Kwn tu sabar je la,nak jaga hati agaknya. Ni sekarang bila tak layan,makin panjang pulak perli2.syukur je la jn x merentan and dia promote drama tu elok2. Lagi satu nak ckp,LZ episod satu pon hauk,ni kalau episod seterusnya hauk,mmg tak koser iols nak tgk
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 05:26 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 9-2-2019 04:04 PM
Teringin nak tahu pasal apa nyawasis ni marah sgt dengan janna. So childish & immature lakibini  ...

sbb JN dok tolak offer lakon drama die sbb bayar ciput?pastu JN dok kasik alasan sibuk or ade offer lain clash dgn date sis.. bkn sorg due komplen SR nie byr ciput nk mati...yg pemurah mcm hj zil tuh byr retis x brkira..
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 05:49 PM From the mobile phone | Show all posts
xkan sbb kes jn xpomot cite isteri xiktiraf pun merentan sehingga kini?
cite tu bln pose thn lps kot..masa shooting LZ aman2 jah bulan 9..start hbs shoting LZ cyst meroyan kot..jn plk byk offer berlakon..latest dgn EF..
mek jana ni walaupun nampak gaya pengkid dan bimbo tp ayat2 dia mmg padu..iols rse dorg start bercakar sbb eda jebat
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 05:50 PM From the mobile phone | Show all posts
blekkep replied at 9-2-2019 05:26 PM
sbb JN dok tolak offer lakon drama die sbb bayar ciput?pastu JN dok kasik alasan sibuk or ade offe ...

X sangka plak nyawasis byr ciput. Agak2 rancangan ketuk ketuk bg token je kut . Asyik2 muka sama je keluar
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 07:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Marketing je ke? Dulu gaduh dengan diva waktu cerita dia tengah tayang
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 11:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak minat pun depa laki bini dgn si janna tu..meluats i olls..
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 01:16 PM From the mobile phone | Show all posts
iols x reti tepek kat ig..mak aih cyst ni da over nau2...smpi begitu dia buang jn..xkan sbb xnk belakon kat produksi dia smpi cmtu sekali marah
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 02:22 PM From the mobile phone | Show all posts
miamiot replied at 9-2-2019 05:50 PM
X sangka plak nyawasis byr ciput. Agak2 rancangan ketuk ketuk bg token je kut . Asyik2 muka sama j ...

ketuk2 tuh aiols rase paling byk die kasik 800 kot..sedangkan hero/heroin telemovie pun cyst kasik 1.5-2k jah!
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 02:24 PM From the mobile phone | Show all posts
nordin84 replied at 10-2-2019 01:16 PM
iols x reti tepek kat ig..mak aih cyst ni da over nau2...smpi begitu dia buang jn..xkan sbb xnk bela ...

marah ler mane die nak cekau pelakon yg ramai fans tp x kisah amik payment murah2..brlakon dgn cyst ni glemer jer lar dpt..xkan bleh kaye..byr 2k nk beli baju shooting pon x lepas lg2 retis pompuan
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 02:26 PM From the mobile phone | Show all posts
walopun aiols x gemor dgn janna sbb die budak2 sgt lg...tp aiols suke die buat kering x layan cyst meroyan busukkan die..
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 02:30 PM | Show all posts
blekkep replied at 10-2-2019 06:24 AM
marah ler mane die nak cekau pelakon yg ramai fans tp x kisah amik payment murah2..brlakon dgn cys ...

patut la asyik recycle je pelakon yg sama (anak sis) rupanya sbb byr murah..so tak nak offer pelakon lain, sbb takut tak mampu bayar mahal...
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 02:38 PM From the mobile phone | Show all posts
blekkep replied at 10-2-2019 02:22 PM
ketuk2 tuh aiols rase paling byk die kasik 800 kot..sedangkan hero/heroin telemovie pun cyst kasik ...

Ciputnya bayaran. Nengokkan cara hidup sis ni, kemain mewah.
Kedekut punya pasal, sebab tu lah kot drama sis guna rambut pelesu paling murah. Si Janna tu asyiklah guna rembut pelesu kejung. Hihihiii
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 02:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Sis tu cam bebudak sgt. Merempan pasal pelakon, bila follower tegur srh bebaik ngan jn siap kate follower buruk sangka siap maafkan skali follower tu. Tak payah kot tulis caption sentap sentap baru la follower tak buruk sangka. Pastu laki pon naik sama. Elok la Elisyasandha lari tanak berbfkan anak laki sis. Leh gilo.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 05:17 PM From the mobile phone | Show all posts
blekkep replied at 10-2-2019 02:22 PM
ketuk2 tuh aiols rase paling byk die kasik 800 kot..sedangkan hero/heroin telemovie pun cyst kasik ...

Sikit ya amat bayarannya ... Ooo kisahnya
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 05:21 PM From the mobile phone | Show all posts
blekkep replied at 10-2-2019 02:26 PM
walopun aiols x gemor dgn janna sbb die budak2 sgt lg...tp aiols suke die buat kering x layan cyst m ...

sheols mmg bebudak tp bijak sikit dr yg sebaya2 sheols like emma tudung melayang..kihkihkih
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 05:23 PM From the mobile phone | Show all posts
blekkep replied at 10-2-2019 02:22 PM
ketuk2 tuh aiols rase paling byk die kasik 800 kot..sedangkan hero/heroin telemovie pun cyst kasik ...

1.5k jah..biar betik.tok jalil hamid pun merempan dpt payment camtu inikan plk retis jimat mcm jn..jn ni blh dikatakan jimat hbs xmerenta beli brg2 mahal..mgkin nak svg beli rmh 12juta tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.046366s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list