JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
2420
View
152
Reply

Azam tahun 2019 Dari aspek cinta dan emosi

[Copy link]

Author: onexox97    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 30-12-2018 12:02 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Assalamualaikum wbt
Hari ni dah 29/12/2018
Ada dua hari lagi 2019 menjelma
Jom share azam tahun baru Dari aspek cinta dan emosi korang
Semoga azam tahun 2018 dah tercapai....tutup buku lama buka buku baru

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2018 12:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Berazam utk terus in love
N husband said he will do something like 50 first dates to me.
Kohkohkoh.
I will love u more today, tomorrow n nxt day.
Promise me that we gonna have each other  thru health n sickness.
Utk my kids mommy gonna love u to the moon n back.
Will read to u whimpy kids story as bed stories.

Emosinya sy stabil molek2 ade je.
Hrp2 org lain pun sm stabil.
baf385fb8d2a56d14f885e52b2f3c63c.jpg
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-12-2018 12:28 AM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 30-12-2018 12:23 AM
Berazam utk terus in love
N husband said he will do something like 50 first dates to me.
Kohkohko ...

Wah seronok nya azam dia, semoga dimakbulkan Allah insyaAllah, dan semoga terus JD mod cinta dan emosi dengan berjaya
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2018 08:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Nk buka buku baru...ohh cliche nyaa

Nk buka hati kenal lbih ramai org, keluar bersosial. Klu org ajk date pn iols xkn tolak n create mcm2 alasan lg (menipu je keja slama ni kn)




Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2018 09:47 AM From the mobile phone | Show all posts
aechae replied at 30-12-2018 08:27 AM
Nk buka buku baru...ohh cliche nyaa

Nk buka hati kenal lbih ramai org, keluar bersosial.  ...

Mcm mana nak sebut nama awak?
E-ca-e
E-ce
E-cah

Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2018 09:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Cinta akan mekar selalu
Seperti putik putik kemboja
Menghiasi taman indraloka
Disirami titisan embun pagi

Hati akan mencintai
Jika rasa itu masih setia
Dalam diam atau bingit suaramu
Namun rasa itu masih ada

Cinta amat luas maknanya
Seharusnya mencintai diri
Jangan dibiar hati dilukai
Cintai yang Maha Pengasih
Maka diri juga dicintai

Selamat semua
Sayangi diri dan insan yg menyayangi mu.

Dari ku yg jauh
Tepi bukit depan RP upnm, SB

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-12-2018 10:37 AM From the mobile phone | Show all posts
rospinki replied at 30-12-2018 09:54 AM
Cinta akan mekar selalu
Seperti putik putik kemboja
Menghiasi taman indraloka

Selamat bercinta
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2018 10:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Nurul8001 replied at 30-12-2018 09:47 AM
Mcm mana nak sebut nama awak?
E-ca-e
E-ce

Ecah je sis sng..bleh agak kn nama betul iols apa
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2018 10:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Cinta diri sendiri moreeee

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-12-2018 10:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Iris. replied at 30-12-2018 10:50 AM
Cinta diri sendiri moreeee

Datang dirimu kemudian memancarkan dab melimpahkan ruah kasih ke semesta alam
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-12-2018 10:56 AM From the mobile phone | Show all posts
aechae replied at 30-12-2018 08:27 AM
Nk buka buku baru...ohh cliche nyaa

Nk buka hati kenal lbih ramai org, keluar bersosial.  ...

Best nya awak ramai ajak dating
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2018 10:59 AM From the mobile phone | Show all posts
onexox97 replied at 30-12-2018 10:56 AM
Best nya awak ramai ajak dating

Bkn ramai lah tp ada lah 1,2...
Iols bodoh setia dgn org yg xda pkir masa dpn, iols rijek org yg ada hala tuju gtuuu...hujung2 7thn iols buang msa...umur dh mid 30 nxt year...klu kawin 7thn tu dh bleh anak 2 kot
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-12-2018 12:00 PM From the mobile phone | Show all posts
aechae replied at 30-12-2018 10:59 AM
Bkn ramai lah tp ada lah 1,2...
Iols bodoh setia dgn org yg xda pkir masa dpn, iols rijek org yg  ...

Erk I 8 tahun produce 4 org budak comey2, walau pun dah berpisah I dh anak housemates yg comey comey cuma azam tahun ni supaya jaga emosi. Dan no shouting at the kids , nak memberi kasih sayang sepenuh jiwa raga, cuma biasa nya fail,menguji betul la bebudak ni
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2018 01:25 PM | Show all posts
azam taon baru i nak mencari kawan lebih ramai lg.
selaras dgn kata2 berikut;

berkawan biar beribu

sekian azam taon baru

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2018 01:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa pernah mungkin terpisah rasa cinta dan kasih sayang antara manusia kepada manusia lain ...

Walau meningkat umurnya ataupun melangkah ke tahun yg baru tidak pernah akan terpadam segala kasih dan sayang dari sanubari ini ...

Sayanglah kpd semua manusia tetapi cinta hanya letak kpd yg perlu terutamanya Allah yg satu kemudian Nabi Muhammad S.a.w dan kemudian kaum kerabat terdekat...

Jangan pernah kurangkan kasih sayang atau menghalang kasih sayang dan cinta yg benar itu dari bertebaran di seluruh muka bumi...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2018 04:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Azam tahun depan berkenaan cinta emosi.

Cinta:
-Nak cuba rapatkan silaturahim dgn sedara mara dan kawan2. At least kat wasap group pun jadilah. Jadi silent reader sepanjang tahun sebab tak de mood nak bersosial. Socmed pun lama tak update dan berabuk.

Emosi:
-Nak atasi masalah insomnia sebab tekanan kerja.

Entah tercapai atau tidak...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-12-2018 05:06 PM From the mobile phone | Show all posts
vanilacup replied at 30-12-2018 01:29 PM
Apa pernah mungkin terpisah rasa cinta dan kasih sayang antara manusia kepada manusia lain ...

Wa ...

Semoga kasih bercambah
Sayang bercambah
Cinta memekar
Rindu berpadu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-12-2018 05:07 PM From the mobile phone | Show all posts
misc replied at 30-12-2018 04:49 PM
Azam tahun depan berkenaan cinta emosi.

Cinta:

Semoga diprmudahkan urusan dan tercapai semalam azam... untuk insomnia boleh try berbekam mana tahu jadi teratur tidurnya
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2018 05:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Azam tahun baru nak belajar cari jodoh. Sebelum ni kalau ada yang nak kenal mesti iols reject or takot2 jer nak kenal. Tahun depan iols nak cuba belajar mencari jodoh dan berani menyambut salam pengenalan kalau ade

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2018 07:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Azam saya utk 2019 semoga boleh terima salam perkenalan orang yang nak berkenalan dengan saya. Tak judge orang banyak sangat. Tak mudah terasa hati. Pandai kawal emosi dalam apa jua keadaan.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-12-2018 07:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Napa semua org ramai nak berkenalan ni xdop pun org nk berkenalan dengan saya ni huhuhuhu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-12-2018 07:16 PM From the mobile phone | Show all posts
misssakura replied at 30-12-2018 05:52 PM
Azam tahun baru nak belajar cari jodoh. Sebelum ni kalau ada yang nak kenal mesti iols reject or tak ...

Semoga berjodohan dengan orang yang tepat Dan bahagia ke syurga
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-12-2018 07:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Missfadh replied at 30-12-2018 07:13 PM
Azam saya utk 2019 semoga boleh terima salam perkenalan orang yang nak berkenalan dengan saya. Tak j ...

Selamat Berkenalan dan berbahagia lah hendaknya
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2018 08:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Missfadh replied at 30-12-2018 07:13 PM
Azam saya utk 2019 semoga boleh terima salam perkenalan orang yang nak berkenalan dengan saya. Tak j ...

Dan terus la menulis cerita2 comel di thread confession.
Kaka suke baca
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2018 08:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Nah hias skit thread
Satu lg azam, nk dptkan visa ke US.
bile nk pegi tu is yet to be determined.
4bdf2f90b611113026ef23dfd43e2867.jpg
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.051275s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list