JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
2524
View
153
Reply

Azam tahun 2019 Dari aspek cinta dan emosi

[Copy link]

Author: onexox97    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 30-12-2018 08:31 PM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 30-12-2018 08:17 PM
Dan terus la menulis cerita2 comel di thread confession.
Kaka suke baca

Hahaha. Ada orang baca rupanya.  Kalau ada keterlaluan tu tegur lah ye.
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2018 08:33 PM From the mobile phone | Show all posts
onexox97 replied at 30-12-2018 07:16 PM
Selamat Berkenalan dan berbahagia lah hendaknya

Hi selamat berkenalan. Insyaallah kita bahagia sama2.
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2018 09:00 PM From the mobile phone | Show all posts
onexox97 replied at 30-12-2018 12:00 PM
Erk I 8 tahun produce 4 org budak comey2, walau pun dah berpisah I dh anak housemates yg comey com ...

Ok lh tu ada hasil yg comel2...
Iols ni dh buang masa n bazir air mata je
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2018 09:00 PM From the mobile phone | Show all posts
misssakura replied at 30-12-2018 05:52 PM
Azam tahun baru nak belajar cari jodoh. Sebelum ni kalau ada yang nak kenal mesti iols reject or tak ...

Sep sket uols
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2018 09:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Spt biasa setiap tahun ada 200-500 org Baru dikenali pekerja2, rakan sekerja, bos2, jiran2 semua datang Dan pergi. Terlalu byk x ingat semua mereka.
Dan moga2 menikah 4 Bini kohkohkoh

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-12-2018 09:57 PM From the mobile phone | Show all posts
ninja boy replied at 30-12-2018 09:48 PM
Spt biasa setiap tahun ada 200-500 org Baru dikenali pekerja2, rakan sekerja, bos2, jiran2 semua dat ...

Ameeen ya rabbalalamin
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-12-2018 09:58 PM From the mobile phone | Show all posts
aechae replied at 30-12-2018 09:00 PM
Ok lh tu ada hasil yg comel2...
Iols ni dh buang masa n bazir air mata je

So lesson learnt, dont waste time anymore
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2018 10:05 PM From the mobile phone | Show all posts
onexox97 replied at 30-12-2018 09:58 PM
So lesson learnt, dont waste time anymore

Yesszaaa...iols siap suh bff iols register kn kt website cri jodoh lg ... nk type reg sndri x tergamak kan, so let people who knew me very well yg buatkn...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-12-2018 10:09 PM From the mobile phone | Show all posts
aechae replied at 30-12-2018 10:05 PM
Yesszaaa...iols siap suh bff iols register kn kt website cri jodoh lg ... nk type reg sndri x ...

Eh i baru single kan tp i dah daftar dah mana2 yg i rasa nak, siap berbayar lg, gigih berusaha tak hahaha, tinder pun okey tp i knea blok dengan tinder
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2018 10:24 PM From the mobile phone | Show all posts
aechae replied at 30-12-2018 10:44 AM
Ecah je sis sng..bleh agak kn nama betul iols apa

Tapi I sebut aechae mcm leceh
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2018 10:27 PM | Show all posts
2019 nak kurus dan langsing dan fit dan menjalani kehidupan yang aktif
dari aspek cinta n emosi? apa tu?  

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-12-2018 10:37 PM From the mobile phone | Show all posts
mesmerize replied at 30-12-2018 10:27 PM
2019 nak kurus dan langsing dan fit dan menjalani kehidupan yang aktif
dari aspek cinta n emosi? ...

Pengurusan emosi dan cinta la
Kalau benda lain banyak jr azam dan cita2 Kita
Sini Kita bincang pasal cinta dan emosi
Tapi nak kurus dan fit tu berkait gak tu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-12-2018 10:48 PM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 30-12-2018 08:23 PM
Nah hias skit thread
Satu lg azam, nk dptkan visa ke US.
bile nk pegi tu is yet to be determined.

Nak g new York ke tu
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2018 11:24 PM From the mobile phone | Show all posts
onexox97 replied at 30-12-2018 10:09 PM
Eh i baru single kan tp i dah daftar dah mana2 yg i rasa nak, siap berbayar lg, gigih berusaha tak ...

Slama ni my bff je yg ada dh reg..i konon2 xnk lh kn...tinder tu mcm seram je klu jmpa prospek jodoh kt ctu
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2018 11:25 PM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 30-12-2018 10:24 PM
Tapi I sebut aechae mcm leceh

Jauh sgt bunyinya gtu
Jgn mcm si bangkem tu sudah asyik lah dgn acheh dh mcm indon plak rsa nya
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2018 11:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak self-love diri sendiri sbb since laki dh jatoh chenta dkt girl lain. Aku pilih utk undur diri.

Azam keras 2019 aku, first buat rawatan utk sakit aku smpai sembuh. Kedua aku nk kerja since setengah tahun tanam jagung.

Dan aku nk mantapkan emosi aku supaya aku jauh lebih kuat lepas ni.

Aku nk spend masa dgn family dan kwn2 yg sentiasa support aku bila laki aku buang aku.

Chaiyokkkkkkkkkkk

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-12-2018 11:43 PM From the mobile phone | Show all posts
PuanNab replied at 30-12-2018 11:30 PM
Nak self-love diri sendiri sbb since laki dh jatoh chenta dkt girl lain. Aku pilih utk undur diri.
...

Chayyaok sayangi dirimu gitu, jangan bg biarkan negative vibes menghantui...keep think positive
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-12-2018 11:44 PM From the mobile phone | Show all posts
aechae replied at 30-12-2018 11:24 PM
Slama ni my bff je yg ada dh reg..i konon2 xnk lh kn...tinder tu mcm seram je klu jmpa prospek jod ...

Ehehhee ada kawan I jumpa duda berhias situ....ada gak yg jumpa malaun
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2018 11:46 PM From the mobile phone | Show all posts
PuanNab replied at 30-12-2018 11:30 PM
Nak self-love diri sendiri sbb since laki dh jatoh chenta dkt girl lain. Aku pilih utk undur diri.
...

U go girl.
We here in LE yg baca story u, sure akn doakan u
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2018 12:00 AM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 30-12-2018 11:46 PM
U go girl.
We here in LE yg baca story u, sure akn doakan u

Thanks akak nora... Muah ciked
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2018 12:02 AM From the mobile phone | Show all posts
onexox97 replied at 30-12-2018 11:43 PM
Chayyaok sayangi dirimu gitu, jangan bg biarkan negative vibes menghantui...keep think positive

Yup. Xmo sedih2 dh. Cukup la berat from 52kg skrg 40kg. I lost weight and sanity this whole pain. So thn 2019 yg xbrp jam ni, nk semangat sgt2. I know i am strong and amazing hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2018 12:04 AM From the mobile phone | Show all posts
PuanNab replied at 31-12-2018 12:02 AM
Yup. Xmo sedih2 dh. Cukup la berat from 52kg skrg 40kg. I lost weight and sanity this whole pain.  ...

Skinny is lovely. Flaunt it.
Pretty girl, held high, chin up,
U gonna makes 2019 a better year for u
& The rest.
Love will crawl its way to u.
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2018 12:07 AM From the mobile phone | Show all posts
kg_alyn replied at 31-12-2018 12:06 AM
it wont crawl without an effort, trust and honesty...

Oh shut up!
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2018 12:23 AM From the mobile phone | Show all posts
kg_alyn replied at 31-12-2018 12:20 AM
shud i be..? i thought this is open forum about love & emotions...

u can always use ur authorit ...

I shldnt teach u at the first place.
Off the pc pls.
Lets get something to eat
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-12-2018 12:30 AM From the mobile phone | Show all posts
PuanNab replied at 31-12-2018 12:02 AM
Yup. Xmo sedih2 dh. Cukup la berat from 52kg skrg 40kg. I lost weight and sanity this whole pain.  ...

Mari lah ambil yg sy ni 10kg je sy nak bagi huhuhuhu bahagia sampai makan bertambah dah ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.045095s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list