JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
2882
View
153
Reply

Azam tahun 2019 Dari aspek cinta dan emosi

[Copy link]

Author: onexox97    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 30-12-2018 07:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Azam saya utk 2019 semoga boleh terima salam perkenalan orang yang nak berkenalan dengan saya. Tak judge orang banyak sangat. Tak mudah terasa hati. Pandai kawal emosi dalam apa jua keadaan.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-12-2018 07:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Napa semua org ramai nak berkenalan ni xdop pun org nk berkenalan dengan saya ni huhuhuhu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-12-2018 07:16 PM From the mobile phone | Show all posts
misssakura replied at 30-12-2018 05:52 PM
Azam tahun baru nak belajar cari jodoh. Sebelum ni kalau ada yang nak kenal mesti iols reject or tak ...

Semoga berjodohan dengan orang yang tepat Dan bahagia ke syurga
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-12-2018 07:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Missfadh replied at 30-12-2018 07:13 PM
Azam saya utk 2019 semoga boleh terima salam perkenalan orang yang nak berkenalan dengan saya. Tak j ...

Selamat Berkenalan dan berbahagia lah hendaknya
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2018 08:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Missfadh replied at 30-12-2018 07:13 PM
Azam saya utk 2019 semoga boleh terima salam perkenalan orang yang nak berkenalan dengan saya. Tak j ...

Dan terus la menulis cerita2 comel di thread confession.
Kaka suke baca
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2018 08:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Nah hias skit thread
Satu lg azam, nk dptkan visa ke US.
bile nk pegi tu is yet to be determined.
4bdf2f90b611113026ef23dfd43e2867.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2018 08:31 PM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 30-12-2018 08:17 PM
Dan terus la menulis cerita2 comel di thread confession.
Kaka suke baca

Hahaha. Ada orang baca rupanya.  Kalau ada keterlaluan tu tegur lah ye.
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2018 08:33 PM From the mobile phone | Show all posts
onexox97 replied at 30-12-2018 07:16 PM
Selamat Berkenalan dan berbahagia lah hendaknya

Hi selamat berkenalan. Insyaallah kita bahagia sama2.
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2018 09:00 PM From the mobile phone | Show all posts
onexox97 replied at 30-12-2018 12:00 PM
Erk I 8 tahun produce 4 org budak comey2, walau pun dah berpisah I dh anak housemates yg comey com ...

Ok lh tu ada hasil yg comel2...
Iols ni dh buang masa n bazir air mata je
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2018 09:00 PM From the mobile phone | Show all posts
misssakura replied at 30-12-2018 05:52 PM
Azam tahun baru nak belajar cari jodoh. Sebelum ni kalau ada yang nak kenal mesti iols reject or tak ...

Sep sket uols
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2018 09:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Spt biasa setiap tahun ada 200-500 org Baru dikenali pekerja2, rakan sekerja, bos2, jiran2 semua datang Dan pergi. Terlalu byk x ingat semua mereka.
Dan moga2 menikah 4 Bini kohkohkoh

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-12-2018 09:57 PM From the mobile phone | Show all posts
ninja boy replied at 30-12-2018 09:48 PM
Spt biasa setiap tahun ada 200-500 org Baru dikenali pekerja2, rakan sekerja, bos2, jiran2 semua dat ...

Ameeen ya rabbalalamin
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-12-2018 09:58 PM From the mobile phone | Show all posts
aechae replied at 30-12-2018 09:00 PM
Ok lh tu ada hasil yg comel2...
Iols ni dh buang masa n bazir air mata je

So lesson learnt, dont waste time anymore
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2018 10:05 PM From the mobile phone | Show all posts
onexox97 replied at 30-12-2018 09:58 PM
So lesson learnt, dont waste time anymore

Yesszaaa...iols siap suh bff iols register kn kt website cri jodoh lg ... nk type reg sndri x tergamak kan, so let people who knew me very well yg buatkn...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-12-2018 10:09 PM From the mobile phone | Show all posts
aechae replied at 30-12-2018 10:05 PM
Yesszaaa...iols siap suh bff iols register kn kt website cri jodoh lg ... nk type reg sndri x ...

Eh i baru single kan tp i dah daftar dah mana2 yg i rasa nak, siap berbayar lg, gigih berusaha tak hahaha, tinder pun okey tp i knea blok dengan tinder
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2018 10:24 PM From the mobile phone | Show all posts
aechae replied at 30-12-2018 10:44 AM
Ecah je sis sng..bleh agak kn nama betul iols apa

Tapi I sebut aechae mcm leceh
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2018 10:27 PM | Show all posts
2019 nak kurus dan langsing dan fit dan menjalani kehidupan yang aktif
dari aspek cinta n emosi? apa tu?  

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-12-2018 10:37 PM From the mobile phone | Show all posts
mesmerize replied at 30-12-2018 10:27 PM
2019 nak kurus dan langsing dan fit dan menjalani kehidupan yang aktif
dari aspek cinta n emosi? ...

Pengurusan emosi dan cinta la
Kalau benda lain banyak jr azam dan cita2 Kita
Sini Kita bincang pasal cinta dan emosi
Tapi nak kurus dan fit tu berkait gak tu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-12-2018 10:48 PM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 30-12-2018 08:23 PM
Nah hias skit thread
Satu lg azam, nk dptkan visa ke US.
bile nk pegi tu is yet to be determined.

Nak g new York ke tu
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2018 11:24 PM From the mobile phone | Show all posts
onexox97 replied at 30-12-2018 10:09 PM
Eh i baru single kan tp i dah daftar dah mana2 yg i rasa nak, siap berbayar lg, gigih berusaha tak ...

Slama ni my bff je yg ada dh reg..i konon2 xnk lh kn...tinder tu mcm seram je klu jmpa prospek jodoh kt ctu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.056877s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list