JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
2525
View
153
Reply

Azam tahun 2019 Dari aspek cinta dan emosi

[Copy link]

Author: onexox97    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 1-1-2019 10:23 PM From the mobile phone | Show all posts
nor876 replied at 31-12-2018 12:36 PM
habaq baik..dh ritu bulan 11 pi bangkok... bulan 3, mcm planning pi kashmir..tiket dh beli...bulan ...

Hahaa nor.  .well planned gitu

Kiyu gi hatyai cuti taipusam nnti... Yg lain blom plan lg.. Wow kashmir bln 3 musim apa?  Nk g time winter leh main snow... Haha
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2019 10:25 PM From the mobile phone | Show all posts
onexox97 replied at 31-12-2018 02:46 PM
Ameen ya Rabb, best nya bau baby

Kan sis onex... I memang jeles kalo org dpt baby ni.....dan2 nk berbaby jugak... Sibaik dh ada 4 baby tua... Cukup lah... Haha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-1-2019 10:34 PM From the mobile phone | Show all posts
kiyudi replied at 1-1-2019 10:25 PM
Kan sis onex... I memang jeles kalo org dpt baby ni.....dan2 nk berbaby jugak... Sibaik dh ada 4 b ...

Tapi ramai jugak orang marah sy beranak....

Gamaknya muka sy stres sgt hahaha

Bau baby tu best tp basuh berak baby x best, ni duk melalak excited menyanyi tak berhenti-henti mama ngantuk dahnu
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2019 11:19 AM | Show all posts
kiyudi replied at 1-1-2019 10:23 PM
Hahaa nor.  .well planned gitu

Kiyu gi hatyai cuti taipusam nnti... Yg lain blom plan lg.. Wow  ...

kashmir bulan 3, winter n spring..so buleh main salji n tgk musim bunga sekali. cuma xtau dpt rezeki tgk tulips ke x...sy pon br beli tiket...nsb baik tiket murah..below expected..kena well planned...sng nk jln sana sini...sng nk allocate budget..kalu pi seoul musim auturm+ winter..hopefully dpt both musim..
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2019 08:05 AM From the mobile phone | Show all posts
nor876 replied at 2-1-2019 11:19 AM
kashmir bulan 3, winter n spring..so buleh main salji n tgk musim bunga sekali. cuma xtau dpt reze ...

Wow best nya nor... Look forward.. Nti share iti yea.  
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2019 08:21 AM | Show all posts
kiyudi replied at 3-1-2019 08:05 AM
Wow best nya nor... Look forward.. Nti share iti yea.

ok..nnt sy share iti pas pergi...hopefully going smooth je trip kali nie..
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2019 09:48 PM From the mobile phone | Show all posts
1.Nak kenal hati budi
2.tak nak tergopoh gapah
3.Tak nak jatuh cinta dengan lelaki taguna.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 12:58 PM | Show all posts
Nak kahwin.. tpi skrg xde mood pulak nak cari jodoh.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 06:33 PM From the mobile phone | Show all posts
fokus kpd karier dalam pada masa yang sama tengah proses mengurus kahwin. Inshallah mudah-mudahan tercapai.. Nak selalu temankan my mom ulang alik ke hospital,supaya my mom ada kawan and tak sunyi.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-1-2019 06:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Farnor replied at 4-1-2019 06:33 PM
fokus kpd karier dalam pada masa yang sama tengah proses mengurus kahwin. Inshallah mudah-mudahan t ...

Semoga Ur mom cepat sembhh dan diprmudahkan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-1-2019 06:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Farnor replied at 4-1-2019 06:33 PM
fokus kpd karier dalam pada masa yang sama tengah proses mengurus kahwin. Inshallah mudah-mudahan t ...

Semoga Ur mom cepat sembhh dan diprmudahkan
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
2019 azam nk complete solat 5 waktu sehari semalam xde skip
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-1-2019 10:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Victorioussss replied at 4-1-2019 10:15 PM
2019 azam nk complete solat 5 waktu sehari semalam xde skip

Errrrkkkkk

Semoga berjaya, boleh buat check list dan tanda satu peraturan,then tgk keberkesanan dia
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-1-2019 10:31 PM From the mobile phone | Show all posts
sunburn replied at 4-1-2019 12:58 PM
Nak kahwin.. tpi skrg xde mood pulak nak cari jodoh.

Jodoh kena cari ke

Ikan di laut asam di darat
Dalam periuk bikin muamalat

Kalau ada jodoh tak kemana
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-1-2019 10:32 PM From the mobile phone | Show all posts
nor876 replied at 3-1-2019 08:21 AM
ok..nnt sy share iti pas pergi...hopefully going smooth je trip kali nie..

Best nya jalan tp sy xsuka jalan
Cameron highlands pun tak pernah pegi
Sadi's tak
Sebab selalu mikir Susah nak berak dan tido kalau jalan2 ni
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2019 01:19 PM | Show all posts
Love is about choices....

And that sometimes,

Despite your best choices and best intentions,

FATE  wins anyway........










To whom it may concern.......
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2019 04:06 PM | Show all posts
Azam tahun ni

1. Nak terus dicintai dan mencintai
2. Nak fokus pada pelajaran anak2.. (2 thn berderet anak2 ada exam besar 2019: sorang SPM, 2020: sorang SPM, sorang UPSR)

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2019 07:43 PM From the mobile phone | Show all posts
onexox97 replied at 4-1-2019 10:32 PM
Best nya jalan tp sy xsuka jalan
Cameron highlands pun tak pernah pegi
Sadi's tak

try la dekat2..bila dkt dekat2 dh lps jln2 br try yg jauh2..lama2 jd terapi..bg sy klau travel tu mcm rewards diri..sebab dulu mak ayah xmampu nk bawa pi jln2. now my turn bawa diaorang jln2.
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 11:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Menarik thread ni. Walaupun dh seminggu iols nk share gak azam. Nak jadi lebih positif & bersangka baik kat pasangan. Fikir yang baik2 insyaAllah yg baik2 akn datang. Nak kejar berkah berbakti kat parents dengan harapan dipermudahkan jodoh nak berkahwin dengan pasangan tersayang
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 11:13 AM | Show all posts
si patung cendana tu kalu dia layan emosi aku ni
agaknya dh jadi sejarah silam

makanya aku berazam utk tidak byk bunyik
biarpun dia kaku dan keras membatu
tapi aku senang
moga lama2 nti dia tak jadi keras begitu

mungkin aku perlu jadi patung cendana juga
agar tiada azam yg perlu dilaksana
sama-sama kita membatu dan diam seribu bahasa

hingga tiba waktunya
patung itu rebah dan hancur bekecai

this quote refer to 2 diff threads
not concerning to those who's not my concern.
rubbish has been burned to ashes and gone with the wind.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 11:53 AM | Show all posts
dpt noti reply dr stinger...buka2 xdak pong

kena delete dh tu

selamat kau x perlu aku carut kau hahahaha

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-1-2019 12:46 PM From the mobile phone | Show all posts
kiyudi replied at 7-1-2019 11:53 AM
dpt noti reply dr stinger...buka2 xdak pong

kena delete dh tu

Samala dia tu xcukup kasih sayang

Patut masuk sini berkasih sayang la puas2

Tapi jadi penyibuk pulak
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 12:48 PM | Show all posts
onexox97 replied at 7-1-2019 12:46 PM
Samala dia tu xcukup kasih sayang

Patut masuk sini berkasih sayang la puas2

stinger tu  x thu lagi penangan kasih syg dr i...

ha ha ha

#donesayangstinger
#puiiiiii


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-1-2019 12:55 PM From the mobile phone | Show all posts
kiyudi replied at 7-1-2019 12:48 PM
stinger tu  x thu lagi penangan kasih syg dr i...

ha ha ha

Hahahaha jangan diseru
Segera dia sampai nanti tu
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 08:58 PM From the mobile phone | Show all posts
1.2019 tahun utk pikir pasal diri sendiri jugak. Emak dan Ayah dah semakin sihat. Alhamdulillah. Nak sambung balik banyak benda yg tertangguh.

2.Nak neutralkan perasaan pada ex. Nak kuatkan hati dan tekad. Memang la kesian. Tapi hidup mesti terus. Tak nak berpatah kembali.

3.Nak cuba buka pintu hati pada orang lain. Walau kutahu apa natijahnya nanti. Peduli hapa aku. This is my life. So long my ex. Kikiki. Moga Allah permudahkan.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.046678s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list