JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
2530
View
153
Reply

Azam tahun 2019 Dari aspek cinta dan emosi

[Copy link]

Author: onexox97    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 7-1-2019 10:33 PM From the mobile phone | Show all posts
onexox97 replied at 7-1-2019 12:46 PM
Samala dia tu xcukup kasih sayang

Patut masuk sini berkasih sayang la puas2

hang boleh tolong cukupkan kasih sayang si stinger tu onex
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-1-2019 10:35 PM From the mobile phone | Show all posts
terma2nkondisi2 replied at 7-1-2019 10:33 PM
hang boleh tolong cukupkan kasih sayang si stinger tu onex

I pun xcukup kasih sayang ni cane,lagi pulak I kurang sabar
Jadi tahun ni azam I nk cukup Kan kasih sayang dan nak tambahan kesabaran
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-1-2019 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
FitzTzif replied at 7-1-2019 08:58 PM
1.2019 tahun utk pikir pasal diri sendiri jugak. Emak dan Ayah dah semakin sihat. Alhamdulillah. Nak ...

Somelnya awak,semoga berbahagia di tahun 2019
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 08:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Azam 2019

Love - i hope things will turn out great for me and him this year. Actually, 2018 was the hardest year for us. So much tears and heartache.. I just hope this new year will bring us back together, our family and friends will bless and happy for us and we will end our relationship with marriage. Doakan i..
Even though i don't have any idea whats happened next, I just doa moga2 Allah akan permudahkan jodoh kami. Please doakan sy..

Career - this year my bonding contract with my company will be end on this april. I really can't wait for that. I hope i can get new job, that suitable for qualifications and i will love my new job. Doa kn urusan sy dipermudahkan..

Overall, I'm hoping we all going to be strong, facing this new year with courage and be happy with whatever you are doing..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 09:22 AM | Show all posts
Want to love more especially extended family members yg mcm2 perangai tu.  Kena put myself in their shoes.  Kena understand why they r like that.  Kena doakan dorang.
Want to take more control over my emotions.  Yg ni ok dah tp I want to be better.
Insya Allah.
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Nah:

IMG_20190108_155908.jpg

In 2019, I AM:

Richer (financially, emotionally),
Prettier (inwardly, outwardly),
Happier,
Wiser,
Stronger,

As I receive

Blessings,
Contentment,
Fulfillment,
Wisdom, and
New experiences,

In abundance, throughout the year.

Insha'Allah.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 10:42 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 8-1-2019 10:22 PM
Nah:



Kaka rindu chuols
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 10:49 PM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 8-1-2019 10:42 PM
Kaka rindu chuols

Rindu kakak juga. xOxO. Sekolah dah buka kak. Tak dapat nak menggeletis sangat seperti semasa cuti.
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 10:50 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 8-1-2019 10:49 PM
Rindu kakak juga. xOxO. Sekolah dah buka kak. Tak dapat nak menggeletis sangat seperti semasa cuti ...

Selamat mengeletis kembali.
Ni tgh hangat isu agong, mulut jgn hover ye dik.
Skrg org mcm2. Biar oren je melaser. Sbb dia jauh
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 10:58 PM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 8-1-2019 10:50 PM
Selamat mengeletis kembali.
Ni tgh hangat isu agong, mulut jgn hover ye dik.
Skrg org mcm2. Biar ...

Worry not kak. Aiol SR ja tered tu.
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 01:57 AM From the mobile phone | Show all posts
onexox97 replied at 7-1-2019 10:36 PM
Somelnya awak,semoga berbahagia di tahun 2019

Thanks kaka.
Moga 2019 ni membawa kebahagiaaan buat kita semua.
Insya-Allah
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 05:52 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 8-1-2019 10:22 PM
Nah:



waauuu

terinspired plak den ghaso
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-1-2019 06:35 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 8-1-2019 10:22 PM
Nah:



Happy new year teacher
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-1-2019 06:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Genkidesuka replied at 8-1-2019 09:22 AM
Want to love more especially extended family members yg mcm2 perangai tu.  Kena put myself in their  ...

Selamat tahun baru kakak
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-1-2019 06:37 PM From the mobile phone | Show all posts
hanie_z replied at 8-1-2019 08:13 AM
Azam 2019

Love - i hope things will turn out great for me and him this year. Actually, 2018 was t ...

Setelah hujan lebat bakal muncul pelangi
Setelah penat bernangis bakal tiba masa bersukaria
Selamat tahun baru 2019

09-01-2019
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 06:13 PM | Show all posts
aechae replied at 30-12-2018 10:59 AM
Bkn ramai lah tp ada lah 1,2...
Iols bodoh setia dgn org yg xda pkir masa dpn, iols rijek org yg  ...

I dah couple 3 tahun tp bayang nak ajak kawen blom nampak lagi
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 09:14 PM From the mobile phone | Show all posts
kaklong32 replied at 10-1-2019 06:13 PM
I dah couple 3 tahun tp bayang nak ajak kawen blom nampak lagi

Cpt lah bertindak uols...jgn jd mcm iols 7 thn okeyhh...klu ada lg thn ni msuk thn ke-8 dh... dh brapa kali tahun dpn dh alasan stiap kali timbul soal bila nk kawin ni.
This year i 35... rsa2 nk tggu smpai bila lg?

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-1-2019 10:31 PM From the mobile phone | Show all posts
kaklong32 replied at 10-1-2019 06:13 PM
I dah couple 3 tahun tp bayang nak ajak kawen blom nampak lagi

Erm i tiga tahun tu dah masuk anak tiga dah,tapi Takpa sy syorkan kak mengaji ilmu closing
Dalam business closing is the crucial part
So teknik bergaya diperlukan utk tahu dia betul berminat atau tak untuk meneruskan hidup dgn kita
Good luck n happy new year 2019

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-1-2019 10:33 PM From the mobile phone | Show all posts
aechae replied at 10-1-2019 09:14 PM
Cpt lah bertindak uols...jgn jd mcm iols 7 thn okeyhh...klu ada lg thn ni msuk thn ke-8 dh... dh b ...

Dia takmau awak la tu
Saya cam tu je faham hahaha
Sebab matlamat akhir sebuah relationship Kan bersama sebumbung share Susah senang sekali
Tapi mungkin Allah ada perancangan lain buat saudari
Fasabrun jqmil

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 10:30 PM From the mobile phone | Show all posts
azam tahun baru?. hehe.. slalu x jd, cume nye boleh turun berat below 55kg.^^.mcm satu porumer ckp, follow the flow. ikut je apa yg Allah atur. ^^.pasal jodoh x nk berat kan kepala pk. inshaallah ada nnti.  time flies so fast, am already 35.^^.masa joined porum ni blum lagi 30s.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-2-2019 11:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Azam tahun baru China saya mahu jadi lebih organized Dan tersusun
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 08:58 AM From the mobile phone | Show all posts
azam..

bila kita minta sikit..tapi allah beri banyak nikmat yg tak terhingga..amin..
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 02:40 PM From the mobile phone | Show all posts
kaklong32 replied at 10-1-2019 06:13 PM
I dah couple 3 tahun tp bayang nak ajak kawen blom nampak lagi

cammana declare as bf gf couple tapi takde plan nak get marry?
masa nak jadi couple tu untuk apa?
takut pulak dengar. memanglah tak nak kahwin skrg, tapi mesti ada plan kan.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 05:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru masuk februari tapi dah rasa letih dengan 2019

Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2019 11:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Cinta & emosi? Just go with the flow..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.057074s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list