Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
11632
View
116
Reply

Asmirandah Kekal Kristian

[Copy link]

Author: borrow    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 30-12-2018 12:42 PM From the mobile phone | Show all posts
awaynepian replied at 30-12-2018 02:16 AM
ada dgr myths dulu pasal dia ni..tp sbb xminat sangat xdela pi tanya pakcik gugel..menurut my expat  ...

ramai lagi. walaupun murtad diorang sana kalau berlakon selamba je pakai tudung + bagi salam
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2018 01:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Ex maid aku abis kontrak keje kelab india.. selamba je dah bernandek.. minum arak, pakai seksi bagai.. gi kuil.. bila aku tanya ko dah tukar hindu ke.. tak ngaku.. cakap muslim lagi.. meroyan kat status wasap cakap ya Allah bagai.. confusing..
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2018 01:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Sape hengat, ada perempuan melayu singapore kawen ngan rock star org putih?  
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2018 01:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinggalkan agama demi jantan... Payah nk berkat hidup. Sedang kita yg sedia muslim ni pon byk dugaan apetah lagi org yg mcm dia
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2018 02:13 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 30-12-2018 11:22 AM
dulu ada poremer dr indonesia explain yg indon ni hanya jd negara islam hanya sbb penduduknya ramai  ...

Salah... Ni semua sebab soekarno laa gila pan.tat jepun...
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2018 02:17 PM From the mobile phone | Show all posts
weezerfan replied at 30-12-2018 01:48 PM
Tinggalkan agama demi jantan... Payah nk berkat hidup. Sedang kita yg sedia muslim ni pon byk dugaan ...

Anak melayu kita di malaysia sekarang ni pun dah ramai yg murtad ada ikut kristian, ada freethinker kununnya moden dan nampak urban, yg dah cacah tatu pun melambak2 sekarang ni anak2 muda kita... Bukan tatu tampal tau... Tatu ori cacah punya... Bila tanya asal dari kampung perlis laa.. Kedah laa.. Kelantan laa... Perak laa.. Johor laa...
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2018 02:47 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 30-12-2018 11:22 AM
dulu ada poremer dr indonesia explain yg indon ni hanya jd negara islam hanya sbb penduduknya ramai  ...

sebab theyols terikat dgn pancasila tu kan chuols..that why sesenang gitu theyols boleh pilih memane religion yg nk dianuti.. kalau salah mohon ade forumer indon bg mencerahan..
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2018 02:48 PM From the mobile phone | Show all posts
ramai je kawen civil dkt aussie tu haa..even nippont paint gayah semua ade je.. balik malaysia aman2 ja theyols
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2018 03:39 PM From the mobile phone | Show all posts
abangadek replied at 30-12-2018 12:28 PM
takut dengar news mcm ni

Kau takut apa dekkkk? Takut kena tsunami kat rumah kau ke dekkk?
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2018 03:57 PM From the mobile phone | Show all posts
pooh~key replied at 30-12-2018 03:39 PM
Kau takut apa dekkkk? Takut kena tsunami kat rumah kau ke dekkk?

Hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2018 04:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Kt melaysia pon apa kurg ny, kwn iols asal kristian kawin sama kristian then cerai ada ank 3, then cinta dgn laki melayu masuk islam konon nk kawin, dekat2 nk kawin baru tau laki org bini dtg tarik rambut simbah miyak kt kereta last2 xjd kawin, kecewa balik ke agama asal kembali minum arak/tuak mkn hewan pink balik masuk gereja bagai, xlama lepas tu cinta balik dgn laki melayu dan2 ngaku islam pakai tudung, bila ckp berinsyallah bagai last2 xd restui family laki tu, kecewaa kembali ke habitat asal, nampak x kt sini pon agama d buat main... Dh mcm sesumpah dh kwn i tu klu ddk dgn melayu ngaku islam, klu ddk dgn geng ngaku kristian
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2018 04:12 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 30-12-2018 11:22 AM
dulu ada poremer dr indonesia explain yg indon ni hanya jd negara islam hanya sbb penduduknya ramai  ...

Kenot ke kawin x yah tukar agama di seberang?
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2018 04:17 PM | Show all posts
pooh~key replied at 30-12-2018 03:39 PM
Kau takut apa dekkkk? Takut kena tsunami kat rumah kau ke dekkk?

rumah ai selamat akak poki, ai bimbang tuhan murka lantas turunkan bala harus tempias ke rumah kau kak poki
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2018 04:23 PM | Show all posts
deme ni x malu2 ke ek tgk lakonan deme...duk zoom out zoom in tuh hehehhehe

or deme sndrik x tgk cter lakonan deme...janji duit masyuk



Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-12-2018 04:48 PM | Show all posts
Sicok replied at 30-12-2018 11:47 AM
skrg asmirandah berlakon dgn suami nya dalam sinetron cinta suci di sctv 8:45pm. best gak sinetron t ...

owh ye kew. Dh berlakon balik la.


Ai check semula,  kerja kat Timor Lesti tu thn 2014. Stori lama rupanya.Ai tot tu perkembangan terbaru. Sowi chugaiz

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-12-2018 04:53 PM | Show all posts
multinicky replied at 30-12-2018 02:48 PM
ramai je kawen civil dkt aussie tu haa..even nippont paint gayah semua ade je.. balik malaysia aman2 ...

Pidah Paint terkantoi tp tak ngaku kan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-12-2018 04:57 PM | Show all posts
Bc komen2 kat sini , nmpknya ulama kat sana tak iktiraf lah perkahwinan campur kan. Tp tada kuasa nk halang

Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2018 05:02 PM From the mobile phone | Show all posts
borrow replied at 30-12-2018 04:53 PM
Pidah Paint terkantoi tp tak ngaku kan

kantoi big time chuols.. siap leak gmbr lg tp blk malaysia aman2 je sheols
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2018 05:23 PM From the mobile phone | Show all posts
borrow replied at 30-12-2018 04:53 PM
Pidah Paint terkantoi tp tak ngaku kan

Pidah mana ni
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2018 05:27 PM From the mobile phone | Show all posts
umbut replied at 30-12-2018 05:23 PM
Pidah mana ni

Manisnya cinta di .....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.079572s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list