Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1798
View
3
Reply

Mercedes free service berapa tahun?

[Copy link]

Author: winxclub    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 2-1-2019 03:50 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Hai sy nak tanya....berapa tahun dapat free service utk kereta mercedes? Atau mmg tiada free service coz mak sedara sy kena bayar jugak masa servis. Dah dua kali servis kena bayar. Dua tahun warranty yg diberi tu warranty utk barang spare part ke? Kalau cermin kereta retak boleh dpt warranty tak?
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2019 10:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau cermin retak tu, boleh claim insurance.. tp tu pun kalau ade ambik windscreen cover la..
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2019 11:23 AM | Show all posts
Beli recond atau baru pengedar sah??
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2019 01:58 PM | Show all posts
kalau free pun mungkin cuma cover labour cost saja.
engine oil, parts lain-lain semua kena bayar.
warranty pun kena check balik part mana yang cover.
windscreen most likely tak cover under warranty.
cuma cover under insurance kalau ada ambil windscreen insurance lah.
apa pun better check balik dengan dealer or direct je contact customer care.

p.s. seriously merc cuma bagi warranty 2 tahun je? brand lain kebanyakan bagi 5 tahun warranty. 7 tahun pun ada.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.075477s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list