Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
6036
View
210
Reply

Impian berbisnes

[Copy link]

Author: noor2       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 9-1-2019 07:05 PM | Show all posts
Edited by noor2 at 10-1-2019 07:21 AM

@jazaa100


tag sekali lagi...tq mod halimi78 sebab ajar cara...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-1-2019 07:07 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-1-2019 07:49 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 08:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Harap sangat kita ikut macam Siam, legalize pot, nak buat bisnes medical marijuana
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 08:12 PM From the mobile phone | Show all posts
jazaa100 replied at 9-1-2019 02:49 PM
Apsal kau tak seru aku Noor?...



What about knee pad business?
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 08:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Kakburn dah pernah ada bisnes. Alhamdulillah maju dan menguntungkan. Tapi sekarang dah malas nak bisnes. Boleh gitu?

Sebab malas dah nak bisnes, kadang2 kakburn rasa macam kakburn berusaha seorang untuk majukan bisnes. Yang tukang cari nafkah tu support juga, cuma kadang3 kakburn banyak memikir sangat. Last2 migrain. So kakburn quit .... Tapi kakburn berminat nak buat bisnes travel sebab kakburn suka jalan2

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 10:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Sasakim replied at 9-1-2019 02:46 PM
nak sgt ada bisnes kedai dobi tapi tula..xde pulak modalnye lg hehehe


Kedai dobi byk masalah u... X payah lah...
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 10:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Bisnes kedai makan paling best kut sebab hari2 kita boleh makan free. And menu pun of course ikut selera kita...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 11:01 PM From the mobile phone | Show all posts
nanti saya komen ya kak noor.

Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 11:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau ada banyak modal boleh beli atau bina dewan besar and sewa kan. Skrg ni ramai orang buat kenduri kahwin kat dewan sebab senang and boleh muat ramai orang and nak parking pun senang. Event2 lain pun banyak. Senang nak market...buat time weekend jer pun dah boleh pulang modal. Kalau xde event atau weekdays boleh transform jadi gelanggang futsal, badminton or basketball....

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 11:02 PM From the mobile phone | Show all posts
thank you tag.
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 12:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Tumpang lalu...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-1-2019 07:21 AM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 10-1-2019 12:30 AM
Tumpang lalu...

Janganlah lalu saja...singgahlah. ...apa impian bisnes sharlene. .....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-1-2019 07:21 AM From the mobile phone | Show all posts
KILL_NANCY replied at 9-1-2019 11:02 PM
thank you tag.

Welcome dik kill.......
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-1-2019 07:33 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-1-2019 07:34 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-1-2019 07:36 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-1-2019 07:38 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-1-2019 07:39 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-1-2019 07:40 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.622073s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list