JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
4238
View
389
Reply

[Pelbagai] Ayat mengambarkan perasaan anda hari ini!!

[Copy link]

Author: SpanishOlives       Show all posts   Read mode

Post time 14-1-2019 09:35 AM | Show all posts
Isnin pagi bermula dengan lemau. Nak tak nak kena siapkan kerja yang target siap hari ni. Ayuhlah menggembleng tenaga!

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2019 09:50 AM | Show all posts
nasib boss tak de harini, dr pagi cam kena vertigo pulak, sampai telan ubat.. harap bertambah sihat lah lepas ni

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2019 09:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Hari ni mengantuk sampai tak dak tahap.... Tolongggg,,,, betol2 monday blues lah

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2019 10:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Worst Monday ever. Hahaha Pagi2 kucing iols boleh terberanak dalam gerobok bilik anak. Byk2 bilik dia pi pilih yg bilik budak takot kucing. Bygkan pagi2 dah mcm berninja tahap kungfu panda Iols td. Meraung2 bdk tu trauma xnak gi sekolah lol I pulak rushing nak kejar presentation pukul 9. Sorry la sape kat highway setia alam, nkve td kena hadap perempuan giler drive. Sampai 30min lambat and turn outtt boss iols EL today zzzzzz. Presentation cancel. Okay la kan sbb iols pon mental harini agaknya apa aku mengarut kalau kena present td. Soo dah lega giler hari ku akan kembali ceria.

Sekali kwn tegur baju dgn kain kurung aku tak matching bahahahahahaha ko raseeeee. Lantak kau ler. Skrg i tgh makan sandwich soggy I sambil merenung nasib ai harini

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2019 11:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Penat n stress... nk bercuti jauh dri kesibukan
Nak duk tepi pantai tggu sunrise and sunset

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2019 01:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Penat blk keje.. Smpi kaw rumah pi kedai nk tapau breakfast since mil pun ada kt rumah. Bungkus lontong & mee goreng. Tgh bungkus breakfast, diorang dh keluarkan lauk tgh hari. Terus sambar ikan pari asam pedas and rendang daging. Blk rumah dh blh relaks. Lauk dh ada. Suruh maid masak nasi je. Mandi2, teruss zzzz, qada' tido. Tup2 pkl 10am, mil ketuk.pintu ckp nk blk dah.. Ok la, mamai2 salam2 then smbg tdo.. Biasa i akan cover 3-4 jam tdo, tp terrganggu sekejap.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2019 04:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Terasa terkesan dengan kejadian di klinik kesihatan. Kesian tengok ibubapa yang dah tua, jalan bertongkat .....pegi ke klinik bersendirian. Ada yang kurang pendengaran.....dipanggil banyak kali pun , tak sahut. Ada yang memang tak tahu dengan angka giliran, banyak kali angka giliran ditekan, takde tindakan. Hari ni jadi pengawas tak bertauliah...yang terperasan tu, tolong panggilkan. Sedih bayangkan kalau emak kita macam tu....bayangkan emak kurang pendengaran. Kalau doktor bagi arahan atau terangkan status sakit mereka, mereka mungkin salah faham. Itulah pentingnya,Kita anak ni bersama mereka bila ada temujanji hospital.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2019 04:16 PM | Show all posts
Harini dah berazam nak fokus kerja. Walapun kerja tak banyak tetap nak fokus... Tapi azam terkubur bergitu saja... bila dah bukak forum. Hahahaha.

Lets bersemangat semua! Lagi sejam nak balik ni....

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2019 04:20 PM | Show all posts
i need massage sakit kaki sgt!

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2019 04:24 PM | Show all posts
seribulan replied at 13-1-2019 06:44 PM
Terbayang baby crab, kaki ayam, jus epal lemon

@seribulan you makan baby crab ke? iols sampai skg tak boleh nak makan baby crab tu hahahhaa. rasa kesian lagi byk dari sedap

Comments

Haha. Saya antu ketam. Kl sian x leh mkn.  Post time 14-1-2019 06:03 PM
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2019 04:24 PM | Show all posts
hari kerja datang lagi...
kerja utk hidup...
hidup utk menyambung khidmat kpd org lain ...
berkhidmat selagi masih diperlukan
keperluan utk pembangunan negara secara am dan majikan secara khususnya...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2019 06:51 PM | Show all posts
Meriah dan gembira
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 11:59 AM | Show all posts
sedih...dah tak seronok nak lepak sana

takpe2...lepak kat sini lah pulak

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 12:02 PM | Show all posts
hibernation replied at 15-1-2019 10:59 AM
sedih...dah tak seronok nak lepak sana

takpe2...lepak kat sini lah pulak

sambil-sambil makan kacang ngan yin...




Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 12:47 PM | Show all posts
seribulan replied at 15-1-2019 12:02 PM
sambil-sambil makan kacang ngan yin...

terima kasih mod seri yg baik hati, yeahh sini best, dapat tacang, dapat naik pangkat cepat
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 07:43 PM From the mobile phone | Show all posts
bosan pulak dah start cuti sem nak cari kerja pun cuti tak berapa nak lama ish. duduk rumah asyik nak mengunyah je

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 08:01 PM | Show all posts
nak fokus purchasing tapi letih sangat jadi malas pulak

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 08:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Received a call

Dari i rasa nak settel baik2, now i terus nak failkn report kat HQ esok
I give u a chance and u make an appology tapi belakang2 u insult us

Without us, u dead already
Kadang2 manusia ni jenis xreti meghargai orang lain yang lagi penting dari dia
Dia fikir lesen dia besar, well guess what..lesen aku lg besar

Duh

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2019 08:51 AM | Show all posts
harini mood ok, harap-harap produktif hingga ke petang
boss takde, harapnya dapat habiskan kerja dengan tenang dan rilexs

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2019 12:50 PM | Show all posts

Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2019 11:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Macam2 perasaan yang bermain di otak ni..Perasaan yang dipendam tapi sukar untuk diluahkan..Kadang2 rasa orang lain tak reti nak memahami kita..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2019 11:24 AM | Show all posts

Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2019 11:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Saya bosan. Saya penat. Saya nak keluar. Saya ada banyak kerja nak buat. Saya tak suka macam ni

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2019 12:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak sabar betul nak balik kampung esok!

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2019 02:14 PM | Show all posts
Nak share dengan kawan-kawan yang lain...
Mungkin ayat ni biasa tapi i don't know i really like it.
So, i hope siapa-siapa yang baca boleh rasa kesan dari ayat ni.
Mungkin x banyak tapi sikit pun jadi lah.

'Bila kita yakin dan jaga apa yang Allah pesan, Allah akan buka pintu rezeki kita dalam berbagai bentuk'
'Kadang-kadang benda yang kita tak suka/minat yang Allah bagi, itulah yang terbaik untuk kita tanpa kita sedar'

Kawan-kawan yang mungkin rasa lost dapat semangat yang baru ye...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.045402s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list