JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
10500
View
1057
Reply

[Pelbagai] Ayat mengambarkan perasaan anda hari ini!!

[Copy link]

Author: SpanishOlives    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 12-1-2019 01:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Semalam pagi isi minyak kete, just to be informed petang tu yang harga minyak turun lagi. Hadeh
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 02:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa liat sangat nak melipat baju? Buat laundry suka je, tengok hari panas lagi suka buat laundry. Seronok tengok laundry semua kering. Tapi bila masuk bab melipat, ya ampunnnn. Salu procrastinate. Sedar2 laundry tu dah bertimbun. Bila menggunung, lagiiii la berchenta nak buat. Haih!

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 02:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Manusia tidak kan berubah walau sudah diberi kata dua dan segala apa nasihat atau kasih sayang kerana segalanya mesti datang dari diri dia sendiri bukan dari org lain ...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 04:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Saya nak berurut. Sakit belakang badan.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 05:02 PM | Show all posts
I'm totally happy today since it's my husband's off day. I love it

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 05:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Sedih sebab mak ayah bru g umrah and baru setengah jam tpksa pjj semula dgn suami.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 05:34 PM From the mobile phone | Show all posts
I'm feel lonely..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 06:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Sejak sibuk berniaga ni waktu tidur dah jadi tak menentu,jam biology jd kelam kabut,skrg ni rasa ngantuk sikit,sakit badan pun masih terasa..hmmm sunyi pun ye juga..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 09:24 PM | Show all posts
Terkejut sebab anak sahabat sekolah meninggal. Baby berusia 72 hari (baby prem), tapi masih belum tahu sebab meninggal dunia. Baby comel . Innalillahiwainnailaihirajiun.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 10:37 PM From the mobile phone | Show all posts
perasaan skang ni rasa bodoh teramat

bukak tv ada citer melayu ni tajuk apa tatau..duk ulang ig, viral, ig, viral dari start sampai skang

ahhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 10:42 PM From the mobile phone | Show all posts
huwaaaa bodoh nya citer ni..gaduh adik beradik g buat ig live

iols terasa bodoh
ok nak tutup tv masuk bilik

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 02:43 AM From the mobile phone | Show all posts
geram ada satu famili pandang i macam i ni alien dari planet thundera.tak pernah tengok ke wanita sumbat benjo bawah niqab?

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 10:09 AM | Show all posts
sakit apa sebenarnya ni? xray scan semua ok...feeling worried..ke kena scan lain ni?
jgnlah diuji dengan sakit yg teruk,sapa nak jaga anak,suami tak pelah,i tak de,ramai nak dia

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 10:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Berpagi2 dgn tetamu dtg ke rumah hari ni ...
Alhamdullilah ...
Dlm islam menyebut bila ada tetamu dtg ke rumah dia membawa pergi dosa2 ahli rumah bersama2 mereka ...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 10:32 AM From the mobile phone | Show all posts
I need a loong break to rejuvenate & free myself from the routine. Try to see the good in everything again.

Why this life so unfair? Good people dont get the good life that they deserve...
Those who do evil, break rules, manipulate, scheming,  gets want they want. Have all the good things in life.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 10:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Loosing myself...since kahwin lst year,rasa mcm bnyk sgt conflict of interest between me & hubby...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 12:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Pagi ini bermula dengan tenang dan indah. Nak masuk ke tengahari, dicemari dengan amarah yang tinggi mendengar perihal yang berlaku di pejabat petang Jumaat lepas. I am still pissed despite the apologies. B*#@$*#t laaa apa yang dorang buat tu.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 03:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Penat sebab kena kemas rumah mak campur sedih sebab nak kena jual rumah.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 06:44 PM | Show all posts
Terbayang baby crab, kaki ayam, jus epal lemon
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 09:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Walaupun hari ni rasa macam kelam kabut tapi tetap happy sebab dapat masak untuk family, iron baju kerja seminggu, kemas rumah dan cuci toilet.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.051982s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list