JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
123
Return to list New
2057
View
58
Reply

Filem seram apa yang paling seram ??

[Copy link]

Author: kaklong32    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 8-2-2019 04:11 PM | Show all posts
Edited by Deidra at 8-2-2019 05:48 PM

The Nun, 2018.

Not bad- lagi seram dari sebelum iblis menjemput.

Boleh layan kat mega21.net
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 03:06 PM | Show all posts

cerita seram bagi iols adalah

1. 4bia - yang ada 1 cerita pendek puteri tu mati dan kena naik pesawat tu.
2. shutter - cerita pompuan tu kena raped dan laki tu snap picture.
3. phobia 1 & 2
4. pengabdi setan - lagu saja mampu buat iols tak tido malam.
5. long khong
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 04:18 PM From the mobile phone | Show all posts
September14 replied at 3-2-2019 12:43 AM
Yg latest aku tgk sebelum iblis menjemput... mmg seram n jeritan dia menakutkn

Eiii i tgk gak kat wayang haha mmg tkt n best gila, netflix ada keluar title english
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 04:33 PM From the mobile phone | Show all posts
pisangbanana replied at 3-2-2019 10:56 AM
Suzanna ni time kecik2 tgok rse seram gilerr...ni ha bila dh tua sket, rse mcm movie hantu bodo2 plk ...

I pun cam halaaaa bodoh haha tp zaman kekecik kira hebat laa tkt tu
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 07:55 PM From the mobile phone | Show all posts
anarina replied at 12-2-2019 04:18 PM
Eiii i tgk gak kat wayang haha mmg tkt n best gila, netflix ada keluar title english

Netflix dah ada ke apa tjuk dia?
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 08:36 PM From the mobile phone | Show all posts
September14 replied at 12-2-2019 07:55 PM
Netflix dah ada ke apa tjuk dia?

Ala direct translation jek haha May-The-Devil-Take-You-2018-JJs-Cover-1.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 08:40 PM From the mobile phone | Show all posts
anarina replied at 12-2-2019 08:36 PM
Ala direct translation jek haha

Mata batin pun besttttt, i ni banyak gilaaaaaa tgk cite seram, asal keluar wayang bergegas tgk

page-fd7271d593cda75733d29e13397da13f_600x400.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 08:43 PM From the mobile phone | Show all posts
anarina replied at 12-2-2019 08:36 PM
Ala direct translation jek haha

Ni pun bestttttttt sila tengok kalau ada, cuma sayang yg danur - asih i terlepas kat wayang aritu

huaaa tuai-respon-positif-film-danur-2-maddah-tembus-1-juta-penonton.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 08:13 AM From the mobile phone | Show all posts
anarina replied at 12-2-2019 08:36 PM
Ala direct translation jek haha

Terima kasih iya
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.042296s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list