JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
887
View
9
Reply

Cara Celine Dion Tukar Baju Pantas Di Belakang Pentas

[Copy link]

Author: tumpanglalu74       Show all posts   Read mode

Author
Post time 12-1-2019 10:37 AM | Show all posts |Read mode
Edited by tumpanglalu74 at 12-1-2019 10:58 AM


6:24 - Visual tamat hanye audio sahaje

Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 01:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Wow! iols terbayang kalau pagi2 before pegi kerja ada org pakaikan from head to toe macam dia. 5min dah siap.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 03:44 PM | Show all posts
amboi omputeh..salin baju pon dirakamnya.....

tapi mekap...mcm byk dia sndri yg touch up
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 10:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Memang tak pakai bra ke cemana
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 10:50 PM From the mobile phone | Show all posts
ala tak dapat tengok
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 10:59 PM From the mobile phone | Show all posts
oh tgk dah.. stress betul kalau kena tukar baju rushing2 nih

nasib i bukan artis
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 08:56 PM | Show all posts
choyyy iols takleh tgok pongg bideonya
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 09:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Alorrr.. video dah tak available.baru nak tengok kaka celine tukar baju...
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Korang tengok kat Youtube la.

Sebab tu kalau nak jadi penyanyi stamina kena mantap, badan kena fit apa lagi bila nak buat konsert. Namun retis kita, alahai, bila dah beranak pinak masuk umo 30, 40an manjang semput on stage.
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2019 01:38 PM | Show all posts
penatnye dia....
suar kecik pong tak pakai ke?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.042879s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list