Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
1862
View
28
Reply

[Tempatan] BANTERAS JENAYAH SOSIAL

[Copy link]

Author: rantaikendoq       Show all posts   Read mode

Author
Post time 12-1-2019 03:19 PM | Show all posts |Read mode
Wahai penduduk kampong semua,
ingtlah pesan sarjan hassan, jangan biarkan kuasaa asing atau komunis merosakkan orang melayu

ni nak buat apa sindiket mcmni?
perguna nama melayu tapi letak nama mcm geng nepal bangla
ishish...

RANIA-MEGAT.PNG iklanmalay2.PNG
RANIA-MEGAT-adpost.PNG
zainah-anwar.PNG
zainah-anwaradpost.PNG
zainah-anwar-iklanmalay3.PNG

tu apa tindakan mereka ni
sukanya rakyat2 kedai kopi nooo

Comments

post #11 Sindiket menggunakan gambar orang lain  Post time 12-1-2019 08:32 PM

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 03:33 PM | Show all posts
hang yang dok browsing...bocoq rahsia bro..wakakakakkakakakak
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 04:27 PM From the mobile phone | Show all posts
CharlesDera replied at 12-1-2019 03:33 PM
hang yang dok browsing...bocoq rahsia bro..wakakakakkakakakak

Kt IG pun ada. Tiba2 diorang follow IG kau.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-1-2019 05:21 PM | Show all posts
benda ni dah lama sejak 20 tahun dulu ada saja sindiket depa ni
aku saja menyamaq nak tunjuk ampa
koleksi belah penang saja rmai wanitaa2 kaya...
satu kes depa bayaq 5,6k
sapa tak goyang, tapi aku xgoyang
IG aku xdak...haha
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 05:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Biaq betuiii..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-1-2019 05:37 PM | Show all posts

macam xpecaya kan? dunia dah akhir ZaMAN...
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 05:43 PM From the mobile phone | Show all posts
betul ke ni or ada pihak yg sengaja guna gambar2 diorg utk pedajalkan diorang?
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 05:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau akak jantan, akak nak je dibela deyol. Sedap ngesek dapat, duit dapat, kena prektis bermulot manis, jadik pendengar yang baik, bagi emotional sapot, terer service atas katil jah. Oh tidak dilupa jaga muka jaga badan. Tino ni muka hauk pon if jantan tu acah baik depan ngko deyol jatuh cinta ja. Coba google male escort Jepon paling mahal dibayar taraf gimana jah muka tapi pendapatan puloh ribu USD tiap bulan.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 06:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Rich ke? Gambar pun makan kat hotel 2-3 star.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 06:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Melayu dah rosak....baik kita ngaku Jawa atau Bugis cepat2.

Malu weyhh ngaku Melayu
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 06:30 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 12-1-2019 05:43 PM
betul ke ni or ada pihak yg sengaja guna gambar2 diorg utk pedajalkan diorang?

Tu gambar yg didaftar atas nama Zainah tu org/pemilik sebenarnya saya kenal,nama dia bukan Zainah,tp Datin R,berasal dr Kota Bharu..Dia dah tahu pasal sindiket ni 2 tahun lepas,dah report dah SKMM,tp tak diambil apa2 tindakan pun..

Kesiannya lahai..

Comments

Terimakasih untuk info ni  Post time 12-1-2019 08:31 PM

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 06:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Btw if menda ni betul pon so hwat? Everybody deserves some fun. Asal jangan kacau laki orang, dah.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 06:59 PM | Show all posts
kt web lain, gmba amoi cina
dah 2 tahun dh iklan gune no2 ni

sebab tu lar, klu yg pmpn muke comel, cubela ada sikit kemaluan utk upload gamba kt tenet, letakla besar2 watermark kat dahi ke apa

biar susah sket sindiket scammer gune gambar korang

kalu korang muka tak siap, takde scammer kisah nak guna
ni yg muka siap, lawa, cantik cm artis pi bagi gamba free2 aja kt tenet
takde kemaluan langsung



Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 07:07 PM From the mobile phone | Show all posts
batmana replied at 12-1-2019 06:59 PM
kt web lain, gmba amoi cina
dah 2 tahun dh iklan gune no2 ni


Hahahahah. Bagusnya advice
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 07:45 PM From the mobile phone | Show all posts
dinosaurpink replied at 12-1-2019 06:30 PM
Tu gambar yg didaftar atas nama Zainah tu org/pemilik sebenarnya saya kenal,nama dia bukan Zainah, ...

aku dah agak dah
mesti ada yg nak pedajal diorg ni sume
semoga si pedajal tu kene cash dilenyek lori smpi jd oku total permanent disability dan lumpuh separuh badan
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 07:46 PM From the mobile phone | Show all posts
semoga kita semua dilindungi dari fitnah dajjal akhir zaman
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 07:54 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 12-1-2019 06:46 PM
Btw if menda ni betul pon so hwat? Everybody deserves some fun. Asal jangan kacau laki orang, dah.

fun apa? main pokemon go?
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 10:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Nk curi gambar pun ambik acik brtudung
Ambik seperti acik siti kas** gerenyinorg x suspek scammer
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 07:40 AM From the mobile phone | Show all posts
sekngucing replied at 12-1-2019 07:54 PM
fun apa? main pokemon go?

Main pokemon go ngan awek ka partner yang ko suka lagi best Sek.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 07:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Orang lain curi gambar perempuan tu untuk tujuan tak baik (menipu orang lain atau menjatuhkan maruah orang). Lepas tu forumer pun join sama sebar fitnah dan menghina orang tanpa usul-periksa sambil perasan dialah pejuang moral.
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.114380s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list