Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
2398
View
102
Reply

[Pelbagai] Lemau pada hari minggu

[Copy link]

Author: fahdramli    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 13-1-2019 01:52 AM | Show all posts
Iols rasa iols mengalami masalah. Bila weekend iols tak nak jumpa org yg iols jumpa weekdays i.e colleagues... Tapi bila ahad iols dah rindu hahah

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-1-2019 12:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Achubam replied at 13-1-2019 01:52 AM
Iols rasa iols mengalami masalah. Bila weekend iols tak nak jumpa org yg iols jumpa weekdays i.e col ...

Ni kes, benci2 rindu lah ni.. X pa esok dah isnin, boleh jumpa geng menjoyah kt pejabat. Hahaha

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 12:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Hari sabtu hari untuk berehat sewenang-wenangnya. Hari ahad pun sama juga hari untuk berehat sambil mencukupkan yang x cukup. Mengemas dan lain-lain. Tapi bila nak ingat esok kerja, alangkah malasnya.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 01:18 PM | Show all posts
hujung mggu lps gaji selalunya g shopping....

slalu beli buku, tapi malas nk baca, so kumpul byk2, hari mggu lepak kat umah, habiskan masa dgn membaca,  layan movie, yg paling favourite tidoqqq.....





Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 02:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Hari minggu kalau boleh tak nak tengok jam sebab hari biasa dah asyik nak tengok jam sebab kejar punchcard takut lambat...

Hari minggu adalah hari utk bawa kereta slow and steady sebab hari biasa bawak kereta dlm keadaan tercepat utk pastikan tidak lewat sampai ofis dan balik petang rushing pulak amik anak2 so weekend is the best day utk u bawa kereta secara relaks walaupun hanya nak pergi market beli barang...juz utk menikmati rasa tidak bekejar2 sana dan sini...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 03:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Hari minggu ni, pagi dah keluar hantar anak main bola, pegi breakfast, balik jemur baju, pegi rumah mak kemas. Sekarang baru nak duduk layan phone sekejap

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 06:42 PM | Show all posts
Lemau lepas springcleaning wardrobe...

Melepek tunggu Maghrib
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2019 10:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Hari minggu hari yg dinanti2..
time utk bergolek2 kat uma xperlu pikir pasal kerja..
Klu blh nk setiap hari, hari minggu
#makhover

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2019 12:18 PM | Show all posts
hari mendobi sedunia..habis mendobi tido petang pulak..nikmatnyaaaa..anak tido, ibunya pun sama juga

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2019 03:39 PM | Show all posts
sabtu g lawat pakcik di ijn
ramai jgk famili dr kg dtg lawat
termasuk my mak

balik dr ijn ptg tu, die kol
bg tau eksiden semlm
dkt seminggu xwsp xkol tetiba bg news ni
alhamdulillah xde pape, motor je yg injured
esoknya ahad igtkn balik
tp xpun, senyap je

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2019 03:48 PM From the mobile phone | Show all posts
iols hujung minggu kena attend exam.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2019 08:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Perasaan yg kunjung tiba setiap pagi Sabtu IMG_20181020_085242.jpg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2019 10:13 PM | Show all posts
Hari mggu paling di tggh2 sbb hr paling sesuai nk relax..tenang dan aman tnpa fikir pasal keje.
Bahagia dpt dok rumah tnpa diggu

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2019 11:43 AM | Show all posts

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-1-2019 02:04 PM From the mobile phone | Show all posts
seribulan replied at 17-1-2019 11:43 AM

Kan best kalau hari2 hari minggu.. Hahahaha

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2019 02:14 PM | Show all posts

Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2019 04:02 PM | Show all posts
hari minggu mmg hari yang ditunggu sebab nak rilek tapi kdg2 tak rilek pun rasa makin banayk pulak keje nak buat. Dah penat buat keje, tau2 esok dah nak keje...rehat tak cukup pulak...aduhhh


Kdg2 lemau bila tgh bulan..nak keluar duit makin susut kena tunggu hujung bulan. Tapi kdg2 rasa juga dalam 1 hari weekend tu takmo buat apa langsung. mandi lambat, makan lambat...lepas tu sampai dah petang menyesal sebab tak produktif bazir masa mcm tu je

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2019 05:01 PM | Show all posts
Sbnrnya hari minggu lagi busy dari hari biasa sbbnya nk gi visit anak2 kat asrama nun.. Pastu kena cuba2 resepi baru utk bekal anak2 cuba... Walaupun kena wat keja mcm lipas kudung tapi puas hati sgt sbb dpt spend time dgn anak2

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2019 07:21 PM From the mobile phone | Show all posts
As for now, dpt cuti sekali sebulan on weekend. Huhu.. Time ni la nk enjoy sakan dgn anak2.  Dapur tutup dr pg smpi mlm.  

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2019 11:12 AM | Show all posts
hari nie cuti..lemau takde aktiviti nak buat pepagi

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.096221s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list