JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
4693
View
1261
Reply

(BTAT) Borak2 Tanpa Arah Tujuan Vol.12 - Edisi Jiwa Rasa Positif di Tahun Baru

[Copy link]

Author: Catpaw    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 12-1-2019 11:13 PM From the mobile phone | Show all posts
matkpop replied at 12-1-2019 11:10 PM
saya pun ada pengakuan nak buat. saya taknak bersembunyi. sebenarnya



Mana gambar mana?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-1-2019 11:14 PM From the mobile phone | Show all posts
matkpop replied at 12-1-2019 11:13 PM
kohkohkohkohkoh

Selamat malam. nak sambung main kahwin2

Cet      

eh, gambar hangat mentari letusan gunung toba se lagi apa tah mana gambar gambar
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 11:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Saya tidur dulu yaa
Dah mamai2 ni henpon dh hempap muka dah
Yihhhh
Gunitee semerrrr
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 11:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Catpaw replied at 12-1-2019 11:14 PM
Cet      

eh, gambar hangat mentari letusan gunung toba se lagi apa tah mana gambar ga ...

saya tak boleh nak post gambar Ketpo, dah exceed limit. Nanti ada masa saya cerita ya ketiga-tiga kejadian ini (berserta gambar)
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 11:24 PM From the mobile phone | Show all posts
tidur la Ketpo. semua orang dah tidur. Mat nak masuk hotel, main kahwin2 dengan kucing2.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-1-2019 11:30 PM From the mobile phone | Show all posts
matkpop replied at 12-1-2019 11:24 PM
tidur la Ketpo. semua orang dah tidur. Mat nak masuk hotel, main kahwin2 dengan kucing2.

Eh ye la dah lewat malam ..

selamat malam mat, selamat malam semua,

ha mat, dah spaying belum anak2 mat tu, kang bercucu kihkih.

nite semua

assalamualaikum
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 12:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Ehhh lama x jenguk baru nak masukkk tido dah semuaaa
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 02:17 AM From the mobile phone | Show all posts
fixit replied at 12-1-2019 10:56 PM
Ketpo single lagi kewww
Boleh tahan semangat jugakk
Tapi anak kak mawar lagi tembun gerammm

lahhhh dah kawen ke fixit?hari tu ada tokey mesin kuda nak kenal, mujur saya tak kenalkan kat awak.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 02:22 AM From the mobile phone | Show all posts
NamaKuMawar replied at 12-1-2019 10:33 PM
Kalu tulis japanese cherry blossom..tu nama je ke..

tu sekadar namalah bukan spesis.

cherry blossom = sakura

sakurayu = jeruk sakura yang diletakkan dalam teh

cherry blossom taburannya di afghanistan, nepal, taiwan, china, siberia barat dan dibiakkkan di brazil, france, italy, australia, canada, germany, india, korea dan lain2.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 02:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Catpaw replied at 12-1-2019 10:40 PM
hah mende tu, obor obor tau la

gugel lah.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 02:25 AM From the mobile phone | Show all posts
adila39 replied at 13-1-2019 12:46 AM
Ehhh lama x jenguk baru nak masukkk tido dah semuaaa

tengah tidur ni.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 03:12 AM From the mobile phone | Show all posts
KILL_NANCY replied at 12-1-2019 06:25 PM
tengah tidur ni.

Kill-nancy suka buli orang
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 03:12 AM From the mobile phone | Show all posts
IMG_20190113_030922.jpg
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-1-2019 06:54 AM From the mobile phone | Show all posts
chesfa replied at 13-1-2019 03:12 AM

tq ches        
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 06:55 AM From the mobile phone | Show all posts
fixit replied at 12-1-2019 11:05 PM
Jadi lah gi perak tuh ya kak mawar..

Next jb kan.. heheheheh

InshaAllah..

Yg JB kena plan baik2 ngan Mok Ku..bleh la jumpa ramai2 sikit..hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 07:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Catpaw replied at 12-1-2019 11:12 PM
Perak tu nak jalan ke mana mawar?

Ipoh maliiii...hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 07:12 AM From the mobile phone | Show all posts
KILL_NANCY replied at 13-1-2019 02:22 AM
tu sekadar namalah bukan spesis.

cherry blossom = sakura

Ooooohhh...nama jela ek..ingat btul2 bauan dr pokok tu.


Tipah tertipu la ni ye...huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 07:14 AM From the mobile phone | Show all posts
chesfa replied at 13-1-2019 03:12 AM

Best je baca yg BM tu..
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 07:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Assalamualaikum n selamat pagi semua..
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 07:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Mok Ku @hibernation pegi mane? Merajuk ke? Ada kecik hati ngan sape2 ke?

Hasil siasatan saya..Mok Ku dah like rumah ni semalam lagi..tapi nape tak mencemar duli..

Mok Ku jgn mcm2 ye..saya ni io tak terlatih..kang abis semua saya siasat..
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 08:19 AM | Show all posts
Assalamualaikum dan selamat pagi anak2 semuaa

Ya Allah Ya Rabbi Ya Alamiinn

dah berumah baru yea, ran pulak kali ni...alhamdulillah syukur ke hadrat ilahi

terima kasih tuan tanah kedaung dik ketpo sudi memanjat pokok untuk buatkan rumah BTAT yg ke - 12 ....kalau ikutkan umur dah nak upsr dah ni

mahap byk2 .... semalam kak kumari pengsan sedar pengsan sedar, migrain menyerang

masa sedar tu sempat like sekejap rumah ni, tapi tak sempat nak komen dahhh pengsan balik
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 08:20 AM | Show all posts
kemain lagi yea....sekejap je dah 15 pages, gud2
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 08:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Ketpo saya dah like

Yeayzzz dapat 1 kredit
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 08:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Pagi ni Alhamdulillah hujan. Terbantut hasrat nak buat roti lagi. Nak sambung tidur pula, too tired to sleep

Sekian, status muka buku saya
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 08:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Catpaw replied at 12-1-2019 02:54 PM
Dah buat tangga dah siap ngan buai

treehouse03.jpg

Berani tak naik buai gini?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.047271s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list