Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
22796
View
2519
Reply

(BTAT) Borak2 Tanpa Arah Tujuan Vol.12 - Edisi Jiwa Rasa Positif di Tahun Baru

 Close [Copy link]

Author: Catpaw    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 12-1-2019 10:07 PM | Show all posts
KILL_NANCY replied at 12-1-2019 10:04 PM
lagu undertaker masuk ring.

hui..lama tak dgr lagu nih...
zaman skolah punye lagu
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 10:07 PM | Show all posts
fixit replied at 12-1-2019 10:07 PM
Yihhh
Tred khass
Ibarat mcm titew nih OKU pulakkk

bukan OKU laa...
perlu penjagaan rapi dan pemantauan yang ketat
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-1-2019 10:08 PM From the mobile phone | Show all posts
lil_honey replied at 12-1-2019 08:59 PM
standby gergaji, chainsaw..

hampir2 nak taip jigsaw td

teringat pulak filem saw tu yang pakai topeng naik basikal kanak2 tu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-1-2019 10:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Foxey replied at 12-1-2019 09:04 PM
Sambil makan bite-sized food macam ni

erm dapnye
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 10:08 PM From the mobile phone | Show all posts
lil_honey replied at 12-1-2019 10:07 PM
hui..lama tak dgr lagu nih...
zaman skolah punye lagu

hani pernah sekolah dulu...wahhhhhhh~


Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 10:08 PM | Show all posts
Catpaw replied at 12-1-2019 10:06 PM
Alhamdulillah, bestnya honey ade rumah sendiri, sure dah berangan nak letak tu nak buat ni nak bel ...

rezeki hani nak ade rumah sendiri baru nak sampai ketpo..kawan yang lain dah tiga tahun sudah dah beli dah..
hani ni sebab suke fokus kat satu-satu mende..takleh nak pokus skali kan..

Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 10:09 PM | Show all posts
KILL_NANCY replied at 12-1-2019 10:08 PM
hani pernah sekolah dulu...wahhhhhhh~

ehem..hani skolah lebih dua tahun dari korang tau..
hani tak p tadika, terus masuk darjah satu
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 10:09 PM From the mobile phone | Show all posts
NamaKuMawar replied at 12-1-2019 10:04 PM
Fix..setakat yg akak penah minum teh tarik/ais..ngan nes..

Yg ni la paling teruk sekali..selalu ...

Tah apa dia bubuh dlm teh tarik kaw tuh kak
Akak masa tu dah la tak tidoo
Pastu leh sambung main porum lagi kan siang tuh
Akak tido masa tu kul 2 ke 3 ptg kan..
Dasatt betul lahhh nasib baik waktu cuti
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 10:10 PM | Show all posts
Catpaw replied at 12-1-2019 10:08 PM
teringat pulak filem saw tu yang pakai topeng naik basikal kanak2 tu

chainsaw texas tu ke..




seram tgk cite nih...last2 sume mati..
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 10:10 PM From the mobile phone | Show all posts
lil_honey replied at 12-1-2019 10:09 PM
ehem..hani skolah lebih dua tahun dari korang tau..
hani tak p tadika, terus masuk darjah satu :l ...

ohhhh untuk tak nak kalah, saya dalam rahim mak saya, saya dah tekan kalkulator saintifik dah.canon 502.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 10:11 PM | Show all posts

tak, apartment..tapi okay la..kat area kl nak landed, mau 700k dah skang ni..susah nak dapatt
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
eiiii kawan2 tengok bunga sakura tu kena tiup angin.cantiknyaaaaa.orang kata bunga2 yang jatuh tu mewakili roh2 yang baik, roh2 yang tenang di sana.

semoga tenang ya hani dan mawarrrrr.


Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 10:13 PM | Show all posts
KILL_NANCY replied at 12-1-2019 10:10 PM
ohhhh untuk tak nak kalah, saya dalam rahim mak saya, saya dah tekan kalkulator saintifik dah.cano ...

cuba kire bulu kucing ade bape
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 10:14 PM | Show all posts
air yassin jgn lupa siram
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
lil_honey replied at 12-1-2019 10:13 PM
cuba kire bulu kucing ade bape

426691971098377489829617.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 10:15 PM | Show all posts
okeh korang..keje hani dah siap..
nak log out dulu..
solat..and sambung tgk cite return of the condor heroes tu..

jaga diri, jaga hati, jaga mulut, jaga peribadi..

selamat malam...
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
dah siram kat kaki tadi.

joggingggg.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Catpaw replied at 12-1-2019 10:05 PM
bedak johnson2 yg chery blossom tu wangi

Botol yg warna ape ek..johnson2 saya suka botol warna purple.

skrg ni saya baru perasan..ada 2 3 brg saya bauan cherry blossom..sedap plk bau dia..
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 10:15 PM | Show all posts


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-1-2019 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
naik rumah naik rumah, siap dah tangga
frozen.gif
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.083016s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list