Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
3748
View
76
Reply

[Jenayah] penipu jual beg tipu harga ori kena COUGHT

[Copy link]

Author: johnlava       Show all posts   Read mode

Post time 12-1-2019 10:39 PM From the mobile phone | Show all posts
johnlava replied at 12-1-2019 10:23 PM
bahahaha

kau bodoh teramat bodoh

Org low IQ macam kau memang suka dan bangga drag bebende remeh cam typo....
Kena caught = kena kena tangkap
Bodo nya Laba
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-1-2019 10:43 PM | Show all posts
pyropura replied at 12-1-2019 10:39 PM
Org low IQ macam kau memang suka dan bangga drag bebende remeh cam typo....
Kena caught = kena k ...

kau plak kena kena kena berkali kena dgn wongjoko sebab kau bodoh


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-1-2019 10:44 PM | Show all posts
pyropura replied at 12-1-2019 10:39 PM
Org low IQ macam kau memang suka dan bangga drag bebende remeh cam typo....
Kena caught = kena k ...

bodoh kau tongong ingat caught tu khas tuk kena tangkap je

tolol


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-1-2019 10:46 PM | Show all posts
pyropura replied at 12-1-2019 10:39 PM
Org low IQ macam kau memang suka dan bangga drag bebende remeh cam typo....
Kena caught = kena k ...



bodoh kau, mesti kau ingat caught your eye = kena tangkap mata kau

tongong betul kau ni




Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 10:46 PM | Show all posts
johnlava replied at 12-1-2019 10:44 PM
bodoh kau tongong ingat caught tu khas tuk kena tangkap je

tolol

apa yang ko dapat maki hamun sebegini ?

aku tau ko dah standby banyak user selepas nick ni kena ban. kan ?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-1-2019 10:49 PM | Show all posts
winamp05 replied at 12-1-2019 10:46 PM
apa yang ko dapat maki hamun sebegini ?

aku tau ko dah standby banyak user selepas nick n ...

tak de la ready

aku buat on the spot je bila kena ban

arrr, tu tak semua penting

memang pyro tu bodoh ingat caught makna dia kena tangkap je






Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 10:52 PM | Show all posts
johnlava replied at 12-1-2019 10:49 PM
tak de la ready

aku buat on the spot je bila kena ban

tak letih ke ?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-1-2019 10:55 PM | Show all posts

tu la, tak letih2 mod, mungkin mod banyak energy kut, tak letih tiap kali on CI, cari n baca post aku dulu

kadang2 sampai dua pagi mod masih bertenaga folo aku


Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
johnlava replied at 12-1-2019 10:44 PM
bodoh kau tongong ingat caught tu khas tuk kena tangkap je

tolol

Kan tred ni cerita pasal kena tangkap, bodoooooooooooooo nya Laba ....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-1-2019 10:57 PM | Show all posts
pyropura replied at 12-1-2019 10:56 PM
Kan tred ni cerita pasal kena tangkap, bodoooooooooooooo nya Laba ....

bila masa lak kena tangkap, kena saman je

kau bila nak bijak arrr cam aku arrr??



Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 10:58 PM | Show all posts
johnlava replied at 12-1-2019 10:55 PM
tu la, tak letih2 mod, mungkin mod banyak energy kut, tak letih tiap kali on CI, cari n baca post  ...

dah itu kan keja mod, suspek macam ko mesti la kena perati dulu. ko tu la. tak letih ke ? buat id baru, maki, kena cantas. buat lagi, maki, kena cantas. tak letih ke ?


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-1-2019 11:05 PM | Show all posts
winamp05 replied at 12-1-2019 10:58 PM
dah itu kan keja mod, suspek macam ko mesti la kena perati dulu. ko tu la. tak letih ke ? buat id  ...

tak           

Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 11:14 PM | Show all posts

behave la sikit.... sabar tu kan iman... kalau kita tak tunjuk sabar, mana iman kita ? muslim kan ?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-1-2019 11:16 PM | Show all posts
winamp05 replied at 12-1-2019 11:14 PM
behave la sikit.... sabar tu kan iman... kalau kita tak tunjuk sabar, mana iman kita ? muslim kan  ...

tu la, mod2 ci ni semua, tak sabar2  tak dapat tahan sabar bila nampak aku




Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 11:23 PM | Show all posts
johnlava replied at 12-1-2019 11:16 PM
tu la, mod2 ci ni semua, tak sabar2  tak dapat tahan sabar bila nampak aku

akibat dari perbuatan kita jugak. kan ? kalau kita sabar..... tunjuk sikap yang baik, sesekali tu normal la lepas cakap. aku rasa mod lain tak de masalah pun dengan ko. kalau ko betul ubah sikap, aku boleh setelkan dengan mod lain supaya timbang rasa dengan ko. tapi ko dulu la kena sabar. mod mod lain tu tak sabar itu lantak dia la, ni aku nak tekan kat ko ni, kalau tak sabar... mana iman ? sabar tu kan iman. tak de iman, tak de la islam kita ni. kan ?

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-1-2019 11:25 PM | Show all posts
winamp05 replied at 12-1-2019 11:23 PM
akibat dari perbuatan kita jugak. kan ? kalau kita sabar..... tunjuk sikap yang baik, sesekali tu  ...

banyak nyamuk la malam ni

sabar je la yer, kalau spray nanti tak beriman plakkk yer tak?





Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 11:26 PM From the mobile phone | Show all posts
kalo hadap sgt nak chanel bagai.pi je la butik chanel dlm Klcc sana tu
dapat la ori
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-1-2019 11:28 PM | Show all posts
penguatkuasa ni plak pi rush plakkk orang jual beg tipu harga ori, sepatutnya sabar je la biaq pi la orang nak jual apa pun

bahahaha

Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 11:28 PM | Show all posts
johnlava replied at 12-1-2019 11:25 PM
banyak nyamuk la malam ni

sabar je la yer, kalau spray nanti tak beriman plakkk yer tak?

tak de masalah, ada benda kalau kita buat bukan masuk dalam hilang sabar. contoh bunuh nyamuk yang bawa penyakit. bawa mudarat kan ? boleh kena denggi, boleh mati. so tak ada masalah. bunuh nyamuk bukan hilang sabar. kita ni nak kontrol sabar dengan manusia sekeliling. dengan binatang jugak.

Kita masuk syurga dengan redha Allah tau, dengan ihsan dari Allah. bukan dengan amalan kita. kalau kita sendiri tak ada ihsan pada sesama makhluk, macam mana kita nak harap ihsan Allah diakhirat nanti ? kalau mulut kita galak memaki hamun jelas menampakkan kita tiada ihsan sesama makhluk, macam mana kita nak harap ihsan Allah untuk kita ? kan ? bunuh je nyamuk tu. its ok.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 11:31 PM | Show all posts
johnlava replied at 12-1-2019 11:28 PM
penguatkuasa ni plak pi rush plakkk orang jual beg tipu harga ori, sepatutnya sabar je la biaq pi la ...

ini orang kata menganjing. menganjing ni kalau tak kena caya memang nampak yang kita ni pendek akal. kan lava ?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.088348s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list